Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oksa
rendicsek vagy köszi

kirol
Csinálhatna valaki a videõknak egy összesítést a Faq-ban, hogy ne kelljen 4500 hzs -t átböngészni. Vagy van ilyen valahol?

Én most járok az elsõ gólemnél, vagy ninél és ehhez keresem a videót.

Stark
jah
hoppás szori
minnyá utánanézek

hópihe

de amit írt a srác az a sand gates az a sárga fény nyaláb azok a sand gate-ek nekem a life upgrade-ek kellenek és nem találtam egyik egyet sem a játékban<#sir><#sir><#sir><#help><#help><#help>

Stark
mest perpillanat csak a hatost #4432 találtam meg

hópihe

csm
tolod már a ttt-t?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Sziasztok!
Egyszer már kértem segítséget a lent említett problémám miatt, de nem írt senki! Gondolom aki játszott már, tudja hogy hogyan kell és segíthetne nekem igazán!
Thx!

Vicces, de már az elején elakadtam az új résznek (TTT).
A helyzet az, hogy két deszkáról leugrottam egy kis kertbe, ahol egy csávó nyakába estem, megöltem, aztán volt ott egy ijász csaj, azzal is végeztem. Ezután elõre jobbra és ott fel, aztán kiálltam egy lécre és elvileg szerintem a két fal között felfelé kellene ugrálnom, de amikor felérek, nincs semmi és mindig leesek. Pedig még help is van 😊, ami a következõ: Point left analog stick towards gap and press X to jump in between the walls.
Remélem tud vki segíteni, mert odavágom a joy-t, ha már itt elakadok 😊

Gergõ
valakinek nincs valami leírás avyg valami hogy hol vannak a life upgradek mert én nem találom õket kérlek ha valakinek van akkor jelezze nagyon hálás lennék hálám üldözni fogja<#awink><#awink><#awink><#alien2><#alien2>

meg van a két befejezés nincs nagy különbség csak annyi ha megvan az összes life upgrade akkor a dark prince-cel kell vízier-rel megküzdeni ha nincs meg az összes akkor értelem szerûen a jó herceggel kell megküzdenünk

Black Hawk
Hát persze hogy az és mi pedig csak lámák vagyunk 😛

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ugyan már. Az olyan bonyolult dolog. Egyszerûbb bevágni azonnal a kérdést.

Why so serious?

Stark
vagy csak szimplán be kellet volna írni lent a keresöbe hogy DAGI,
vagy hogy 1. fõellenség

hópihe

Black Hawk
"Helló! Olvasgattam már vissza fele"#4273
próbáld ki.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Stark
te vagy a faszláma
KI VAN IRVA HOGY VISSZA KELL OLVASNI!!!!

LÁTOD????

hópihe

Black Hawk
vagy üljön le vele sakkozni.

Miért mi mást lehetne vele csinálni?

Why so serious?

tigeroo
hát neis hívd meg randizni
Sheke
megkérdeztem mi csináljak az elsõ bossal erre öld meg

Le Parkour

Halfer
×DDDDD

Mi a gond? Te kérdeztél mi válaszoltunk.

Why so serious?

tigeroo
gonoszok :c
Sheke
nah ennyit ér a sg sok láma fasz

Le Parkour

Öld meg.

Why so serious?

Stark
öld meg

hópihe

Sheke
micsináljak az elsõ bossal??

Le Parkour

huhh sikerült megcsinálni, leszedtem egy videos végigjátszást errõl a részrõl😄
Stark
mindig nézni kell hogy melyik merre meg fel hova mi tolódik stb....

hópihe

Áhh hiába problkozok nem birom megcsinálni😞
ok köszi mindjárt megprobálom
Stark
Itt ugy kell, hogy, minden kis nemtommit😊
kis pallót ugy kell irányitani a tekerökkel, hogy a tetején legyen mindd
nekem is csk véletlenül sikerült

hópihe

pls help!!!
Valaki pls help, nem tudok továbbjutni egy helyen nem tom melyik kart mikor kell forgatni help!!! Itt a kép:
SNAKE01
áz!

B.U.É.K. minden PoP fannak!
Stark
némmá nekem meg 2csillagom van😄

hópihe

Stark
mivan?
kicsit lassabban😊

hópihe

Hi,

Akinek SATA (!) vinyóján van a rendszer, az tiltsa le az Eszközkezelõben a "Szabványos kétcsatornás PCI IDE vezérlõt ("IDE ATA/ATAPI vezérlõk" címszó alatt). Ennek hatására elmegy a Primary és Secondary csatorna, de értelemszerûen a SATA eszközök nem. A DT-be mountolva indul a game (a CD és DVD verzió is). Játék után vissza kell engedélyezni és újraindítani a gépet. Még mindig jobb, mint állandóan szétszedni. És még valami. Akinek nForce lapja van az NE telepítse fel az nVidia IDE drivert, vagy ha már telepítette, szedje le.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Halfer
szerintem olyan jó hogy én képes vagyok újrakezdeni pl hardon!

szerintetek mi a gond most, felraktam a dt4-et azóta nem megy! letörlöm akkor sem jó már. dt4-el meg searching disc közben ujraindul a gém. és ez van más starforce-ossal is. most már sehogysem akarja elfogadni a keyt. miért? másnak van ilyen gond? az a poén hogy eddig jó volt, mondjuk 3x írtam be a keyt és akkor. de most már akkor sem :\ (és már a viziernél voltam grrrr)

tigeroo
as you wish
Stark
nemakartam ujjracsinálni
azé annyira nemjo játék
söt....

hópihe

tigeroo
llol
Stark
nekem nemvoltmeg😄
direkt ugy töltöttem le mentéseket😊

hópihe

tigeroo
ha végigviszed a játékot tuti 2500 felett lesz a sand credited
Stark
de csak akkor ha a SANDCREDIT-ed 2500fölött van nem?
mámint ezt hallottam

hópihe

dienesoft
BUÉK ALLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!

BUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK minden fórumosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#wave>
tigeroo
ez nem uj..ha végigviszed a cuccot a megnyíló video gallery elsõ klippecskéje az, amit most linkeltél
bandika64
TALÁLTAM 1 naon FINNY PARÓDIÁT A T2T-röl itt:
http://www.happypuppy.com/games.php?action=playmovie&gameid=1769&platform_id=win&movurl=aHR0cDovLzY1LjU2LjEuMjE0L3BvcDNfYmxvb3BlcnMud212

Egy kicsit hosszú a link de megéri 😄

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

tigeroo
háakkor kezd újra😊

(ha a hajón verted le akkor meg pláne, fél perc és ugyanott leszel)
bandika64
nah meek tolni valamit mert nagyon unatkozok,de azért egy köcsög bétát kidobhattak volna már azok a Tetü uborkaszoftosok 😄
Pá és boldog új évet

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor