13392
-
#6026 én se mondtam hogy versenyzel velük.Csak már egy rakás pop-os gportál van!XO -
#6025 jó engem nagyon érdekel a ti véleményetek -
#6024 kötekedni éééés KRITIZÁLNI!! -
#6023 hát ez kész gyerekek!Tudjátok mit asszem majd reggel benézek mi a hányás addig is mindenki álmodja meg a saját történetét és atán összedobunk valamit!:D És hagyjuk mára a copyzást...inkabb irjatok valamit szeggyetek bokszkesztyűbe hangyát -
#6021 -
MrAndree #6020 Hány éves vagy öcsém? Mert ez már az ovis színvonal amit művelsz. -
#6019 jó ok bocsi -
#6018 nah nah, ne káromkodjunk, Ronihunnak szabad, mert úgyvéli úgy elér sokat, de legalább mi, értelmes emberek ne süllyedjünk már le ilyen mélyre! ;) -
#6017 és egyéptként a weblapod a dahaka team-éhez képest egy nagy rakás **** -
el bruja #6016 -
#6015 haggyatok már mindig csak kötekedni tudtok -
#6014 már reflexbe megy a copy copy copy... -
#6013 azt nem mondta, hogy ne legyen benne te kis ba**ott pö**. -
el bruja #6011 ..... -
#6010 párbeszéd az egész -
#6008 mekkora egy kis **** vagy te ronihun hallod ne ugassá már be másoknak tudod milyen jó ötletei vannak te meg lopkodod őket mint atom...inkább meek lefekszek csak fel****om az agyamat rajta feleslegesen-Ronihun nagyon nem szép dolog lopkodni -
#6007 én igaz megnéztem, hogy mit írt broafka, de mégsem szedem el az ötletét. -
el bruja #6006 ..és az mé jó? -
#6005 csakhogy én még ha le is copyztam ahogy ti mondanátok akkor is én sokkkal bővebben írtam le -
erre van egy hasonló vicc:
"egyes kis gyerekek azt hiszik hogy akkor lesznek kemény legények ha minnél több káromkodás van a szövegeikben, pedig ku*vára tévednek a kis g*cik" :)
amúgy elolvastam...
és ha már mások is azt mondják hogy kopi, és szerintem is az...
most nem szeretnék ötletet adni (mert még a végén ezt is lecopyzod :D)
de lehetne olyan hogy nincsen idő homokja, nem jön össze a Farahvál, csak járnak, vagy egyáltalán nem jönnek össze csak barátok, meg nincsen sötét herceg, sem rémálmok, vagy nem?
húúúha, igazad van, ez túl eredeti lenne, ez se jó mi? -
#6003 #5994 elolvastad ezt a hsz te f*sz broafka -
el bruja #6002 jah a PoP 4 könyv?
biztos fifti-fifti üzletet akar ha siker lesz -
#6001 hát hogyismondjam magának...lemásolja a dolgokat amiket kitaláltak a többiek...és tök ugyanazt nyomja fel ide -
#6000 jaja, csak olvass bele az enyémbe aztán ronihunéba, megdöbbentő a hasonlóság :D -
el bruja #5999 copyzik? -
#5998 Hát nem igazán vita inkább csak ronihun copyzik de őszerinte nem...ennyi -
el bruja #5997 uhh nagy a vita látom mi a problema? -
#5996 heheheeeee...mondjuk sztem fulll copy az egész de mind1 nem szeretk ilyenen vitázni... -
el bruja #5995 ..jooestééét:) -
#5994 te egy akkora pancser vagy broafka akárcsak a többi ez a bajotok végig se olvastátok és csak úgy mondom hogy attól hogy Farah a felesége attól mér koppintás nagyszám ki nem jön rá hogy farah és a herceg szerelmesek hisz a sot végén a herceg lesmárta.az hogy sötétherceg koppintás nagy hülyeség csak szólok hogy a hang nem a sötét herceg csak azt hiszi és rémálma meg majd rájössz mér van persze ha majd kész lesz és elolvasod de gondolom nem fogod -
#5993 Köszönjük :D -
#5992 :DDD
gondoltam :P -
#5991 ez azért kicsit hosszabb
szerintem ezt nem fogja lekopizni ronihun mert jó hosszú :D
szal 40 oldal asszem, kétszer volt meg, nem tom hogy melyiket töltöttem fel :-/
de szerintem ennek kell lennije:
1. regényem -
#5990 Hát igen, én is kiváncsi vok a könyvedre...persze nem Copyból :D:D -
MrAndree #5989 A gyűrűk ura a kedvenc filmem és kedvenc könyvem a gothic 1-2 meg a kedvenc játékom. Szóval engem érdekelne. -
#5988 az első könyvemet lehet hogy berakom, mert az 40 oldal lett, és nem perzsiás témájú, és az ilyen kis kezdetleges dolog volt, attól nem félek hogy lekopizzák, mert alapból az is egy picit kopi volt, mármint aki játszott a Gothic-kal, vagy látta a gyűrűk urát az ismerős elemeket találhat benne...
de az elég sok embernek tetszett akinek megmutattam, de nekem a vége már nem tetszett annyira :) -
#5987 nembaj, ahogy te mondtad legalább maradtál egy saját történetnél és nem kopiztad le másét mint Ronihun :(
Össze kéne hozni valami kis könyvíró Társaságot sztem :) -
#5986 én is így saccoltam, az első könyvem sajnos elakadt 40 oldalnál :(
a végén elrontottam a storyját!
de nem lett rossz -
MrAndree #5985 Mi a különbség ha az elejét vagy a végét koppintod le? Nem értem. -
#5984 de szálljál már magadba, nézz már végig magadon ember, kezdjük ott hogy mindent lekoppintottál: 1, rémálmai vannak a hercegnek (mint nálam) 2, farahvál él együtt (mint nálam) 3, nálad is visszatér a sötét herceg (mint nálam)
végig se bírtam olvasni (már csak azért sem mert iszonyat idegesítő volt ez a ki*aszott nagy betű, meg hogy mindent lekopiztál
és a WW-ben is kihúztad már a gyufát mint már mondtam!
és azért bánok(unk) veled úgy mint egy pisissel mert néha tényleg úgy viselkedsz!!
TALÁLJ KI SAJÁT MAGAD SAJÁT KÖNYVET NE KOPPINTS!!!!!!!!