13392
-
el bruja #6347 mien szar a boritoja ps2-re..:) -
#6346 de amúgy nincs igazam xD -
#6345 -
#6344 snake van egy képem mindjárt feltöltöm -
el bruja #6343 ..hol vannak a videók? -
#6342 az E3-as bemutatón is ijen volt a játék!és az a furcsa hogy most jöttek ki ilyen videók! -
#6341 videó is van! -
el bruja #6340 nem lehet h ez vmi hamis kép nincs ien semmire..? -
#6339 jó kérdés!még mi se tudjuk miez! -
#6338 ez is ps2-es!úgyhogy tévedsz!
-
el bruja #6337 csás:)
Most nézem a képeket ez a TTT mire van..? -
#6336 nagy tévedés barátom!nesze ps2-es kép! -
#6335 ez a PS2-es verzió -
#6334 én most nagyon megvagyok lepődve! -
#6333 szedjük most össze a dolgokat!darkosabb játékmenet,egész más helyszínek, kicsit mássabb story,más ruhák,mássabb dark prince,és ne felejtsük el dark prince-nek nem fogy a homokja vagyis az élete,brutálabb gyilkolás,pl.fejlecsapás és egyebek,sok új tulajdonság,pl.nagyobb ugrás jobb speedkill mozdulatok. -
WW-s ruha a T2T-ben? -
sokkal darkosabb! -
darkosabb és más a helyszin egy új ruhában! -
#6329 a nagy prince of persiázás közben nem vettünk észre sok fontos dolgot!pl. nem is azt a gamet kaptuk amit vártunk!??? -
#6328 hát ez az új dark prince nagyon durva!sokkal nagyobbat is ugrik meg brutálabb!kiváncsi leszek ezt hogy lehet előhozni! -
#6327 jó sztem csak a ruhája cowboyos XD -
nah, egy kis south park herceg
most csináltam, minden alapból van, ami a kreátorban benne van, csak a szakállán változtattam egy picit, mert nem volt ilyen fajta szakáll a kreálóban, nah hogy sikerült? :) -
#6325 El magyarázom h mi van! katt erre a link re(Ha egy SoT-os oldal jelenik meg: a megjelenő oldalon egy bekeretezett résben van hogy Warrior Within katt rá majd az ott) a kiadott oldalon katt a hírekre több képet fog kirakni a legfelső lelirat: Megjelen egy interjú és két új ingame videó
ez alatt a felirat alatt van 3 kis kép a középsőre kattints (a 6.4 Mb-sre) és nézd meg a saját szemeddel!
ha nem találod akkor vég fel M.S.N. re és ott átküldöm a videót. (m.s.n. cím lentebb = a mail címemmel)
És bocsánat az önző ségem ért.
Jah a Zanzarah oldalon van még 1-2 nagyon flash vidi, kép stb. A WW zenéji fent vannak lelehet tölteni, vannak végig játszások- segítségek stb.-stb.
Na jóccak
( a hibák ért elnézés félálomban nem took helyesen gépelni)
írjatok mailt vegyetek fel m.s.n. re azt legyen a téma a PoP triology!
Csocsi -
#6324 szerintem ne csak te kapjál már erre választ! mi nem kaphatunk?
akinek van válasza vagy valami, az írja ide, lehet hogy más is kíváncsi rá (lásd én) pl hogy mi az hogy "másik sötét herceg" -
#6323 a Work in Progress mapokat és játékot hol lehet letölteni mert negyon flas ahogy kinéz a "másik dark prince" ha valaki tudja segítsen a [email protected] ra írjatok
-
#6322 nekem is voltak gondok. alig tudtam elindítani dt 3.xx-el és a sfcure progikkal, alcoholról nem is beszélve. 8 retry és akkor végre ment. de ha kiléptem megint nem. dt4 sem vitte. azóta volt egy formázás és dt4-el frankón megy. szerintem 1 éves windowsnál muszáj ezt, ettől is lehet a gondja Wyto-nak, mert nekem a vga-mnak is bekavart. de nagyon!!! ezek alapján akármi lehet és nem tuti hogy a verzió a rossz. -
#6321 Joke 33 próbálj először más drivert feltenni és ha úgysem működik akkor töltsd le innen a DVD-s verziót!nekem is ez van és működik! -
MrAndree #6320 Hát ha simán, gond nélkül feltelepült akkor elég valószínűtlen. Meg azt mondta több verziót is leszedett és akkor az egyiknek legalább mennie kellett volna. Bár fene tudja. De szerintem más a gond. -
#6319 az 100 hogy nem SF miatt van, ám lehet hogy vmi rossz verziot szedett le amit elkurtak... -
MrAndree #6318 És én honnan tudtam volna, hogy megpróbáltad a faq-ban leírtak alapján amikor azt egy szóval sem említetted? Olvassak a gondolataidban? Amúgy meg ha elindult akkor valami más problémád lehet, és nem a starforce miatt van. Szóval bármilyen verziót szedsz le ugyanez lesz. Rakj fel valami drivert hátha az segít /nekem már hasonló gondom más játékkal és a driver megoldotta/. -
RÓÓÓbi #6317 Vlami azt súgja h gondok lesznek még itt:) -
MrAndree #6316 Nem is fogsz különösebben hiányozni. Legalábbis nekem nem. -
#6315 én most összegyűjtöttem egy PoP-favourites listába a kedvenceim :) -
#6314 kösz armageddon -
Dzsiti999 #6313 Nekem a TTT zenéje tetszik a legjobban... -
#6312 INNEN... ott fenn van 2* sajna nemtom müxik-e mert nem huztam le meghajtokat szal inkább hagytam és megvettem original. -
#6311 na akkor lenne köztetek egy rendes ember,aki elmondaná,hogy honnan szedte le a játékot?(gyökerek mellőzzenek) -
RÓÓÓbi #6310 nekem is úgy tetszik h játszok mert amúgy rémesek
utálom a rockkot -
#6309 nekem a 2. rész zenéi nem jönnek be annyira... bár játék közben királyak :) illetve ami bejön a nekem a 2. részből azok az átvezető animokban vannak :) -
#6308 jóvanna,de felhúzott