13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • marci6
    igazából nemtom miről beszélsz. sztem még mindig az 1ik legjobb grafikájú játék. nem lett nagy előrelépés a 2höz képest, de rosszabb se lett. nekem csak az a probléma h. néha zöldes volt az árnyéka a prinsznek. de amúgy sztem még mindig nagyon jó grafikát csináltak neik. tökre részletes meg minden...
  • armageddon666
    mondjuk pl. én nemtuttam hogy sima ugrással megy XD
  • Broafka
    jó de minek nyomjunk E-t ha egyszer egy sima elugrással is működik, és egyszerűbb is :-/
  • Dragooon #6464
    demoja van a jatéknak? :D
    o.o lassu láma gyerek vagyok, először hadd jáccak má a demóval(márha van)
    ha nincs, akkor lassan jöhetne a full a kezeim közé ;)
  • Danecay
    Az OK, de nem értem, hogy ha már elértek egy bizonyos szintre, a WW-el akkor miért kell visszafelé fejlődni ilyen téren. A viz tényleg ennyire semmilyen másnál is?
  • armageddon666
    nem is a graf miatt szeretjük a gémet :D
    To Broafka: én nyomtam mindig E-t :D asszem 4* öltem meg :D és mindig E-vel...
  • Danecay
    Hi! Én most raktam fel a game-t és egy kicsit csalódtam a grafikában, főleg azért mert emlékeim szerint a WW-graf-ja is jobb volt, shaderek stb. Néhol elég szögletesek a karakterek és a rájuk húzott textúrák minősége is meglehetősen gyenge, pedig minden beállítási lehetőség maximumon van. A víz minősége is ennyire gyenge lenne? Pedig a beállításoknál be van kapcsolva water efect, de ettől függetlenül 5-6 évveé ezelőtti víz megjelenítésre emlékeztet. Próbaképpen kikapcsoltam a water efect-et és azt tapasztaltam, hogy nem tapasztalok semmilyen változást, tehát függetlenül attól, hogy a water efect ki vagy be van e kapcsolva a víz nálam ugyan úgy néz ki. A VGA-m egy GF 6800@
  • Halfer
    nem csoda
  • 062020
    Nekem nem megy a crack!
  • Broafka
    én nem olyanra gondoltam!!!
    és én azt megnéztem, elég sokban eltér az igazi WW-s betűtípustól is
    valami olyasmit kéne kiadni, mint amivel a Prince of Persia felirat is ki van írva... vagy nem tom
  • Dzsiti999
    www.dahakateam.uw.hu -> Letöltések -> WW Webkit
  • ronihun
    jaaz engem is érdekelne
  • Broafka
    nem teljesen kapcsolódik a témához, de:
    Sands of Time-os vagy WW-s (vagy TTT-s) betűtípust honnan lehetne szerezni? :-/
  • Halfer
    deccrájt
  • Broafka
    nem tom, nekem azt se kellett, csak szimplán elugortam a faltól és akkor már ment a speedkill és utána már csak akkor kattintottam amikor felvillant a tőr
  • csabarinkoo

Megvan, köszönöm.
    amúgy valóban nem kell "E" -t nyomni csak "józsi" hátán.
    Az sem igaz, hogy elég elugrani az oszlopról. el kell ugrani és klikkelni is kell a bal egérrel.
    Még1xer köszi
  • Broafka
    komolyan mondom... nem igaz hogy mindenki úgy csinálta, hogy felfutott a falon és E-t nyomott!!!
    csak simán fel a falra és onnan elugrás!
  • Halfer
    áh! nekem most az nem megy h a vizier 3. részénél nem tudok a rúdról úgy elrugaszkodni hogy ne lökjön le az a f*sz
  • Broafka
    figyelj, nem kell ott semmit se nyomni!!!!
    fussál fel a falra és ugorj el a faltól, onnantól már a herceg teszi a dolgát, ott nem kell nyomni E-t hogy aktiváld a speed killt, csak simán odafutsz a falhoz, felfutsz rá és ELUGRASZ!
  • armageddon666
    ne várd meg a bevillanást :D ÉREZD AZ ERŐŐŐT... najo azt nem de ÉREZD A PILLANATOT!!! és jokor fogod megnyomni! bizz magadban! (ha megvárod mig rendesen villan akkor az a jo a többinél... itt nemtod megvárni... probáld hogy mikor épp fucc falra szinte 1bol nyomood!)
  • csabarinkoo

Sziasztok!

Most vagyok épp a viziórnál és úgy tűnik, hogy esélyem sincs arra, hogy kinyírjam. Egyszerüen képtelen vagyok úgy felfutni az oszlopra, hogy ő már addigra ne fordúljon meg. Bár néha bevillan a a képernyő, hogy na most lehet speedkillezni, de nem történik semmi.
    Szóval van e valakinek ötlete, hogy mégis hogy.. vagy pedig mondjátok már meg, hogy mennyi van még a játékból?
  • ronihun
    az én véleményem a trilógiáról:
    -sot:hangulatos,nagyon stzép tájak...
    -ww:a történet a jó
    -ttt:az egész játékot nagyon jól megtervezték és annak is tetszhet aki a ww-t szerette mert nem olyan sötét és az is aki a ww-t mert sötétsg is van bőven
  • dienesoft
    hát nem megy,faszság az a crack
  • lac111
    Igazából így sem megy, ha bemásolom az egészet a játék könyvtárába...
  • reco
    jaaaaaaaaaaaaa nekd má megy még jo hogy leirtam ennyit
  • lac111
    Ezt most olvastam el... főleg a 2. sor a lényeg...

Play Instructions:

* Install the game - Full Installation.
    * Copy all files from the DVD to the game directory.
    * Replace the original POP3.EXE file with the one from the File Archive.
    * Play the Game!
  • lac111
    Üdv!
    úgy már vki próbálta a cracket, hogy kiírta a gamet egy DVD-re, és onnan indítani??? fontos lenne, mert akkor nem basznék el feleslegesen egy lemezt...
  • Halfer
    nekem??? már végigtolam rég :DDDD csak a crack nem jó. lehúzással megy már mióta :DDDD de köszi
  • Sarapetike
    nincs mit örülök hogy segithetem :)
  • Peti1
    köszi, sikerült!!
  • reco
    halfer
    sok szerencsét az elinditással
    igazábol nekd irtam

ha igy sem megy irj az emailra vagy messengerbe vegyél föl mind a kettö ugyan az:
    [email protected]
  • reco
    hát aki nem tudja elinditani a játékot ha ezt végig csinálja amit most leirok akkor müködnie kell 99% százalékban
    -játékot fölrakod deamon tools 400-sal és az MDS fáljt mountolod
    (lényeg nagyon hogy deamon 400-as legyen)
    -ki kapcsolod a gépet le csavarozod a géped oldalát és ki huzod a dvd/cd meghajtokat még a tápot isle huzod rola
    -miután beindult a gép be mountolod az MDS fáljt, elinditod a játékot
    -ird be cd kulcsot kötöjelel együtt (mindenkinél más cd kulcsal müködik, csak két jo cd kulcs van ugy hogy mind a kettöt probáld meg!)

és müködik a játék
    (én sokáig nem tudtam elinditani mert azt hittem hogy a deamon toools régebbi verzioja is jo,de nem mindenképp a deamon tools 400-as kell)
  • Sarapetike
    lol elfelejtetem berakni a linket :D guid
  • Sarapetike
    itt megtalálod a megoldást tuti :)
  • Peti1
    vagyis itt:
    http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=popt2t.JPG
  • SNAKE01
    thx!
  • Peti1
    itt a javitott link:
  • Peti1
    hi!
    elakadtam, a The Royal Workshop-résznél.
    itt egy kép
    előre is köszi a segitséget!
  • Halfer
    igen. ugyanúgy kéri a lemezt. de hát ez várható volt.
  • dark prince 14
    EZ BIZTOS???