13392
-
#12702 az a t2t psp változata te idióta... -.- -
#12701 Használj trainert ember...és nem kell ezen aggódnod hogy nemtucc visszaváltozni -
#12700 nem írtam el a t2t-re gondoltam,ott nemtom megszerezni a titkos fegyvereket. A WW-ben mind megvan!! -
Cyberköcsög #12699 Találtam 1 jó kis POP T2T-s videót, nézzétek meg!
Itt nézhetitek meg -
#12698 Nah én most ott tartok hogy valami bulát kell kinyirnom!
Nincs valami trükk hogy hogyan kell? -
mikiking #12697 Csősztök . Új Prince of Persia pc-re nem jött még ki ? vagy nem fog kijönni ? mert naon jo game -
Cyberköcsög #12696 NEM TRILÓGIA!!!!
Van már 4. rész is psp-re!!!
Honlapja:
http://www.princeofpersiagame.com/ -
Cyberköcsög #12695 keresem, de nem találom őket, a kastélyon belül lesznek??? mert még csak a falakon belül a városban rohangészom -
barom #12694 Na, befejeztem a trilógiát! :D
Furcsa, én Tomb Raider 1-2-3-al sokat nyomtam, biztos az segített, hogy egyik részhez sem kellett leírás.
Összeségében: az első élvezetes, a második kibaszott jó, a harmadik elmegy.
Sztoriban a 2. az űber-király, összeségében szép kerek története van a trilógiának.
Köszönöm Ubinak az 1 hetes élményt! :D -
#12693 egyszerq szökQkutakat keress ugyanúgy néz ki az összes. -
PythonI #12692 Ha iszol a kutakból akkor elmented! Ennyi :) -
Cyberköcsög #12691 segítene már valaki léci??? -
PythonI #12690 Király! Hát igen, ez tipikus :D -
#12689 lol -
Cyberköcsög #12688 segítene vki???? nem tom h hol kell elmenteni, mert már 2,5 órája játszom easyn, de csak az 1. mentőhely volt meg, ugyanúgy néz ki mindeggyik, vagy vmi ismertetője van?? lécci segítsetek! -
#12687 Oks már rájöttem!
Az volt a lényeg hogy a létra aljára le kellett menni és ki kellett húzni egy téglát a falból ami kinyitott az ajtót, aztán sietni mert az ajtó hamar becsukódik!
Aztán most jött az a funkció, ha az R-t megnyomom egy pillanatra akkor belassul az egész és így könnyeb ezeket az ajtósokat megcsinálni! -
#12686 képet... -
#12685 Jaja ezt én is tudom csak a pálya végén van egy ajtó meg egy medence szerűség ami üres!
Gondolom hogy oda kell valahogy vizet engedni, de nem tudom hogyan! és az után nyílik ki az ajtó, miután visszaváltozik emberré...!
Valaki tudja mit kell itt csinálni? -
sanyi150 #12684 www.gamecopyworld.com -
mackoteso007 #12683 tudna valaki mondan egy olyan oldalt ahol fenn van a crack-je vagy küldje el e-mail-ben az [email protected] címre köszi -
#12682 Ilyenkor sietni kell, mert fogy az életed és vizet kell találnod. Valami medencét vagy tavat és ha beleállsz visszaváltozol. -
#12681 Hali!
Na azóta tovább jutottam, lezúztam egy főellenséget a szép gis gólemet vagy mit az arénában, de most megint átváltoztam Dark Princessé és nem tudom hogy itt hogyan lehet visszaváltozni!
Mert azt olvastam hogy cvalami vizet kell engedni de sehogyse jövök rá hogy kell! -
barom #12680 Még mindig nem csináltak pecset hozzá?
Az invert mouse bug-ra gondolok. Baromira idegesítő.
Most épp egy háttérben futó mouse inverter program után kutatok hátha...
De ha van valakinek 5lete, megoldása, kérem, jelezze!
Előre köszönöm! :) -
#12679 Jah azon már túl jutottam csak nem játszottam még ilyen stílusú játékkal és az elején gondban voltam... de azon már túljutottam!
Igazából megint leragadtam, nemtudom hol tarthatok a játékban, de megpróbálok valami helyzetjelentést adni...
Szóval már átváltozott a csávó valami fekete döggé akinek állandóan gyilkolnia kell, mert különben bedobja a pacskát.
Aztán beeste valami gödörbe onnan kijöttem és most megint a szabadban vagyok és most megint átváltozott valami fekete genyóvá és most valami sugár mellett kell valamit csinálnom...!
Igazából már volt egy ilyen feladat akkor amikor feljöttem a "föld alól" de akkor az volt hogy kinyírtam a fő arcot aki ott állt, és akkor nem jöt ki a fénysugárból több srác és nem zúztak szét!
Na de most hiába ölöm meg, ugyanúgy jön utánpótlás és valahogy sehogy sem tudok túljutni azon a részen, mert mindíg meghalok!
1. kérdés: Mit kell csinálnom most?!
2. kérdés: Ez a játék eleje még vagy közepe vagy esetleg már a végefele?
Előre is kössz! -
#12678 azt hogy csak 1 irányban lehet menni a mint a sot ban.... -
#12677 Bakker én az elején leragadtam! -
#12676 jah ez más
mondom hogy csináld kezdj el egy uj profilt vidd végig easyban csak 1 slotba ments ha végig vitted írd fel a kódot, inditsd el UGYAN ABBAN A PROFILBAN medium szinten az elsőtől külnböző tehát a második slotba ments! ne az easy-s metésre!!!!! így a medium szinten betudod írni az easy szint kódját. ha végig vitted medium szinten ugyan abban a profilban kezd el hardon és a 3madik slotba mentve vidd végig és itt betudod írni a amedium lvl kódját és így tovább -
PythonI #12675 Ja oké, csak Kongy a #12668-ban azt írta T2T :) , akkor lehet, hogy elírta XD -
#12674 mi ww-ről beszéltünk....
am egy különlegesebb fegyó van a t2t-ben egy ilyen derékszögű szar.... -
PythonI #12673 Van a T2T-ban titkosfegyver? ( azt hittem csak azok vannak amiket a végén kiír, hogy kóddal elő lehet hívni,telefon meg ezekl :D ) -
#12672 csak a plazma kardot tudom holl lehet megszerezni
-
#12671 driver frissités... -
#12670 Így jártá... -.- vegyé jobb videókártyát... -
KOVU #12669 hi all bocs hogy itt kérdezek a warrior withinről.
csak lehet itt előbb kapok választ ^^
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy játszok a játékal jó gyors meg minden csak ahogy csapdákhoz érek (tüskés rönkök, pengég stb...)
akkor nagyon elkezd szaggatni a játék. vettem vissza képet teljesen minimumra de akkor is ezzelen mit tudok tenni? az ujra telepités sem hat T_T.
1 ébként ha megvan az összes élet töltő akkor felvehetem a water swordot nem lesz semmi gond mert még vissza van a maszkos rész elöre is thx
és sry hogy sokat irtam . -
#12668 Tud vki olyan embert akinek van olyan T2T mentése amiben megszerezte a titkos fegyvereket. mert nekem vhogy még 1 titkos fegyvert sem sikerült bezsákmányolni,pedig már mindenhogy próbáltam!! -
#12667 zsír
-
#12666 Új fórum hátterem van:
-
#12665 Nem tök mind1? Azé sem büntetnek meg ha ide rakod... -
#12664 már raktam a másikba -
#12663 ide is rakhstod a képet mjindkét fórmban mi vagyunk..