Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bandika64
csak az a gond hogy az az 1 mentésem van 😞
nem gond mert fél óra alatt jutottam el odáig hogy a (Jóseggû 😄) fekete csajszit kinyírjam

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

tigeroo
bug

nyugi, nemcsak a te készülékedben van (volt..) a hiba..

elõzõ mentéstõl vidd a cuccost
bandika64
CSá,tom hogy ez nem a T2T -hez tartozik hanem a WW-hez de ezt nemfogjátok elhinni.
Folytattam a Warrior Withint és egyszer csak megjelent a hercegem a Homokszörnyként.Nemtom mitörtén mert délelött tökéletesen mûködött de most valami nagy baj van,de elég mókás volt a homokszörnynyel küzdeni az ellenek ellen 😄
ÉS BUÉK
Ez végképp nem tartozik ide de aki tudni akarja jövõ hónapbban(már nincs messze) 1 rész kijön a T2T 😊 és kijön a The Godfather bétája is a teljes pedig Márciusban (1 kis info a gémereknek 😄)

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Nem tudja senki a megoldást?
Senki nem segít? 😞

George
Mindenkinek Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok! Ha lesz net a detoxban akkor holnap újra itt!!!! 😄😄😄
Sheke
megyis ennyi

Le Parkour

bandika64
CSõ megint,csak azt akartam írni hogy a Prince of Persia 2-nél is az volt hogy elõször 1-2 Fixed image volt (Most is van olyan a POP3-hozcsak ahoz is ki kell kapcsolni a meghajtókat. A www.gamecopyworld.com -on van jó pár krekk ha érdekel benneteket) és aztán jöttek a feltört exe-k.
Szentetek lesz exe??
Mert ha igen akkor nem hiszem hogy megveszem majd,de nemtom mé de nagyon szeretek pecselgetni 😄
ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET

bigapó
cseberbõl vederbe. már ha nem tûnt volna fel😉

The Matrix has you...

Neked is köszi az infót MrAndree! Vágom hol hagytam ki! Köszi
Tökéletes,köszönöm! 😄
MATRIX! A tápkábelt nem kell kihúzni az optikai meghajtó(k)ból, ahjoz h menjen a POP 3 meg a többi starforce-s game. Elég csak az adatkábelt kihúni és kész is 😉
Sziasztok!
Vicces, de már az elején elakadtam az új résznek (TTT).
A helyzet az, hogy két deszkáról leugrottam egy kis kertbe, ahol egy csávó nyakába estem, megöltem, aztán volt ott egy ijász csaj, azzal is végeztem. Ezután elõre jobbra és ott fel, aztán kiálltam egy lécre és elvileg szerintem a két fal között felfelé kellene ugrálnom, de amikor felérek, nincs semmi és mindig leesek. Pedig még help is van 😊, ami a következõ: Point left analog stick towards gap and press X to jump in between the walls.
Remélem tud vki segíteni, mert odavágom a joy-t, ha már itt elakadok 😊

Gergõ
bigapó
nem az exén múlik (szvsz😊) a starforce akkor is elindul. ha crack lenne, akkor nem indulna😊

The Matrix has you...

bigapó
az image fájl 740 megás?

The Matrix has you...

bandika64
Hát igaz.Azt nem lehetne megoldani hogy valaki elküldi az EXE-jét.
Hátha akkor elindul bár kétlem.

bigapó
most komolyan ezért szétkapod minden egyes alkalommal a gépet? ezt egyébként hosszú távon senkinek sem ajánlom. nekem egy vinyóm ment gallyra, mert állandóan hurcolásztam és ki-be dugdostam a tápot benne. egyszer nem indult és kiderült, hogy az egyik tápcsati letört (beleszorult a vezetékes mûanyag részbe) 😞((

The Matrix has you...

bandika64
+ most elkezdtem a POP2-t megint hogy megkeresem az össze LU-t (Life Upgrade-t) és legyõzöm a DAHAKA-t Már 1 meg is van 😊
Nah megyek játszani mert unatkozom
Pá all és BOLDOG ÚJ ÉVET

bandika64
én is megcsinállnám a huzogatást (nem abban az értelemben 😄) de a fater nem engedi,és nem értek a dugók ki-be hozugatásához.Én csak a játékhoz és az Angolhoz értek 😊

Sheke
én má döntöttem maradf a lehuzogatás haveromnak sp1 en ment simán akko mé ne

Le Parkour

bigapó
elvileg mindkét verziót elfogadja. egyébként nem ez lesz a legfõbb problémád😊) máshol fogsz elakadni szerintem. bár ki tudja, lehet, hogy neked elindul minden különösebb szerelés nélkül😊

The Matrix has you...

SNAKE01
igen!

bandika64
hmmm...?

bandika64
Tehát akkor kötõjeleket ne írjak???
Bemásolom és a kõtõjeleket töröljem ki??

SNAKE01
a többit könnyen kinyírtam!

bandika64
ÁÁÁ MEGVAN KÖSZI 😊

SNAKE01
egyedül vizir nehéz boss a többi nem!

bigapó
#4385-ben le van írva kettõ is.

The Matrix has you...

Nincsen külön DVD-key. CD-key vagy Serial van ha jól tudom. DE UGYANAZ!

armageddon666
csak annyi hogy bossok Qva nehezek tudnak lenni és jól jön egy kis + élet...

@

armageddon666
.nfo fájlben nincs benne? most nemtok keyt mondani de lent beirod hogy serial és kidob párat (Keresés a témában, vagy ugrás # -re😊

@

armageddon666
grat! ügyes vagy 7.es létedre (mint én <#ravasz1>) pressure pad : pressure: nyomás , mármint ami a fizikában van nyomás --> pressure pad: ha ráálsz lemegy ha lejössz rola felemelkedik és mikor lemegy akkor kinyitja az ajtot (azért kell lassitás) amikor felemelkedik akkor meg ajto zárul. na megyek bulira készülõdni 😊 B.U.É.K mindenkinek mert 00.00-kor nemleszek sztem gépközelben 😊

@

bandika64
LÉGSZIVES!

bandika64
CSÕVÁZ megin.Már fél úton járok.Most kéri a CD-keyt a DVD-s verzióhoz.Valaki megadja nekem?? LÉGYSZI!!!

SNAKE01
én asszem 3.vagy.4-et találtam!de semmi értelme akkor meg minek megkeresni az összeset?

Én nem fordítom hanem elmondom melyik mert ezt történetesen megtaláltam. Az 5. abban a teremben van amikor farah a liftben van, nektek meg a lift körül fel folyamatosan felfele haladnotok /ugrálva, falon futva stb./ Itt van egy olyan rész amikor egy erkélyre értek ahol van egy kar amit néhány csaj õriz. Ha a lift fele fordulsz akkor jobbra van az ajtó /a kar ezt nyitja és arre kell menni/, balra pedig egy kis szoba ahol látszólag nincs semmi. De ha felnéztek akkor kiszúrhattok egy késkapaszkodót elérhetõ magasságban. Azt elkapjátok. Innentõl meg már egyértelmû lesz merre kell menni /felfele ha jól emlékszem/.

Why so serious?

SNAKE01
csak azt nem vágom minek ekkora felhajtás azokért az upgrade-kért mikor úgyse kapsz semmi extrát meg nem lessz más befejezés!

bandika64
Bob Marley a 2. szöveget valaki más fordítsa le mert nekem az már magas 😄

bandika64
Jó így?? 😄

bandika64
Bob Marley itt a fordítás:Ez az 1 a lift teremben van.Miután felmásztál lesz egy kar amit el kell fordítanod és akkor kinyillik 1 ajtó jobbra elötted.Ne menj az ajtóhoz.Látnod kell 1 pár növényt a lift aknán. (Azthiszem,a lényeg a növény 😄)Mássz fel rájuk aztán fal ugrás a "pressure pad"-hoz (azt sem tom mi mert csak 7.-es vok 😊)
Lassítsd az idõt és menj le aztán át az ajtón ami kinyillt.Aztán a szökõkúthoz

Nehezen észrevehetõ helyeken vannak! Játsz nyitott szemmel és figyelmesen! 😊 Akkor találsz te is párat! Ne aggódj,ha ott tartasz ahol mondtad,akkor asszem 1et hagytál csak ki!
Itt van még 1 szöveg,amelyik neked könnyebb azt forditsd,de mindkettõ az 5. titkos helyet mondja el!

In the "Lift area". (where Farah enters the Lift and you have to find a way to activate it). As you make your way up the room you will encounter levers that open doors. At the second lever (guarded by some "female" sand-creatures) there is a row of "dagger-holds" on a column. Use them to climb up and you should see a switch. Rebound jump a couple of times on the wall and you should be able to reach it. once you do, immediately slow time, let yourself drop to the second"dagger-hold" and use it to go back to the lever area. The second door (the one the lever does not open) should now be open just long enough for you to enter.
és hol vannak ezek a titkos helyek mert én eddig egyetse találtam és a lower city-nél tartok

Heló,tudtál segiteni,nem is keveset! Az volt a bajom h nem tudtam h az 5. vagy a 6. helyet hagytam ki! De így a forditás olvasva rájöttem h az 5.-et! Szóval ha nem nagy gond akkor ezt még le tudnád forditani nekem hogy mit jelent!

This one is in the elevator room. After climbing up for a ways there should be a lever that when turned will open the door right in front of you. Do not go in that door yet. Instead you should see some dagger plants on the elevator shaft. Climb up those then wall jump to the pressure pad. Slow down time then get back down and go through the door that opens. Continue to the fountain.

U.: Köszi elõre is,meg h az elõzõt is megcsináltad!
armageddon666
igen! csak itt nincs alter bef. illetve mindenki mást mond... sztem uccso elott csinálj mentést, azt tedd félre és aztán szerezd meg majd töltsd vissza hagyd ki és csináld végig megint gémet és majd kiderül 😊

@

ebbe a részbe ugyan úgy vannak ilyen titkos helyek ahol plussz életet add mint a warrior within-be????

armageddon666
Stone Guardian az hasonlít az elõzõ részbõl a Brutera! felmászol a hátába majd az rohangálni fog és falakat kidönteni míg neked nemtom mit kell csinálnod... 😊 javaslom nézd meg hivatalos honlapon az enemies videot. benne van néhány ellenség köztük ez is.

@

armageddon666
Huhh... most nem nyomon a Válasz gombokat, megprobálok nagylyábból sorrba válaszolgatni (áj em pörfikt hejesírás 😄)

na: Sand Credits --> asszem ezzel tudsz unlockolni képeket/videokat (extrákat) legalábbis valahol ezt olvastam.

fordítás:
6: This is while you are climbing the palace. This is a little difficult to spot. Once you are climbing the palace for the first time and then going back inside to the trap filled corridor and once again back outside (after a save fountain) this is the area of the upgrade. After the fountain there is a dagger switch that opens a door. There should be enemies outside of it. After climbing a little ways you are at the second lift (with the box). Right before you go back into the tower there is a platform where you will be prompted to use the landscape view. This will show a way to get down to the area below. Following this you will make your way to the fountain.

6. Ez az amikor a palotára mászol. Kicsit nehéz lesz megtalálni. Egyszer, mikor elõször mászol a palotán, és aztán vissza bemész a csapdákkal teli folyosóra mégegyszer menj ki (egy mentõ kút után) ez a helye az élettöltõnek. A kút után van egy tõr-kapcsoló ami kinyit egy ajtót. Ott kint ellenségeknek kell lenniük. Miután egy picit másztál a második liftnél leszel (a dobozzal). Jobbra elõtted menj vissza a toronyba ahol van egy platform ahol ajánlott a táj-nézetet használni. Ez megmutatja az utat, hogy hogyan menj le a lenti területre. Kövesd ezt és vedd az irányt a kútig.

Huhh... bocsi ha picit nemmagyaros lett de most keltem és nem pörfikt angolos vagyok! picit tudok többet 8.os anyagnál 😊 B.U.É.K. mindenkinek így elõtte 15 órával 😊! Ha tudtam segíteni akkor örülek, ha nem akkor... szorr... ennyi tellett tõlem 😊

@

Ezen már talán jobban ki fogok igazodni,mint az eddig beirtakon,mert benne vannak h melyik pályán illetve mentési pontoknál vannak! Bár még mindig gázos lesz mert nem tudok angolul és nagyon nehéz lesz kibogozni! :S De azért köszi!
Köszönöm,épp most találtam meg! Csak nem figyeltem! Szóval még1szer nagyon köszi a segitséget! Jó éjt!
elküldtem privátba az oldalt, ahol le van írva, hogy hol vannak a life upgradék