13392
-
#5742 Nincs több verzió! csak a SFClone-os. Asszem. -
#5741 Ezer köszönet... Bocsesz csak behalt a netem egy időre... nem gondoltam volna hogy ilyen hamar megcsinálod és még k*rva szép is lett... RESPECT neked öcsém. -
#5740 lehet hogy rossz a verzió ami megvan mert telepítés után nem indítja automatán újra...biztos rossz a verszió ez volt az első ami kijött...na mindegy -
#5739 Sajnos mindent jól csináltam... -
#5738 olvasd el a F.A.Q-t!kattinst a fenti képen a "ha nem indul a játék,ide katt!"szövegre és olvasd el mindent jól csináltál e! -
#5737 Hello én itt új vagyok...nekem nem megy az új prince of persia de nagyon sajnálom mert a kedvenc játékom de majd menni fog velamikor addig is várnom kell mert azt írja ki hogy nem találja a cd-t checking-olás után vagy nem jó a kód az elején... mindegy majd valamikor biztos menni fog... -
#5736 vagyezegy menü..:) -
#5735 itt vagy? -
#5734 tök jó! a TTT logót kicserélhetted volna élesebb képre is... de tényleg frankó. -
#5733 dvd vagy cd-s?:D -
#5732 nem konkrétan TTT de PoP:
csináltam egy boritot a 'PoP fan CDmnek' :)
milyen lett? -
#5731 no WAREZ!!!
off:
rosszul gondolom hogy a warez az a Shareware, Freeware meg ilyenekből alakult ki? -ware --> wares (s=z) --> warez
na miylen feltételezés? XD -
#5730 onnan szedem le a játékokat. -
#5729 ismered a gamez.fee.hu-t? -
el bruja #5728 :O nekem is csont ezek vannak fenn.....vooo:D -
#5727 szerintem simán.. nekem egyszere volt fent a King Kong, a POP 3, és Matrix - Path of Neo... és ment mind. -
#5726 Egy kis probléma van!
Ha fölraktam a pop-ot deamonnal, akkor utána mást is fölrakhatok amin másolásvédő van? -
#5725 Előbb utóbb a Reloaded majdcsak feltöri... de szerintem én előbb megveszem.. kb még két hét.. -
el bruja #5724 :D -
#5723 sehol! -
thePrince #5722 hol lehet hozzá cracket letölteni? -
Dzsiti999 #5721 Az a címe (munkacíme), hogy: Project Assassins
Asszem nem jön PC-re... -
el bruja #5720 ..jo is lenne -
#5719 Egyébként a POP-ot készítő csapat azthiszem új projektet kapott, úgyhogy szerintem kilőve egy ideig az új rész... bár ki tudja lehet hogy az új projekt az új trilógia. -
#5718 még meglátom!mond meg milyet! -
#5717 ááá... photoshophoz csak elemien értek... lenne kedved csinálni egyet nekem... ha szépen kérlek? -
#5716 photoshop & bannershop gif animator! -
#5715 melyik progival csináltad? tényleg irtó jó. Ulead GIF animátor? vagy melyik? -
#5714 gebe kell logo? -
#5713 bocs de a legutolsó kard van meg annak pedig még 200 acéltömböt is át kéne szelnie!!!!!!!!!!! -
#5712 a logomat progival csináltam!csináljak neked? -
#5711 start menü> futtatás> beírod: regedit> Hkey Local Machine> Software> Ubi Soft> ...
itt lessz... SEMMIÉRT NEM VÁLLALOK FELEFŐSSÉGET! nálam ment, hogy nálad is fog e azt már nem tudom... de remélem találtam valami éppkézláb megoldást. -
#5710 nem elég erős a kardod -
#5709 megint baj van!
Nem tudom áttörni a falat!!!
Mi lehet a baj? -
062020 #5708 Hol van az a registry? -
#5707 Ja egyébként találtam megoldást az újraindításos problémához... registryben kitöröltem a pop3-mappáját... aztán reinstall és FUT! szerintem az sfcure-os reg fájl miatt nem akarta a jót... -
THE DAHAKA3 #5706 Ez az én véleményem, a te oldaladdal kapcsolatban -
#5705 te montad... akitől elfogadok kritikát az Roninhun, mert én az ő oldalát kritizáltam... majd ha te is felmutatsz valamit akkor... addig meg... -
#5704 OFF
Sok szerencsét hozzá... de tényleg. Én leírtam a véleményemet. AZ ÉN VÉLEMÉNYEMET.
Akinek ez nem tetszik az ny****n körbe...
ON
tényleg nem lenne rossz kitoldani a játékot úgy mint a Splinter Cell-t... Jó kis múltival... Kb a Jedi Knight-Jedi Academyhez hsonlót alkotni a POP Free Form Fighting rendszerével... piszok jó lenne! Még modként is! -
THE DAHAKA3 #5703 Ja most látom a neved icewolf. A kutya szebbet sz.rik az oldaladnál icewolf ( te mondtad)