Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
istenem lacc nem akarod a bossok kivégzését is egy FAQ-ba rakni

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
fel az állványokra rá a karjára ki a szemét.
megint csak a másik szemével is.azt a lábát és finish him.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kirol
Valiki írja már le légyszi, hogy a trollnál mit kell csinálni onnantól kezdve, hogy beárek az arénába. Kérem!!!!!<#help><#help><#help><#help><#help>

Mert valaki azt mondta, a lábát üssem, de hozzá se tudok férni mert eldob.
Ha meg a hátára felugrok rögtön ledod. Pedig azt is írta valaki, hogy ha a visszapörgetés gombot röviden megnyomom, lelassul az idõ. Na nekem ne múgy tûnt. <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Black Hawk
sosem értettem hogy miért pont az idõ tõre.miért nem a az idõ kardja vagy valami hasonló.
még jó hogy nem az idõ gumicsirkéje.
szerintem 😄.

Black Hawk
azt a hûha meg a többi
a linket még tigeroo szerezte be.

Stark
überbicska😄
ez nagyonjo😊

de, pl mint a doom
abba is menni kell 1 föszerrel és a BFGvel (Big Fuckung Gun) löni mindenkit
mégis kira filmet csináltak belöle😄

hópihe

szerintem még nem készül, csak már beszélnek róla a rendezõk

a pc guru 2005 agusztusi számában az volt, hogy a rendezõ következõ filmjei ( prince of persia stb.)

Halfer
lehet elhamrkodott kérdés, de nem értem. ugye nem pop film készül?! 😮

Black Hawk
vagy ha nem bírtok várni a filmre ugorjatok át a The movies-os topickba hátha megcsinálják 😛

Black Hawk
És hogy csiálnád meg? a kamerával mutatsz egy hapsit aki egymagában szétcincálja az ûberbicskájával a jónépet.

painkiller25
THNX!

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

ezt ki mondta ? szerintem még nincs, mert még a filmet nem csinálják

Black Hawk
prince és a mágis csodakacsa (ami aranytojást tojik) legendája.

painkiller25
CSõ!Ha télleg van trailer az új filmrõl akkor annak a linkje engem is érdekelne!Elõre is THNX😊)

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

kellene egy mûködõ serial a bátyámnak!

ezeket már kipróbáltuk hozzá, de nem fogadja el: :BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ és 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

vki pls segítsen!

elõre is kösz
ronihun
pedig én easyn nyomom.(#4668)

...

ronihun
én még addig se jutok el amit mondassz n1ght.

...

ronihun
én is a vezírnél járok lehetetlen megcsinálni.

...

a vezir sztem tök eccerû, 4-jére megöltem, normalon fokozaton. az a lényeg, hogy amikor ugrálsz felfele, akkor mindig ugy kapaszkodj, hogy amikor lõ rád, akkor olyan helyen legyél, hogy pl egy vékony kis részen egyensulyozik a herceg, akkor ha eltalálja, akkor csak leesik ugy, hogy kapaszkodni fog, de ezután gyorsan lesz idõd felhuzodzkodni, és továbbmászni. az életed meg ugysem fogy el, ha elég gyors vagy
úgy csinálják a mozgásokat meg, mint a játékban, hogy minden részben 1re többet tudjon

Stark
nekem tökmind1 hogy animációs, vagy sima film-e csak legyen 3része
és sirály mozgások legyenek benne😊

hópihe

nincs valamilyen csit a vezírhez, mer qrvára nem lehet megölni?!!!?!?!

remélem a filmet is 3 részesre csinálják

a pc guru 2005 agusztusi számában volt hír a princérõl, hogy megcsinálják filmben

hello ! én is már várom, hogy legyen film belõle, mert nagyon király lenne !!!

armageddon666
A Sands of Time trillógia nagyon jó 'volt'... szerintem nem hagyják ennyiben. illetve az biztos hogy ez az uccso SoT-os PoP de sztem jön majd még egy film (mivel nagyon megfilmesitheto a story) meg még nemtom mik lesznek... személy szerint egy 1,5 - 2 órás animációs (mint az átvezetõ animok gémben) filmnek örülnék mert azt nehezebb elb***ni mint a rendes színészekkel készülõt... meg akár jöhetne egy rövidebb sorozat ami részletes feldolgozza a három gémet.

@

igen ott járok, köszi a tanácsot kurek, megnézem<#wave>
ki tud trainer-rõl?

valaki belinkelhetne egyet!
Az idõ homokjával foglalkozó trilógia utolsó része volt ez. Bármikor simán kitalálhatnak egy új trilógiát ha akarják. Szerintem hallani fogunk még a prince-rõl.

Why so serious?

Ez volt a sorozat utolsó része!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
serito
Ez mind rendben van, de a lényeg nem a bõvítésen, hanem a POP T2T elindításán volt. A bõvítés csak példa volt. De ha nem akarod, akkor nem is fogsz eme remekmûvel játszani, hacsak meg nem veszed a boltban!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

seritonak szol az elöbbi válasz
egy játék miatt nem szedem szét a gépet egy egyébként elég jó gép: ha bövviteni akarom közbe elviszem a szervizbe
P4 3,4 ghz duplamagos processzor 1mb L2 CASHE with 800 mhz FSB
Processor speed

NVIDIA 6600
256 DDR RAM
PCI Express grafika with tv out dvi-i

250 gb winyo
Pioner dvd iro
Dvd olvaso

512 ddr ram duplacsatornás memoria

integrált flash-kártya olvasó az összes ismert kártyát olvasa

56k v pci data-fax modem

Stereo tv ,fm rádió kártya + távirányitó

Hálozati vezérlõ LAN 10/100 MBIT ALAPRA INTEGRÁLT

WIRELESS LAN PCI 802.11G

8 chanel intel high definition audio hangkártya
Takimate
UP!
mire jó a sand credit ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

serito
És mi van akor mikor Pl + memóriát akarsz betenni a gépedbe? Akkor is azt mondod, hogy inkább megvárod míg lejár a gari idõ? Nyugodtan vedd le az oldalát, csak óvatosan, hogy a legkisebb sérlést okozz a garis matricán!!
Ha belekötnek , azt mondod a szállításnál sérült meg!, Ja és ne takarítsd ki a gépet, ha poros akkor hitelesebb!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Gondolom, ott vagy ahol úgy kell forgatnod a karokat, hogy Farah átérjen a bejáratig. Ha jól emlékszem (és ha ott jársz, ahol gondolom), akkor lenyilazza a harangot. Onnan vissza mégy az ajtó melletti falon lévõ karig, kinyitod az ajtót vele, és bemész!
De jobb lenne kép, hogy egyáltalán itt jársz-e?
milyen crackröl beszélsz ha mini image file gondolsz avval is probálkoztam de nem ment
meg adnád azt a lelöhelyet ahol találtad?
Vki mondja meg hogy mit kell csinálni annál a pályánál ahol jön körülöttem egy ijjász csaj. Elforgatom a három szarságot de utánna mit kell?
SEGÍTSETEK!<#help>
pera
Fellelhatõ egy crack. Egy torrent keresõ oldalon találtam rá. Nem tudja valaki, hogy mûxik-e? Nem igazán rizikóznám meg a futtatását ha nem megbízható.

megy! megy és mûködik!

innentõl se alvás se megállás!
Takimate
és itt változik valami ha az összes secret megvan ?

warrior withinbe dahaka ugye... szal'

Takimate
meg akinek laptopja van, az is szív...

elvbõl nem húzok le meghajtót, ... ez az elsõ játék viszont, ahol megtettem, mert nem volt már választás (mindent kipróbáltam).

sztem crackes verzió nem lesz...

a garid elõbb lejár 😊)

lac111
A Pop TtT játék zenéjérõl tud vki vmit?
Honnan lehetne megszerezne, vagy esetleg hogyan?

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Szziasztok!
A játékkal indulássa nekem nem müxik mivel garis a gépem igy nem nyulhatok bele.. igy megprobáltam a leirtakat és nekem nem müxik hiába tiltottm le a biosban is a dolgokat ezerszer probáltam már ujra és ujra és mindig azt irja ki hibának a starforce látja a meghajtókat pedig meg várom a processing el tünik ugy a program dolgozik és "insert the pop3 disc into another drive then press"retry"... sajnos sok embertöl halodtam hogy nekik sem megy
pedig nagyon szeretem ezt a játékot és jo kis gép is van hozzá... informatikus létemre még egy játék se fogod ki rajtam.. aki tud még valami megoldást az esetleg az segitsen ha nem akkor kénytelenvagyok megvárni crackes verziót
Sheke
akkor kb 20%

Le Parkour

Takimate
ja a dundi megvolt

Sheke
bossot nyírtá má

Le Parkour

Sheke
azé thx gondolkodom rajta

Le Parkour

Amerre tudod, csak gondolkodni kell. Nem nehéz, még nekem is sikerült.

Why so serious?