Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és még valami MrAndree! Ha 1 kicsit visszaolvasol te is,akkor láthattad volna ezt az okos hozzászólást! :
"Amúgy azzal, hogy beszólsz a kezdõknek nem segítesz semmit.. Inkább tartsa meg mindenki magának az ilyen hozzászólásokat, mert k***ra semmi értelme...
Senki sem született Pc-vel a seggébe, mindenkinek el kell kezdeni vhogy, nem baszogatásért, hanem segítségért jönnek ide..."
Köszönöm mindekettõtöknek a segitséget,neked a megjegyzést is amit hozzá fûztél MrAndree! Bármily hihetetlen,de visszaolvastam,csak ilyen egyértelmûen nem volt leirva! Még1szer köszi!
Black Hawk
na mivan nem ezt írtam én is basszus?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Miért is olvasnál vissza akár egy oldalt is igaz? Végülis csak ezen az oldalon van leírva hogyan kell. Egyszerûbb azonnal benyögni a kérdést, ahelyett hogy gondolkodnál vagy visszaolvasnál. Szép.
De hogy lásd kivel van dolgod idemásolom neked ha nem vagy képes fél oldalt visszaolvasni. Tessék:
1. fel kell mászni 2 platformra, és onnan "Speedkill"-lel ki kell szúrni mind2 szemét... (várj türelmesen, mert néha elég beugratós tud lenni, csak a villanásra figyelj)
2. Miután megvakult sebezhetõvé válik, kaszabold a lábát ahogy tudod, egy idõ után térdre fog rogyni, és ott egy utolsó "speed kill"-lel kell végezni vele.

Why so serious?

Black Hawk
én ugyan nem játszottam vele de valószínüleg klompára gondolsz és már annyiszor le volt írva hogy fejbõl vágm naszóval: fel az álványra rá a karjára speedkil azt kibököd a szemét ezt mégegyszer eljátszod azt megkaszabolod a lábikáit összerogy ráugrálsz vagy mifene ozt speedkill and finish him.
de visszaolvasol és ott még videó is van.

sok sikert.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hogy kell megölni azt a nagydarad hiányzó álkacsú szörnyet? Valaki segitsen pls mert már idegbeteg vagyok! Thx
Köszönöm Szépen!
Ezt a képet nem én csináltam csak találtam a neten én nem tudom hogy hogyan kell ilyen képet csinálni a játékokrol.Egyépként én Xboxon játszok nem pc-n,és ha te tudod hogy hogyan kell ilyen képeket csinálni a játékokrol akkor ha lehet mond meg.<#szomoru1>

Black Hawk
Azt mondták 23-a most aztmondták január még szép hogy ideges leszek.
(off)
Mellesleg melyik topicban találkoztunk?

Laky
ebbõl még mindig nem sokat látok 😄
a kapaszkodóról és a körülette lévõ dolgokról csinálj képet

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
kultúráltabban is megfogalmazhattad volna a mondanivalódat

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Itt megöltem az õrt és balra van az a késkapaszkodo ami nagyon magasan van és nem tudom elérni.ÿ

Black Hawk
talált
De most mitt csináltam?
És mikor írtam le hogy én vok az?

Laky
milyen magasan?
csinál több képet is? pls

Laky
tomi989? ehh 😄
ha így viselkedsz, búcsút mondhatsz ennek a regednek is...

kirol
Nem tud senki segíteni ebben?

Laky
folyamatosan fogy az életed
úgy tudod feltölteni, hogy szétütöd a dobozakat, kosarakat, vázákat stb.
ezekból jön a jó kis élet 😊

Thadius
elkezdett mutálni😄

sk8 4 fun

Black Hawk
És mivé változtál?
Farkasemberré.😄

Black Hawk
igen 2006 január azok a buzi 576-osok átvertek aztat ugatták hogy 23.-ára bent lessz de sehol semmi most meg 2006 január-t mondtak.
de most már megbaszhatják magukat.<#mf3><#boxer>

Ha Dark Prince-el mész akkor alapból fogy az életerõd, ha magadba szívsz egy homokszemet akkor visszatölti max-ra.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok!!! Most estem túl az elsõ átváltozáson és nem értem miért fogy és néha meg miért nõ az életem! Tudna valaki segiteni nekem! Thx
Thadius
nekem így se megy

sk8 4 fun

armageddon666
Tud valaki valamit a megjelenésrõl?

@

Thadius
nekem a clone cd-s verzió van meg, nem megy.mi ez hogy a 3.cdt lehet patchelni,de mivel?

sk8 4 fun

constantin
Kössz egy állat vagy!

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

FaQ-ban talalod a valaszt!!
valaki tudna segíteni?
amikor ekindítom és kiírja hogy checking disc utána megjenkik hogy error és ezt írja ki :Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry".
mit kéne csinálnom hogy mennyen?

pedig ha rájössz a technikájára és oda figyelsz, akkor nem nehéz az a rész!

Halfer
én is az ikrekkel bajlódok, nekem is jó lenne egy mentés az után közvetlen, pls <#vigyor5>

matyi08
ha biosban letiltom a cd/dvd-ket, akkor még nem megy, ugye?

kirol
Dedig el lehet érni. Csak én nem tudom, hogy miért olyen nehéz nekem, vagy 10x-re szúrja csak bele a kést, mindik szaltózik, vagy visszaesik.
A másik, amikor a kést beleszúrva kell lehúzni egy kallantyút. Ebbe sem szúrja bele. Pedig most pont ott tartok, hogy áv van alakulva, és megy az idõ, bele kellene szúrni a kést a falba, hogy le tudjam húzni, de nem sikerül, így letelik az "idõ" és meghalok. Mit kellene csinálni?

Doki17
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

Parancsolj

constantin
Hy.Valaki tudna serialt a játékhoz.Elõre is kössz

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

koschwarz
speedkillezni, és amikor villan a tõr, megnyomni a bal egérgombot?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki hogy mit kell csinálni az Arénában azzal a szörnyel?Addig oké hogy felugrok a hátára,de onnan semmi mert mindig ledob és akkor nyekkkkk!elõre is köszi
Na itt bementem megöltem az õrt és ott nagyon magasan van a késkapaszkodo és oda nem tudok följutni,(ezt a képet nem én sreenshotoltam)

Black Hawk
én már legaláb 6 szor raktam fel és egyszer sem ment de annyira felb***ta az agyam hogy mostmár megveszem (2006 január)most már tényleg kivan a tököm minden boltban mást mondanak tiszta ideg vagyok de a következõ boltos aki azt mondja hogy még 1-2 hetet csúszik én kinyírom.😊

koschwarz
visszaolvastam. érdekes, nekem mindenféle meghajtó lehuzogatás, kötõjel-kihagyás, és egyéb népi babonák nélkül simán elindult, Deamon4-gyel mountolva.

mellesleg a magyar forgalmazó meg bekaphatja, hogy ennyire gyökér módon nem bírta karácsony elõtt behozni a játékot...(persze lehet, hogy a bürokrácia, vagy engedélyeztetés, vagy bármi más miatt, nem tudom, bár szerintem akkor sem indokolt ez a késlekedés). mire megjelenik, még az is végigjácca, aki világéletében csak a need for speeddel nyomatta...ehh<#falbav><#fejvakaras><#duhos2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Akkor most már minden világos!

Igen.

Szóval. A WW végén lévõ fekete ruhás csákó a herceg sötét oldala (dark prince). U<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>gye?

lac111
Nem létezik rendes crack, régebben keringett pár téves hír hogy létezik, még be is lett linkelve a fórumra, de az egyik vírus, a másik meg nem igazán mûködik..
Meg lehet próbálni a Clone Cd-s verzióval, és a 3. Cd patchelni, úgy mûködni fog....

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Sziasztoik nincs valami crack hozzá?
szerintem még lesz fojtatása vagyis nagyon remélem!!!!<#violent><#violent><#falbav><#falbav><#taps><#bdead>
Még sehol mert nálunk még nem jelent meg. Majd januárban.

Why so serious?

Meg szeretném venni de nem tudom,hugy hol árulják!

"Everything that happens, happens for a reason"

lac111
Én NAT 2006-ot csak példának mondtam, Velem ez történt.. Lehet nem csak az az egy antivírus zavar be, hanem még 20 másik.<#circling>
Mondjuk amikor F.E.A.R. demója ACE mega Codec pack miatt volt Bugos, az is elég nevetséges...
Meg kell próbálni mindent, ha már nem akarod megvenni...<#szomoru1>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"