13392
-
#6267 oké,de levegőbe hogyan tudok megfordulni a rúdon? meik billentyűvel? -
#6266 hát nekem elsőre ment a vizier egy két nap szünetelés után!és az ugrálás az könnyű volt, az is elsőre megvolt! -
#6265 lol már mindenki végigtolta? 3-4 nap játék után viziernél voltam, pár próbálkozásra a 3. részéhez jutottam a legyőzésének, de mindig ugyanott rontom el. amikor felszállnak a sziklák, az első rúdról nem tudok felugrani. pedig már tudom az egész utat, az a rész aminél elrontom. lassítom az időt, de hiába, nem sikerül a rúdon a levegőben megfordulni. pontosan azt hogy is csináljam? próbálkozni már nincs kedvem mert lelök a gömbjeivel oszt retry! -
el bruja #6264 hellosztok:)
visszatértem:) idáig PoP-oztam de végre én is végigvittem -
RÓÓÓbi #6263 Te itt vagy???
Magányos vagyok -
RÓÓÓbi #6262 Télleg mekkora tolongás van ittXD -
#6261 ... mikor azt irtam ne irjatok sokat nem erre gondoltam........... -
#6260 ok!semmi gond!béke van! -
#6259 boccsi snake!!! de nem irtad oda hogy nem te irtad! -
#6258 LOL!-.- -
#6257 nem nekem kéne mondanod hanem annak aki írta azt a szöveget!én mondom csak bemásoltam ffxi-nek! -
#6256 nem én írtam azt a SOT történetet én csak bemásoltam ffxi-nek!úgyhogy nem kéne osztani hogy mit nem tudok jól! -
#6255 Fuss az aréna szélén(körül) és ott lesz a kiindulópont. Onnan már csak ügyesség kérdése.
-
#6254 hol van a témaindító, hol van valaki aki kiírja nagy betűkkel ebbe a topicba hogy:
akinek a Klompa(nagy dagi) kinyírása kell az olvasson vissza (vagy kattintson ide)
ilyet miért nem lehetne már kitenni? -
MrAndree #6253 Jajistenem. Ez most fájt. -
#6252 Köszi!!
-
PCMAXI #6251 Hali! Nem tudjátok hogy lehet megölni azt a szörnyet az arénában? -
#6250 jaja, de pl Aladdin is török gyerek sztem, vagy nem? és ott is szultán van!!
szal a szultán az sztem török lesz! -
Dzsiti999 #6249 Neeem... A Herceg és az Apja: Sharamann, kifosztják a Maharadzsa palotáját (India), és a homokórát azért viszik a Szultánnak Azadba (nemtom hol van), hogy béke legyen a népük között (vagy csak simán egy ajándék)... A Vezír meg örökéletet akar nyerni a homokból (mint a TTT-ben), és ezért elárúlja a Maharadzsát, megmutatja a titkos utat a homokórához a Hercegéknek... De aztán őket is becsapja blah blah blah... -
zsotesz #6248 Ha érdekel valakit van itt pár kód. Ha már volt akkor sorry.
A kódok beírása előtt csak a tőrünk legyen a kezünkben, másodlagos fegyver nem. Pause, majd gépeljük be a megfelelő kombinációt.
Titkos "babacsörgő" fegyver:
2X Balra,2X Jobbra, Fel,2X Le, 2X Fel, Le. Ehhez előbb könnyű fokozaton végig kell vinni a játékot.
Titkos telefon fegyver:
Jobb, Bal, Jobb, Bal, 2X Le, 3X Fel, Le, 2X Fel, 2X Le. Ehhez előbb normál fokozaton végig kell vinni a játékot.
Titkos kardhal fegyver:
Fel, Le, Fel, Le, Bal, Jobb, Bal, Jobb, Fel, Le, Fel, Le. Ehhez előbb hard fokozaton végig kell vinni a játékot.
Titkos láncfűrész:
2X Fel, 2X Le, Bal, Jobb, Bal, Jobb, Fel, Le, Fel, Le.
Ezeket a kódokat nem próbáltam ki úgyhogy nem tudom, hogy működnek-e. -
#6247 de tényleg! az a kis sötétebb bőrű vidám csákó SoTbol. a szultán figura :D! az szultán? és ha igen akkor (földrajzbol nem vok valymi jó) Perzsia és Törökország között ott van India? vagy az ajándékért tettek egy kis kerülőt? -
#6246 csak hogy tisztázzuk:
maharadzsa- india
szultán - törökország
Sarahman (ez nem uralkodó típus, ez a neve, csak nem tudom hogy perzsiában hogy nevezik, szerintem ott csak simán király) - szal Perzsia -
#6245 ja és Kakolukia távolrol sem hos... az egy varázsszó amitől egy mesés hely kitárja kapuit és minden megjavul. (elvileg :D) -
#6244 a faszt!
már bocsánat
a maharadzsa tudod ki? az indiai király, és nem a herceg apja, hanem Farahnak az apja, a herceg apja egy perzsa király (King Sarahman) -
#6243 a maharadzsa nem a herceg apja...
SoT: Perzsia Királya, Sharahman és serege éppen Azadba utaznak a szultánhoz, aki a barátjuk. Útközben beugranak a Maharadzsához hogy kifosszák. Ez lesz hercegünk első csatája. A maharadzsa egyik vezére (asszem Zarvan) elárulja urát és segít bejutni a perzsa seregnek a palotába. Itt hercegünk megszerzi az Idő Tőrét, a sereg pedig az Idő Homokját egy órában. Ezt, néhány rabszolgalányt, köztük a maharadzsa lányát Faraht is magukkal viszik Azadba. Ajándékba adja Sharahmann a szultánnak a homokórát. a Vezér kijácca őket és ráveszi a herceget hogy a tőrrel nyissa ki a homokórát. Hercegünk ki is nyitja. mindenki homokszörnnyé változik! kivéve 3 személyt. A vezért (mert nála van a bot ami mellesleg (legalábbis TTTből igy deritettem ki) az Idő egyik ereklyéje), Farah nyakában a medállam ami szintén idő-ereklye, és herceg hála a tőrnek...... tovább nem irom le... -
zsotesz #6242 Szerintem is könnyű volt. Én normálon toltam, igazán csak Vezir izzasztott meg. Az ikreket meg elsőre levertem. Bár én gamepaddal nyomtam, bill.+egér comboval nem próbáltam. -
#6241 nemtom, talán mert vasárnap van:)
vagy lehet most járt le a "kipróbálási" idő, mostmár mindenki kipróbálta, végigvitte.. -
#6240 nagyon kihalt az sg mostanában!nem? -
#6239 jaja!de a többit nem találtam! -
#6238 [visszavontam, legalább te használod a keresöt] -
#6237 a többit most nem találtam! -
#6235 Sand of time:szal van a maharadzsa (mellesleg a herceg apja) ostromol egy palotát, mert a maharadzsának nagyon kell az idő homokja.
a fiatal hercegünk előremegy hogy apja kedvébe járjon, és jóelőre megszerezze neki az "időtőrt" (mostantól tőr)
közben a papa összehaverkodik a vízirrel, mennek hazafele, jó kis zsákmánnyal , néhány rabszolgalánnyal (köztük egy titokzatos csaj is, akinek egy furcsa nyakékje van)
otthon a hercegünk a tőrt belehelyezi az idő homokjába. a "titokzatos" csaj nagyon pattogott..szal biztos tudja hogy baj lesz. mindenki homoxörnyé változik
a palotában. csak a herceg maradt "emberi" és a csaj. a herceg követi őt, majd megtudja a nevét is: farah. ő elmondja hogy a palota legnagyobb "kincses" tornyában van az idő homokja + vízir.szal a játék 75%-ban arról szól hogy hogyan jutnak el a toronyba. közben kialakul közöttük egy kötelék..viccelődnek egymással, prince féltve küldi el farah-t a csatákból stb.
amikor felérnek, prince felugrik az idő homokjának tetejére, de "habozik" ..és megérkezett vizier.. szó szerint nagy szelet csap, herceg + farah kirepülnek a toronyból és a ilyen temető/kriptaszerűségbe esnek le.
farah elcsábítja a herceget ott (fürdenek, minden)farah mesélt a hercegnek egy történetet, amit a nagymamája mondott neki..egy kakulukia nevű hősről. amíg a herceg alszik, farah ellopja a tőrt és egyedül vissza akar menni, hogy ő maga vessen véget mindennek, ha már herceg befuccsolt..
a herceg persze szerez egy széb nagy sajtreszelőt...amolyan überkard..
a herceg is hamarosan megérkezik a toronyba, de már késő..túlerőben voltak a homokszörnyek farah-al szemben..farah meghalt..nem tudta megmenteni az életét..
elvégezte a dolgát, az időt visszatekerte egészen a tőr megtalálásáig(?, már nememléxem de azthiszem igen). elment farah hálószobájába, és beszámolt a kalandjairól, az idő tőréről. ekkor megjelent vizier, prince megölte (természetesen). farah nemhitte el a "közös" kalandokat, prince távozása előtt farah megkérdezte a nevét, de ő csak ennyit mondott: "hívj kakulukiának"
szal ez volt a Sands of Time története!
-
#6234 Eltudnád mesélni a történetet? Sajna nagyon gyenge az angol tudásom és kihagytam a Sand of time részt is.
THX!
-
#6233 ja, a T2T-ben! -
donoki #6232 a TTT-ben?Vagy miben ? :D -
#6231 kell valakinek segítség???[nagyon unatkozom!] -
donoki #6230 Ok...
Sorry! -
#6229 ez így van!
egy típusú extra fegyvert csak EGYSZER lehet beírni :(
aztán load game és újra, ha még1Y akarod -
#6228 soroljál!
gőzöm sincsen mi volt annyira nehéz a második fogathajtós versenyben, talán az a nehéz benne hogy max 2 kettőt lehet rontani, mert a többi homok kell az ikrekhez!
amikor leestünk az annyira nem volt vészes, csak a végénél talán, ott is csak egyszer haltam meg mert elfogyott az életem...
az ikrek... hát azt valóban elsőre megszenvedtem velük, de hardon már (amikor már formában voltam :P) akkor már nem volt gond velük sem -
#6227 hardon eléggé kemények azok a homok elszivó kutyák!