13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Minstrel
    bocs, nem is ebben akadtam el, hanem warrior within-ben
  • Looooser
    rakjbe egy képet
  • Minstrel
    Nemtudom pontosan most a szint nevét, de elakadtam valahol bent egy vár szerüségben, nagyon mély szakadék van előttem is meg mögöttem is és ha leugrok akkor tuti halál. Ha ebből tudjátok hol járok akkor segitsetek valahogy Ha igy nem megy akkor linkelek egy képet. :)
  • Looooser
    mahasti ugyan az mint Sahdee
  • Kongy
    Bazd meg,mért pont a klompát nemtod megölni??? Mi lesz ha elérsz Mahastihoz...ember...
  • Looooser
    egyzerüen nem jól nyomod a speed killt nekem se eredeti és vagy 20szor megöltem mminden szinten
  • Black Hawk
    hátha segít
    amúgy meg ha nem eredeti akkor előfordulhat hogy nemtodod legyőzni klopmát.
  • SiZo91
    eltaláltad, annak tartunk....-.-'
  • maj5
    hy még elég új vok és most mindenki le lámázhat de hogyan kell klompát megölni?
    a végigjátszás azt irja 3x speed kill kell de csak 1x világít a kard pls help!
  • SiZo91
    engem most őszintén szólva már nem érdekel ez a PoP film. úgy is elszarják...
  • Looooser
    ebből csak a két alsó bekezdés a lényeges bocsi...
  • Looooser
    ebből csak a két alsó bekezdés a lényeges bocsi...
  • Looooser

Letöltések | GSOldaltérkép

Gyorslink | Képgalériák

Újságarchívum

Chat | Fórum | Kommentek

Előfizetés | Terjesztés

PC World.TV | IT Lexikon

GameStar SHOP

Szerkesztőségi díjak

Szavazás
    !! OLVASÓI SZAVAZÁS !!
    2007 JÚNIUS

Nyereményjáték
    !! NYERD MEG !!
    Korábbi nyertesek »
    (frissítve: 2007. május 18.)

PIXmania

APPLE
    iPod 30Gb fekete

Ár: 64 179 Ft

Szavazás
    Te használnál notebookot/laptopot a mostani PC-d helyett?

Már most is notebookot/laptopot használok
    Egy erősebb, játékokra szánt notebook jól jönne a mostani PC-m helyett.
    Szó sem lehet róla, a PC-met tudom rendszeresen bővíteni, a notebookot pedig nem.
    Nagyon fontos számomra a hordozhatóság, így a notebook/laptop a nyerő
    Az én atomerőmű PC-mnek egy notebook/laptop sem jön sebességben a nyomába: le nem cserélném
    Csak a 100/200 dolláros laptopok megjelenését várom, s abból azonnal veszek egyet a PC-m helyett
    Van notebookom és PC-m is, megférnek egymás mellett.
    A mostani PC-m mellé be szeretnék egy notebookot/laptopot szerezni, mert praktikus.
    Nem használnék: még az erősebb notebookok sem valók igazán játékra (és még drágák is)
    Szólj hozzá >>

ComputerMode

Casesmart, Lanparty hordtáska

Naptár
    2007. Június
    H K SZ CS P SZ V
    1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30

Partnereink

További partnereink >>

Állásajánlatok

* IT Kommunikációs mérnök
    * Adattárház szakértő
    * Adattárház szakmai üzemeltetési munkatárs
    * Értékesítő - kereskedő
    * Would you like to go all out to prove your capabilities?

:: GameStar Online ::

[MOZi] Mikor jön a Prince of Persia film?
    [2007. június 08. @ 18:09 - Moki]
    Nem olyan régen örvendeztettük meg a Prince of Persia rajongókat azzal, hogy kedvenc akció hősük a mozi vásznon is fel fog tűnni, hogy megannyi kaland közepette megvédje a maga kis birodalmát. A Disney ma bejelentette, hogy mikorra várható a film debütálása.

A Jerry Bruckheimer által támogatott videó játék adaptáció várható moziba kerülésének időpontját 2009. július 10-ére datálták. Sajnos több információt nem adtak ki a készülő projectről és sajnos még elég sokat kell addig várni, míg végre mi is megtekinthetjük a filmet a mozikban. A Disney ma azt is bejelentette, hogy a Narnia harmadik része 2009. május 1-e környékére várható. Bár szerintem az előző dátum több embert érdekel. :D

by game star...
  • Looooser
    szeretem a teljes trilógiát de a t2t nem a kedvencem végig vittem az össze szinten vagy 5ször de ennyi elég volt... és nem találtam benne
  • SiZo91
    én úgy emlékszem, hogy ez benne van
  • Kongy
    Nekem megvan a mobil verzió,és tűznél változik át mint a Kindred Blades-ben...
  • PythonI
    Épp ez az, hogy a trailerekben van, és a játékban meg alig, szinte semmi. :( , Az a legjobb trailer, amikor a herceg guggol fent egy háztetőn, a karja elkezd fájni, meglátja lent a homokszörnyeket, és leugrik a szörny hátára, utána meg ÁTVÁLTOZIK :D, na az ilyet hiányoltam a játékból.
  • Picar77
    ja az jó
    de a telefonos változatban benne van :DDD
  • Looooser
    a trailerekben vasn egy jó pár
    bár a kedvenc szövegemet kihagyták a játékból amikor a herci át van alakulva és megkérdezi a sötét hercitől:
    H:Who are You?
    SH:Mmmm... Just call me your better half...
  • PythonI
    No, ez is megvolt! A Viziernek annyi :D Kár, hogy a játék során nincs videó a Dark Prince-ről :( (na jó csak egy kicsi a végén a kronás jelenetnél).
  • Kongy
    hát kábé... :D
  • Looooser
    de megfertőzi mert eredetileg ragyogott volna mint a hero aura lineage2-ben
  • SiZo91
    hát lehet, mert abban a kindred blades-ben nem is fertőzte meg a homok vagy igen?
  • Looooser
    n00b pda-t is feltaláltak már...
    ---
    dehogy gagyi én láttam az okat a kápeket amiket már leszedtek a netről amikor még csak koncep art volt a 3 prince
    (normál, a fehérhajú, és a fekete aranyozott) és azon űber kemény volt
  • SiZo91
    már elvonási tüneteid vannak mi? O.o -.-'
  • Kongy
    Fúúú,de régen voltam itt...oszt. kir. volt -.-
  • SiZo91
    szerintem a fehér hajú DP gagyi
  • Looooser
    én az elsőt javasolnám
  • SiZo91
    a második lett volna a király ^^
  • Looooser
    egyépként több kompozíció volt a hercegek összeállítására
    1#: Brutális (ww re hasonlító herceg) <-> és fehér hajú DP ami csak a láncot és bármi más kardot tud használni (idő tőrét egyáltalán nem)
    2#: Brutális (ww re hasonlító herceg) <-> és a fekete testű arany cikornyás DP (láncot és idő tőrét tud használni)
    3#: Lájti herceg <-> és a fekete testű arany cikornyás DP (láncot és idő tőrét tud használni)
  • Looooser
    ezért nincs benne vér mert a sok nyávogós ücsök pöcs ellenezte hogy túl sok volt a ww ben a rock zene és a vér ezért mind kettőt kiszedték belőle persze az európai verzióból az amerikai verzióban van vér meg fej lerepülés kettészakadás.
    mellesleg nem ez lett volna az eredeti verzió az eredeti verzióban Klompának nincs maszka és brutálisab az arca (de ugyanúgy nincs alsó álkapcsa) az enchantress (a táncoló lányok) nak nincs lefedve a felső testük és a több a hrceg a ww-s gherceghez hasonlítz a dark prince az egy kicsit keménybben néz ki de végül ezt a "sz*r" verziót adták ki és nem a kindred blades-et...
  • Tensor2
    Akarom mondani:A nyakáról,nem a fejéröl
  • Tensor2
    Én már legalább 50x végigtoltam és van néhány dolog ami nem tetszik:
    - Szinte minden ellenfél ugyanolyan
    -Amig te egy ellennel harcolsz a többi végignézi:)
    -meg sztem a nehezebb szintnek sincs sok értelme met ugyse
    érint meg senki:)Egyedül a végefelé az ikrek jelentenek kihivást hardom de,amugy túl könnyű a game
    -És a legfontosabb!Hol a vér?E ww-bem még sok volt itt meg semmi.
    Végezetül pedig az se szép látvány mikor másfél méteres kardokkal levágom az ellen fejét és nem akar csak azért se leszakadni a fejéröl.A T2T-ben csak a speedkill az uj a többi csak romlott
  • PythonI
    Hy! Most kezdtem el nemrég megint kijátszani a POP trilógiát, most járok a T2T arána részénél és hát mit mondjak, szerintem még mindíg a T2T a legjobb! Speedkill Forever :D
  • omen666
    ezt a választ kaptam a DT-n:

"T2S: az a T2T-nek a paródiája (képregényparódia). :D
    T2Sz I: egy rövid kitérő a T2S-ből, mert amikor lelöki a Vizier (Kábel) a Hertzeget a "Lyukba", akkor nyílik egy portál... de a többit már ismered...
    T2Sz II: T2S folytatása olyan 1-2 hónap eltérővel! :D "
  • armageddon666
    "Szánalom a köbön" ... haverod csinál valamit és beszólnak rá egy ilyet... te mit csinálnál?

"de miért kell kipróbálnom egy játékot, azért mert át lett írva alatta a szöveg?" ... igen képben vagy ám látom... rpg makerrel csinálta ^^ szal nemtom hol írta át a szöveget... +ba nem látom a tiedet... mi? nincs? jahogy te nem tudsz ilyet XD okééé értem én ;)
  • omen666
    megkérdeztem a DT-n, majd bemásolom ha visszaírnak!

lépek, szevasztok
  • omen666
    sztem nem átírtak a szövegek!!! plusz a régi DT-n még olvastam, hogy ez NEM (mármint a T2Sz I) a T2T átparodizálása! hanem az a T2S (vagy mi a neve???? idióta nevek, bah -.-) képregény lesz... ami sajna még nincs kész... a T2Sz II-röl meg foggalmamsenincs hogy folytatás lesz e, vagy valamilyen paródia?? mindenesetre már nagyon várom, mer az elsö rész az nagyon bejött már az alap címmel is: kill bill... hmm :)

Looooser: szintén a régi DT-n volt: RPG Maker 2003 (vagy 2000???)... mind1, valamelyik...

DT-s(ek) : majd holnap (izé... ma) regelek az új DT-re ;) a dizájna nem jön be, meg kár hogy nincsenek meg az adatok... na mindegy...
  • Looooser
    nem át írt szöveg hanem rpg creatorral lett készítve ezért hasonlít....
  • SiZo91
    T2Sz II. T2T átparodizálása, van első része is