13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Dzsiti999
    Én tegnap vittem ki 2.szorra hardon :D
  • ffxi
    HELP! De nekem csak 1x engedi aktiválni a kódot.
    Szal, amikor elhasználódik hiába ütöm be még akárhányszor, azt már nem fogadja el. Vagy csak a konzolos verziónál van ez így? Pedig néha télleg jól jön 2kard.
    THX!
  • lac111
    Elindítasz egy játékot.... Utána lenyomod az ESC-et, megjelenik a menü, és szépen ott bepötyögöd...
  • lac111
    Üdv!

Pl: ÉN!!! :P Kicsit nehezebbek a harcok, de nem jelentősen...
  • reco
    ki vitte végig hard-on ??
  • armageddon666
    én is kb igy voltam vele :) easy nagyon könnyű, normalban 1.re mikor leestünk kutba az nem nagyon ment :S (mikor vizier lelökött) aztán fogathajtás már nem volt gáz, de Ikrekkel nagyon megszenvedtem...
  • marci6
    sikerült. végigvittem. nagyon odabaszott a vége. ezz síni tudnék olyan jó jó volt az uccsó pálya . :)) kiírt a végén 1 olyat h. +szereztem vmelyik kardot és h. left rájt stb. na azt hol és hogy kell beírni és mit csinál?? ((igazából annyira nem figyeltem rá. ;) )
  • koosadam
    Igen? Én nem hiszem! Normálon voltak durva részek (a la sötét herceg) ahol "időre" mentünk. Na pl amikor leestünk a Vezír miatt az kegyetlen volt elsőre!
    Nah emg a fogathajtásos rész is nehéz volt, mert lassan kanyarodtak azok az átkozott lovak.
    És sztem az ikreket senki sem tagadhatja le, mert azt nem is kell jellemeznem..
    Ez már 3 nehéz rész soroljak még?
  • Broafka
    pedig az is nagyon egyszerű :-/
    sajnos valóban, az egész játék elég könnyű
    és sajnos nem lesz folytatás, vagy ha lesz is az nem valószínű hogy a sands of time sorozatban lesz
    mindenesetre én írom a következő rész könyv változatát, holnap (vagyis majd ma) lehet hogy írok egy keveset még, de tanulnom is kell, szal nem tom hogy fogok majd vele haladni :-/
  • marci6
    huh. nagyon lol. már 1 hete ott tartok h. ki kell nyírni a viziert. mindig a végén valamelyik "lebegő" kőről vagy rúdról esek le. kb. 20-30 x jártam már igy. ez nagyon idegesítől. nemtom sztem, már bennem van h. milyen tök nehéz és ezért csakazért se sikerül soha. na x csak sikerül majd.
  • reco
    nagyon király jéték ez a princ of persia the two thrones
    csak könnyü nem tudom csomo ember meg akad az elején mert nem tudnak speed killezni pedig könnyü
    az összes fö ellenséget kinyirtam harmadszor szeritem könnyü volt naon
    még nagyon király a bonus video a tök vicces
    na mondhatom hogy végig vittem ezt a triologiát
    remélem lesz folytatás mert mind a 3 része tetszet modjuk a kettö nem annyira
    ha vakinek kell segittség szoljon
  • ffxi
    1000THX!!!!
  • SNAKE01
    hali!fáradt vagyok mint állat,egésznap parkouroztunk haverokkal és nagyon kifáradtam!amúgy mi a szitu?kell valakinek segítség?
  • Broafka
    ne ide pls, van topicja, vagy privátba
  • donoki
    mudreamen lvl?
    az nagyon lassú :(
  • Gebe7636
    most raktam föl pár térképet a muonline-os topicba ha érdekel vkit.
  • xulon
    Oké megprobálom

A Saswowon nyomom most is
  • tigeroo
    E-cube mu, Mu Dream, másra nememléxem:))
  • Sarapetike
    Kösz a linket
  • tigeroo
    figy: bevillan, nyomod balklikk...ennyi...

semmi mást nem kell nyomni..E betü utána a megfelelő pillanatban balklikk..
  • donoki
    Ja...
    Melyik priváton szerveren nyomtad?
  • NeoMaN
    Úúúúúristen, orvos látott már?
  • tigeroo
    http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ttt_03.shtml
  • xulon
    Kérdésem ismételeten fenn áll :
    jó nekem nem az a baj hogy nem tudok felmászni rá (Végigjácottam 2x minda 2 részt soval tisztában vagyok pár dologgal)
    Az a Gáz hogy mint a videon is látni mondja asrác hogy begin the speed kill sequance na most ott álok jön a sárga flass legyomva tarom at e betut aztán left mouse button mikor villan a tör és fenn vagyok a vállán és nem, f9na sárga fless méret nem? lenyomva kell végig a z ugrás pillanatátor taartania z e betöt vagy bugos a game vagy elkell engedni az ebetut az ugrás után vagy nem is kell és cak akkor kell mikor a keze jön felém gyorsan megint az e betut elnyomni és a left mous klik bvagy mi van ??
    PLZ PLZ PLZ HELP

Akkor hogy kell ezt a speed kilt használni mert már kihulot halyam
  • xulon
    Na minden le van irva szépen csak a lényeg nem lol
  • xulon
    jó nekem nem az a baj hogy nem tudok felmászni rá (Végigjácottam 2x minda 2 részt soval tisztában vagyok pár dologgal)
    Az a Gáz hogy mint a videon is látni mondja asrác hogy begin the speed kill sequance na most ott álok jön a sárga flass legyomva tarom at e betut aztán left mouse button mikor villan a tör és fenn vagyok a vállán és nem, f9na sárga fless méret nem? lenyomva kell végig a z ugrás pillanatátor taartania z e betöt vagy bugos a game vagy elkell engedni az ebetut az ugrás után vagy nem is kell és cak akkor kell mikor a keze jön felém gyorsan megint az e betut elnyomni és a left mous klik bvagy mi van ??
    PLZ PLZ PLZ HELP
  • Broafka
    jaj istenem, ti tényleg nagyon kevesett játszottatok a PoP sorozattal, akik ezt nem tudják megcsinálni:
    1, írd be lent a lap alján a keresőbe hogy KLOMPA (ez a dagi neve) és ki fog írni vagy 1000 hsz-t hogy hogyan kell kinyírni, sőt, még én is csináltam videót a kinyírásáról
    2, a másik meg ha kiszúrod a szemeit utána már csak a lábait kell ütni míg térdre nem rogyik, fel a hátára, és onnantól már speedkill az egész
  • ffxi
    Részletesebb linkelés léccí, THX!
    Sajna dial-up-om van:(
  • ffxi
    Fuss az aréna szélén és megtalálod a kiindulópontot. Onnatól csak ügyesség kérdése.
  • xulon
    hello
    Nagyon elakadtam a game ben nem tudna valaki segiteni már 3 napja ne haladok sehova az apálya mikor elösör van boss a nagy dagi aki a boriton is van.
    Hogy kell megolni felugrok a hátára beleszurja a tört és utána feláll a váléára akkor mit kell nyomni vagy hogy azt tudom hogy a szermeit kell miszurni de hoy kell a felyére menni plz help
  • tigeroo
    http://www.stuckgamer.com/
  • Pecso
    Hy! Az Arénás pályán elakadtam, hogy kell kinyirni a nagy szörnyet?srgöss kössz!!!!!!!!!!
  • ffxi
    HELP! Hol találhatom meg a bonus health-teket? Eddig csak 2-t sikerült csak összeszedni. Kéne nagyon.
    Köszi szépen
  • tigeroo
    neehm, csak kérdeztem, tudniillik elég sok időt Muztam:) egy éve..
  • donoki
    Jaaa :D
  • Halfer
    igen. pár topikban olvashatod hogy másra kötik a meghajtót és megy, de sztem nagyon jó állapot ez is, hogy lehúzás és dt4. én dt4 előtt sokat szarakodtam, mert alcoholba raktam a cd/dvd-képet és még 2 progi. ez se lenne gond, de indult vagy 8. retry-ra.
  • Rage47
    Egyébként mükdöik vkinek úgy, hogy nem húzza le a meghajtókat?
  • Rage47
    aham köszi... én is erre gondoltam.
  • matyi08
    megpróbálom mégegyszer:

ha így sem jó, akkor itt a link:
    itt van
  • matyi08
    nem ugyanaz, a splinter cell-é jóval régebbi, annál még meg lehet oldani lehúzás nélkül is, pop-nál már nem. egyébként én is összevágtam egy borítót, talán jobb minőségű kicsit, mint Gebe7636-é. feltöltöm, adok linket