13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Dzsiti999
    A mostani DP is tud átlósan elugrásból fújtani... Jó, nem úgy mint a régi, de tud :D
  • lac111
    Én pont most raktam fel újra, mind2 verzió. Meg kell hogy mondjam sokkal nehezebbnek tűnik, mint bármelyik új generációs Pop! Több türelem kell hozzá. Dosbox emulátort tudom ajánlani mindenkinek. Azzal simán Fut Xp alatt bármelyik régebbi játék. Ha valami kérdésetek van, szívesen tudok segíteni, ill. linkelni egy használati útmutatót.
  • lac111
    Nekem SoT akkor is túlságosan meseszerű... Meg ott nem tetszik a Price Imige. Túlságosan gyerekes. WW-ben teljesen érettnek, felnőttnek tűntetik fel, aki elég sok mindenen ment keresztül. Ez így helyes!! Kár hogy TtT-re megint visszavettek un. férfiasságából... Egyszerűen jobban tetszett a WW-s prince!!!
  • Halfer
    ebben a hsz-odban viszont külön értékelem hogy 4. résznek mondtad a SoT-ot. a sorrend nálam ugyanaz mint nálad. még most is könnyezve emlékszem vissza a DOS-os időkre, mikor a Prince of Persia EGY-el játszottam. ejj milyen jó hangulata volt annak akkor! aztán a PoP2 jött, azt már színes monitorom , viszont a PoP3D úgy ahogy van pocsék lett szerintem. abban is biztos vagyok hogy mások is osztják ezt a veleményt!
  • Halfer
    teljesen egyetértek. nekem is a törökös hangulat ami a lényeg benne. nagyon tetszik a világ amit bemutat mind a TTT mind a SoT. A WW nekem szintén nem jött be annyira, azt végig sem toltam. míg más téren bejönnek a darkos dolgok (zene), így a WW-ben nem tetszett.
    nagyon erősen gondolkozok azon hogy nekiállok megint a SoT-nak. aztán kis idő elteltével a TTT-nek is újra nekiesek, pl hardon.
  • Looooser
    Na re vagyok
    A 65.7 Mb-set (a középső melletti: E3 live 2005) vidit is nézzétek meg!!!!! Sokkal többet fogto látni a gameból mint a középső vidiben. pl Más a Loading kép, Nincsenek a falon elrugaszkodók ( amivel sréviza ugrassz a faltól) hanem csak úgy üresen ugrik a kardot amelyiket felvesz a hátára rakja stbstb nem mondom el az egészet.
    szokásos link a kiadott oldalon WW gomb és a felsősor 3.adik vidije a skac úg a 4-5 percben kezd el jáccani de elötte elmond 1-2 dolgot még nem volt időm lefordítani de nincs is kedvem szenvedni vele
    én reménykedem valamiben.....
    abban hogya a WW-nek 2 befejezése van és a T2T ben azt folytatták amiben Kileena velünk jön de a másik.... lehetne azt hogy Kileena megbocsát és úgy keveredik ki a történet persze teljesen más játék menettel (ezzel az alappal amelyikkel a vidivan) és úgy kikerekíteni tehát egy második harmadik résszel
  • Broafka
    nálam így vannak sorrendben:
    TTT
    Sands of Time
    WW

de a Sands of Time nagyon verseng az első helyért nálam
    szerintem baromi hangulatos volt az első rész (jobban mondva a 4-dik)
  • Broafka
    szerintem a WW az túlzottan Darkosra sikeredett és ez nem mindenkinek tetszik annyira, köztük nekem sem, én pont azért szerettem meg nagyon a PoP-ot mert volt egy egyedi, arabos, törökös vidám, ugyanakkor harcos, meg érdekes hangulata, a WW az egy picit sablonosra sikeredett így, de PoP sorozat, és sztem jó lett végülis így a TTT a kettő keverékével, csak ne lenne ilyen rövid és könnyű :-/
  • lac111
    Én most fogom teljesen előröl kezdeni.. :P Csak az 1-et kell végigszenvednem a primitív harcrendszerrel, és utána már tuti élvezet!!! Ez lesz az a Pc-s sorozat, aminek minden része meglesz eredetibe...
  • lac111
    Úgyvan ahogy mondod...
    Régi videókban tényleg más a kinézetük... hasonlót akartak mint WW-ben, olyan darkosat, csak a sok rinyagép visszasírta az első részt, Farahval együtt... Értékelendő, hogy figyelnek a vevőközösségre.. :P A történetet is kicsit máshogy gondolták, a videókból ez is kiderül.. De ez lett a vége, ezt kell szeretni. Mondjuk én jobban örültem volna a WW-s hangulatnak, meg karaktermegjelenítésnek!!!
  • SNAKE01
    -.-
  • ronihun
    most miről van szó nem értem mért kell a tájat nézni,
  • armageddon666
    MOST MIRŐL VAN SZÓ???
    arrol hogy más lett darkprince mint korábban volt? szal nem a fehérhaju, öregkinézetű izé aki a lángban változik át és aki a telefonos verzioban is van? (tényleg mobilos TTTben akinek megvan annak van bennekocsikázás?) amugy az béta volt vagy ilyesmi és mire kiadták megváltoztatták a kinézeteket.
  • zsotesz
    FAQ-ot olvasd el. Egyébként húzd le az optikai meghajtókat és Deamon Tools 4-be mountold be.
  • Dzsiti999
    Egyébként 800x600 mégjobban homályosabb... 1280x960-ban van szép képje, de azt nem szeretem, mert néha beakad...
  • Halfer
    rendben ... csak érdeklődtem ... bocs ...
  • Dzsiti999
    Magánügy
  • Halfer
    hm... milyen géped van?
  • Dzsiti999
    Melyik itt a homályos? A Work in Progress-es kép az homályos, de azt videóból szedtem ki. Az utolsó is egy kicsit, de az azért, mert mozgás közben van.
  • Halfer
    hmm... most én vok hüe v lemaradtam vmiről. miért ilyen homályos a kép? :$
    milyen konfigod van?
  • Dzsiti999
    Egyébként az összehasonlítás így teljes (semmiféle rajzprogram nem avatkozott be a képbe):

• Skyblue
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Az egyik haveromnak megvan a játék képfájlban, csak amikor elakarja alcoholba indítani, akkor mindig kiírja a játék, hogy error és nem indul el. Mondtam neki megkéne próbálkozni a Nightmare-el, amit meg is tettünk (bár én magam még sohasem használtam a Nightmaret), de úgysem indult el (lehet, valamit rosszul csináltunk). A Nightmare leírásában az van hogy iktassuk ki az első ötöt (ch1, ch2, ATA, NOD, CD). Mind az ötöt ki kell vagy elég csak néhányat? Vagy a slaveket is ki kell iktatni? Illetve mit csinálhatunk rosszul? Segítségeteket előre is köszi!
  • SNAKE01
    ok!
  • Dzsiti999
    Találtam még pár hasonlót :) Ha kell, akkor majd felteszem őket (késöbb)
  • SNAKE01
    ezt énis észrevettem!
  • Dzsiti999
    Most csináltam. Ne a DP-t figyeljétek, hanem a tájat:

régi:

új:
  • SNAKE01
    szerintem is jóbban néz ki!de amaz a DP-jobbakat tud!
  • ronihun
    abba úgy néz ki mint a Warcraft egyik részéből az a fehérhajú
  • Dzsiti999
    Előhozni? Sehogy. Szerezd be feketén az E3-as verziót, aztán próbáld ki... De szerintem a mostani DP a jobb... De ez az én véleményem.
  • ronihun
    szerntem jobb így hogy ilyen lett nem olyan stét mert volt már rgy sötét rész de ezért találták ki az ubisok hogy akkor legyen keverék xD
  • ronihun
    nálam meg TTT boss végigjátszás xD de én mindkettőt seretem csak a Dahaka Team jobb jobb
  • Dzsiti999
    Én inkább azt mondanám, hogy teljesen ugyanaz :D
  • SNAKE01
    nem hiszem!
  • Dzsiti999
    Nem szeretem a Zanzarah-t... A Dahaka Team sokkal jobb... Egyébként már nálunk TTT zenék is vannak. Meg WW & T2T végigjátszás is...
  • ronihun
    de a játék ugye más?
  • Dzsiti999
    Ilyen volt a boríja még az E3 idején. Mostmár a PS2-es doboza is olyan, mint a PC!
  • el bruja
    oks majd +nézem:) infoo orán vok a suliba és uncsizom
  • SNAKE01
    ha rányomsz a linkemre akkor be ad egy oldalt és ott lentebb lessz WW-s link,na oda klikkelj és utána legfelül lesz három videó,a középsőt nézd meg!
  • SNAKE01
    hááááát...nem tudom mit higgyek!:D nézd meg a videót![a középső az!]
  • ronihun
    mondtam hogy ez a ps2