13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • SNAKE01
    lehetne kultúráltabban is kérdezni,nem pedig mint egy idegbeteg ordibálni és káromkodni!van még egy lehetőséged de utána pontot kapsz!
  • Joke 33
    csak má idegesít,hogy ide jövök segítségért,ezek a szarencsétlenek meg itt pofáznak
  • RÓÓÓbi
    jóvan nembaj XD
  • Joke 33
    bocs nem is neked írtam
  • RÓÓÓbi
    ááááááááá...minnyá besz@rok, főleg hogy nem is én írtam...hööööö
  • Joke 33
    hát de basszátok meg,arra mondjatok valamit,hogy mi a faszért nem indul el,megnéztem azt a szar faq-t és olvasni is tudok,te hülyeköcsög,de nekem,emikor felraktam,már el is indult,de az alső videó után (amikor a hajótörés van,a herceg felállt és befeszített)akkor nekem újra indult a gép,megpróbáltam minden faq-s szart és ugyanazt csinálta,szal nem arról kéne magyarázni,hogy olvasni nem tudok,hanem,hogy honnan a faszomból szedtétek le!!!
  • RÓÓÓbi
    Le kéne húzni a meghajtót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Wyto
    Köszi mindenkinek a nagyon kedves és értelmes válaszoka! Megveszem az eredetit küldhetitek a pénzt mert nekem nincs 10e forintom egy szaros játékra! Amúgy életembe nem hallotam még a SF-rol és most láttam először azért kértem segítséget! Egy Fórumból amit szintén nem használtam még de valszin hogy nem is fogok ha ilyen se*fejek vannak!
    üdv!
  • RÓÓÓbi
    Nekem is nagyon bejött a 2. zenéje
    mondjuk csak az egésyfeeling miatt mert én se vok rockker
  • lac111
    Nekem mind1-ik zene nagyon bejön, de leginkább a 2.-nek, pedig nem vagyok az a kifejezett metál arc... Azt sajnálom nagyon hogy vége... Ez az egész alkotás.. hmm?? hogy is mondjam... Csodálatra méltó!!!
  • lac111
    Thx azt már én is megtaláltam... :)
  • armageddon666
    hááát... én nem tom... egyedül Time Only Knowsnak ismerem a szövegét :) ha kell elmondom hogy az hol van
  • lac111
    Hello!

Tudja vki, hogy hangzik a TtT-nek a credits-es zenéje...
    Az a címe, hogy: "I Still love you"úű
    Csak részeket értek belőle sajnos, mert van 1-2 halk rész..
    És senki nem okoskodjon, hogy keresd Google-ba, mert ott már próbálkoztam, nem igazán sikerült...
  • armageddon666
    a normális! fórumozóktól elnézést kérek... de tényleg most eldurrant agyam....... mert az emberi hülyeség fáj... még ha másé is :D
  • armageddon666

ENNYI HÜLYÉT!!!! (megfogadtam hogy nem fogok csunyát beirni de mosmáre nem birom tűrtőztetni magam!!!)
    "Sziasztok tudnátok nekem segíten volna egy kis gondom a játékkal! Sajnos a Starforce-os verziót töltöttem le tud valaki módzsert arra hogy tudnám kikerülni és elindítani a játékot?!
    Vagy ha nincs ilyen akkor jól jönne link ahonnan lehet tölteni a normális verziót!"
    NORMÁLIS VERZIÓT?! LUXUS VISSZAOLVASNI?!! VEDD MEG BOLTBAN VAZE!!! sorry hogy pont ezt emeltem ki, de itt durrant el az agyam... NORMÁL VERZIÓ A SF az a beépített védelem!... szted pojénbol meg mert ugyis olyan gazdagok Ubis srácok egy védelem nélküli "NORMÁLIS VERZIÓt" kiadnak, hogy felkerüljön warezhonlapokra??? pfffffffffffffff...........
  • szabadoslajos
    Valakinek help?
  • koosadam
    Grat hozzá most próbáld meg medium vagy hard fokozaton és cheat nélkül -.-
  • macesz
    ez a játék olyan könnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
  • Agy Halott #6289
    ertem, megprobalom. koszi. es azt megtudod mondani, hogy kb hany %-nal tartok most a game-ben?
  • MrAndree
    Szerintem aki végigvitte azok már megölték. Bár ki tudja. :)
    Amúgy egyszerű a dolog, mert csak speedkillezni kell. Amikor villan a tőr akkor /ÉS CSAK AKKOR!!!!!!!/ kell megnyomni a bal egérgombot. Ha akkor is nyomod amikor nem villan akkor ledob.
  • Agy Halott #6287
    Hihetetlenek vagytok! Aki lusta olvasni egy kicsit az meg is erdemli hogy ne induljon el neki! ROM-rol lehuzod a kabelt es daemon 4-be mountolod! annyir 1Xű!

Segiten vki nekem is? Eljutottam egy térre, ahol nagydarab, logonyelvű, jo nagy karddal rendelkezo szorny van, alul mutatja az életét egy piros csík! Van ket oldalt lehetoseg, hogy feljussak a szorny fejehez; majd mikor ugrok 1sec alatt leraz magarol, tehet nincs idom sebezni! Vki megolte már? Hogyan?
  • MrAndree
    Ha az emberi hülyeség fájna akkor ti már belehaltatok volna a fájdalomba. Meg kell venni eredetiben aztán menni fog. Vagy elolvasni a FAQ-ot mert ott le van írva hogyan kell elindítani. Bár ahhoz meg tudni kéne olvasni amire szerintem te nem vagy képes mert a lap tetején marha nagy betűkkel ki van írva mégsem vetted észre. Gratula.
    Aki meg azt kérdezi honnan lehet letölteni annak már inkább nem mondok semmit.
  • Wyto
    Sziasztok tudnátok nekem segíten volna egy kis gondom a játékkal! Sajnos a Starforce-os verziót töltöttem le tud valaki módzsert arra hogy tudnám kikerülni és elindítani a játékot?!
    Vagy ha nincs ilyen akkor jól jönne link ahonnan lehet tölteni a normális verziót!
    Elöre is köszi!
  • csicsa
    Jó,hogy nem azt mondod,hogy mindenhova rosszat raknak fel!
  • Joke 33
    itt mondjátok,hogy már kiakasztottam,meg én is,meg főellenség,meg minden...én még el se tudtam kezdeni,mert egyszerűen nem indul el,bárhonnan töltöm
  • bazs1
    Honnan tudom letölteni eztet? már csomó helyen próbáltam!
    A WARRIOR WITHIn nagyon bejött!
  • Joke 33
    amúgy ti melyik honlapról töltöttétek le a játékot???wazze én már annyi helyről próbáltam,és mindenhol szar volt.
    help!!!
  • ffxi
    Arról beszélek! Ott nagyon elbaszták.
  • Halfer
    az biztos hogy a videókban másképp nézett ki
  • ffxi
    Hát nekem nagyon nem jön be TTT-ben a prince-t, úgy modelleztek le mint egy rossz-buzit.
  • Halfer
    lool! easy-ben én sem vettem észre, ott hóthülék voltak
  • Broafka
    hát igen, lehet hogy negatív, meg kicsit szigorú szereplő a sötét herceg, de azért érdemes rá figyelni ;)
  • el bruja
    azok a kutusok szívják a homokom..? észre sem vettem..
  • SNAKE01
    ok, majd megpróbálom!
  • Broafka
    előszőr normálon kezdtem, aztán hardon, és legvégén easy-ben :)
    egyik se jelentett túl nagy gondot nekem, kivéve talán az ikrek hardon, de az sem volt vészes!
  • Broafka
    jaj, tudod hogy nyírd ki a kutyákat (ha tudnék videókat szerkeszteni meg minden akkor megmutatnám videóban):
    szal, azt ugye végülis látod hogy mikor akarja elszívni a homokodat, nem? amikor így (mint a szumósok) szétteszi a két melső lábát és szívni akarja, nah amikor már majdnem szívna akkor feléje támadsz, és akkor a tőrt felszúrja az agyába, ha túl korán vagy túl későn támadnál akkor sincsen baj, mert legtöbbször akkor hanyatvágódnak és utána már csak bele kell szúrni a tőrt (addig amíg nem csinálják addig meg védekezel a másik ellen, vagy addig azt támadod)
  • SNAKE01
    hardba azok a kutyák kemények nagyon!
  • armageddon666
    nekem easyben egyedül Klompa nem ment elsőre (akkor még bemelegitettem :)) normalban Ikrekkel küzdök nagyon, igy hardba bele se merek kezdeni :S
  • Halfer
    grrrr..levegőbe nem sikerült, de oké, megpróbálom
  • SNAKE01
    hát lefelé nyomod!