13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Gebe7636
    nem nem nem.a bemountolt kell kiírni.
  • MrAndree
    És hogyan rakod be dvd-ről daemon-ba ha ki kell húzni a dvd meghajtót ahhoz, hogy menjen? Ha ezt meg tudod oldani akkor írd ki nyugodtan.
  • matyi08
    de nekem olyan kéne, aminek megvan a hátulja is, meg az oldala is. szóval ha az eredeti tokról leszeded az egész papírt, nekem az kéne, nem pedig csak az eleje. egyébként soktam photoshopozni.
  • ronihun
    írd be a googlebe hogy prince of persia revelations és cak psp-re lesz
  • Gebe7636
    kéne csinálni egy eye toyos pop-ot. járna hozzá egy tőr meg egy kard és kaszabolhatnál
  • Gebe7636
    figyelj.szedj le egy photoshopot, vagy akármit, méretezd át és nyomtasd ki.nincs ám olyan, hogy beírod a méretét és kiadja.én nekem is kellett már így csinálnom és hidd el nem ördöngős dolog
  • matyi08
    hát nem egészen ilyenre gondoltam, hanem olyanra, amit ki lehet nyomtatni, és rárakni a dvd tokra és kész. szóval nem nézegetni akarom. és a másik kérdésemre tud valaki választ?
  • Gebe7636
    most, hogy megnézem a kardot amit fölnyomtam és a t2t borítót, sok a hasonlóság.(nagyon)
  • Gebe7636
    egy kicsit máshogy néz ki a prince a revelationsban és a ww-ben
  • Gebe7636
    tessék. itt a borító
  • Kabala
    sikerült már rájönni hogy miért vannak WW pályák a TTT könyvtárában???
  • matyi08
    lenne két kérdésem/kérésem:
    1: meg lehet-e csinálni valahogy, hogy kiírjam dvd-re, és onnan fusson? pl, az iso-t írom ki, és a dvd-ről rakom be daemonba?
    2: az eredeti dvd borítót oda tudná valaki adni? nem a cdcovers.cc-seket, hanem ha valakinek van scannere, és megvette, azt megkérném szépen, hogy scannelje be jó minőségebe, és küldje el vagy töltse fel valahova!
  • ronihun
    én úgy tudom hogy a revelations az a PSP-s WW.
  • Gebe7636
    ha egyáltalán így néz ki?
  • Gebe7636
    éllítólag a pop revelations a two thrones után lesz.A borítón látszik a two thronesból az a fényes kard.
  • Gebe7636
    köszi
  • Gebe7636
    vagyis akkor ez a sandstorm
  • RÓÓÓbi
    Védekezés közben R
  • Gebe7636
    csá.Meg szeretném kérdezni, hogy melyik kombóval lehet azt a nagy robbanást csinálni?
  • MazeZee
    én nem azért nem koppintani akarok de úgy olvastam csomó helyen hogy azért jön ki a hercegből a "sötét oldal"a mert túl sokat ölt és ezért ha sokat öl átmegy brutálba ...ezt még a T2T megjelenése előtt olvastam...
  • Broafka
    ok, csak mondtam, mert lehet hogy egy helyet nyitni, az tényleg az zavart be, de azt mondja varázsszó :)
  • armageddon666
    leehet...

én ugy értelmeztem hogy:
    Anyám mesélt egy helyről. Azt mondta mondjam ki: Kakolukia és kitárja kapuit (vagy ahogy te mondod: minden rendbe jön)

o_O most hogy ránézek végülis tényleg 'varázsszó'... okok... biztos a 'place' kavart meg XD Naaaaa!!! rég jáccottam vele és akkor nem voltam még tul jo angolos!!!
  • Broafka
    tévedsz, az nem hely, hanem egy varázsszó amit Farah annya mondott neki hogy ha bajban van akkor csak mondja ki ezt a varázsszót és minden rendbe fog akkor jönni...
  • armageddon666
    áááááááá ebbe belekavartál XD amugy tom hogy tiédben visszatér sötét herceg! és ez igy jo (kivéve Princenek)
    Farah Indiában lakik.
    A szultán ahol SoTban elszabadult a homok az pedig Azad-ban van.
    Kakolukia pedig igen egy hely. olyan mint... mint.. most nemtok mondani ilyet, de egy varázslatos képzeletbeli hely. és a Herceg a SoT végén mondja viccből hogy ez a neve :) mert errol Farah senkinek sem mesélt :) csak neki de erre csak Prince emléxik
  • Broafka
    éppen most írom... egyenlőre még csak az első fejezetnél tartok, mert tudjátok, tanulás, meg haverok, meg azok gondjai... de most éppen írom :)
  • Broafka
    az extra, nem akarom előről kezdeni, de az enyémben is utalások vannak rá hogy viszsatér a sötét herceg, olyannyira hogy nálam is... de végülis tökre mind1
    az ötlet nem rossz, szal te azt a végét fogod meg ami a másik idő egyenes... ami igazából meg sem történt? :)
  • Gebe7636
    az tuti, hogy én is fogok kérni!
  • Broafka
    az nem hely hanem név, és asszem Zahad, vagy hol lakik a Farah
  • armageddon666
    Kakolúkia
  • armageddon666
    Na! nagyjából felolvadt kezem XD
    ---------------------------------
    Az igaz hogy eléggé le lett koppintva Broafka KEZDÉSE! de az a része hogy Farah+Prince az alap... a DarkPrince ujjászületése az ami extra. de ez nekem is meginditotta a fantáziám és nekem is van egy hasonlo történetem de nem hiszem hogy azt beirom ide, de hátha... én nem fogom ugyse könyvbe irni.
    DarkPrince: az én ötletem szerint DP az ugye Prince gonoszabb fele. eddig stimm. és nem a homoktol kelt életre! hanem a WWben történtek miatt már szenved Princünk... elkeseredett meg ilyenek... és amikor TTT elején meghal Kaileena az a végső dobás. DP felébred! a Homok pedig testet is ad neki. a homokszörny az csak egy megtestesülése a gonosznak. ezért volt az hogy Vizier és a homok pusztulása után még mindig volt DP...
    --------------------------------------
    így egyenlőre ennyit irok. hogy tetszik? (nemm fogom könyvbeirni szal nopara :) és Broafka, majd kérek szépen egy példányt a könyvedbol :):):))
  • ronihun
    hogy hívják azt a helyet amit mond a Farah meg a herceg a végén hogy az a neve?
    a SoT-ban
  • Thanatos
    pedig szar, az előző két résszel együtt :) a dosos még jó volt :D
  • tigeroo
    nem, az máshogy nézett ki és nemvolt fényes:D
  • armageddon666
    majd irok a könyvvel és vittávall kapcsolatban de most jéggé fagytak a kezeim... alig birok irni.
  • armageddon666
    a SoT végén nem volt fényes a kard!!!

tigeroo! én is ezt mondtam :D
  • tigeroo
    183 új üzenet, hohóó lassabban emberek:)
  • dienesoft
    megjötem skacok!Mi a hányás? Ronihun befejezte már?:D
  • SNAKE01
    nézd meg az adataimban!
  • Gebe7636
    ismeritek az eye toy-t?
  • Gebe7636
    helló.
    Ugye most arról a fényes kardról van szó, amielyik a SoT-nak a végin vólt