Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
nem sokat de az az igazság hogy nem emlékszem de 30 alatt van.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Kurty
nem hazudok 😄 de valaki help nekem mert elakadtam a king roadnál amikor két emberke sz@rrá ver 😞

Kurty
geforce fx 5200, amd 2000+, 512mb ram, asrock alaplap ennyi ja és 1 cd író rajta. semmi fizikai hozzányúlás nélkül úgy ahogyan írod! bemount és megy simán! sd sem kell ja winyóm idés 120as maxtor

Micsoda kifaggatás 😊 Tisztára olyan, mintha hazugságvizsgálaton lennénk 😄 XD

armageddon666
X| akkor ti is szerencsések vagytok... milyen a configod? SATA vinyok? hány optikai meghajto? IDE-sek?

ja és vegyük ujra: Telepít--> kód: ????-????-????-???? --> reboot --> bemountolod DT4-be (mit?) ja és CD-s vagy DVD-s? a mit kérdés pedig -> ha CD-s akkor melyik CD-t és honnan szedted le?

@

Kurty
Helló! Olvasgattam már vissza fele látom sok embernek gondot okozott a játék elindítása. Elõször nekem is problémás volt de már 4en vagyunk haverok akinek így jó: felrakod a játékot kódot úgy írod be ahogy van - jellel és utána újraindítod a géped aztán a daemon tools 4-el bemountolod és ennyi 😊 mintha csak védelem nélküli játékot indítanál! Az lenne a kérdesem hogy a The King's Road résznél átviszem a lovasfogatot és utána mikor harcolni kell a két csávókával akkor van-e valami trükk mert nem bírok rájönni hogy hogyan kell megölni õket már 2-3x sikerült megsebezni a nagy bárdosat mert beleütött a földbe és megvertem 😊 remélem tudtok segíteni a problémámom! elõre is köszönöm

armageddon666
OFF:
Valaki megölte már Kaileenat (Warrior Within) HARDon homokhasználat és élettöltõk nélkül? én ismerek vkit aki igen <#taps><#vigyor><#ravasz1><#circling><#vigyor2>

@

Thx! Meg is próbálom gyorsan! 😊
figyelj nem csak az egeret kell nyomkodni hanem a scpace-t is.
nekem a serial kötõjelek nélkül is mûködik.de a játékot már végig vittem és higgyétel el hogy a vége a legjobb.<#vigyor5>
Halfer
nekem is FX5200 volt anno de qrvára nem akart menni! a játékig el sem jutottam ...

armageddon666
Telepítésnél? trükk?? ááááááh!
csak a CD/DCD meghajtoid kell lehuzni... ezért nem is töltöm... ami FAQ-ban van 2. (hosszabb) megoldás azt ne is probáld... nem mûködik... ha szerencsés vagy: minden szarakodás nélkül menni fog... ha nem: akkor lehuzással sem...
Ui.: mi a fenéért írok ennyi pontot?
Ui2.: ..................

@

armageddon666
sztem cool az irányitás... nekem GF FX5200-al ment a játék... (SoT 1024*768 full graf; WW 800*600 full)

@

Kész vagyok idegileg teljesen,ennyire még a gólemnél sem szoptam! Ez a lila csaj kikészít! Akármilyen gyorsan nyomkodom a bal egér gombot,soha nem tudom én ellökni,mindig õ nyom le engem! Pedig már csak 1 hajszál és elfogy az élete! Mi a francot csináljak???? Kérek szépen valakitõl 1 tippet mert nem fog menni! Thx
A játék menni fog hihton mert nekem is ez a videokártyám. Telepítésnél pedig a trükk anyi amennyit a faqban találsz.
Na még annyit hogy a telepítésnél nincs semmi trükk?
Menni fog, szerintem nem is rosszul.
Az irányítás meg olyan mint az elõzõ részekben. Szerintem nem nehéz de persze minden relatív.

Why so serious?

sziasztok!

Most töltöm a játékot,és azt szeretném kérdezni hogy Ati Radeon 9600 XT videókártyával és 768 Mb RAM-mal menni fog a Game?
Mert nekem ilyen van.
És még annyit hogy nhéz az irányítás?

thx
Nem nyomni kell,hanem nyomkodni 1000rel😊
dienesoft
sztem ami a faq második menete (amelyik hosszabb) nem jó, nekem csak az elsõvel volt hajlandó elindulni...és uggyanazt csinaltam amit leirt, minden lépését...

armageddon666
aham... ez a GameJackal mennyi helyet foglal? lehet leszedem és megprobálom feltenni T2Tt... hátha nekem sikerülni fog. bááár nem hiszem. már nem nagyon van türelmem :\ nagyon csúszik megjelenés... nekem vmi angliai eseményekre hivatkozott cd galaxis...

@

MrAndree,én is nyomkodtam a gombot,méghozzá úgy h majd begörcsölt az ujjam,nem 1szer nyomtam meg vagy tartottam! De valahogy mindig neki sikerül engem ellökni,aztán meg 1bõl rúg is és megdöglök! Szóval nem tudom,ennél gyorsabban nem tudom nyomkodni,de azért próbálkozok ha nem kapok 1 jó tippet! Köszike
Kelemen73
Próbálkoztam az itt felsorolt összes mûvelettel, de nem indult el sajnos. Egy dolgot nem próbáltam még ki, a FAQ végén volt egy gondolat a kisebb képfájl méretére vonatkozóan, az enyém 37 k-s. Az általatok használt fájl mekkora?
Eddig-eddig-eddig vagyok!!!!
Help

Black Hawk
nekem nem ment

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Kösz kurek,de ezeket megcsináltam! Nekem a végén van gondom,hogy nem tudom ellökni amikor összeakadunk,hiába nyomkodom ezerrel a bal gombot,mindig neki sikerül! De azért köszi!
Amikor összeakadtok akkor nem nyomva tartani kell a bal egérgombot hanem nyomogatni. Ha elég gyorsan nyomgatod akkor menni fog. Legalábbis nekem sikerült.

Why so serious?

armageddon666
figyeljetek! valaki probálja meg ezzel a megoldással elinditani a gémet! (kell hozzá egy GameJackal nevu progi és DT4. ha mûködne irjatok! (szerintem 1 virtual meghajtonak szabad lennie) thx elore is! (már néhányszor irtam hogy probáljátok csak még nem láttam választ, meg olvastam hogy még vannak akik nem-lehuzos modszert keresnek)

@

Én csak ezt tudom adni: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX Kötõjelek nélkül, de olyan is volt, akinek azzal együtt is elfogadta!
Gondolom, már ismered!
armageddon666
Serialra gondolsz? nem hiszem hogy a kod rossz... ha vmit rosszul csinálsz akkor nme fogad el 1 kodot sem...

@

Kelemen73
Dobjatok légyszi egy kódok, mert egyik sem mûkszik.
Please

Ha a lila ruhás nõrõl van szó! Akkor sztem az idõ lassítást csak akkor használd, amikor már dark prince-é alakult! Addig ki kell húzni!
Engem is egy csomószor lerugdalt, vissza pörgetéssel + mindig a rugó lába elé vitt vissza!
Arra figyelj, mindig úgy állj, hogy legfeljebb a falnak tudjon rugni! Persze, így is sokszor kicsinálja az embert!
Ha jól emlékszem, 2x akasztják össze a kardjukat! Ha ekkor (2.-nak) csak a falfelé tud elrugni, akkor átalakul sötét herceggé. Ezután kergetned/követned kell, de mindig csak akkor kezd az idõt lassítani, mielõtt felmész utána a sarokba. Olyankor + gyepáld, mint állat! Ha jól elkapod a pillanatot, akkor egy-egy sarokban 2x egymás után is lassíthatod az idõt, mielõtt sikerülne tovább menekülnie!
Black Hawk
én csak 2*töltöttem le de 6*raktam föl.

Arra rájöttem h idõlassítás kell,a probléma az,hogy a végén amikor már csak 1 mmer hiányzik h Ko legyen,és összeakadunk,akkor soha nem sikerül nekem ellökni a csajt! Ki is irja h nyomjam a bal gombot,én meg nyomom mint állat,de csak lerúg a kurva! Szóval passzolom!
armageddon666
én eddig kb. 4* töltöttem le 😄

@

Black Hawk
én is felraktam már egy csomószomr de annyira fel****ta az agyam hogy januárban folytonos látogatója leszek a cdgalaxisnak meg az 576-nak.

Pontosan melyik is ez a rész?
xy21
Õk a KIVÁLASZTOTTAK 😄😄😄

armageddon666
Már annyi 'csodaszert' találtam T2T-re... Mini-Image; GameJackal-os megoldás; BIOSos letiltás; Windowsos letiltás; SFcure; SFnightmare... de egyik se mûködik! és vannak olyanok akiknek megy minden nélkül! (meg olyanok akiknek lehuzással SEM 😊 )

@

Sheke
má nem azé de sztem én kipróbálom starfuckerrel is

Le Parkour

Black Hawk
Már én is nehezen bírom de hát ez van.
Kitartás.<#nyes><#vigyor3><#idiota>

srácok!
A Brothel résznél nem megy tovább má görcsbe van az újjam. megölöm a szellemeket de a csajjal bármit csinálok az a kis élete csak nem fogy hiába lassítom az idõt nem megy.Viszont az idõ röpül és elpusztulok. Van itt valami trükk hogy hogyan kell végezni vele?
armageddon666
Meg is veszem eredetibe! ha nem esem kísértésbe 😄 már nme nagyon birom prince of persia ttt nélkül... fõleg hogy forumba annyi spoiler van!

@

Ha jól emléxem,akkor átlök téged a terem másik sarkába. Ha ez az,akkor amikor átlök,onnantól csak idõlassítással tudsz átjutni hozzá,mert amúgy mindig elugrik.
pera
Közben sikerült. Nem vettem észre az ajtót. Illetve észrevettem, csak nem gondoltam rá, hogy azt is ki kell törni. Aztán beugrott.

Broafka
mármint kezd elõrõl a játékot (PoP)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
tudok egy tuti hajnövesztõt 😛
sztem ilyenkor, amikor már nagyon forr az agyvíz, egy picit nyugizz le, fogd meg a "legkedvesebb" tanárod, vagy kollégád képét és taposs rajta, üsd, verd, harapd, csípd, karmold, és miután pofás külsõt adtál neki, utána szépen nyugodtan, boldogan mondogasd magadban: "Hej, de jól esett" és kezd elõrõl 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Szétbasz az ideg emberek! Ölöm azt a lila ruhás lotyót,a végén amikor összeakadunk úgy nyomkodom a bal gombot h szinte füstöl,majdnem lenyomom a csajt,aztán lerúg a gecibe! Lassan már nem marad hajam,kihullik az idegességtõl! Ha hiányzik valami vagy rosszul csinálom írjatok lécci! Mentem aludni! By
Stark
nekem alapbol ugy megy hogy kihuzom a romokat és SP1 van fenn😄

hópihe

Hello Maathe!
Mi lenne ha megpróbálnád frissen telepített windowsra felinstallálni úgy ahogy a 'FAQ'-ban le van írva?Eddig nekem sem akart elindulni a játék de tegnap este újra raktam a rendszert és simán elindult,ráadásul a könnyeb módszerrel.Ha esetleg ezt már leírta valaki akkor bocsi.

lac111
Nekem a játék zenéjével kapcsolatban van kérdésem:
Hogyan lehetne megszerezni, vagy honnan?
Nagyon érdekelne, tudom hogy a Dahaka team (mindenkinek ajánlom) oldalán fent van pop 1-2-nek a zenéje <#wink>, de a 3-asnak is nagyon kéne.. <#vigyor3>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"