Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
megint csak a másik szemével is.azt a lábát és finish him.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Mert valaki azt mondta, a lábát üssem, de hozzá se tudok férni mert eldob.
Ha meg a hátára felugrok rögtön ledod. Pedig azt is írta valaki, hogy ha a visszapörgetés gombot röviden megnyomom, lelassul az idõ. Na nekem ne múgy tûnt. <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
még jó hogy nem az idõ gumicsirkéje.
szerintem 😄.
a linket még tigeroo szerezte be.
ez nagyonjo😊
de, pl mint a doom
abba is menni kell 1 föszerrel és a BFGvel (Big Fuckung Gun) löni mindenkit
mégis kira filmet csináltak belöle😄
hópihe
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
ezeket már kipróbáltuk hozzá, de nem fogadja el: :BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ és 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
vki pls segítsen!
elõre is kösz
és sirály mozgások legyenek benne😊
hópihe
@
valaki belinkelhetne egyet!
Why so serious?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
P4 3,4 ghz duplamagos processzor 1mb L2 CASHE with 800 mhz FSB
Processor speed
NVIDIA 6600
256 DDR RAM
PCI Express grafika with tv out dvi-i
250 gb winyo
Pioner dvd iro
Dvd olvaso
512 ddr ram duplacsatornás memoria
integrált flash-kártya olvasó az összes ismert kártyát olvasa
56k v pci data-fax modem
Stereo tv ,fm rádió kártya + távirányitó
Hálozati vezérlõ LAN 10/100 MBIT ALAPRA INTEGRÁLT
WIRELESS LAN PCI 802.11G
8 chanel intel high definition audio hangkártya
Ha belekötnek , azt mondod a szállításnál sérült meg!, Ja és ne takarítsd ki a gépet, ha poros akkor hitelesebb!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
De jobb lenne kép, hogy egyáltalán itt jársz-e?
meg adnád azt a lelöhelyet ahol találtad?
SEGÍTSETEK!<#help>#help>
innentõl se alvás se megállás!
warrior withinbe dahaka ugye... szal'
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
elvbõl nem húzok le meghajtót, ... ez az elsõ játék viszont, ahol megtettem, mert nem volt már választás (mindent kipróbáltam).
sztem crackes verzió nem lesz...
a garid elõbb lejár 😊)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Honnan lehetne megszerezne, vagy esetleg hogyan?
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A játékkal indulássa nekem nem müxik mivel garis a gépem igy nem nyulhatok bele.. igy megprobáltam a leirtakat és nekem nem müxik hiába tiltottm le a biosban is a dolgokat ezerszer probáltam már ujra és ujra és mindig azt irja ki hibának a starforce látja a meghajtókat pedig meg várom a processing el tünik ugy a program dolgozik és "insert the pop3 disc into another drive then press"retry"... sajnos sok embertöl halodtam hogy nekik sem megy
pedig nagyon szeretem ezt a játékot és jo kis gép is van hozzá... informatikus létemre még egy játék se fogod ki rajtam.. aki tud még valami megoldást az esetleg az segitsen ha nem akkor kénytelenvagyok megvárni crackes verziót
Why so serious?