13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • icewolf
    Nincs több verzió! csak a SFClone-os. Asszem.
  • icewolf
    Ezer köszönet... Bocsesz csak behalt a netem egy időre... nem gondoltam volna hogy ilyen hamar megcsinálod és még k*rva szép is lett... RESPECT neked öcsém.
  • MazeZee
    lehet hogy rossz a verzió ami megvan mert telepítés után nem indítja automatán újra...biztos rossz a verszió ez volt az első ami kijött...na mindegy
  • MazeZee
    Sajnos mindent jól csináltam...
  • SNAKE01
    olvasd el a F.A.Q-t!kattinst a fenti képen a "ha nem indul a játék,ide katt!"szövegre és olvasd el mindent jól csináltál e!
  • MazeZee
    Hello én itt új vagyok...nekem nem megy az új prince of persia de nagyon sajnálom mert a kedvenc játékom de majd menni fog velamikor addig is várnom kell mert azt írja ki hogy nem találja a cd-t checking-olás után vagy nem jó a kód az elején... mindegy majd valamikor biztos menni fog...
  • tigeroo
    vagyezegy menü..:)
  • SNAKE01
    itt vagy?
  • icewolf
    tök jó! a TTT logót kicserélhetted volna élesebb képre is... de tényleg frankó.
  • tigeroo
    dvd vagy cd-s?:D
  • armageddon666
    nem konkrétan TTT de PoP:
    csináltam egy boritot a 'PoP fan CDmnek' :)

milyen lett?
  • armageddon666
    no WAREZ!!!
    off:
    rosszul gondolom hogy a warez az a Shareware, Freeware meg ilyenekből alakult ki? -ware --> wares (s=z) --> warez
    na miylen feltételezés? XD
  • Gebe7636
    onnan szedem le a játékokat.
  • Gebe7636
    ismered a gamez.fee.hu-t?
  • el bruja
    :O nekem is csont ezek vannak fenn.....vooo:D
  • icewolf
    szerintem simán.. nekem egyszere volt fent a King Kong, a POP 3, és Matrix - Path of Neo... és ment mind.
  • Gebe7636
    Egy kis probléma van!
    Ha fölraktam a pop-ot deamonnal, akkor utána mást is fölrakhatok amin másolásvédő van?
  • icewolf
    Előbb utóbb a Reloaded majdcsak feltöri... de szerintem én előbb megveszem.. kb még két hét..
  • el bruja
    :D
  • SNAKE01
    sehol!
  • thePrince
    hol lehet hozzá cracket letölteni?
  • Dzsiti999
    Az a címe (munkacíme), hogy: Project Assassins

Asszem nem jön PC-re...
  • el bruja
    ..jo is lenne
  • icewolf
    Egyébként a POP-ot készítő csapat azthiszem új projektet kapott, úgyhogy szerintem kilőve egy ideig az új rész... bár ki tudja lehet hogy az új projekt az új trilógia.
  • SNAKE01
    még meglátom!mond meg milyet!
  • icewolf
    ááá... photoshophoz csak elemien értek... lenne kedved csinálni egyet nekem... ha szépen kérlek?
  • SNAKE01
    photoshop & bannershop gif animator!
  • icewolf
    melyik progival csináltad? tényleg irtó jó. Ulead GIF animátor? vagy melyik?
  • SNAKE01
    gebe kell logo?
  • Gebe7636
    bocs de a legutolsó kard van meg annak pedig még 200 acéltömböt is át kéne szelnie!!!!!!!!!!!
  • SNAKE01
    a logomat progival csináltam!csináljak neked?
  • icewolf
    start menü> futtatás> beírod: regedit> Hkey Local Machine> Software> Ubi Soft> ...
    itt lessz... SEMMIÉRT NEM VÁLLALOK FELEFŐSSÉGET! nálam ment, hogy nálad is fog e azt már nem tudom... de remélem találtam valami éppkézláb megoldást.
  • Sheke
    nem elég erős a kardod
  • Gebe7636
    megint baj van!
    Nem tudom áttörni a falat!!!
    Mi lehet a baj?
  • 062020
    Hol van az a registry?
  • icewolf
    Ja egyébként találtam megoldást az újraindításos problémához... registryben kitöröltem a pop3-mappáját... aztán reinstall és FUT! szerintem az sfcure-os reg fájl miatt nem akarta a jót...
  • THE DAHAKA3
    Ez az én véleményem, a te oldaladdal kapcsolatban
  • icewolf
    te montad... akitől elfogadok kritikát az Roninhun, mert én az ő oldalát kritizáltam... majd ha te is felmutatsz valamit akkor... addig meg...
  • icewolf
    OFF
    Sok szerencsét hozzá... de tényleg. Én leírtam a véleményemet. AZ ÉN VÉLEMÉNYEMET.
    Akinek ez nem tetszik az ny****n körbe...
    ON

tényleg nem lenne rossz kitoldani a játékot úgy mint a Splinter Cell-t... Jó kis múltival... Kb a Jedi Knight-Jedi Academyhez hsonlót alkotni a POP Free Form Fighting rendszerével... piszok jó lenne! Még modként is!
  • THE DAHAKA3
    Ja most látom a neved icewolf. A kutya szebbet sz.rik az oldaladnál icewolf ( te mondtad)