13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Broafka
    nem de én is voltam újreg, kezdő, de nem rohantam egyből logóért.
    legyél türelmes, és majd lesz logód, ne menjél egyből logót csinálni, nem attól leszel nagy fórumozó, de ezt most jó tanács képpen mondom, szal ne sértődj meg...
    én másfél évig fórumoztam logó nélkül, aztán találtam egy programot és sokkal jobban éreztem magam hogy saját magam csináltam meg a logómat (nem nagy cucc bevallom, nem is gondolkoztam rajta sokat, de tetszik és ez a lényeg)
    szal légy türelmes!
  • MazeZee
    Most mér nem kérdezeheti meg bántja a szemedet? nem akarok ebből veszekedést csinálni de nem muszáj szekálni mindenkit...
  • Gebe7636
  • Gebe7636
    1. Én most fórumozok először!
    2. Tudom, hogy photoshoppal lehet csinálni csak azt nem, hogy hogyan!
    3 Te csak másokat tusz szekálni??????
  • Broafka
    bakker:
    1, ez nem az a topic, menjél a logo műhelybe ha annyira akarsz
    2, miért nem privátba kéred meg
    3, miért nem te csinálsz magadnak, és ne egyere azzal a szöveggel hogy nem tudod hogy kell... mert akkor kérdezz meg valakit hogy milyen progival csináltad vagy nem tudom, töltsd le és csináld meg...
  • Gebe7636
    hello!
    Kéne egy logo snake!légyszi!
  • MazeZee
    Prince of Persia FOR EVER....MÉÉ NEM MŰKÖDIK A JÁÁÁÁTÉÉÉÉK!!!!!
  • SNAKE01
    nem neked mondtam!
  • MazeZee
    én csak segíteni akartam...
  • SNAKE01
    ezt nem ide kéne írnod,hanem az emulátor topicba vagy a konzolosok fórumába az xbox-osoknak!
  • MazeZee
    Hello...lehet hogy a prigram verziója,vagy a program maga nem kompatibilis az xboxsos iso filével vagy lehet hogy rossz a játék verziód de ennek kicsi az esélye, szedjél le egy xbox emulátort és egy másik virtuális cd meghajtót... egyébként melyik játékot szedted le a prince-t?
  • vizmagus
    Én todom hogy nem ez a forum de segitség kéne. Leszedtem xboxos iso kiterjesztésű játékokat de nem tudom használni ha beolvastatom a virtual cd vel nem mutat semmit mi ilyenkor a teendő?
  • SNAKE01
    beirtam amúgy de másfél óra alatt addig hogy kinyiratm klompát!
  • Broafka
    OFF:
    Az a gennyes csillag akkor is ott marad ha már nem vagyok VIP? Baró
    ON
  • Broafka
    nem tudom mennyi idő alatt jutottál el, szal nem tudok véleményt mondani :)
    amúgysztem nem kamu, biztos hogy azt meglehet valahogyan nyitni! csak rá kell jönni a titkára...
  • yofiu
    A microsoft luxusmárkáját használom(feltéve ha lehet márkának nevezni a microsoftot) , tehát LOGITECH dual action,de nem a gamepaddal volt a baj ,sosem volt még gondom vele hanem ,sztem vagy magában a gammában volt ott elcseszerintve valami vagy a szoftver miatt bugyborékolt ,de sztem az első a helyes mivel MrAndree-nek is volt ezzel baja ahogy olvastam.
  • SNAKE01
    tudtam hogy csak kamu!egyébként szerinted sokáig eljutottam hardon annyi idő alatt?
  • Broafka
    hát csak kitalálta mert én már majdnem 15 000-nél vagyok és még mindig semmi :)
  • gyick
    hi!
    megtudná valaki mondani hogy mit kell csinálni a második lovaskocsis rész után?
    amikor két nagy állat körbegyujt tüzzel...
    gondolom le kell öket gyözni,de fegyverem sincs meg a sandtankok is üresek
    válaszokat elöre is kösz
  • SNAKE01
    elkezdtem hardon és, egy és fél óra alatt odáig jutottam hogy kinyirtam klompát,és most kicsit pihenek!egyébként elsőre legyőztem klompát!nem is nehéz még hardon sem!szerintetek ennyi idő alatt hardon elég sokáig jutottam??
  • MazeZee
    De jó nektek hogy megy!!!
  • SNAKE01
    semmi másra nem való!de valaki kitalálta hogy 10 000 sandcredit után megkapod azt a bizonyos ww-s "extra map ot!"
  • ffxi
    Másra nem való? Mert már megvan minden extra!
  • Broafka
    úgy hogy megvan az adott sand credit és a játék automatikusan unlockolja a galériában ha elérted az adott sand creditet
  • MrAndree
    A fater szobrát sokan beírják pedig tényleg csak gondolkodni kell egy kicsit. És akkor könnyedén meg lehet oldani.
  • Torry
    Héjj héjj!
    Fater szobrát én is beírtam :D
    Najó lehet hogy alma voltam:D. Ott csak át kell gondolni. Szenvedtem vele negyed órát. Aztán megálltam átgondoltam és megcsináltam 2 perc alatt:D
  • ffxi
    Hogyan?
  • koschwarz
    asszem unlockolhatsz extrákat
  • rorr
    Üdv!Milyen a gamepad? Amivel játszol?
  • Kelemen73
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni egy easy mentéssel? A főellenségekkel akadt egy kis bajom.
    Köszi. (Egy lelkes amatőr)
  • ffxi
    Mire való a sand credit? Már van 1650 belőle. Köszi!
  • MrAndree
    Ez tisztességesebb elakadás mint amikor jön a sok valódi láma, hogy jaj hogyan kell speed kill-ezni, meg merre kell forgatni a fater szobrát és hasonlók. Úgyhogy semmi gond. :)
  • yofiu
    Na jolvan csak összejött hát nemtudom vagy a gamepad miatt hülyült meg vagy pedig csak olyan kedve volt ,de ugy vettem észre hogy most nem két gombot nyomtam meg ahogy azt kell hanem mérgemben 3at, és fel is ment.

Mind1 remélem legközelebb valami "tisztességes" elakadás lesz nem ien lámás
  • MrAndree
    Néha velem is volt olyan, hogy valamiért csak úgy huszadszorra sikerült egybe beleszútni pedig előtte meg egy hasonlónál ment simán.
  • yofiu
    ebben igazad lehet ,de nem ez az első hely ahol ezt kell csinálni ezért nemértem miért nem sikerül..
  • MrAndree
    Mi a gond? Falon futsz és beszúrod a kést abba a szarba amit bekarikáztál. Gondolom túl korán nyomod a döfést az lehet a baj.
  • yofiu
    ha itt se jön be,akkor bocsesz és #5231 hozzászolás a problémám még mindig

http://ghun.tx.hu/bitbucket/POP3%202006-01-23%2023-29-43-68mod.JPG

• yofiu
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/060123/POP3_2006-01-23_23-29-43-68mod
  • yofiu
  • yofiu
    hát még mindig behalok pop elöző 2 része nem okozott gondot,de itt mi a szöszt kéne csinálni?sehogy se tudok szurásig felfutni

láma vagyok 1