Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit olvass vissza, nem olyan rég lett leírva.

Why so serious?

Magic Boy
Hol vannak az életnövelõk?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

xy21
Ha megvan az összes(6db) életnövelõd akkor örülhecc hogy hosszab az életcsíkod😉

Stark
veszi a halál😄
a PoP:WW többet ér nekem

hópihe

15.000 Ft-ért meg lehet venni 23-tól. 😞

Amit viszont leszedtem, az továbbra is cseszik mûködni. Ill. egy újrainstall után mûködött egy ideig, aztán azóta továbbra sem hajlandó elindulni. Ami a FAQ-ban van megoldás, az nálam valami oknál fogva nem mûködik.
Shep
Annyi jó azért van ebben a játékban, hogy 2mp alatt uninstallálta magát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor most mi van, ha mind az x db élet növelõt megszerzed?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem. Szerintem nincs is alternatív befejezés.

Why so serious?

Shep
Megöltem, utánna jött vmi fehérségben való ugrálás (álom) akkor ez az alternatív befejezés volt?

armageddon666
vedd majd meg eredetiben és akkor nem kell lehuzni... 😞 de mikor jon már MOra!!!!!

@

xy21
Én egyszerûen NEM bírom abbahagyni 😄
Már kétszer végigtoltam de mégeccer végignyomom, meg lehet azután is mer nekem kurvára bejön.
Szerintem nálam az év egyik legjobb gammája (a FABLE mellet).
Egy hibája van : hogy a meghajtót lekell húzni 😉

Pedig nem oan nehéz szerintem... amikor ugrálni kell a köveken, ki kell számolni hogy mikor lõ... Nembaj ha bekapod, mert alig sebez, a lényeg hogy ne akkor találjon el amikor a levegõben vagy vagy kapaszkodsz, mert akkor leesel...
Ha felérsz vége, szal nem kell aggódni...

SiRRuRG
én is ezzel szenvedek, egyenlõre nem sok sikerrel... a szárnylevágás megvan, de utána :S

Shep
Hát de rohadt idegesítõ, mikor már a szárnylevágás meg a többi móka hip hopp megy és a hülye ugrabugránál meg leesek, de elõre félek, hogy mi lezs ha felérek, és undorító, hogy nem lehet menteni, már maráhra unom a liftezést is.

Ne add föl, nem olyan nehéz. Hogy nézne az ki, ha a fõgenyót 5 perc alatt lerendeznéd. Én két napig szenvedtem vele. Mindkétszer kb. 1-1 órát.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shep
Na jó most lett elegem, nem elég, hogy levágom a szárnyait, aztán még hülyére is szurkálom még ugráljak is utánna, hát azt hiszem ebbõl all save trainer lesz, megnézem a végvideót aztán jócakát, egyszerûen gusztustalan a vége.

painkiller25
thnx

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Shep

painkiller25
CSõ !Kéne 1 kis segítség
Szóval ott akadtam el hogy megalart menteni a prince embereket és én mentem is!!!És ott csapdába estem!!!És egy szobrot kell mozgatni hogy kijuthassak!!!!!Hogy mozgassam el?Már rengetegszer próbáltam meg de nem sikerült!!Please HELP!<#help>

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Black Hawk
kössz mindkettõtöknek

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Tojesz
BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ

Tojesz

Talán......esetleg....ha használnád,mielõtt ilyen lámaságokat kérdezel

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Black Hawk
de még ma.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
valaki dobjon meg egy serial számmal

Shep
A vízionárt hogy lehet megölni, addig meg van hogy az elején ütöm, de átanna rámküldi a köveket, meg vmi sárga izét is dobál felém, ráadásul magasan is van.

soulhunter
hát, végig sikerült szenvednem...
hát a vége...
heppi meg minden,de rohadtul remélem,h van alter end,mer ez igy gyengus...
még1x neki nem állnék,az is tuti...
3x akadtam el, tök alapvetõ helyeken,mer nem vettem észre,h le lehet csuszni 2 fal között,h van 1 oszlop,amire rá lehet ugrani, stb stb...
nameg farah is rohadt ocsmány csajszika lett a SoT ota 😊
az SKS + a lánc jo volt... de a WW-ben legalább nem fogyott el a maszkkal 100%-ig az életerõ,csak 1/4-éig... khmm...
a sárgaságtol kicsit többet vártam...
joooo, nem mondom,h nem áltam neki 20x, de mégiscsak sikerült..
többet hülyéskedtem az átalakulásos karddobálos nénivel, mint ezzel...
a WW-t még grafikában is alulmulja...
hangulatilag... pffff... hát ennél azért többet vártam,mégha nem is sokkal többet... de mondjuk 1x végig lehet vinni 😊

na,kivi vok a kövi PoPra,mert ah már jopáran beharangoztátok, nem ez volt az uccso, csupán a SoT lezárása...
remélem legalább ue2.5 lesz a mozgatoja, és nem bánom,ha 2 DVD-s + sf31-es lesz, akkor is jobbat alkotnak...
negativ véleményem meg már leirtam 11 pontban, amihez most jött a 12 😊
a'la 12 pontban leirtam,mik a BUGok 😊
többet nem kivánok szolni ezen ******** játékrol...,és kerülöm a topicot is...

az elakadásaimnál a segitségeket viszon köszönöm 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

mármint a life upgradeket

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

bazzeg én nem gyûjtöttem össze az összeset
kezdjem most elölrõl?

xy21
Köszi ennyit akartam tudni😄

macleody
Miért károsodna ha kikapcsolva húzod le róla a kábelt? Csak ügyelj hogy ne törld le az érintkezõ lábait.
xy21
Nem károsodik a meghajtó ha állandóan lehúzgálom róla a kábelt???

Erre VÁLASZOLJATOK MÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZI!

xy21

kösz csak rossz gombot nyomtam

semmi rájöttem

Ha felmásztál a hátára és kéken villan a tõröd, akkor bal klikk. Lovagolj a hátán, irányítsd az ajtókon, ill. folyóson át!
idõlassítással is...

ahogy felmegyek a hátára rögtön ledob

xy21

help kéne nem tudja vki h h kell lezúzni azt a zöld kõszörnyet? ami a kertrésznél van

az oké h ütöm a lábát és felmászok a hátára de mindig leszed akármit csinálok....help pls

Ave!

Nekem baromi fura hibát dob ez a nyamvadt progi. Feltelepítettem, lehúztam a DVD írót, olvasót, elindítottam, játszottam vele, tök jó.
Kiléptem, de nem kapcsoltam ki a gépet, pár óra múlva újra játszani akartam vele - nem volt hajlandó indulni, a CD kulcsra panaszkodott.
Miután újraindítottam a gépet, szó nélkül elindult a játék. Ha kiléptem a játékból, akkor nem volt hajlandó másodjára elindulni, CD kulcsra panaszkodott - ha rebootoltam, akkor elindult.

Ma viszont reboot után SEM hajlandó elindulni a köcsög. Kötõjellel és anélkül beírva a serialt sem.

A FAQ-t olvastam, viszont nekem nincs semmiféle .mds fileom a gépen, csak az .mdf formátumú SFCloneDVD-Mirror változat - végignyálaztam, egy darab .mds nincs sehol.
Igen.

Why so serious?

Ti kötõjelek nélkül írtátok be?
A serialt egybe írd be, hagyd ki a kötõjeleket. Úgy menni fog.

Why so serious?

Csak egy kérdés:

Hogyan indítottátok el a játékot?
Kell neki egy serial, de van 2-is, és egyiket se fogadja
el.
Nem tudna valaki ide írni egyet?
Azt hiszem így kell:
-be mountoljuk daemon4-be
-fel teszzük
-újraindítjuk a gépet
-ki húzzuk az olvasókat
-be írjuk a serialt, és elméletileg mennie kéne!
De nem megy. PLZ HELP!
Igen. Szerintem csak az lesz.

Why so serious?

Mo-n lessz DVD verzió ugye?
szerintem várd meg még kiadják Mo-n is... LOL<#hehe>

Rash87
LOL 😄
<#banplz>

Glory, Glory Man. United!

Solid Snake
Nincsmeg nekik eplus2]