13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • MrAndree
    14 oldal volt amit akkor írtam, amit most írok annak meg a bevezető része lett annyi. A végeredményt 100-130 oldalra saccolom.
  • ronihun
    Broafka
    1.lehet hogy egy kicsit ténylg lekoppintottam de ez csak az eleje akkor megérteném hogyha azért lennél ideges mert a végét koppintom le ami már tényleg nagy szemétség lenne
    2.én nem dicsekedtem vele az hogy megossztottam az nem dicsekvés
    3.miért vagy ennyire kiváncsi a koromra nem kell velem úgy bánni mint egy pisissel
  • dienesoft
    Hát igen, én megpróbáltam a nyáron csak most ugye tanulok mint atom...amugy fogalmazáskor sajnos mindig elered a tollam egy picit...a leghosszabb fogalmazásom spirálba volt 7 oldal tanárnőmtől kaptam érte három ötöst, mert full regény volt, aztmondta, sz'al ez már siker, nem úgy mint ronihun kopijai
  • Broafka
    hát figy, mindenki ír szerintem az életében egy regényt, mármint, elkezd egyet az tuti, ezek leginkább pár oldalasak max 10 oldalasak szoktak lenni
    de te legalább megpróbálkozol egy egyéni ötlettel, nem úgy mint egyesek (ronihun) akik lekoppintják másokról
  • dienesoft
    nálam is ez történt mostanába.Mondjuk fiatal vok és a sztori nem annyira logikátlan; mert még nincs teljes sztori :D :D
  • MrAndree
    Én 13 éves koromban írtam egy novella szerűséget és akkor marha büszke voltam magamra, hogy milyen jó is lett. Aztán most pár napja újraolvastam és így majdnem 8 évvel később már nem tűnt olyan jónak. Sőt. Az egésznek nem volt stílusa, a sztori logikátlan a leírás pedig túl száraz és igénytelen volt. Amiket mostanában írogatok azok talán egy fokkal jobbak.
  • Broafka
    kivétel erősíti a szabályt :P
  • dienesoft
    így van :) értem én ne félj, pedig höjj de vidéjki vagyok éééin :)
  • Broafka
    nem hát érted ha mondjuk szarozik, lassan megy egy VIDÉKI nem pesti, hanem vidéki autós akkor azokkal elnézőbbek vagyunk nem... mert ritkábban használja az autóját, és nem olyan rutinos, ezért lenne jó itt magyarországon is ugyanúgy jelölni a rendszámokat hogy lássák hogy melyik városhoz tartozik
  • dienesoft
    én vidéki vok...és apum elég sokat vezet autót...pl most Spanyolba kamionozik éppen :D
  • RÓÓÓbi
    Pesti vagy mi???
  • Broafka
    ne értsétek félre, írjatok regényt nem azért mondom de rohadtul idegesít hogy kitalálok egy ötletet és majdhogynem szóról szóra lekopizza ugyanazt valaki és dicsekszik vele, találjon ki sajátot...
    ronihun miért nem írod be az életkorodat? a WW topicban már egyszer kihúztad a gyufát, most lenyugodtál (szerencsére) de úgy látom most megint rád jött a baromság, nem kell szégyelni a 14 alatti kort... csak tudjuk hogy hogy bánjon veled az ember
    mint a vidéki autóssal, ha pl meglátunk egy vidékit aki bénázik arra nem dudálunk nagyon rá, mert kevés embernek van vidéken kocsija meg ritkán is használja...
  • dienesoft
    lehet :D Az én irományom amugy még a Sands of Time-os időkbe visz vissza sz'al lehet nem koppintanák le itt egy páran...
  • MrAndree
    Mit gondolsz én miért nem publikálom sehol kis irományaimat? Mert mindenki ellopná. Bár lehet inkább azért mert tök szar mindegyik. :)
  • dienesoft
    hát én tod nem merem felrakni mert még elég fiatal vok az íráshoz meg ezt kb fél éve irtam azota elég sokat javultam most ujra elkezdtem olvasni és csomó hibát találtam ugyhogy sajna nem oszthatom meg veletek...majd javítok rajta egy cseppet...:D
  • Broafka
    tudtam hogy nem kellett volna felraknom az első lépéseket, egyből lekopizzátok!
    asszem nem is teszek fel többet... majd max olyanoknak akik képesek értékelni...
  • Broafka
    dögölj meg már ne haragudj, mit veszed el az ötletemet, nem attól leszel kemény író gyerek hogy úgy indítasz mint én... találjatok ki sajátot
    ez szinte tök ugyanolyan mint az enyém, mehetsz a rákba ronihun, most haragszom rád rohadtul!!!!!
  • ronihun
    vélemény?
  • dienesoft
    jaja fel kéne keresni...bár mondjuk azt is ki kéne találni hogy pontosan melyik részletéről szóljon a herceg kalandja...
  • Gebe7636
    föl kéne keresnünk egy könyvkiadót
  • Gebe7636
    bocsi broaf
  • dienesoft
    Király ötlet ez a Prince könyv...én is elkezdtem már mevan az első 2 fejezet (mondjuk már írom kb fél éve)
  • ronihun
    itt az enyém
  • Broafka
    kösziii :D
    az a baj hogy annyi ötletet fogtok itten beírkálni hogy a végén lelövitek az én ötletemet is :(
  • RÓÓÓbi
    Ez telefonos verzión volt
    Amúgy gondolom mindenkinek volt Farah-s bug
  • Dzsiti999
    Nekem nem volt ilyen... Nekem csak "Farah haja átmegy a testén" bug volt :D
  • ronihun
    arról hogy visszatér a sötét herceg és a herceg nem tudja hogy hogy lehet ha már nincs is idő tőre se idő homoka
  • RÓÓÓbi
    És te miről írsz?
  • ronihun
    kijavítalak 5-en én is ekezdtem és egy jó részt már meg is írtam belőle legább is az első fejezetet.
  • RÓÓÓbi
    Véletlen volt:)
    Bocs moderátorok vagy akárki
  • Gebe7636
    csak úgy eltőnik kaileena formájában a tőrrel
  • RÓÓÓbi
    Tudom én csak tegnap összesen 2* próbálkoztam és azóta nem is játszottam
  • RÓÓÓbi
  • RÓÓÓbi
  • RÓÓÓbi