13392
-
#5823 Nem fafejű bunkók, nekik a tőr és a homok a lényeg a többi "olcsó háttérzaj"-.-
HÁNYOK AZ ILYENEKTŐL! -
#5822 jó van!
el lett itt minden ****
izé
Bammmziiiiii!!! -
#5821 és ha már ki akarunk találni valamit akkor ne ugyanazt találjuk ki mint Ubisoft: megvágja az idő tőre, ismét sötét herceg... baromi uncsi lenne! -
#5820 HAHÓÓÓ
mi lenne ha egyszer, csak egyszer figyelnétek is a videókra meg a történetre, nincsen időtőre!!!
nincsen idő homokja!!!
Kaileena sincsen
mit csórjanak el? -
#5819 A történet az lenne, hogy egy háborúban elcsórják a hercegtől az idő tőrét és megvágják vele.Itt lesz a lényeg a sebb elfeketedik a tőr eltörik a gonosz kiszáll belőle és a sebbe száll.A feketeség egyre nagyobb lesz és hercegünk újra átalakul, de itt már végleg sötét marad.Csak egy módon lehet megszabadulni tőle.A hercegnek meg kell tanulnia mi az önuralom és meg kell válnia rossz tulajdonságaitól. -
#5818 bamziiii? :DDDD
bazz, mintha a Bambi kölykének a neve lenne :D -
#5817 én nem játékot akarok csinálni, hanem könyvet!!!
és már meg is van a storyja... és tök jó storyt találtam ki neki eddig!
és nem kell aggódni hogy vége az idő homokjának! óóó dehogyis, csak most kezdődik, muhahahahaaaaaa
vagy ma este, vagy holnap elkezdem írni, most így hirtelen megszált az ihlet :) -
Prof William #5816 Az idő homokja legyen veled! Nekem ár csak 5 tétel kell!
Jól jönne vizsgán.
-Mikor is volt a Mohácsi csata?
-1555 vagyis iző
bammmmziiiiiiii (idővisszatekerés hang)
-Mikor is volt a mohácsi csata?
-1526! -
#5815 HELLO!
Hallom játékot akartok csinálni.
Tök jó lenne egy új Pop pl.:Prince of persia the revenge of the dark prince -
#5814 egyébként az ötlet nem lenne olyan rosz, meglehetne írni egy újabb részt könyvben
én szívesen megírom :)
majd holnap elkezdem, mert ma nem tudom megcsinálni mert holnap kiséretségim lesz és arra kell tanulnom, de gány... még csak 15 tételt kéne megtanulnom holnapra :D -
#5813 egyetértek! -
#5812 EHH
inkább ne... -
Prof William #5811 Marilin Mansont elérte a vég. Megfertőzte az idő homokja! Máris szebben néz ki!
A Sztori meg most arról szóljon hogy lopta el Maharadzsa az idő homokját az idő szigetéről. Persze az ifjú Mahradzsa még az elején elszakad az embereitől és magában kell boldogulnia.
Cím mondjuk... Maharadzsa of India! -
MrAndree #5810 Ha szerencsénk van még elhódíthatjuk a világ leghosszabb ideig készült játéka címet a Duke Nukem Forever-től. :) -
#5809 és ha mind kés vagyuk má cak a programozási nyelvet kell elsajátitani:D
és röpke 10 év alatt kész leht a játék:D -
#5808 Öhm most nem olvastam előre de mire készültök? könyv...sztori stb... -
MrAndree #5807 Írogatni én is szoktam. Épp egy könyvecskén dolgozom de még csak az elején tartok. Úgyhogy ketten talán összehozunk valamit. :) -
#5806 jah, abban én is segítek, elvégre könyveket írogatok, van egy félig kész könyvem, eddig 34 oldal van meg belőle, a másikat meg nem rég kezdtem abból még csak 12 oldal van meg :)
szal abban én is segíthetek -
MrAndree #5805 A sztorit vállalom mivel a játékkészítés feladatai közül még talán ahhoz értek a legjobban. -
#5804 de nem téged mutogatunk:D
hanem "megirjuk" a játokot:D -
#5803 rendben, akkor kezdjük:
(dobszót :P)
NÉZZEN MINDENKI RÁM :D -
#5802 nah mid1
dobjuk fel a topikot
valamivel
mint ööö
csináljuk meg az ujj price of perzsiját:D -
MrAndree #5801 Hát nekem se. -
#5800 nembaj, nekem az ugrott be rögötn:D -
#5799 hát ööö...
nem is tudom, igyekszem... nagyon igyekszem de tényleg, de sehogy se kattan be erre az iszonyat ronda emberre a herceg... -
#5798 szerintem hasollit az a háttér meg ez a szécsapott haj a prince-re:D
kül ez Sahgrath:D -
MrAndree #5797 Hát így elsőre Marylin Manson erősen mutálódott változata ugrott be. De lehet tévedek. :) -
#5796 egy elvetemült, ronda buzira :-/ -
nah kire hasollit? -
#5794 bocs, de most el kell mennem.Tudod én még csak egy 13 éves kis kamasz vok. -
#5792 köszi. a szélén van egy kis fehérség.Paint-tel megcsináltam méretre, a többit meg a ulead-del. -
#5791 most mondd, nem volt jobb érzés magadtól megcsinálni? :)
a saját műved!
így leszel majd egyre jobb és jobb ;)
gratula hozzá
(még lehet rajta finomítani, de jó) -
#5790 -
#5789 én csináltam úgy 10 perc alatt ulead gif animátorral! -
#5788 mondd hogy magadtól csináltad! :)
mert akkor egész jó
milyen progival? -
#5787 jó?
-
#5786 juhé -
#5785 Műkszik?
-
#5784 figyelj!
Chat.hu
vagy DC++ vagy nem tom, kérdezd meg hogy milyen programot ajánljanak (direkt nem mondok programot, nevelem az embereket találékonyságra :P) aztán töltsed le... azt ismerd ki hogyan kell használni (ha már ennyire akarsz logót) és szépen szerkezd meg a magad egyéni logóját (én egyébként nem photoshoppot használtam/lok) de azt is kilehet ismerni sztem...
(és néha jobb a sima logó mint a gif-es (mozgóképes) logó, sztem) -
#5783 bocs a csúnyaságokért, de szeretnék magamnak egy kis formaságot.