Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ja és vegyük ujra: Telepít--> kód: ????-????-????-???? --> reboot --> bemountolod DT4-be (mit?) ja és CD-s vagy DVD-s? a mit kérdés pedig -> ha CD-s akkor melyik CD-t és honnan szedted le?
@
Valaki megölte már Kaileenat (Warrior Within) HARDon homokhasználat és élettöltõk nélkül? én ismerek vkit aki igen <#taps>#taps><#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1><#circling>#circling><#vigyor2>#vigyor2>
@
csak a CD/DCD meghajtoid kell lehuzni... ezért nem is töltöm... ami FAQ-ban van 2. (hosszabb) megoldás azt ne is probáld... nem mûködik... ha szerencsés vagy: minden szarakodás nélkül menni fog... ha nem: akkor lehuzással sem...
Ui.: mi a fenéért írok ennyi pontot?
Ui2.: ..................
@
@
Az irányítás meg olyan mint az elõzõ részekben. Szerintem nem nehéz de persze minden relatív.
Why so serious?
Most töltöm a játékot,és azt szeretném kérdezni hogy Ati Radeon 9600 XT videókártyával és 768 Mb RAM-mal menni fog a Game?
Mert nekem ilyen van.
És még annyit hogy nhéz az irányítás?
thx
@
Eddig-eddig-eddig vagyok!!!!
Help
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Why so serious?
@
Gondolom, már ismered!
@
Engem is egy csomószor lerugdalt, vissza pörgetéssel + mindig a rugó lába elé vitt vissza!
Arra figyelj, mindig úgy állj, hogy legfeljebb a falnak tudjon rugni! Persze, így is sokszor kicsinálja az embert!
Ha jól emlékszem, 2x akasztják össze a kardjukat! Ha ekkor (2.-nak) csak a falfelé tud elrugni, akkor átalakul sötét herceggé. Ezután kergetned/követned kell, de mindig csak akkor kezd az idõt lassítani, mielõtt felmész utána a sarokba. Olyankor + gyepáld, mint állat! Ha jól elkapod a pillanatot, akkor egy-egy sarokban 2x egymás után is lassíthatod az idõt, mielõtt sikerülne tovább menekülnie!
@
Kitartás.<#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
A Brothel résznél nem megy tovább má görcsbe van az újjam. megölöm a szellemeket de a csajjal bármit csinálok az a kis élete csak nem fogy hiába lassítom az idõt nem megy.Viszont az idõ röpül és elpusztulok. Van itt valami trükk hogy hogyan kell végezni vele?
@
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
sztem ilyenkor, amikor már nagyon forr az agyvíz, egy picit nyugizz le, fogd meg a "legkedvesebb" tanárod, vagy kollégád képét és taposs rajta, üsd, verd, harapd, csípd, karmold, és miután pofás külsõt adtál neki, utána szépen nyugodtan, boldogan mondogasd magadban: "Hej, de jól esett" és kezd elõrõl 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mi lenne ha megpróbálnád frissen telepített windowsra felinstallálni úgy ahogy a 'FAQ'-ban le van írva?Eddig nekem sem akart elindulni a játék de tegnap este újra raktam a rendszert és simán elindult,ráadásul a könnyeb módszerrel.Ha esetleg ezt már leírta valaki akkor bocsi.
Hogyan lehetne megszerezni, vagy honnan?
Nagyon érdekelne, tudom hogy a Dahaka team (mindenkinek ajánlom) oldalán fent van pop 1-2-nek a zenéje <#wink>#wink>, de a 3-asnak is nagyon kéne.. <#vigyor3>#vigyor3>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"