Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egészen eddig lebecsültem a rózsaszín ruhás, tekergõ nõk kardját, mivel a földön fekve csak bicskának tûnt. Most, hogy nem volt más, kénytelen voltam azt felvenni. Hát, sajnálom, hogy ez nem történt meg korábban, sokkal tovább bírja, mint a nagyobbak!!
NEOreg3
ami 4 db színes vékony kábellel csatlakozik a cd/dvd olvasódhoz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Melyik a tápkábel?
Ahol az utolsó íjászt megölted, hátul a terem végében van egy asztal, annak a tetejérõl felfutsz a falra és úgy eléred majd a késkapaszkodót!
Hello,tudna valaki segiteni?Ott akdtam el amikor anála mentésnél vagyok aminek az a neve hogy Palace Balcony.Na szóval falonfutásbol odaugrotam az erkélyre,megöltem az õrt,meg a két nyilast.fölmásztam a késkapszkodoba onan átugrotam falonfutásbol lepatantam arol az izéröl,bemntem az ajtón.Falonfutásbol belekapaszkotam a késkapszkodoba,leugrotam a gerendára, onan lemásztam megöltem az õrt,fölmásztam az oszlopra onanráugrotam a gerendára onan átugrotam,megöltem a nyilast átugrotam a gerendára,onan leugrotam és megöltem az õrt.Átmentem a következö terembe fölmászatam megöltem az õrt és ott nagyon magasan van a késkapszkodo és oda nem tudok följutni<#vigyor>.ne röhöjetek ki csak 11éves vagyok.

Melyik a tápkábel? Bocsi de elég kezdõ vagyok.
Elfogynak azok elõbb-utóbb. Szóval üssed csak õket amíg vannak.

Why so serious?

hali
elakadtam annál a résznél, ahol elõször átváltozik a prince dárk princszé. Itt akármennyi enemyt ölök meg, soha nem fogynak el. Máshova meg nem tudok menni. mit kell csinálni? (ha már egyszer leírtátok, sry)
Thx

serito
Ennél talán az IDE kábel lehúzása egy kicsit egyszerübb, és kevésbé idõigényes.
De aki szeret szarakodni, a progikkal..... Szerintem még mindíg az IDE kábel lehúzása vagy valamelyik hide-oló progi a legjobb.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Van ott egy "kocka" a sarokban, azt húzd oda a "medence" pereméhez. Ott fuss végig a falon, ahol karcolásokat látsz. A végén pedig ugrálj egyik falról a másikra, amíg fel nem érsz a következõ õrhöz.
Laky
huh'

húzd ki a DVD meghajtód tápkábeljét

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

E-1, Ó-2, E-2, Ó-1, H-1, Ó-1, E-1, Ó-1, E-1, ÓE-1, E-1

E: elõre
Ó: óramutató járásával egyezõen
H: hátra
ÓE: órával ellentétesen
xy21
F.A.Q.!!!!Olvasd el!!!

Nekem ezt írja ki Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry". Mit csináljak?
Bucser
Ugye?? megmondták a megoldást😄 Olvass vissza😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kösz a segítséget!!!!Milyen rendes emberek járnak ide!!!!
Hi!
Tudnátok segíteni abban hogy a "the promenad" elején az ugrálós részt hogyan kell teljesíteni?
Black Hawk
Látom te is olyan türelmes vagy mint én.

Ja és értesíts.😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

SNAKE01
amúgy már ezerszer le lett írva mind a kettõ válasz,úgyhogy vissza kéne olvasni!

SNAKE01
ne legyél már láma!olvass vissza!vagy ha lusta vagy akkor próbálkozz!

SNAKE01
ahova felrepül ott vannak mögötte oszlopok!felszaladsz az oszlopokra és speedkill!3xkell ezt!De mindig arréb repül úgyhogy siess!

A the Royal Workshop nevû résznél hogy kell forgatni megfelelõen a szobrot hogy átférjen????
matyi08
aza sárga szárnyas kopasz kis bu** a fõellenség, nem? és hogy is kell legyõzni? tudom olvassak vissza, de azért leírhatnátok mégegyszer. ott fogott meg, mikor pörögnek ott azok a kövek, ott mit csináljak? mert ütni nem tudom, õ lõdöz, elugrálok elõle, de valahova fel kell mászni és speed kill, vagy mi?

Nekem így se megy

"Everything that happens, happens for a reason"

armageddon666
Lehet megint letöltöm TTTt (3dszorra is 😄) azt kiprobálom ezt a modszert 😄

@

xy21
Hinnye basszus ez a leírás 😄
Na megpróbálom csak azér is.
(de azér egy képes magyarázat elférne)

Broafka
asszem most már megvárom az eredetit, már egy hónapja várok rá 😄
(kitartó vagyok, mi? 😛)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Norbi206
!Figyelem mindenki!
Találtam egy leírást, hogy kell kihuzogatás nélkül megoldani a pop3at!
Leírás

Prine of Persia és sims2 fan vagyok! :)

Most néztem meg, ezen az oldalon is le van írva kétszer is.

Why so serious?

Olvass vissza basszus! Legalább egy oldalt. Nem igaz egyesek milyen lusták. Most azért sem írom le mert megtettem tegnap. Meg tegnapelõtt.

Why so serious?

ott tartok amikor lovasfogattal kell menni 2xrra és két áállat gec nagy fegyver egy kör közepén amikörül tûz ég nemtok imenni
és megsem tudom a két barmot sebezni mit csináljak HELP!!!4
Stark
nem
megfog enni szardémon ami benne lakozik

hópihe

Broafka
és lehúz magán? 😄

Stark
nah, akkor ott szerzi meg, és igynálalehet 😄
de ne feszegesd az idö hurjaut mer megtalál az Idöutazó WC😄

hópihe

Broafka
egyébként ki kell hogy ábrándítsalak 😊
elméletben a tõr sem lehetne nála jah, de van egy elmélet:
hogy oda tekerõdik vissza az idõ amikor már ellopta, vágod?
csak éppen indultak volna a szultánhoz (gondolom másnap) és akkor a herceg ráébred (vagyis felébred 😛) hogy úristen mi ez itt a kezemben, és visszafut vele Farahhoz

szal elméletileg a tõr még nála lehet, de az amulet semmi képpen sem, de állítólag a Battles Prince od Persiában szerzi meg az amuletet, ugyanis a BPoP azt a 7 évet dolgozza fel amit mi nem láthattunk!

painkiller25
thnx

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Stark
hát igenn, ez lesz/lett belölük a szar befejezésért

hópihe

Laky
<#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Seth
<#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Úgy kell beütni a kódot h nincs nálad semmilyen másodlagos fegyver!
Stark
UBI Soft

hópihe

armageddon666
kb. én is ezt irtam 😊 és thx hogy megmagyaráztad hogy mio köze a medálnak a TIMEhoz 😄

@

painkiller25
Lenne itt egy kis problem!!Hogy kell a titkos kardot elõhívni,csak mert én pause-széztam a játékot és beütöttem a kombinációt és semmi!!

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

painkiller25
JEEEE!Én is befejeztem!!!!Rohadtul idegesített a vizír!!!!!De megcsináltam!

simán lehet a medál is és a tõr is a hercegnél... mikor Farah az 1ben meghalt, akkor elvette tõle a tõrt de a medál nála maradt, aztán mikor visszapörgette az idõt a végén akkor mind2 nála maradt... ebben mit nem lehet érteni?
Amúgy a medál is az idõ egyik ereklyéje. Ezért nem változott át Farah az egyben az elején. Aztán a végén Prince visszadta a tõrt Farahnak. Eltelt 7 év----> WW:
A WWben meg ugye rátörik Dahaka a Princere és így mikor elmegy az idõ szigetére akkor a medál által kapja meg a homoknak a varázsait... És a WW történetét dióhéjban a T2T elején meséli el Kaileena: az elsõ videóban hallható: "A herceg halálfélelme miatt az idõ szigetére utazott, de kevesek azt hitték egyedül tért vissza. A medál elpusztult, a császárnõ meghalt, a Dahaka "feloszlott", de ez nem az ahogy történt. Az igazság az, hogy (ekkor lehet látni mikor a herceg felveszi a maszkot) megpróbált sorsomtól (Kaileena) megvédeni. És így szabaddá tett...."
és a lényeg az, hogy a vezír ellopta a tõrt, és azzal szúrta le Kaileenát... a medált mint az idõ utolsó ereklyéjét a prince a tengerbe dobta hazaútkor...
na elég mostmár itt a vége fuss el véle<#email>

És nem utolsó sorban: AZ UBISOK NEM HÜLYÉK, HOGY EGY SZAR TÖRTÉNETET CSINÁLJNAK. MÁSRÉSZT AZ IDÕUTAZÁSNAK RENGETEG PARADOXONJA VAN, ÚGYHOGY 100%OS LOGIKAI KÖVETKEZTETÉSEKET NEM LEHET LEVONNI

serito
Akkor el van baszva a történet? Azért a game még így sem rossz!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Mikor odaugrasz hozzá, lassítsd az idõt. és üsd ahogyan csak bírod!
Amikor átugrik a másik oldalra, urgrálj utána, majd megint idõlassítás, csépelés, és így tovább míg ki nem purcan!

armageddon666
nekem eredetiben lesz meg és az lenne a kérdésem hogy a Life Ápgédek nagyon el vannak rejtve? (úgy mint WWben? vagy feltûnõen mint SoTban?) nagyon kérem PÜben válaszoljatok ha válaszoltok mert nem merem olvasni ezt a fórumot félve a Spoilerektõl 😄

@

armageddon666
akkor ennyi erõvel a tõr se lehetne a hercegnél! nem? hisz ha visszapörgette az idõt akkor el se lopta! szal ugyanugy nála van a medál mint a tõr. csak a tõrt visszaadta a medált meg nem. én azt nem értettem hogy miköze az amulettnek az idõhöz? végén WWnek (rossz endingnél) elveszi dahaka "...The amulet is the last relic of time..." vagy vmi ilyesmit mond a herceg... meg azzal tölti az életét. szal ez érdekes...

@

Broafka
na itt áll meg a tudomány emberek!

elõször is Farahtól nem kaphatta mert Farahtól akkor szerzi meg még a SoT-ban amikor ott a vízben fürdenek, farah lenyulja a tõrt és a kardot, mi meg megtaláljuk a medált, de amikor a herceg visszatekeri az idõt akkor a medál is visszakerül Farah-hoz szóval nem lehet nálunk!!!!!!!

van egy elmélet, mi szerint lesz egy nintendos PoP (Battles Prince of Persia) és állítólag ott kapja meg a herceg Farahtól a medált!
de ez csak egy elmélet, mert ha ott nem kapja meg, akkor az egész játék hibás, mert a SoT-ban az idõvisszatekerésnél nem lehet a hercegnél medál!!!!