Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
az apád szobrát meg addig kell tolni/forgatni, míg el nem ér az ajtóhoz
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
hogyan tudok kiszedni képet a játékból, és hova menti el?
aztán a video gallery mikor lesz elérhetõ? ha kijátszottam a jatékot? ugye nem?
és el vagyok akadva annál a résznél, ahol az "apám" szoborjával kell alkotni valamit. gondolom el kéne inditani, hogy betörje a szemben lévõ ajtót, de nem tudom, hogyan kéne. valakinek van ötlete?
Egyébként erre gondoltam: Prince elakadás
De nem látok belõle semmit me naon kicsi de megprószilom kibogozni belõle a megoldást!!
és kerek 20 percre le tud foglalni.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
azt volt a legnehezebb kinyirni
a sima pop2 az meg unalmasvolt, csak csontvázak amik ujraélednek
hópihe
Basszus, a képfeltöltés persze hogy most nem mûködik.
Ott játok, amikor a karokat forgatva elfordulnak a tornyok, így a csaj átjut az utolsóhoz. És semerre nem tudok menni. 😞
király
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
#4757 : semmi idõlassítás nemkell..mindig védekezz, ha megsoroz egybõl üss vissza, ha "pengét találsz" , szal kivédi az ütésed egybõl tenyerelj a védekezés (jobbklikk) gombra!!
már megint feleslegesen írsz!
sztem megfogja nézni ha érdekli vagy rávonatkozik, elvégre írtad hogy mi van a link alatt
ON
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
SEGÍTSETEK<#szomoru1>#szomoru1>
...
szal' nem találtam infot... Kérdésem :
Hogyan kell megölni a második bosst. A csajt.
Idõt lassítok stb... le tudom vinni az ereje harmadát, de aztán agyonbasz.
Egyszer elrúgott egy másik platformra és le tudtam mászni a talajra, aztán visszamásztam és megint lealázott.
hogy kell ?
KÖSZI ELÕRE IS
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
hópihe
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
mert a hercegnek villan a tõr, de nála nem vettem észre semmit
A zenéje nincs meg valahol mp3-ba gyûjtögetve?
Mind a három platformot fel kell juttatni a 3. szintre. Ha megvan, akkor meglesz az a híd és eljutsz Farah-hoz...
Azt viszont ne kérdezd meg, hogy hogyan kell csinálni...
A csajoddal a szexet se bízod olyanra aki jobban ért hozzá <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>, BELE KELL JÖNNI, ugyanígy van mindenhol, ennyi kis agymunka igazán nem fog megártani..
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Le Parkour
@
én azt mondanám, hogy valami nem túl híres új színészt kéne választani, ezzel befutna sztem, és legalább nem megint egy újabb ismert unalmas színész lenne a mozivásznon