Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Ezt én sem tudom... irnak mindenfélét... olyat hogy véletlenszerû hogy megküzdesz-e DPval vagy nem... én annak örülnék ha élettöltõktõl függene! mert akkor megcsinálnám mint WWben. Uccso élettöltõ elõtt mentés és akkor onnan végigviszem 2*. de ha véletlenszerû..... akkor csak remménykedem hogy elég Viziert kinyirni szal azelõtti mentésre visszamenni és után vagy van PvDP vagy nincs... bár ha most belegondolok utobbi jobb 😊

@

tigeroo
ki kell menni egy "egyenes" szakaszra,..ahol betörte a falat, és megjelent valszeg ott kell elmenni vele
Sziasztok!Help kellene.Visszaolvastam és nem találtam erre vonatkozó választ.Tehát:Nekem a harmadik ellenség (1. az áll nélküli, 2. a csaj) az egy nagy darab nõvény egy kör alakú pályán (The city gardens a mentés neve).Nem tudok vele semmit kezdeni.El kezdem aprítani,térdre rogyik,ráugrog a hátára, speedkill-el beledöfök,és utána irányítani kell, megyek körbe-körbe és nem történik semmi.Van amikor véletlen a falnak megyek vele akkor meg rám esik.Valaki segítsen, hogy ennél a résznél mit tegyek.
tigeroo
logika az egész ember, ne sirass már meg :'(
printscrennel tudsz képet menteni, és a játék könyvtárába menti. A video gallery meg csak végigjátszás után nyílik meg.
az apád szobrát meg addig kell tolni/forgatni, míg el nem ér az ajtóhoz

vinko
menj vissza oda,ahonnan indultál,az elsö karhoz,felfutsz a falon a nyitónégyzetre,majd be a kinyiló ajtón

üdv. én végigtoltam. viszont azt olvastam, h a játék vége, egérfalhozcsapkodást hoz ki a játékosból. namármost az én játékom vége nem ezt hozta ki belõlem. lehet, h azért, mert a szöveg nagy részét nem értettem. bár én arra gondoltam, h 2 vége van. ugyanis a játék végén nem nyírtam ki a másik énem. de mi van akkor, ha megölöm?

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

pár kérdés így a nap végére:

hogyan tudok kiszedni képet a játékból, és hova menti el?
aztán a video gallery mikor lesz elérhetõ? ha kijátszottam a jatékot? ugye nem?

és el vagyok akadva annál a résznél, ahol az "apám" szoborjával kell alkotni valamit. gondolom el kéne inditani, hogy betörje a szemben lévõ ajtót, de nem tudom, hogyan kéne. valakinek van ötlete?
Sheke
milyen karhoz?

Le Parkour

ahh, sikerült, thx<#vigyor3>

ugycsináltam ahogy mondtad, de nemtörtént semmi😞 mi kell történnie? a játék közben esc, és ilyenkor kell bepötyögni?

kirol
Na már rájöttem, persze most a <#violent> képfeltöltés is megy.

Egyébként erre gondoltam: Prince elakadás

nah mostmár rájöttem hogy hogy kell elindítani a bejátszást!<#nevetes1>
De nem látok belõle semmit me naon kicsi de megprószilom kibogozni belõle a megoldást!!
Black Hawk
nekem még mindig megvan.
és kerek 20 percre le tud foglalni.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Stark
emléxem, nekem a dagadt ör okozott mindig fejfájást
azt volt a legnehezebb kinyirni

a sima pop2 az meg unalmasvolt, csak csontvázak amik ujraélednek

hópihe

kirol
Tudna valaki segíteni, hogy itt merre kell menni, mert már szeretném abbahagyni, csak el kellene menteni.
Basszus, a képfeltöltés persze hogy most nem mûködik.

Ott játok, amikor a karokat forgatva elfordulnak a tornyok, így a csaj átjut az utolsóhoz. És semerre nem tudok menni. 😞

Black Hawk

király

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

amúgy érdekelne de hogy indítja el a lejátszást a webwn regisztrálni kell? mert most meg az a két tüzes fa**kalp -al nem tok mit kezdeni!!!??
tigeroo
nekem ugy müködött hogy 2x egymás után pötyögtem be a pause menübe és rohatt gyorsan😄

#4757 : semmi idõlassítás nemkell..mindig védekezz, ha megsoroz egybõl üss vissza, ha "pengét találsz" , szal kivédi az ütésed egybõl tenyerelj a védekezés (jobbklikk) gombra!!
Broafka
OFF:
már megint feleslegesen írsz!
sztem megfogja nézni ha érdekli vagy rávonatkozik, elvégre írtad hogy mi van a link alatt
ON

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Akkor meg keresem THX<#wave>
ronihun
nem csak a fõbossokhoz

...

ronihun
#4761 Beckham007

...

Én is elakadtam ahol huzigálni kell azt a nagy betontömböt(figurát) De hogy kell forgatni és meddig kell húzni! És utánna mit kell csinálni?
SEGÍTSETEK<#szomoru1>
Ha ott jársz amire én gondolok akkor a csajt gyilkoljad ameddig tudod de ne halj meg ha leviszed az életének egy nem túl nagy részét (kb háromnegyed és fél között) akkor átváltozik dark prince-é!!Onnantól meg mindíg ugrálgatni kell utánna közbe lesznek harcosok úgy hogy nem halsz meg!Amikor oda érsz benyomod az idõlassítást és e-vel nyírod.Az már jól szedi az életét!
ronihun
itt minden fõbosshoz van egy videó hogy hogy kell legyõzni

...

ronihun
Takimate itt egy link:http://www.gamespot.com/features/6141385/p-15.html

...

ronihun
és még annyit hozzá tennék hogy csak egy befejezés van

...

a végigjátszás után a kardot hogyan lehet aktiválni? a fõmenüben beütögetem a ..."nyílsort", de nem történik semmi.<#zavart2>

ronihun
ha valaki segítséget kér a vezírhez vagy a többi fõboss-hoz akkor én tudok segíteni épp most játszottam végig.

...

Takimate
4450ig visszaolvastam ( elég idegesítõ, minden 2. hsz a kábelhuzogatásról szól)

szal' nem találtam infot... Kérdésem :

Hogyan kell megölni a második bosst. A csajt.

Idõt lassítok stb... le tudom vinni az ereje harmadát, de aztán agyonbasz.

Egyszer elrúgott egy másik platformra és le tudtam mászni a talajra, aztán visszamásztam és megint lealázott.
hogy kell ?
KÖSZI ELÕRE IS

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
mássz vissza egy kicsit a harmadik karhoz !

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Sheke
mit kezdjek a vezírell

Le Parkour

Stark
Ott nemkell semmit csak ha hátulrol támadod le (hehe) ott csak nyomogatni kell a BEG et, igy is könnyiteni akartak szerintem h a DP erösebb mint a prince azt csá😊

hópihe

Nem használom, mert azzal sehogysem tudtam elindítani. <#nemtudom>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

egy dolog nem tiszta: a speedkill hogy mûködik a dark prince esetében?

mert a hercegnek villan a tõr, de nála nem vettem észre semmit
Sziasztok!
A zenéje nincs meg valahol mp3-ba gyûjtögetve?
lac111
Hello!

Mind a három platformot fel kell juttatni a 3. szintre. Ha megvan, akkor meglesz az a híd és eljutsz Farah-hoz...
Azt viszont ne kérdezd meg, hogy hogyan kell csinálni...
A csajoddal a szexet se bízod olyanra aki jobban ért hozzá <#nyes><#nyes><#nyes>, BELE KELL JÖNNI, ugyanígy van mindenhol, ennyi kis agymunka igazán nem fog megártani..

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Sheke
1bként ha végignyomom újravégignyomom utánna mer annyira teccik😄

Le Parkour

Sheke
haljátok micsinálja ott ahol a karokat kell huzogatni meg ott van farah egy nagy szakadék szélén az ajtó elõt mos mivan hídat kell építeni oda de hogyan

Le Parkour

Stark
Aztán a végén
meg má a herceg meg kínai lesz😊

hópihe

I'm coming 😄 Egyébként szerintem 1 részes lesz, bár kitudja...

mivan, már mindenki a Prince of Persia : The Movie topicban van ? <#wink>

tigeroo
szerintem legyen mind a kettõ <#wink>

armageddon666
én kitartok az animáció mellett 😊 az hogy 3 részes legyen... háááát... végülis nem rossz ötlet. sztem nyissunk egy topicot Prince of Persia : The Movie címmel 😊

@

Broafka
Johnny Depp? õ róla egybõl a Karib tenger kalózai jutnak eszembe, ott meg olyan kis vicces emberkét játszott, nem tom, szerintem õ se lenne egy igazi herceg
én azt mondanám, hogy valami nem túl híres új színészt kéne választani, ezzel befutna sztem, és legalább nem megint egy újabb ismert unalmas színész lenne a mozivásznon

ronihun
sztem Johnny Depp lenne a legjobb erre a szerepre

...

Broafka
hát reméljük igazad van, és nem Brad Pitt lesz a herceg, vagy valamelyik ilyen kis "szép" fiú <#vigyor>

bigapó
te ezt használod? mármint a mini-image-et? lehúzod vagy csak letiltod a cd/dvd meghajtókat?

The Matrix has you...