Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rendicsek vagy köszi
Én most járok az elsõ gólemnél, vagy ninél és ehhez keresem a videót.
Egyszer már kértem segítséget a lent említett problémám miatt, de nem írt senki! Gondolom aki játszott már, tudja hogy hogyan kell és segíthetne nekem igazán!
Thx!
Vicces, de már az elején elakadtam az új résznek (TTT).
A helyzet az, hogy két deszkáról leugrottam egy kis kertbe, ahol egy csávó nyakába estem, megöltem, aztán volt ott egy ijász csaj, azzal is végeztem. Ezután elõre jobbra és ott fel, aztán kiálltam egy lécre és elvileg szerintem a két fal között felfelé kellene ugrálnom, de amikor felérek, nincs semmi és mindig leesek. Pedig még help is van 😊, ami a következõ: Point left analog stick towards gap and press X to jump in between the walls.
Remélem tud vki segíteni, mert odavágom a joy-t, ha már itt elakadok 😊
Gergõ
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Why so serious?
vagy hogy 1. fõellenség
hópihe
próbáld ki.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
kis pallót ugy kell irányitani a tekerökkel, hogy a tetején legyen mindd
nekem is csk véletlenül sikerült
hópihe
Akinek SATA (!) vinyóján van a rendszer, az tiltsa le az Eszközkezelõben a "Szabványos kétcsatornás PCI IDE vezérlõt ("IDE ATA/ATAPI vezérlõk" címszó alatt). Ennek hatására elmegy a Primary és Secondary csatorna, de értelemszerûen a SATA eszközök nem. A DT-be mountolva indul a game (a CD és DVD verzió is). Játék után vissza kell engedélyezni és újraindítani a gépet. Még mindig jobb, mint állandóan szétszedni. És még valami. Akinek nForce lapja van az NE telepítse fel az nVidia IDE drivert, vagy ha már telepítette, szedje le.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
szerintetek mi a gond most, felraktam a dt4-et azóta nem megy! letörlöm akkor sem jó már. dt4-el meg searching disc közben ujraindul a gém. és ez van más starforce-ossal is. most már sehogysem akarja elfogadni a keyt. miért? másnak van ilyen gond? az a poén hogy eddig jó volt, mondjuk 3x írtam be a keyt és akkor. de most már akkor sem :\ (és már a viziernél voltam grrrr)
http://www.happypuppy.com/games.php?action=playmovie&gameid=1769&platform_id=win&movurl=aHR0cDovLzY1LjU2LjEuMjE0L3BvcDNfYmxvb3BlcnMud212
Egy kicsit hosszú a link de megéri 😄
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor