13392
-
#6547 azt mondta az egyik haverom hogy ő már csinált tripla speedkillt, de a fene se tudja... azt nem mondta hogy hol :-/ -
#6546 én is defeatet hallok... majd ha hazajövök sulibol megnézem :) -
#6545 HELP! Van néhány helyzet, melyből azt hiszi az ember, h dupla speedkill lesz. De sajna mindig egyet nyír ki és nem duplát. Sajna addigra a másik vissza fordul és annyi az egésznek. Kérdésem: hogyan lehet 100% a dupla speedkill? Pedig mind2 már háttal van egymásnak. Létezik tripla v. annál több speedkill?
THX! -
#6544 be kell hogy valjam, hogy bár amit dzsiti fordított az logikusabbnak tűnik, de szerintem ha jól meghallgatjátok akkor azt mondja hogy "defeat" és nem azt hogy "feed" -
#6543 lenne egy kérdésem!
amikor saját magunk ellen harcolunk a legvégén, akkor mond valamit a sötét herceg (a trailerekben is mondja):
"Your angar is the only thing, what defeat me"
nem ezt mondja? mert én teljesen így hallom
csak mert Dzsiti úgy fordította hogy: a dühöd etet engem ("Your angar is feed me")
legalábbis ami a zárójelben van az azt jelenti ami előtte van
de szerintem az első idézetet mondja!
szóval: a dühöd az egyetlen ami elpusztíthat...
én Frapssal felvettem azt a részt, amikor saját magunk ellen harcolunk (szinte az egész résznek a szövegét tudom fejből :P) szal nem tom -
Prof William #6542 Akkor van olyan verzió am megy? Mármint mit ki kel írni 3 cd-re és akkor jó...
Vagy ez csak kamu? Ha létezik ez a verzió akkor mi a neve?
Előrre is kösz. -
Prof William #6541 A Speedkilt már az elején elmagyarázzák nem? Akkor meg tényleg nem értem ért kérdezik meg egy csomóan hogy mi az, meg hogy hogy kell... -
hodex #6540 még ha akarnám se tudnám, nem beszélek angolul, a POP-t is spanyolul játszom :) -
Dzsiti999 #6539 Inkább erről az Ubisoftot kérdezd :) Ők biztos tudják... ;) -
hodex #6538 én tudom, végigátszottam az elsőt. :) CSak a nevére voltam kíváncsi -
Dzsiti999 #6537 A neve: A Herceg /The Prince/
De ha a Kakolukia-ra gondolsz, az nem az... Csak egy (varázs) szó, ami "Megmutatja az utat a sötétben" ha jól emlékszem... -
hodex #6536 Hali! Nem tudja vki, hogy hívják a herceget? Mondta már vhol, csak úgy eszembe jutott.. -
Dzsiti999 #6535 Ja. Erről eszembe jutott az első Harc Kaileena (WW)... Olyan 20 próbálkozásnál tartottam, amikor úgy felidegesítetett, hogy jajj volt neki (nekem is majdnem :D)) -
#6534 én nem vagyok sötét herceg :) még nem
én békésen játszom... akarom őket kinyírni... és koncentrálok, ha többször nem sikerül akkor: VAAÁÁÁÁÁÁ (BLAAMM) és akkor amikor sötét herceg vagyok akkor már írtok mint állat MUHAHAHAAAAAA -
MrAndree #6533 " ha éppen feléd csap az ellen akkor mit csinálnál?"
Elfutnék például messzire. :) -
#6532 és úgy kell játszani hogy ki akarsz mindenkit nyírni ez a legfontosabb mers így sikerülni fog...edurvulsz,jobbak lesznek a reflexeid -
#6531 én is akartam ezt mondani, hogy ne úgy játszad mint egy játékot! hanem mintha te lennél a herceg, ha éppen feléd csap az ellen akkor mit csinálnál? elgurulnál, védekeznél, gyorsan felé csapnál. Hardon se sokkal nehezebb egyik főmufti sem, mert BELE KELL ÉLNI magadat a játékba, és akkor biztos sikerül!!!! -
#6530 Hát egyet értek én még csak mediumon játszok úgy vagyok vele mindegyiken végigviszem. Akik kezdők aés még azt se tudják mi az a speed-kill vagy nem tudják megcsinálni annak annyit tudok ajánlaniu hogy vigyék ki a sands of time-ot meg a warrior within-t annyiszor amennyiszer meg nem unják és csak utána kezdjék el a T2T-t mert annyi újítás van benne hogy kezdőknek nem nagyom ajánlani...és én is a super mario brossal kezdtem...akinek nem megy a speed.kill az bújjon ell...és ne kérdezzétek meg mégegyszer hogy klompát hogy kell kinyírni mert olyat fogok írni hogy az nem igaz -
#6529 Hót ideg vagyok!!!!!!!!! Basszam meg Hardon tolom a gamet az ikreknél vagyok mindig már majdnem sikerül err valaki bejön és pofázik én meg erre el baszom......
vissza olvastam..... HÁT SZÁNALMAS! aki nem tudja mi az a speed kill nem jáccik rendesen a játékkal! Ha nem tudod elő hozni akkor stuffold fel magad vedd át a játék ritmusát és prince stílusát és menni fog! ÉLD BELE MAGAD A JÁTÉKBA! nekem már nem kell nézni a képernyőt reflexből vagy épp idegből megy már a speed kill így hardon alig volt rendes csatám (kiv boss harcok) csak speed killel tolom a játékot!
HA VALAMEIK KEZDŐNEK NEM MEGY A JÁTÉK.
MSN. [email protected] -
MrAndree #6528 De te raktad be. Ezért neked írtam. -
#6527 BEPERELTÉK A STARFORCE-OT http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20200 -
#6526 Mondom nem én irtam! Nem tudsz olvasni! -
MrAndree #6525 Elárulom neked, hogy ha lehúzod a meghajtókat akkor a mini image nélkül is megy simán. -
el bruja #6524 kösziii -
#6523 dahakateam.uw.hu! -
#6522 Azt irják egy másik forumon hogy:A POP3 gamecopyworld-os miniképpel sikerült elindítanom a játékot!
1. Húzzd le a optikai meghajtókat
2.csak 1 virtuális meghajtó legyen mégpedig csak DEAMON 4-el.
3.a Mini képet tedd be.
4.Play the GAME!
Ezt nem én irtam! -
el bruja #6521 hellloo
Nemtoggyátok hunnan lehet leszedni bármeik rész zenéjét? -
#6520 minden nap benézek a topicban csak nem mindig írok!amúgy meg nem mindig vagyok ilyen nyugodt!múltkor már eléggé ideges voltam a sok láma kérdésektől és nem így válaszoltam!:) -
#6519 ha megcsinálom bossok gyakását akkor beteszitek banner alá? :D
a hogyan inditsuk el a géme FAQ-m már kész:
SEHOGY! Vedd meg! XD -
#6518 Ha valaki beírja a keresőbe hogy Klompa az fog kijönni hogy írd be a keresőbe hogy KLompa XD -
Dzsiti999 #6517 Haladni kell a korral... -
#6516 LOL ez te vagy Dzsiti? XD VIP jogod miatt nagyobb a logod azt nem ismertelek meg XD XD XD XD (kicsiben jobb volt) -
Dzsiti999 #6515 Egyetértek. Az ilyenekre miért nem lehet figyelni?
Azt kéne csinálni, hogy ha valaki mégegyszer megkérdezi a Klompát, akkor nem segítünk Olvasson vissza, vagy (Lap alján írja be ->) keresse meg. Fölösleges leírni többször szerintem... Nekem már nincs türelmem ehhez... -
#6514 figy:
Klompa:
[...]kiérsz a rámpára. képernyő széle behalványul -> E-t nyomsz. herceg ugrik-> levegőben megáll az idő és tőr villan -> bal egérgombot nyomsz. herceg megszurja klompát és a hátán van. [...]klompa nyul herceg felé. idő belassul tőr villan ->Bal egérgomb klikk. [...] kiszurod szemét, leesel földre, szaladsz másik irányba föl megint rámpára. képeryő széle jelez -> te pedig E-t 1* megnyomod. ráugrasz [...] klompa érted nyul !SEMMIT NEM CSINÁLSZ! kezében vagy -> villanás -> bal egérgomb klikk....... innen menni fog.... -
MrAndree #6513 Mondd te a játék elején mit csináltál amikor megtanított speed kill-ezni? -
#6512 Ahogy ráugrok ledog hiába nyomom meg 1x a balgombot, hiába nyomom az E betűt semmi sem történik. -
#6511 pont... pont... pont... ezt nem kommentálom de... ááááááhhhhhhh...................
mégis:
a., Mask of Wraith + Prince = Sandwraith
b., Gonoszság(rossz tulajdonságok) + Sands of Time + Prince = Dark Prince
a., --> Warrior Within
b., --> The Two Thrones
nem tűnt föl a 2 között a különbség??? -
MrAndree #6510 Miért lett volna gonosz? Csak az igazságot írtad. :) -
#6509 lámák tanácsa (ez gonosz volt? ) -
PCMAXI #6508 Ha szürke lessz a képernyő akkor nyomd meg 1* a bal egérgombot és beleszurja a tört!