Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Amúgy azzal, hogy beszólsz a kezdõknek nem segítesz semmit.. Inkább tartsa meg mindenki magának az ilyen hozzászólásokat, mert k***ra semmi értelme...
Senki sem született Pc-vel a seggébe, mindenkinek el kell kezdeni vhogy, nem baszogatásért, hanem segítségért jönnek ide..."
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
De hogy lásd kivel van dolgod idemásolom neked ha nem vagy képes fél oldalt visszaolvasni. Tessék:
1. fel kell mászni 2 platformra, és onnan "Speedkill"-lel ki kell szúrni mind2 szemét... (várj türelmesen, mert néha elég beugratós tud lenni, csak a villanásra figyelj)
2. Miután megvakult sebezhetõvé válik, kaszabold a lábát ahogy tudod, egy idõ után térdre fog rogyni, és ott egy utolsó "speed kill"-lel kell végezni vele.
Why so serious?
de visszaolvasol és ott még videó is van.
sok sikert.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
(off)
Mellesleg melyik topicban találkoztunk?
a kapaszkodóról és a körülette lévõ dolgokról csinálj képet
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De most mitt csináltam?
És mikor írtam le hogy én vok az?
csinál több képet is? pls
ha így viselkedsz, búcsút mondhatsz ennek a regednek is...
úgy tudod feltölteni, hogy szétütöd a dobozakat, kosarakat, vázákat stb.
ezekból jön a jó kis élet 😊
Farkasemberré.😄
de most már megbaszhatják magukat.<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
sk8 4 fun
amikor ekindítom és kiírja hogy checking disc utána megjenkik hogy error és ezt írja ki :Insert the POP3 disc into another drive then press "Retry".
mit kéne csinálnom hogy mennyen?
A másik, amikor a kést beleszúrva kell lehúzni egy kallantyút. Ebbe sem szúrja bele. Pedig most pont ott tartok, hogy áv van alakulva, és megy az idõ, bele kellene szúrni a kést a falba, hogy le tudjam húzni, de nem sikerül, így letelik az "idõ" és meghalok. Mit kellene csinálni?
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tudna nekem segíteni valaki hogy mit kell csinálni az Arénában azzal a szörnyel?Addig oké hogy felugrok a hátára,de onnan semmi mert mindig ledob és akkor nyekkkkk!elõre is köszi
mellesleg a magyar forgalmazó meg bekaphatja, hogy ennyire gyökér módon nem bírta karácsony elõtt behozni a játékot...(persze lehet, hogy a bürokrácia, vagy engedélyeztetés, vagy bármi más miatt, nem tudom, bár szerintem akkor sem indokolt ez a késlekedés). mire megjelenik, még az is végigjácca, aki világéletében csak a need for speeddel nyomatta...ehh<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#duhos2>#duhos2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Meg lehet próbálni a Clone Cd-s verzióval, és a 3. Cd patchelni, úgy mûködni fog....
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Why so serious?
"Everything that happens, happens for a reason"
Mondjuk amikor F.E.A.R. demója ACE mega Codec pack miatt volt Bugos, az is elég nevetséges...
Meg kell próbálni mindent, ha már nem akarod megvenni...<#szomoru1>#szomoru1>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"