13392
-
#12742 Probáld pontosan villanás közepén nyomni inkább a BAL EGÉRGOMBOT, úgy hátha sikerülni fog. -
#12741 Jah és pontosan a villanás közepén nyomom azt a kibas**** E-betüt és sose sikerül. Nem tudna nekem vki egy mentést adni a következő pályától? -
#12740 Ha ez egyik rámpáról ugrok, akkor elhajol, ha a másikról akkor meg kezére ugrik és ledob. Jah, és gondolom h attol, h nem írja ki h time up, try agin. atttól még nem szúrtam ki a szemeit mert simán elkap.
-
#12739 Sziasztok
Hogy kell megölni az Óriást? Annyit tom h ki kell nyomni a szemeit, de hogyan? bárhogy próbálkozok, mindig ledob magáról, a fejére meg sose tok ráugrani. Mit kell csinálni? -
#12738 :DD -
PythonI #12737 Kiváncsiságból megöltem a klompát én is időre: 2:42 (normál szinten) :D -
#12736 Ez igen jó játék!!! -
#12735 Mind1 most már rájöttem. -
#12734 De nem értem mi van a combo list-be írva. Pl.: mi az a ,,Tap"? -
#12733 meg kell őket szerezni , ha kapsz egyet az ki lesz irva hogy tudod használni -
#12732 Elmagyarázná valaki a ,,Sands of Time Powers"-eket hogyan lehet használni(ami a combo list-ben van)?? -
#12731 ha villan akkor nyomsz ennyi , nehéz nagyon, még hardon sem tart tovább 5 percnél -
#12730 Nemtom honnan vettétek ezeket a hülyeségeket, mer nekem csak akkor kellet ,,E"-t nyomnaom, amikor a rúdon álltam, utánna csak a villanások után kellett kattintanom. -
#12729 Youtube-on a gyerek3:42 alatt kinyírta -
#12728 és lehet hogy nem jókor nyomod akkorr nyomd amikor felvillan és belassul a kép 0,5-1 másod perc reakció időd van -
#12727 az már rég rossz ha folyton nyomod az E-t akkor kell nyomni amikor villan a tőr
kb a játék közepére megszokd és nyomod érzésből
---
fodek ugyanúgy mint a ww-ben -
#12726 Én ugy emlékszem h nekem ugy sikerült hogy amikor bevillant a kép széle akkor folyamatosan nyomtam az E-t és amikor kéken vilant a tőr akkor nyomtam Bal egérgombot...és ezt mindkét oldalon...és az egész sorozat Speedkill alatt folyamatosan nyomtam az E-t...remélem érthető -
#12725 + hogyan kell használni a Sands of Time technikákat?
-
#12724 Kimegyek a rúdra, E-t nyomok, és mindig a kezére esek, bevilllan, megint E-t nyomok erre, aztán ledob -
#12723 ha kimész a legszélére bevillan az tuti -
#12722 De ha nem nyomom le az ,,E"-t, hanem csak ha állok azon a rúdon akkor nem villa a kés, hanem leüt az a dromedár vandál. -
#12721 azért dob le mert hamar nyomod villani fog a tör csak megkell várni -
#12720 ÁÁÁ Ez nekem nem megy! Mindig ledob, amikor azon a rámpánál vagyok, ahol több a késbeszúrós rés. -
#12719 privátban várom :D
és köszi -
#12718 Kösz! Hálám jeléül eláruljam, hogy hogyan kell átverni a RapidShare időlimitjét, vagy már tudod? -
#12717 na jó leirom neked mert jó kedvem van :D
Bemész az arénába a két szélén van egy rámpa amire föllehet menni egy kis ügyeskedéssel, mikor felértél kiálsz a szélére nem nyomsz semmit mikor villan a tör e utána még párszor villan olyankor nyomj e (de semmi mást, mert úgy elszerod), kiszurtad az egyik szemét, most a másik rámpára mész ott ugyan ez kell csinálni, ha kiszurtad a másik szemét akkor menj a háta mögé és kezd el csapkodni a lábát mikor eldöl még jön pár speed kill és klompa meg is hallt
remélem érthető -
#12716 Tudom, hogy ez 1 sokat hallott kérdés, de leírnátok lépésről-lépésre, hogy hogy a rákba kell kinyírni azt a nagy benga állatot az arénáman?
Kérlek sűrgősen válaszoljatok! Előre is kösz. -
#12715 jah az volt a szép idő a sok nyomi nem tudta elindítani XD -
PythonI #12714 Hehe, a minap eszembe jutott, amikor még kábellehúzásos módszerrel zúztam a game-t , azok a régi szép idők :D -
#12713 amúgy meg nem toom mire vered a malle én csak a hand held részeket soroltam fel meg az új x360 livosat ember nagyon gizdának érzed magad -
#12712 ember én már rég itt írogattam ebben a fórumban mikor te még álmodoztál erről a játékról bameg! szval inkább itt te húzd össze megad és tiplizz ha vmi nem teccik....
és hű de májer vagy hogy fel tood sorolni az összes pop-részt...
-
barom #12711 Ne haragudj looser, nem tudtam, hogy te itt ilyen nagy befolyású ember vagy. Én meg csak egy kis barom senki vagyok.
Ám mivel már végignyomtam a PoP összes részét és nincs újabb problémám velük, többet nem is jövök erre a topikra, magadra hagylak a kis fórumos királyságodban.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
További jó játékot nektek! :) -
#12710 Amúgfy már rájöttem hogy a csajt hogyan tudom megalázni!
Csak most ott ragadtam el hogy amikor Dark Princessbe kell a végső csapást rámérni akkor mindíg meghalok, mert lelök a h.p. -
#12709 ohh, ki gondolta volna hogy még mindig itt tartunk a TTT topikban... :D -
Cyberköcsög #12708 Na most már tényleg meghúzhatnád azt a kibaszott nagy pofádat, még a helyesírást sem ismered, amúgy ha már ennyire tudod, hogy hány rész van, had világosítsalak fel:
1. Prince of Persia dos-os változat
2. Prince of Persia 2
3. Prince of Persia 3D
4. Prince of Persia Sands of Time
5. Prince of Persia Warrior Within
6. Prince of Persia The Two Thrones
Úgyhogy nehogy azt hidd, hogy ha elmész egy kicsit nyaralni, akkor olyan nagy gyerek leszel, csak mert alaki kérdezni mer valamit egy fórumban, mert lehet, hogy más dologban ő tudna neked tippeket adni bunkókám!
Összegezve: ajánlom, hogy húzd meg magad, mert ha így fojtatod, valaki egyszer beveri az a marhanagy pofádat! -
#12707 és hogy a szátokat kiakkasszam newbi puncik nesztek kicsi infó hogy a gógli jobb barát legyen:
Prince of Persia: Revelations December 6, 2005
Battles of Prince of Persia December 7, 2005
Prince of Persia: Rival Swords March 20, 2007
Prince of Persia Classic June 13, 2007
(súgok mögöttük a kiadási dátum van) -
#12706 csak Velencénde sokan voltunk igy hábnorús övezetté vált... de nem toom ki vagy itt ten ki menidenkit megpróbál leoltani.... ember itt engem ismernek elmeek egy hétre és egy csupa puha pöcsű bagázs átveszi a terepet pedig csak a szemüket kéne kinyitniuk (az ilyeneknek minek játék?????) azért nem írtak addig mert itt voltam de elmegyek áááhhhh kecskére káposztát... -
barom #12705 Cyberköcsög, a rival swords-ról beszélsz, de az a two thrones psp változata. Semmi új nincs benne.
Loooser (ha nem elég "o"-t írtam, elnézést kérek), te meg elég érdekesen reagálsz. Hol voltál nyaralni? Valami háborús ővezetben? :D :D :D
Türelem Two Thromes-t terem... -
#12704 hihi! :) Lara Croft VS Prince -
#12703 Nyomorék newbiek mindegyiknek ban-t!!!!!!!!!!!!!!4
Cyberköcsög tanuljmeg linkelni!!!1 és 2 ha tudnád 6 pop gém jött ki az elmúlt 4 évben sőt most is fog majd 2ő kijönni..
nézzél utána és aztán irogas szted hogy a picsába jutott el ez a fórum 12k hsz-ig???? és ugyan olyan kibaszott szökő kút mint a WW-ben
---
mikiking te is a jó büdös picsába hogy nem használod azt a kurva góglét és informálódsz bejössz és faszságokat kérdezel
---
remélem hatásos volt a visszatérőm a nyaralásból húúú wazz elmegyek és erre idejön egy csomó faxláma