13392
-
#6186 HELP! Hol találhatom meg a bonus health-teket? Eddig csak 2-t sikerült csak összeszedni. Kéne nagyon.
Köszi szépen
-
#6185 azért kérdem mert mind2-nek FAQ-jában ugyanugy van leirva az elinditás, csak a PoP nekem nem megy... -
#6184 Ubisoft..:) -
donoki #6183 Splinter Cell hogy jön ide? :) -
#6182 Hi!
A PoP3 és a Splinter Cell3 védelme ugyanolyan? -
donoki #6181 Ja....
De plíz Pm-be írd mert ez nem a legaktuálisabb topic hozzá :D
Itt a muonline topic linkje: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072885864 -
#6180 muonline?:)
rossz ember nem lehetsz:)))
privát szerveren nyomod?? -
donoki #6179 Ok!
thx! -
#6178 a hivatalos oldalon asszem vannak képek róluk!de nem biztos!nézd meg itt! -
donoki #6177 Na szal senkinek sincs képe a BOSSokról? :( -
Keca #6176 a fájlok azért tördeltek, mert a játék is nagyjából így használja. Pl elkezdődik egy csata, akkor jön egy adott zene intrója, majd jön a rendes zene, amit addig ismételget, amíg le nem győztél mindenkit, és ekkor egy jó adott ütemben bejátsza a lezáró szakaszt... Amúgy van hogy egy zenének a TTT-ben 4része is van.
Egyébként nem töltöm fel a töredelteket, viszont majd feltöltöm a programot amivel csináltam... -
#6175 itt a magyar borító
-
#6174 LÁL!:D
iparos munka -
#6173 nekem egyik osztársam egy kis büfét üzemeltet az osztályban, és mostmár DVD-t is árul... behozta és és látom: tökre olyan mint eredeti... még a korongon is van cover..... bár a külső borítő az nem fényes papirra van nyomva meg a hologramos matrica is gáz rajta XD -
#6172 sztem az a pofátlanság hogy letöltik és kinyomtatják a cd-t borítóval:D
bár igaz énis csináltam ezt párszor, dehát akkor google.com >>> http://cdcovers.cc -
#6171 Fel fogom rakni kölcsönadtam az egyik osztálytársamnak, hétfőre hozza vissza -
#6170 De és szerinted volt ennek más értelme ezen kívűl? -
#6169 Vkli rakja fel a magyar borítót plz! -
#6168 Nem gondolod,hogy ez sértő lehet azok számára akik nem eredetiben nyomják? -
#6167 Sima dolog akinek megvan eredetiben...akinek nincs hát kapja be a f@szom ;) -
#6166 ez most a TTT zenéi? :O
óó, nem tudtam hogy már megszerezhetőek, szerintem mind2-t juttasd el hozzánk vagy hogy mondjam
mert valaki megcsinálta a WW zenéinek az összerakását, de nekem a tördelt része jobban bejött...
kivéve talán az utolsó zene
de én ezt nem értem, miért vannak tördelve a zenék? :-/
szal szerintem felrakhatnád a tördeltet is, meg az egyberakottat is -
#6165 a WW és a SoT zenéi naggyából már megvannak.Váarom a two thrones zenéit. -
#6164 az jó lesz -
Keca #6163 nem tudom aktuális-e,de kitömörítettem az összes zenét, és mivel ezek tördelt fájlok össze szerkesztettem egy progival... Valószínűleg majd hétvégén feltöltöm valahova... -
#6162 IGEEEEEN!!! -
#6161 tényleg, akarjátok, hogy feltöltsem? -
#6160 megtörtént, és nem is rossz. már nyomtatom is! -
#6159 cseréld ki az enyémre a német részét -
#6158 bocsi, hogy kicsit nagy lett! -
#6157 pl egy ilyen kéne, csak ha lehet magyarul és jó minőségben, hogy szépen lehessen nyomtatni.:
-
#6156 de azért kéri hogy valaki scannelje fel neki IQ király -
#6155 azt kértem, hogy akinek megvan eredetiben, és van scannere, az légyszíves scannelje be JÓ MINŐSÉGBEN! -
#6154 EGBE NINCE SEHOOOOOOOOOOOOL!!!!!!! -
#6153 pontosan!! nem hiszem, hogy ez ilyen bonyolult lenne, csak egy borítót kérek. na akkor máshogy kérem:
kinek van meg eredetibe a játék? -
#6152 főleg az a jó hogy egyik kép sokkal nagyobb a másiknál -
#6151 baszki de hülye vagyok... na jóvan nem is szólok többet. akkor max ha játszani akarok, akkor felmásolom a gépre... -
#6150 de neki egybe kell!! úristen ez meg ad itt mindenféle oldalakat külön -
#6149 na itt van
-
#6148 hoppá -
#6147 itt a hátulja is.most keresem az oldalát
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2006_01/pcg_prince_of_persia_3