Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Le Parkour
Ha ez neked így nem megy, akkor Te valami fajta Chatet keresel...
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Le Parkour
visszacsinálás ue.:csak engedélyezés.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
azt szeretném kérdezni hogy találkozott-e valaki hasonló problémával:
gamepaddal irányitom a játékot, és a walk/run gombhoz nem tudok semmit beállitani, igy karakterem hol fut, hol csak sétál, persze mindig azt csinálja éppen amihez kedve van: ahol futnia kéne a falra ott csak odasétál, ahol araszolgatnom kéne ott futkározik😞(...ha valaki tud reá megoldást az kérem ne tartsa magába...köszönöm
The Matrix has you...
-Nekem ez tûnt a legkönyebb, és sajnos a legrövidebb résznek is.
-A relytvényektõl tényleg nem kell megijedni, egyszerû logikai feladatok, és nincs is olyan sok benne.
-természetesen vannak benne visszautalások az elõzõ részekre, mivel még mindig a SoT-ban megismert Prince-szel ugrándozunk, de ez nem befolyásolja a játékmenetet...
-Tutorial mindig figyeld, és akkor nem lesz gondod, ha mégis gyere ide, segítünk!!!
(az egyszerû beszológatós emberekkel meg nem kell foglalkozni) <#crazya>#crazya>
ma kaptam kézhez a játékot. melóba vagyok, nem játszottam még vele és a korábbi részekkel sem. így egyenlõre még nincs az indítással gondom, remélem nem is lesz😊)
kérdésem nem ehhez kötõdik:
1: mekkora hátrány, ha nem játszottam még a sorozat korábbi részeivel?(leszámítva azt az 5 percet amit a PoP 1-re szántam)
2: van olyan dolog ami folytatólagos a történetben? tehát amire van utalás a korábbi részekre és esetleg ez adja egy rejtvény megfejtését?
3: splinter cell-el játszottam már, asszem ehhez áll legközelebb, persze nem ugyanaz a sebesség, ahogy láttam😊) ehhez képest mennyire nehéz játék? bonyolult rejtvények vannak benne? vagy csak egyértelmû útvonalak, amolyan menj ide-ölj, aztán mássz fel-ölj-ugorj át-ölj... 😊)
4: Daemon 4-gyel ahogy látom megy. és a többi játék? azok is mennek? mer ha emiatt nem megy a többi, akkor más módszer kell az indításhoz.
The Matrix has you...
na ha itt kiválasztod a felsorolt hardware-listából a fizikai meghajtókat, és letiltod vagy eltávolítod (mindegy mert az xp úgyis érzékeli majd a legközelebbi bekapcsoláskor, vagy ha letiltottad, akkor ugyanígy engedélyezheted), akkor nem ugyanaz az eredmény? minek kell a kábeleket is kihúzni???
mellesleg nekem minden gond nélkül megy. elõször alcohol120% egy régebbi verziójával próbáltam, azzal nem ment, aztán a deamon4-gyel, azzal semmi perc alatt elindult.
Le Parkour
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ha SFnightmare-t használtál volna, akkor lehet az a gond. Én is megpróbáltam azzal,de nekem sajnos nem csinálta meg----> maradt a lehuzogatás... <#vigyor2>#vigyor2>
Mondjuk részletesebben is leírhattad volna: pl: hol akadt el a dolog? milyen verzió? meg hasonlók...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Érdemes kipróbálni??
aztán nem tudom, hogy így mennyi motivációm lesz, hogy megvegyem még eredetiben is.
Hát ez van.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
én egyébként szívesen segítek (ebben speciel még nem tudok, mert még nagyon az elején vagyok), csak azt is megértem, hogy idegesítõ, amikor már 30x-ra kellene ugyanazt leírni.
sajnos ahogy olvasgatom a fórumokat, most már akaratlanul is tudom, hogy kell majd a behemótot kinyírni, mindenki itt akad el elõször.
a SoT nem volt ilyen nehéz, a WW-ben volt egy rész öszevissza, amikor két napig nem jöttem rá merre kell ugrani, és megnéztem a végigjátszást (!), de csak azért, mert az oszlop pont úgy volt elhelyezve, hogy nem látszott a háttér miatt. az összes többi problémát sikerült egyedül megoldanom, és jó érzés volt.
de ne tessék ezt a hsz-t félreérteni, én csak azt mondom, hogy jó érzés, ha magatoktól jöttök rá a megoldásra, egy kicsit erõlködni kell.
aszthiszem😉
Egyébként számomra a speed kill rendszer miatt sokkal könnyebb volt legyõzni a fõellenfeleket mint a warrior withinben. Én más helyeken akadtam el. Általában olyan helyeken, ahol utólag mindig vertem a fejem a falba, hogy milyen egyszerû volt a továbbjutás csak a saját hülyeségem miatt nem jöttem rá.
Why so serious?
help me klompa
help me ikrek
help me vizier
help me hova tovább
stb.:
Why so serious?
"A fórum azért van hogy segítsük egymást mégha ez önmagunk folytonos imétlésébe kerül is."
nem az a megoldás hogy leugatod hanem hogy segítessz.
tudod nem vagyunk egyformák nem mindenki olyan tökéletes mint te Mr.
Why so serious?
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tõrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Elõször fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tõr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerû hang,ami a tõr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod elõtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegõbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentõl a lábát kell kaszabolni,lehetõleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól idõzítesz,mindig villan a tõr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
A fórum azért van hogy segítsük egymást mégha ez önmagunk folytonos imétlésébe kerül is.
És mégvalami MRandree ha ennyire nem bírsz válaszolni akkor linkelj nekik egy végigjátszást baszod.