Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boccs hogy nem olvastam vissza, látom ezerrel írjátok a megoldást<#vigyor5>
Én addi el is jutottam csak a speed kill-t hogy kell elindítani??Me eddig egyszer sikerült!Belecsapja a baltát a földbe de utánna nem indítja magától!Mödé kell menni? Vagy mit kell lenyomni????????
Black Hawk
Én is így vagyok vele😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
jaaaj, csak egy picit olvass vissza...
annyian kérdezték már...
még nincs is meg a játék nekem de már én tudom hogy kell kinyírni õket <#wilting>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hy
Vki írja le nekem pontosan hogy hogy kellene kinyírni azt a két iker fa**t !
Ahol a körben kell harcolni és tûz van körölöttünk!
SEGÍTSETEK!Elõre is köszi!!!<#help>
Stop Shop-media markt ez tele volt
Black Hawk
Öhm én ma mentem volna megvenni a Camponai 576-ba.
Bemegyek erre az ürge a pofámba vigyorog a bejáratnál hogy elfogyott a TTT.
ez tök kibaszás.
Sebaj holnap megjön a következõ adag úgyhogy suli után lecccc gó.

Stop Shop-media markt
Bécsi út 136.

1037 Budapest
az pcre van, most hivtam fel az információt azt mondták igen van mindkettöre
prcre is és ps2 is
bandika64
😊))
OKÉ THENKSZ
TOD ÉN KÖZELEBB VAGYOK A TESCOHOZ TEHÁT MEGNÉZEM MAJD JÖVÕHÉTEN,RÁÉR!!!
AZ MÉG1 SZER KÖSZ

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

persze pcre... én ugy emlékszem de holnap megyek oda és megnézem mégegyszer
a top shop
bécsi uti media marktban
amikor megláttam golyozott a szemem:_))))))))))))))
bandika64
MERT PS2-eset én is láttam 😊
És ki is próbáltam 😊)

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
UGYE PC-re??? 😄

bandika64
HOL???
MELYIK MÉDA MÁRKT-ban???
Tesco???

akinek esetleg nem megy a játék ugy mint nekem
és nem akarja huzogatni a meghajtokakat
annak mondom pop3 már megjelent épp ma láttam a media markt-ban
11190 ft
Szasztok!!

Segítség kellene nekem elakadtam! Kinyíirtam a 2 fõ ellenséget és követtem a csajét aztán visszaalakultam a rendes herceggé és ott van egy terem ahol nem tok semmit csainálni! vki segítsen email:[email protected] msn:[email protected]
berlinboy6329
Hogy lehet leölni azt a hülye picsát azzal a 2 karddal?Méretrevágom a genyót,de alig megy élete.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Minek ennyi baromság? Fel kell másolni a gépre az imaget,daemonba be,felrakod kódot beírod és élvezkedsz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

icewolf
Hát ne haragudjatok. De ami FAQ-ban össze-vissza van írva...
Javításképp: Ha már lehúztad a meghajtód kábeleit, akkor már nincs mit letiltani a Bios-ban, A SF-nightmare-t meg úgyis kikerüli a POP3 védelme. Egyébként volt a Matrix - Path of Neo topicban egy hozzászólás, miszerint az SF-nightmare mûködik, csak megfelelõ kébelkiosztás kell hozzá... én még nem próbáltam, de sztem ezt is hamarosam feltörik, mint az UFO - Aftershockot, az is ugyanazt a Starforcot használja mint a POP3...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Üsd meg a kardosat párszor /mindig kivédi/ akkor a baltás megpróbál megütni. Gurulj félre akkor belevágja a baltát a földbe és tudod ütni. Ezt megcsinálod párszor és tudod õket speed kill-ezni.

Why so serious?

Broafka
asszem úgy hogy elõbb a kardost ütöd, vagyis csak a kardost ütöd...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tigeroo
írd be a keresõbe alul: kardos..
a king's road végén a két csávót hogyan kell megölni ? 1 baltás meg 1 kardos fõellenség
Halfer
adjatok pls linket hol az a videó

ronihun
arra az estés részre én is vártam de nincs is benne olyan.

...

egyébként ti nem gondoljátok, hogy rövid lett? vagy nehezebb szinteken tovább tart?
mindenki látta azokat a képeket, mikor este kell rohangálni a városban, vagy az csak mutatóba készült?
megmondom, nekem csak egy rad 9200em van, ha jobb lenne a kártya, akkor... áh ez hülyeség.

na mindegy
bárcsak megoldódott volna... még mindig szenvedek. de ha neked sikerül valami, azonnal szólj
Halfer
blur55, nekem is az a bajom mint neked h egyszer megy egyszer nem. neked megoldódott? légyszi írj.

Nagyon egyszerü szerezd be a cd-verziot craccald meg a 3-dik cd-t és alcoholal ird ki ahogy az nfo-ban le van irva és akkor nem kell a meghajtokat lehuzni hid el müködik.
kirol

Nem tudjátok az új Daemon-toolsal megy rendesen a játék??Nem kell kihúzni a meghajtókat??

Akkor jó. 😊
tigeroo
figy, csak annyit mondok hogy nincs dark befejezés 😉
Akkor most Heppyend lessz vagy nem?
Spoilerezve valaszoljatok.

Meg nem, jatszottam, vele de nem birom a varakozast....
rorr
a gamecopyworld-re most tettek fel tegnap egy mûködõ trainert.....bár a játékélményt elrontja...(figyelmeztetés)

már csak szét kell vagdosnom 😛
nem tud valaki egy trainer-rõl a játékhoz? nem bírok a vizier-rel...
egy speed killt sem tudok neki bevinni, azok a rohadt kövek meg kicsinálnak...

bigapó
én csak azt fordítottam, amit beírtál angolul. asszem nekem is ez a cd-kulcsom, de nekem másmiatt nem megy😊 de neked akkor sem jó ez a kulcs! szerintem.

The Matrix has you...

nah sikerült 😛 kösz a segítséget
nekem sajnos semmi nem villan most néztem meg. nem tudom hányadjára csinálom. nem lehetek ekkora balfasz
csicsa
Épp mielött megérint akkor villanik meg a tõr!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Nagyon hülyén írhatom le ha nem értitek 😊
Na szóval 😛 felmászok az emeletre végigmegyek a deszkán. speedkill megvillan a tõr megnyomom a balkatott, király megkapaszkodott beenne felmásztam a hátára majd átmegy a másik oldalra. na és itt nekem semmi nem villan semmit nem hallok amit írtak az elõzõek hogy arra hivatkozzak csak megemeli a herceg a karját és megragad a duci és ledob. mások már írták hogy nem kell kapkodni meg nyomogatni ész nélkül a bal katott. szóval itt tartok. a hátára mindig sikerül felmenni azzal nincs gond cask utána megragad és ledob
csicsa
Idáig eljutottál és nem használtad eddig a spedkillt?
Ha meg mégis akkor hihetetlen,hogy nem tudod megcsinálni.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Várd meg amíg újra villan addig ne nyomj semmit különben ledob. Mindig csak akkor nyomd meg amikor villan a tõr. De pontosan akkor.

Why so serious?

amikor rá ugrottam a hátára akkor igen e-t nyomtam és amikor megvillant akkor ugrottam a hátára
csak amikor átszaladok a másik vállára akkor dob le
és nem tudom mikor kéne megnyomni a gombot hogy elüssem a kezét
Pedig kellene. Ugrás közben is villant, akkor megnyomtad a gombot?

Why so serious?

amikor a vállán vagyok semmi nem villan öcsém. csak lebasz a földre
Villan a tõr öcsém! Szemed csak van!

Why so serious?

Visszaolvastam már. Megnéztem hogy kell megölni de írnak hogy reflexbõl el kell találni vmi hangank a végét a vállán de én semmiféle hangot nem hallok a vállán csak megragad és ledob emelem a tõröm az is le van írva ha csak kattintgatok semmi értelme
szóval nem hallok hangot úgy kb írja már le vki hogy mikor nyomjam meg 1x a bal katott. kb amikor a szörny emeli a kezét vagy vmi hasonlóra godnolok
Black Hawk
kötöjelek nélkül írtad?