13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Dzsiti999
    Komolyan mondom... Nem sértésként, de ez már fájdalmas... Visszaolvasni nem szokás?

Egyébként meg KLOMPA
  • littleNorbi
    Ráugrok az óriásra a lécről de mindig ledob, mit csináljak?Jah és miaz a Speedkill??????????????????,,
  • PCMAXI
    MEgöltem azt a hülye szörnyet!
  • PCMAXI
    OK !Most már biztos menni fog!Köszi!
  • littleNorbi
    Hogy-hogy most csak egyik pillanatról a másik pillanatra át tud változni feket Prince-é, nem kell neki maszk?
  • reco
    vagdosd a lábát miután meg vakitottad akkor össze esik oda mész a háta mögé és speed kill akkor ráugrik hátrá és kell csinálni pár speed killt még
  • reco
    ha nem megy irj az email-ra vagy vegyél föl msn messengere

[email protected]
  • PCMAXI
    OK!Rájöttem!2*fejbeszurom aztán hovy menjek?
  • reco
    nyom akkor amikor meg villan a tör ilyen szürke lesz a kép és kék lesz a tör

rá kell érezni ere

• reco
    én a máriot utáltam ezé nem jáccotam vele de mégis naon jol jáccok a princ of persiá-val
  • PCMAXI
    Én csak akkor láttam a tört villanni amikor a fa gerendárol ráugrottam a szönyre!
  • reco
    olvasom már egy ideje ezt a forumot és van egy két olyan elme gyogy emberke nem igaz hogy nem lehet vissza olvasni és aki nem is tudja mi az a speed kill az eláshatja magát mert minden fö ellenséget speed killel lehet csak kinyirni
    én szinte elsöre megtanultam speed kilt mindegyik sikerül 98% százalékba

kábé mindegyik fö ellenséget megöltem 3-szora
  • Halfer
    hát igen, aki nem a mario-val kezdte annak semmi esélye ügyességi játékokkal játszani
  • moralosan
    srácok, akinek amúgy sem megy, azzal nem lehet mit kezdeni... egyes emberek tudják/rájönnek/értik/felfogják a dolgot, mások meg nem....
  • Jahooo
    Várd meg mig majdnem elkap ( ne nyomj semmit) és akkor bevillan a tör, és akkor nyomd meg a gombot.
  • MrAndree
    Hogyne tudnál? Csak a szokásos kezdő-betegségben szenvedsz te is, hogy akkor is össze-vissza nyomogatod a bal gombot amikor nem kéne. CSAK AKKOR NYOMD HA VILLAN A TŐR. NEM ELŐTTE, NEM UTÁNA. PONTOSAN AKKOR! És tuti menni fog.
  • PCMAXI
    Felugrottam a vállátra és utána mindig ledob!! NEM TUDOK MI TENNI!
  • ronihun
    Mondd má meg tom hogy azért vannak a fórumok hogy segítsünk meg miegyéb de ha valaki végigjátsza úgy hogy nem kell semmi Boss-Kill FAQ-t olvasnia az kicsit nagyobb dicsőség minthogy percenként kilép a játékból hogy a neten BOSS-KILL FAQ-t olvasson.
  • PCMAXI
    OK ! KÖszi
  • Broafka
    jah és mellé mellékelni a videókat, hogyan kell kinyírni, meg folyamatábrát rajzolni... esetleg hogy pontosan hova kell dugni a tőrt, és hogy melyik gombot kell megnyomni, jah és persze kiírni hogy mi a speed kill, a főszereplőkről nem is beszélve :-/
    komolyan egyes emberek mintha degeneráltak lennének... :-/
  • Halfer
    Fórumozók! Nem akarunk írni egy Boss-Kill FAQ-t? és bazinagy betűkkel kiírni hogy azt IS olvassák el?
  • Broafka
    mármint hogy ezt mondták volna annak aki nem olvas vissza te meg nyugodtan elmondod... vagy lehet hogy csak azért vagy ilyen nyugodt mert ritkán vagy ebben a topicban :)
  • Broafka
    félelmetes milyen nyugodt vagy :D
    más (köztük talán én is) már rég őrjöngtünk volna hogy: MI A SZARÉRT NEM LEHET KERESNI VAGY VISSZAOLVASNI?!!!!
    na meg mi a speed kill kérdésre már gyilkolhatna pár ember :)
  • SNAKE01
    meg kell várni még megfog akkor a herceg felemeli a tőrt,bevillan a tőr és klikkelni kell!
  • PCMAXI
    Én Felmásztam az óriásra és Speed killel a vállán voltam te utána ledobott!!Mit kell ott csinálni?
  • littleNorbi
    kösz, majd kipróbálom...
  • Prof William
    Akkor ez most megy, vagy csak fake?
  • SNAKE01
    oldalt vannak kapaszkodók a falon!amúgy nem tudod mi az a speedkill?asszem az E neked!
  • littleNorbi
    De h mászok fel rá és melyik az a speedkill?
  • SNAKE01
    felmászol és speedkill - el!
  • littleNorbi
    Hogy lehet egyszerűen legyőzni azt a maszkos óriást az arénában ?
  • koosadam
    A Speed Kill tényleg zseniális bár nemtom miért én soxor hibáztam:P Ilyenkor (mondjuk annál az ellenfélnél akinél 4-5 speed kill is kellett) feláldoztam egy homokot és ütöttem tovább ;)
  • MazeZee
    tegnap előtt kezdtem el játszani a T2T-vel ...mert eddig nem működött... na mindegy már másodszor viszem végig kicsit rövidebb mint a WW de olyan gördülékeny a története hogy észre sem veszem és vég ....nagyon ki lett találva a játék és sokkal jobb és szabadabb,még hangulatában is job mint a WW...és LE A KALAPPAL A SPEED-KILL ELŐTT ROHADT JÓ EZ A KEDVENCEM...huh
  • icewolf
    Ja az előbbi a Crack használati utasítása volt.
  • icewolf
    * Install the game - Full Installation.
    * Copy all files from the DVD to the game directory. - EZ A RÉSZE MIT AKAR JELENTENI?
    * Replace the original POP3.EXE file with the one from the File Archive.
    * Play the Game!
  • MrAndree
    Köszi ezt a rettentően új információt. :)
  • buldozer99
    Nem jó a Pop3 crack!
  • Dzsiti999
    Klikk

Ha nem lenne jó, akkor menj a GY.I.K. részbe, és ott lesz
  • PCMAXI
    Nem tudja valaki hogy lehet azt a nagy szörnyet megölni ami abban az arénában van? Ha valaki tudja küldjön egy privát üzentet kösz!
  • MrAndree
    Hát a grafikától én sem ájultam el éppen /amikor farah haja keresztül lóg a fején, a prince kardja átszúrja a kezét meg ilyenek/ de maga a játék megérte /épp ma fejeztem be másodszor/.