13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Gebe7636
    a Rowling is kiderült, hogy a Narniáról koppintotta le a Harr Pottert
  • el bruja
    joh de a zene dallama lekopizolása nem ugyanaz mintha az egész számot kopizták volna le..szal érted
  • Broafka
    szerintem hagyjuk ezt az első helyes dolgot, nem azért fognak jönni az emberek mert első helyen vagyunk, hanem mert érdekli esetleg a játék, és ha bejön és látja hogy mi a célunk, azonnal ki fog menni :-/
  • Gebe7636
    tök jó. káromkodjunk még egy kicsit és akkor a csúcson leszunk!!
  • Broafka
    mondjuk a coppyntás, meg a feldolgozás a zenében az kicsit más, meg álltalában előszőr kijön az alap szám, azt megismeri mindenki, és utána jönnek a feldolgozások, és annál már tudják hogy melyik is az eredeti szám!
  • el bruja
    ..jah..assem má be lett fejezve
  • Stark
    a réggebi hsz.ekhez, a koppintás nam nagy bün, (ha nem észrevehetö) pl zenéknek is koppintják a dallamát, feldolgozzák, hogy meglegyen a tejles album vagy mittomén:D
    kül ne veszekedjetek, semmire se vezet
  • el bruja
    ha legalábbis nem most majd lesz
  • el bruja
    volt má a TTT topic első helyen?
  • el bruja
    4. ..:D közel a csúúcs
  • Dzsiti999
    vagy pedig: www.dahakateam.uw.hu -> GY.I.K. -> Végigjátszás :D Egyébként TTT Topic: 4. hely Update: Ja, már írtátok :D
  • el bruja
  • SNAKE01
    4. Prince of Persia: The Two Thrones.hajrá!LOL!
  • MrAndree
    Én tudnák. De nem akarok. Bár ha fizetsz... :)
  • el bruja
    ..
    írd be a keresőbe lent hogy Klompa biztos kidob néhány likvidálási lehetőséget
  • Funnay
    Johh
  • SNAKE01
    olvass vissza bázzeg!
  • Funnay
    Hello! Lenne egy kérdésem: Ott tartok hogy le kell győzni azt a nagydarab állnélküli szörnyet, de sehogyse megy.... Tudnátok segíteni??
  • el bruja
    hajrá... legyen TTT az első!!
  • Dzsiti999
    PoP TTT Topic: 7. helyen Haladunk, haladunk...
  • el bruja
    ...egyre szarabb.. mingyá broafka veszi el a te ötleted, vigyázz..
  • ronihun
    Jól tetted hogy elvetetted mert előre szólok gyereket én fogok!!!
  • Broafka
    nem tom, már rég nem láttam :D
    de inkább ne másoljál be, még a végén kiderül hogy már elvan lopva az ötletem, akkor meg teljesen ellennék keseredve :(
  • el bruja
    :O cseles kérdés..
  • Broafka
    tényleg gyerekre is gondoltam, de az olyan sablonos story lett volna, szal inkább elvetettem...
    majd később maximum
    hasonló amit azon a fórumon írnak, de azért nem az amit én találtam ki, én már elmondtam a storymat az egyik fórumozónak, szal végülis én nem copyztam...
    na mind1, szerintem hagyjuk a témát, csak ezt még mondani akartam :)
  • Dzsiti999
    Mér, mondtam, hogy voltál? Csak szólok, hogy ilyen is van. De ha kell, akkor bemásolok párat.

Egyébként meg: HOL van ilyenkor a házigazda?
  • ronihun
    ja broafka elkezdett meglepően ott is fikázni és erre bedurrant az agyam
  • MrAndree
    Khm. Nem ok nélkül kötött beléd de mindegy.
  • el bruja
    még WW vitatkozás is volt..?
  • Broafka
    hát én soha nem voltam egyetlen fórumon sem csak ezen... szal az ötletek azok kút fejből vannak, mondjuk itt nem lesz több Kaileena :)
  • ronihun
    nemtom ki is kezdte ti emlékeztek?
  • ronihun
    elfajulni ja most nehogy te mondd már broafka hogy ne süllyedjünk ronihun szintjére amikor rögtön te kötöttél belém
  • Broafka
    ja igaza van dienesoftnak, hagyjuk már, mert kezdődik megint a vitatkozás mint a WW-n, azt megint hamar a legnépszerűbb topicok leszünk :D
  • el bruja
    hádde ha igaza van akko gondolod hogy a te segged nyajják..?
  • SNAKE01
    kezd elfajulni ez a helyzet!
  • ronihun
    mind1 mindenki nyalja broafka seggét legfőképp Gebe7636
  • el bruja
    ha tán télleg kiaggyátok azt a könyvet akko sztem 1eseknek NEM mindegy hogy kit írtak szerzőnek a borítóra...
  • Dzsiti999
    ÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLJ! Nem akarok SEMMELYIKŐTÖK oldalára állni (sem ronihunéra, sem Broafkaéra, inkább a magaméra :D), de a hivatalos fórumon is van ilyen topic, és abban is valahogy így kezdődik. Csak ott van ilyen is, hogy: "A Herceg felriad. Kaileenaért kiált, aki meghallgatja a kérését. Elmondja neki, hogy mi a helyzet. Elmondja, hogy egy sereg akarja megtámadni Babilont, és úgy érzi, hogy sikerűl nekik..." blah blah blah... Meg ilyenek, hogy: "Farah nem tudott gyereket szülni a Hercegnek"...

MÉGEGYSZER MONDOM: NEM ÁLLOK SEMELYIKŐTÖK OLDALÁN SEM! (Csak a témához kapcsolódót írtam ;))
  • Gebe7636
    dienesoftnak van igaza.E-mailban kéne az egészet rendezni.Abba legalább nem kontárkodnak bele EGYESEK
  • ronihun
    ha ennyire lenézl broafka akkor mér zavar nem mind1 neked hogy egy ilyen kis pö** mint én mit koppint le vagy irigy vagy