Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
@
Egy nagy teremben vagyok és egy szobrot kell eltolni ilyen forgós karokkal.
Mit kell itt csinálni mert az a felsõ átjátó alatt nem tudom átvinni.
Please Help!
amúgy én mindig szarakodok vele hogy elindítsam. nem fogadja el a keyt, aztán kötõjel nélkül sem és végüöl mégis csak jó amit elsõnek írtam be. de miért nem fogadja el elsõre? néha meg be kell hozzá lépni az alcoholba is, pedig közbe be van tallózva. nem értem miért van ez... 5let?
Egyébként ugyan itt olvastam hogy ha hardon akasztod a játékot akkor a végén egy olyan kódot kapsz amitõl a prince láncfûrésszel fogja aprítani az ellent.
Minden fokozat után másik fajta hülye fegyvert kapsz.
Ami poén benne hogy a következõ pályán mondja neki a sötét prince hogy a lények ha kijönnek a fényre sebezhetõbbek <#nevetes1>#nevetes1>
Egy vég van szerintem....
Why so serious?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Mert nekem ez a kedvenc epidózom mindközül.😄
Ui.:Hol van a neten végigjátszás?(Prince of Persia T2T)
Tudom írtátok már de most hogy 100%osan biztos legyek benne: nincs alter befejezés? mert olvastam olyat is hogy van... (annak örülnék ha nem lenne)
@
@
@
De asszed azt végig ültem???????De most már hogy mindenki azt emlegeti kíváncsi lettem!<#fejvakaras>#fejvakaras>
És megelõzök még egy pár kérdést mielõtt felteszed a sppedkillel kell kinyomni a böszme gólem szemeit az ikreket nehéz lessz kinyírni és viziernek meg le kell basszni a szárnyait.
mr andree tõled meg ezúton kérek bocsánatot igazad volt a hülye kérdéseitekkel kapcsolatban.
Végülis a játék elején vagy 10 percig magyarázza, hogy mi az és hogyan kell csinálni. De sebaj.
Why so serious?