Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek szerint késõn reagáltam! Na mind1,írd le légyszi amit akartál mondani,ha felkeltem elolvasom és írok!
elküldöm privátba az oldalt

itt vagyok,mondd
ha igen, akkor írj ide

hello, itt vagy még ?

Köszi hogy elárultad! Hálás vagyok,de tényleg,igy legalább nem kell a buzi csapdákon még1szer végigmennem! Nekem is 5 van! Csak nem tudom h az 5.et vagy a 6.at hagytam ki! Szóval most már csak kiváncsiságból,DE MÉG MINDIG SZERETNÉM TUNI HOL VAN A KÉT UTOLSÓ TITKOS HELY!!! Köszi
Elárulom hogy rohadtul nem számít, hogy megvan-e az összes élettöltõ a végén vagy nincs. Nekem 5 volt a végére, haveromnak meg mind a hat és ugyanazt a befejezést kaptuk. Mert nincs kétféle befejezés.

Why so serious?

Nekem nem mind1! Visszamegyek 1 mentésben és kész,kezdem onnan! Meg akarom csinálni a játékot mind2 féle képpen! Ezért érdekel hogy hol van az utolsó 2 titkos hely!
grebber
Kiváncsi lennék a POP-ra UE3.0-ás graf engine-el 😄

Next PC upgrade: 2022

Minek annyi változik hogy a végén ütheted saját magad csak dark princeként, mellselg ha már a fõellennél vagy akkor már tök mind1.
Valaki mondja meg nekem hol van az 5. és az utólsó titkos hely,mert az 1iket valószinû elhagytam és már a fõellenségnél vagyok,de addig nem akarom kinyirni amig nincs meg az összes! Nagyon fontos lenne! Köszönöm!!!
Köszönöm!!!
Seth
A Warrior Within PSP-s átirata...

PSN ID.: Beegabor

Felmentem a hivatalos oldalra kiváncsiságból,bár nem értek angolul,és találtam egy ilyen szöveget h PoP Revelations,tudja valaki h mi ez??? Itt a link:
http://store.ubi.com/item.jsp?item=33198&promo=abp3ms
nemtettélföl vmilyen progit? clonecd? vagy más cdemuláló? ha igen, akkor töröld le. Csak egy meghajtó legyen(amiben a prince van). Ha ígysemegy, akkor töröld le az alcoholt, tedd fel a daemon 4-et és mountold a pop-ot. Több ötletem nincs<#confused>

Nekem a elsõ Gólem tetszett,(A leszakadt álkapcsú)meg az ikrek.
Prince of Persia hivatalos oldala:www.princeofpersiagame.com
Halfer
van egy kis gondom a game-el. eddig ment f*szán, majdnem végigtoltam, de most hiába húzom ki a meghajtót, indítom el és állítom be az SFcure-t és az SFnightmare-t és persze az új alcoholban ott a dvd-kép, mégis baja van a kulccsal. ugyanígy indítottam eddig is és most sehogysem akar menni!!! mi lehet a baj?

Talán még nem is jártál ennél a résznél, mert sztem emlékeznél rá! Egy góllem kitöri a falat, hátulról ütni kell a lábát, mikor letérdel felmászik a hátára, speed kill, azutáán irányítani kell, amíg el nem halálozik.
6: This is while you are climbing the palace. This is a little difficult to spot. Once you are climbing the palace for the first time and then going back inside to the trap filled corridor and once again back outside (after a save fountain) this is the area of the upgrade. After the fountain there is a dagger switch that opens a door. There should be enemies outside of it. After climbing a little ways you are at the second lift (with the box). Right before you go back into the tower there is a platform where you will be prompted to use the landscape view. This will show a way to get down to the area below. Following this you will make your way to the fountain.

Heló,nekem már csak a 6. titkos hely hiányzik és ez érdekelne h hol van! Megköszönném ha leforditanád,mert én hozzá se tudnék kezdeni! Köszike
matyi08
olyan hol volt? én nem emlékszem ilyen részre...

thx<#wave>

Az a góllem, aminek/akinek a hátán végig lovagolod a folyósót, miközben kitöri maga elõtt az ajtókat!
Nem tudom, én mindegyik részt billentyûzetrõl vittem végig mégsem voltak gondjaim a harccal. Nem csináltam látványos kombókat de azok nélkül is megoldottam a csatákat. Többnyire káromkodás nélkül sikerült. 😊

Why so serious?

4: After you destroy the stone guardian. (The boss you ride on.) You run up a wall and there is a save fountain. Instead go right and roll through the hole. Continue to the fountain.

Melyik az a stone guardian? Az, amikor elõször a jó princcel, majd a felénél a rossz princcel kell ugrálgatva megölni azt a homokcsajt?

Miután legyõzöm azt a Kardost és azt a Bárdost még mennyi van hátra a játékból?
És ezeket hogy kell legyõzni?
Mindenképpen, én a régi részeket mind abbahagytam, most már tudom miért. Gamepaddal, nem esetleges próbálkozás sem a harc, sem az ügyességi részek. Hirtelen a harc csapkodásból szép kombózásba vált, az ugrabugrálás pedig ritmusos lendületes látványelemmé válik. Naeztjólmegaszondtam😊
Szal ehhez a cucchoz gamepad sztem kötelezõ, sokkal élvezetesebb vele a játék. Ajánlat: Logitech Rumblepad 2

köszi, sikerült.
A sand credits mire jó? van már vagy 800.

armageddon666
figyeljetek: nagyon vészes a DarkPrince életfogyása? mert tudom hogy itt 0-ig megy... csak azért kérdem mert WWt most hagyom abba (vagy 1 régebbi mentést teszek be Dahaka után 😊) mert idegroncs leszek Dahakatol. ha csatázok DarkPrinccel akkor nincs gáz mert feltöltik életem, de ügyességi rész.

Manapság unatkozom szal ha beirjátok hányas hozzászólásnál vannak élettöltõk helyei lefordíthatom nektek és Dzsitivel megdumáljuk hogy dobja fel dahakateam.uw.hu-ra. 😊

@

Ok. Köszi
Daemon 4 teelpítésénél hibaüzenet:System file error PLz help!!!!!!!!!
armageddon666
...Turn the lever to drain the water and climb up the pole. Run along a wall till you are on the swinging poles and you should see a hole in the wall covered by a curtain. Make your way into that and continue to the fountain.

Szabad fordítás!

...Tekerd a kart hogy leerezd a vizet és mássz fel az oszlopon. Fuss végig a falon amíg a rudakhoz érsz és látnod kell egy jukat a falon egy függönnyel fedve. Menj arra és folytasd utad a kútig.

@

Hali,engem még mindig az 5. titkos hely holléte érdekelne! Annál a résznél vagyok amikor 1 sötét és romos csarnokban kell ugrálni amig a kúthoz nem érek! Elhagytam már,vagy még csak most jön! Help please!!!!! Thx
Arccal annak az épületnek amiben az emberek vannak,és akkor asszem az lap töri ki a kapu ajtaját!
Arccal az ajtó felé, és kitöri.
megtaláltam<#integet2>

Nem tud vki a gameshoz végigjátszást?(Magyart) Fontos lenne<#gonosz1>
hali!
A harmadik titkos helynél vagyok. Az elsõ pár sort még le tudom fordítani, de ezeket valaki lemagyarosítaná nekem? Már láttam a veziert, és visszaváltoztam jóherceggé. Most a kör teremben vagyok. Itt hol van pontosan a titkos hely?
3. ...Turn the lever to drain the water and climb up the pole. Run along a wall til you are on the swinging poles and you should see a hole in the wall covered by a curtain. Make your way into that and continue to the fountain.

Bob Marley! A végén mikor sikerült áttolnom a másik oldalra akkor a szobor merre nézzen?
Csá Darkprince<#wave>

Kár....Azt hittem egyébként hogy egy tök hosszú game.Szerintem nem volt annyira hosszú.<#szomoru1>
Hi!!

akármit is csinálok nekem sehogysem indul el a játék!!Leszedtem az összes cd meghajtot,csak a daemon van fenn és egyszerüen semmi.Mit csináljak???
Sheke
és ha daemon4 van akkor elvileg jó ezközkezelõvel?

Le Parkour

Szerintem ne a másodlagos ata-kat tiltsd le,hanem konkrétam és 1enként az összes meghajtót! Mindegy h fizikai vagy virtuális! Csak 1 maradjon,amiben az image van! Utána restart,aztán elõrõl a FAQ-ban található nehezebb megoldást! Ha nem lesz jó akkor paszz!
serial:BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ(nekem ezzel ment csak)
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
és ki kell húzni a tápkábelt a meghajtókbol
Van itt valaki aki a princével gamepaddal játszik? Mert én billentyûzeten elég béna vagyok. érdemes gamepaddal irányítani?
Nem értitek meg csak úgy mûködik ha a gépben kihúzod a meghajtókat![#Már prósziltam én is hogy letiltom az eszköz kezelõnél de NEM JÓ!+A daemon 4.0-kell hozzá!!
OK. Azért köszi.
Nem tudok képet küldeni,de ha nem ment át akkor nem mindenhogy próbáltad! Én tegnap éjszaka szarakodtam vele nagyon sokat,mire átment! Szóval át kell menjen,türelem!
Sheke
ha igen hogy?

Le Parkour

Sheke
sp1 en mûkszik valakinek?

Le Parkour

(#4363)---> Segitsetek légyszi mert nem akarok továbbmenni amig nem tudom h hol van!