13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Halfer
    nem
  • dark prince 14
    Működik a crack???????
  • Halfer
    Snake! tényleg nagyon f*sza a képed
  • Halfer
    na neeee! ezt ki kell próbálnom
  • Joke 33
    mi van a crack-el?
  • dark prince 14
    VAN CRACK!!!!!!

Prince of Persia: The Two Thrones v1.0 [ENGLISH] No-DVD/Fixed EXE 01-01-2006
    ?
    File Archive [4.9 MB]
    Play Instructions:

* Install the game - Full Installation.
    * Copy all files from the DVD to the game directory.
    * Replace the original POP3.EXE file with the one from the File Archive.
    * Play the Game!

Note: We have not been able to determine who created this Fixed EXE and if it is working properly for the retail version of the game. It could have been taken from the Demo version of the game! But it seems to be working for a few people. More @ FileForums!
  • SNAKE01
    thx!fable-ból van a kép!
  • ronihun
    jó a logód snake
  • SNAKE01
    kár hogy az ubisoft nem csinálja meg azt a másik sokkal darkosabb T2T-t!:(
  • Joke 33
    de,amikor a végén elsírja magát a herceg,az nagyon ott van!!!
  • Joke 33
    azé a gumicsirke az nagyon vad
  • Looooser
    hisztok!
    nekem a retró videó teccik az a nagyon flash
  • Broafka
    már én is belinkeltem egyszer, és a játékban is benne van, de tényleg jó videó, az utolsó a legjobb sztem!
  • Joke 33
    nézzétek meg ezt a linket,van egy olyan videó,hogy outtakes,töltsétek le,nagyon vadvideó
  • Prof William
    Én majd megveszem nyár fele... Ez megéri...
  • Broafka
    pedig azt állítólag nagyon elrontották!
  • Madárka3
    Azért mert sajna nem állok úgy anyagilag, s eddig játszottam az összes részével, s naon bejött...

(Még a Prince 3D vel is)
  • Broafka
    már ne is haragudj, de ha a kedvenc játékod akkor miért nem veszed meg eredetiben?
  • Madárka3
    Most próbáltam a "Game Jackal" nevezetű progival, de azzal is ugyanúgy kilövi... Nem értem!

Csak én nem tudom elindítani kábelhuzogatás nélük?? Pedig az egyik kedvenc játékom, s nem tudok vele játszani...
  • Broafka
    nálam is ez volt! nyugi
  • Madárka3
    Amúgy próbálkoztam olyanokkal, hogy az Alcohol 120%val kiírom a 3CDs verziónak a 3. CDjét, úgy hogy az adattípusnál belövöm a Starforce 1/2/3-t, de sajna így sem akarta elindítani, s úgy tett, mintha nem is lenne bent, s nem is vizsgálta...
  • Beckham007
    Kösszentyű!!!!!!!!!!
  • Halfer
    ha játékból veszel ki shotot az olyan lesz mint a játékban amilyen! Fraps-et ajánlom, azzal fajinul ki lehet venni. de alapba majdnem minden játékból. nem értem miért írtad ezt...
  • lac111
    ha játékból csinálok screenshotokat, akkor azko a képek túl rossz minőségűek ahhoz
    hogy wallpappert csináljak belőle mondjuk??? vagy ha videóból szedek ki, az is kevés?
  • ronihun
    a regelés regisztrálás
  • Halfer
    regisztrálás
  • Beckham007
    Hy!
    Vki megtudná mondani hogy mi az a reg-elés?Tom hogy hülye kérdés de én nem tom!SEGÍTSETEK LÉCCCCCI!!
  • Madárka3
    Jah és elnézést kérek, akik a segítség nyújtásról máshogy vélekednek, hogy egyből nem hülyézzék le az embert!!
  • Broafka
    jaj ne legyetek már ilyen ellenségesek basszus, ezt úgy utálom, jön valaki azt elkezd ugatni (még ha mondjuk nem is lenne igaza vagy nem tom) már is fúúúúj, tűnj el
    normálisan is lehet beszélni, úgy értem nem kell nekünk is elküldeni a píbe sztem
  • Madárka3
    Nem azt mondtam, hogy mindenki az, de mindenki nem érthet hozzá, s aki egy kis segítségre szorulna, azt nem kéne leugatni!!
  • Halfer
    most ez jól esik neked?
  • lac111
    Nézd, ebből a kis bemutatkozóból inkább te tűnsz annak
    Ide se kötelező járni. Inkább legközelebb egy Pc-s boltot látogass meg. Nehogy már azért legyél felháborodva, mert a TÖRT verziót nem tudod elindítani... Sokan vannak itt, akik megvették eredetibe és lehetséges nincsen kedvük 20* elmagyarázni.
    Az is világosan le lett írva, nem is egyszer, és ha jól emlékszem faqba is fel van tűntetve, hogy nem biztos az SF-es... Ha tudnák az okát, vszínü kiírnák... Kb ennyi a véleményem
    Ha nem megy, és nem tetszik a lehuzogatós módszer, VEDD MEG!!!
  • Broafka
    hát lehet hogy azért van, segítünk is azért, de ha mondjuk ugyanazon az oldalon, kb 5 hsz-szel arrébb megkérdezte valaki, akkor ne kérdezze már meg újra, és benne van a gyikba, amúgy ha meg régen volt kérdezve akkor próbálunk válaszolni, de ott a lap alján a kereső és oda beírja ha valamit tudni akar, ha meg nem hozott ki semmit akkor megkérdezheti

én mondjuk nem nagyon ugattam le ilyenért senkit sem, max annyit mondtam hogy olvasson vissza... áh de mind1 :)
  • Madárka3
    Ahogy olvasgattam a fórumot, rájöttem, hogy tele van alpári parasztokkal!!
    Az egy dolog, hogy le van írva lépésről lépésre, hogy kell elindítani a játékot, de sajnos ennek ellenére felléphetnek problémák.

Pl én is végigjátszottam az indítási procedúrát, a kábelhuzogatós téma működött is, de a letiltós nem, mert utána is látta a CD/DVD romot a GYIK alapján.
    Nah szóval szerintetek a fórumok miért vannak, ha nem azért ha gondba lenne vki, az megkérdezze azokat, akiknek mükszik, hátha kiderül a hiba!

Alpári parasztoknak: !!
  • Looooser
    azt nekem is mondhatjátok
    jajj télleg a a WW-t nem adták ki Nokia 40 es szériára? mert leszedtem de Nokia 60 as szériára való és élvezhetetlen
    Ha valaki tud segíteni neki és nekem is kössz
  • Gebe7636
    hali.Nem tudnátok egy olyan oldalt mondani ahonnan le lehet tölteni a pop t2t-t mobilra?
  • Looooser
    Hát igen én a 10 mapnál azt mondtam hogy oké..... aztán váltottam normalra és végig zsaltam :D
  • Broafka
    azt normálon végigvittem, a legnezebb fokozatot próbáltad már? :D
    egyes pályák elég reménytelenek
  • Looooser
    Én most a Lemmings-el jáccom dosboxon :D
  • Looooser
    Jó de vegyétek azt is figyelembe hogy a SoT ban a skac seggén még tényleg tojáshély van. Ott még teljesíteni akar egész gyerek korában a legjobb harcosok tanították. És bizonyítani akar hogy ő bátor és rá termett. Hát többet kap mint amit akart. A SoT és a WW között van 7 év ami hát nem a kis idő és ha néztetek ijen dbemutatókata a WW hez akkor látod hogy megjárt azóta egy másik háborút is ha valaki nem látott volna "háborús videót akkor vegyen fel msn re én majd küldök (persze ha megtalálom a vidit :D ) a WW és a T2T között pár hét van ( asszem 7 de nem fix) hát igen erre nem took mit mondani a készítők elbaszták ai "image"-ét