Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Amit viszont leszedtem, az továbbra is cseszik mûködni. Ill. egy újrainstall után mûködött egy ideig, aztán azóta továbbra sem hajlandó elindulni. Ami a FAQ-ban van megoldás, az nálam valami oknál fogva nem mûködik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
Már kétszer végigtoltam de mégeccer végignyomom, meg lehet azután is mer nekem kurvára bejön.
Szerintem nálam az év egyik legjobb gammája (a FABLE mellet).
Egy hibája van : hogy a meghajtót lekell húzni 😉
Ha felérsz vége, szal nem kell aggódni...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Szóval ott akadtam el hogy megalart menteni a prince embereket és én mentem is!!!És ott csapdába estem!!!És egy szobrot kell mozgatni hogy kijuthassak!!!!!Hogy mozgassam el?Már rengetegszer próbáltam meg de nem sikerült!!Please HELP!<#help>#help>
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
hát a vége...
heppi meg minden,de rohadtul remélem,h van alter end,mer ez igy gyengus...
még1x neki nem állnék,az is tuti...
3x akadtam el, tök alapvetõ helyeken,mer nem vettem észre,h le lehet csuszni 2 fal között,h van 1 oszlop,amire rá lehet ugrani, stb stb...
nameg farah is rohadt ocsmány csajszika lett a SoT ota 😊
az SKS + a lánc jo volt... de a WW-ben legalább nem fogyott el a maszkkal 100%-ig az életerõ,csak 1/4-éig... khmm...
a sárgaságtol kicsit többet vártam...
joooo, nem mondom,h nem áltam neki 20x, de mégiscsak sikerült..
többet hülyéskedtem az átalakulásos karddobálos nénivel, mint ezzel...
a WW-t még grafikában is alulmulja...
hangulatilag... pffff... hát ennél azért többet vártam,mégha nem is sokkal többet... de mondjuk 1x végig lehet vinni 😊
na,kivi vok a kövi PoPra,mert ah már jopáran beharangoztátok, nem ez volt az uccso, csupán a SoT lezárása...
remélem legalább ue2.5 lesz a mozgatoja, és nem bánom,ha 2 DVD-s + sf31-es lesz, akkor is jobbat alkotnak...
negativ véleményem meg már leirtam 11 pontban, amihez most jött a 12 😊
a'la 12 pontban leirtam,mik a BUGok 😊
többet nem kivánok szolni ezen ******** játékrol...,és kerülöm a topicot is...
az elakadásaimnál a segitségeket viszon köszönöm 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
kezdjem most elölrõl?
Erre VÁLASZOLJATOK MÁR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZI!
az oké h ütöm a lábát és felmászok a hátára de mindig leszed akármit csinálok....help pls
Nekem baromi fura hibát dob ez a nyamvadt progi. Feltelepítettem, lehúztam a DVD írót, olvasót, elindítottam, játszottam vele, tök jó.
Kiléptem, de nem kapcsoltam ki a gépet, pár óra múlva újra játszani akartam vele - nem volt hajlandó indulni, a CD kulcsra panaszkodott.
Miután újraindítottam a gépet, szó nélkül elindult a játék. Ha kiléptem a játékból, akkor nem volt hajlandó másodjára elindulni, CD kulcsra panaszkodott - ha rebootoltam, akkor elindult.
Ma viszont reboot után SEM hajlandó elindulni a köcsög. Kötõjellel és anélkül beírva a serialt sem.
A FAQ-t olvastam, viszont nekem nincs semmiféle .mds fileom a gépen, csak az .mdf formátumú SFCloneDVD-Mirror változat - végignyálaztam, egy darab .mds nincs sehol.
Why so serious?
Why so serious?
Hogyan indítottátok el a játékot?
Kell neki egy serial, de van 2-is, és egyiket se fogadja
el.
Nem tudna valaki ide írni egyet?
Azt hiszem így kell:
-be mountoljuk daemon4-be
-fel teszzük
-újraindítjuk a gépet
-ki húzzuk az olvasókat
-be írjuk a serialt, és elméletileg mennie kéne!
De nem megy. PLZ HELP!
Why so serious?