13392
-
#6066 a Rowling is kiderült, hogy a Narniáról koppintotta le a Harr Pottert -
el bruja #6065 joh de a zene dallama lekopizolása nem ugyanaz mintha az egész számot kopizták volna le..szal érted -
#6064 szerintem hagyjuk ezt az első helyes dolgot, nem azért fognak jönni az emberek mert első helyen vagyunk, hanem mert érdekli esetleg a játék, és ha bejön és látja hogy mi a célunk, azonnal ki fog menni :-/ -
#6063 tök jó. káromkodjunk még egy kicsit és akkor a csúcson leszunk!! -
#6062 mondjuk a coppyntás, meg a feldolgozás a zenében az kicsit más, meg álltalában előszőr kijön az alap szám, azt megismeri mindenki, és utána jönnek a feldolgozások, és annál már tudják hogy melyik is az eredeti szám! -
el bruja #6061 ..jah..assem má be lett fejezve -
#6060 a réggebi hsz.ekhez, a koppintás nam nagy bün, (ha nem észrevehetö) pl zenéknek is koppintják a dallamát, feldolgozzák, hogy meglegyen a tejles album vagy mittomén:D
kül ne veszekedjetek, semmire se vezet -
el bruja #6059 ha legalábbis nem most majd lesz -
el bruja #6058 volt má a TTT topic első helyen? -
el bruja #6057 4. ..:D közel a csúúcs -
Dzsiti999 #6056 vagy pedig: www.dahakateam.uw.hu -> GY.I.K. -> Végigjátszás :D Egyébként TTT Topic: 4. hely Update: Ja, már írtátok :D -
el bruja #6055 -
#6054 4. Prince of Persia: The Two Thrones.hajrá!LOL! -
MrAndree #6053 Én tudnák. De nem akarok. Bár ha fizetsz... :) -
el bruja #6052 ..
írd be a keresőbe lent hogy Klompa biztos kidob néhány likvidálási lehetőséget
-
Funnay #6051 Johh -
#6050 olvass vissza bázzeg! -
Funnay #6049 Hello! Lenne egy kérdésem: Ott tartok hogy le kell győzni azt a nagydarab állnélküli szörnyet, de sehogyse megy.... Tudnátok segíteni?? -
el bruja #6048 hajrá... legyen TTT az első!! -
Dzsiti999 #6047 PoP TTT Topic: 7. helyen Haladunk, haladunk... -
el bruja #6046 ...egyre szarabb.. mingyá broafka veszi el a te ötleted, vigyázz.. -
#6045 Jól tetted hogy elvetetted mert előre szólok gyereket én fogok!!! -
#6044 nem tom, már rég nem láttam :D
de inkább ne másoljál be, még a végén kiderül hogy már elvan lopva az ötletem, akkor meg teljesen ellennék keseredve :( -
el bruja #6043 :O cseles kérdés.. -
#6042 tényleg gyerekre is gondoltam, de az olyan sablonos story lett volna, szal inkább elvetettem...
majd később maximum
hasonló amit azon a fórumon írnak, de azért nem az amit én találtam ki, én már elmondtam a storymat az egyik fórumozónak, szal végülis én nem copyztam...
na mind1, szerintem hagyjuk a témát, csak ezt még mondani akartam :) -
Dzsiti999 #6041 Mér, mondtam, hogy voltál? Csak szólok, hogy ilyen is van. De ha kell, akkor bemásolok párat.
Egyébként meg: HOL van ilyenkor a házigazda? -
#6040 ja broafka elkezdett meglepően ott is fikázni és erre bedurrant az agyam -
MrAndree #6039 Khm. Nem ok nélkül kötött beléd de mindegy. -
el bruja #6038 még WW vitatkozás is volt..? -
#6037 hát én soha nem voltam egyetlen fórumon sem csak ezen... szal az ötletek azok kút fejből vannak, mondjuk itt nem lesz több Kaileena :) -
#6036 nemtom ki is kezdte ti emlékeztek?
-
#6035 elfajulni ja most nehogy te mondd már broafka hogy ne süllyedjünk ronihun szintjére amikor rögtön te kötöttél belém -
#6034 ja igaza van dienesoftnak, hagyjuk már, mert kezdődik megint a vitatkozás mint a WW-n, azt megint hamar a legnépszerűbb topicok leszünk :D -
el bruja #6033 hádde ha igaza van akko gondolod hogy a te segged nyajják..? -
#6032 kezd elfajulni ez a helyzet! -
#6031 mind1 mindenki nyalja broafka seggét legfőképp Gebe7636 -
el bruja #6030 ha tán télleg kiaggyátok azt a könyvet akko sztem 1eseknek NEM mindegy hogy kit írtak szerzőnek a borítóra... -
Dzsiti999 #6029 ÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLJ! Nem akarok SEMMELYIKŐTÖK oldalára állni (sem ronihunéra, sem Broafkaéra, inkább a magaméra :D), de a hivatalos fórumon is van ilyen topic, és abban is valahogy így kezdődik. Csak ott van ilyen is, hogy: "A Herceg felriad. Kaileenaért kiált, aki meghallgatja a kérését. Elmondja neki, hogy mi a helyzet. Elmondja, hogy egy sereg akarja megtámadni Babilont, és úgy érzi, hogy sikerűl nekik..." blah blah blah... Meg ilyenek, hogy: "Farah nem tudott gyereket szülni a Hercegnek"...
MÉGEGYSZER MONDOM: NEM ÁLLOK SEMELYIKŐTÖK OLDALÁN SEM! (Csak a témához kapcsolódót írtam ;)) -
#6028 dienesoftnak van igaza.E-mailban kéne az egészet rendezni.Abba legalább nem kontárkodnak bele EGYESEK -
#6027 ha ennyire lenézl broafka akkor mér zavar nem mind1 neked hogy egy ilyen kis pö** mint én mit koppint le vagy irigy vagy