Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annak mûködnie kéne. Legalábbis nekem ezzel ment.

Why so serious?

Merre? kb merre? a kulcsom: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM

pllllllllllleeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssss hhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeellllllllpppppppppppp!!!!!!!!!!!!!

PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM

bigapó
pont az a problem, hogy nem jó a kulcs amit beírtál. lentebb találsz párat, próbáld azokkal.

The Matrix has you...

a faq nem ír róla semmit!

Van egy problemem: a kulcsot elfogadja aztán gondolkodik 5-10 percet aztán ezt írja ki: The disc key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct disc key. hogyan lehet ezt megoldani?

ronihun
olvass vissza.

...

Igen nagy pénzzel fogadnék rá, hogy nem akkor nyomod meg a bal egérgombot amikor kellene. Akkor nyomd amikor villan a tõr. Ne elõbb és ne késõbb.

Why so serious?

Az Arena-ban a szörny ellen harcolok. Sikerül ráugranom , de csak végigszalad a hátán és megáll a szörny vállán. odanyúl a szörny megfog és ledob
már milliószor próbáltam és nem sikerül. hálás lennék ha vki leírná hogy kell és mit kéne ott csinálnom. elõre is kösz
Halfer
üdv. nekem is ilyen gondom van, neked megoldódott? ha igen, segíts pls

Black Hawk
jó én még nem játszottam bárom az eredetit de már kívülröl fújom hogy kell kinyírni a bossokat.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

mrbaba
hello az lenne a kérdésem h ogy tudok ráugrani a kövekbe a t2t végén

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

ronihun
az a dark prince 100%.

...

tigeroo
láttam...korona gurul, csukjás csákó felveszi a koronát és morog..

aztán a t2t végén a herceg +farah összeborulnak, jön ugyanaz a csávó, leveszi a csukját, õ a sötét herceg..de szerintem azt csak képzelte, szal "belül" gyõzte le a sötét énjét.. (amikor apja holttestét megtalálja meg csak visszaszorította)
= belsõ harcos (warrior within)

<#gonosz1>
Black Hawk
#4815 bocs hogy így írtam le de nem rakta be neked milyen volt az utolsó movie?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
öhm

tigeroo
lehet ki van vágva egy kis rész..hisz az elején (a vizier találkája elõtt) elmész a trón melett, kaileena meg is jegyez valamit...aztán azt csak a látomásban látod viszont...6 élettöltõvel meg nem küzdtem meg a dark énemmel...szal 1 befejezés van csak.
Szétnéztem de nem leltem sehol😞

olvass vissza!!!
Valaki leírná hogy hol vannak az élethosszabbítok?
(Lehetõleg mindet)

Ha már rajta vagy akkor necsinálj semmit, és ha felvillan a tör akkor katt a balegérgombbal és minden jó lesz

Black Hawk
Én láttam egy olyan videót ahol a herceg nyúlt a koronáért és a csuklyás fószer megakadályozta a keze elé lépett a csuklyás fószer átalakul setét henczeggé azt föl veszi a koronát azt elmondja a szlogenjét "minden ami a tiéd..."azt lecsap a láncával.

visszaolvasgattam a fórumon, és volt egy kérdés, hogy a WW utolsó videójában a korona legurul a lépcsõn, azt felveszi valaki. ki az a valaki?
mert nem lehet a dark prince, de nem lehet a vizier sem. na akkor?

meg volt még egy video, amiben a herceg egy másik emberrel karöltve harcol sand munysterekkel, és a gyereket megölik. az ki? és hogyan jön bele ebbe az egészbe?

még nem fejeztem be a TTT-t, abból fog kiderülni?
Tényleg sokan pedig rohadt könnyû õket elintézni.

Why so serious?

asszem a tervezõket sokan elküldték már sokfelé a King's Road miatt... csatlakozom mindenkihez, akinek elege lett az ubisoftból...

hát ez nem volt semmi... az a kardos barom, meg a haverja...

de csakazértis megcsináltuk... bátyámmal közösen, mert õ ért a fogatokhoz, én meg minden máshoz 😊

jó éjt mindenkinek
Speed kill. Ennyi

Why so serious?

amúgy nekem is van olyan hogy néha nem megy :s
üdv! Abban kérnék segítséget hogy az arenaban van 1 nagy mamlasz. mondják hogy szúrjam ki a szemét mert akkor nem tud megölni stb. fel is megyek magasra ahonnan rátudnék ugrani de egyszerûen nem kaposzkodik meg rajta leesek stb. és dobál mint 1 teniszlabdát. elivlieg tudom hogy kéne megcsinálni de mégse megy. írja már le vki hogy hogyan kéne pontosan csinálom. elõre is köszi
kinek van olyan, hogy egszer elindul, egszer meg nem?
megõrülök!!!
de eddig se mindig jött össze

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

ugyanazt mint amit eddig is nyomtál speedkill-kor
na senki sem segít<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Az elsõ fõellenségnél amikor fent vagyok a hátán az elsõ szúrás után amikor a kezébe kell szúrni akkor melyik gombot kell nyomni?

Timbo
Nah ez is megvolt! tényleg jó a játék de a 2. rész nekem kedvenc. nem tudni miért<#smile> amugy ez az egyik legjobb játék sorozat ahol egy isten elsö rész után tudtak a készítõk még hozzárakni egy kis plusszt! de hát ubisoft.(kedvenc)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ronihun
itt az összes rész zenéje egy albumon: http://www.uploading.com/?get=N5WBVDWQ

...

azt az SFCURE-t azt honnan lehet leszedni ? Mer nekem az niincs és sztem az miatt nem megy a játék 😞 Beirom a cd kulcsot és nem akarja elfogadni a b**i 😊
Stark
irjá neki mailt
má énisirtam de nemjött válasz

hópihe

ki tudja, mikor fog frissülni a zanzarah oldal?
Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

kirol
Dehogynem, azért írtam,hogy ugyanúgy, mert eddig is le kellett húzni.

Örm
De ugye nem kell hozzá kábelt huzogatni?

kirol
Nekem megy ugyan úgy, mint az elõzõ démonnal.

Örm
Hello!
Az új Daemon Tools 4.0.3-al megy rendesen a játék?

ronihun
azt tudod hogy hogy kell feljutni a speed killhez?
na mindegy ha tudod akkor úgy hogy ugye fölmész speed kill aztán utána megint fölmész a másik oldalról aztán ott is speed kill és utána vágd a lábt hátulról és egyszercsak öszerogy akkor fölugrasz a hátára és speed kill.

...

Sziasztok valaki leírná nekem hogy mit kell csinálni az elsõ fõellenséggel és hogyan(mely gombokat kell nyomni)?Azt tudom hogy a két szemét kell kiszúrni de nekem eddig csak a hátába szúrta!

én nem tudom, hogy azzal a résszel hol lehet ennyit szarozni... felugrasz a hátára, beledöföd a kést, aztán át az ajtón - csak gyorsan kell kanyarodni 😊
pera
Ezzel a résszel én is küszködtem, aztán rájöttem. Nagyon egyszerû. nem is értem, hogy miért akadtam el.
Szóval: Amikor elkezd rohanni veled a lény, akkor kitör egy ajtót. Abban a helységben is lesz egy ajtó amit ugyanúgy kitör ha nekivezeted. utána már egyértelmû lesz.

Nincs egyenes szakasz.Van egy ajto, amit be lehet vele törni, de az egy kis helység, amibe, ha belemész vele, akkor egybõl a falnak ütközik és rám esik.
Õt nem lehet megölni! Üldözni kell egy helyen, és ennyi.

Akinek kell a videó róla, annak tessék. Egyébként a Dark Prince nagyon idegesítõ szerintem a "harc" közben. KLIKK!

(letöltõ progival szedjétek)

U.I.: Most az oldal nem elérhetõ (nekem)... Próbáljátok késõbb..