Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A trailerekben lévõ zenék benne vannak a játékban?
Why so serious?
Nekem csak a nagy 4 gigás fájl van De a kicsi viszont nincs meg és mindenhol azt látom hogy azt kéne berakni a Daemon 4-be
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>Légyszi valaki küldje el az e- mail címemre ([email protected]) a néhány kilobájtos kis *MDS kiterjesztésû fájlt Nagyon fontoslenne<#wave>#wave>
DE minimum trilógia legyen! Pop.Sot aztán WW aztán TT Tuti nyerõ lene ha jól megcsinálnák...
Why so serious?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
meg minden, és a végén kiderülne hogy a mátrix az egész is kijut a való világba, és ott jáccodik az igazi PoP sorozat
hópihe
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
tök király volna
és akkor olyan videot muitatnának amikor a prince már kilött 10000 töltényt derékbol inditva körülötte a kis terroristák nem találják el, bezzeg ö az összeset leszedte😊
hópihe
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
de ez csak a gumiszoba feltétele nem?
mondjuk van egy kettõ jó gumiszoba, de ilyen hsz-eket hogy: HI vagy CSÁSZTOK
ettõl meg lehet õrülni
és különben is már nem számolják a hsz-eket, vagy igen?
valaki már reagáljon rá pls
amúgy meg nincs valami ilyen fórumszabály vagy mi hogy 3 topicba ugyanazt a kérdést feltenni nem szabad?
onnan még sok van a sír végéig ahol egyenesen megyk és egy idõ után tudod lecsúszok egy zászlón?
...
elképzelem ahogy a mostani prince megy ugy mint rambo az AKval és lövi a terroristákat és soe fogy ki a löszar😄
hópihe
amikor kövek repkednek a csatatéren, akkor néhány alatt át tudol gurulni (figyeld az árnyékokat) vezir ahol éppen áll fuss fel az oszlopra és speedkillezz..
pár SP után ügyesen ugrálj fel a köveken, majd végezd ki😛
menni fog, nyugi
windows gyalu után felraktam a popot, cdkey-t beírtam, krekkeltem és már ment is
egyébként kihúztam elõször a dvd-t, feltettem a játékot, mentem vele egy darabig, majd kellett a dvd, visszaraktam, ujra elinditottam a játékot és láss csodát - ment minden probléma nélkül...!
vannak még csodák
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tõrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Elõször fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tõr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerû hang,ami a tõr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod elõtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegõbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentõl a lábát kell kaszabolni,lehetõleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól idõzítesz,mindig villan a tõr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített
nesze neked
Why so serious?