13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Dashman
    Hali! Tudna valaki segíteni? Elakadtam az első nagy szörny vagy trolll vagy micsoda légyőzése után :) már 3 napja szenvedek hogy merre kell menni ott lenn miután átváltoztunk, de nem tom merre kell menni. Már 2-3x megjártam azt a részt. Találtam egy ajtót is amit nem tudok kinyitni! mit kell csinálni??? lécci segítsetek :P én nem jövök rá :P
  • Broafka
    jah, amúgy a (most úgy írom ahogy ejtik, mert nem tom hogy van írva) ridikjülösz
    amit a herceg mond még a workshop előtti résznél, hogy: this people are clearly in danger... és utána beszélgetnek hogy ez egy csapda, és mondja a herceg hogy: this is ridikjülösz

szal az azt jelenti hogy röhelyes :)
    csak mondom, a végigjátszásod miatt...
  • Dzsiti999
    Mindegy az. Én kitartok a To Feed mellett mert:
    1. Úgy hallom
    2. Így logikusabb -> A DP-t a szeretet pusztítja el. -> Liftes rész. Amikor a Prince mondja, hogy bocsánat. Akkor lesz egy kis párbeszéd, és a végén azt mondja a DP: You are killing me. Másrészt meg a "kútban" az apja iránti szeretetéből változik vissza...
  • ronihun
    only to feed me ezért hallotuk defeatnak tofeed
    defeat
  • ronihun
    na megvan meghalgatom
  • ronihun
    A The Mental Realm végén mondja ezt?
  • Broafka
    én ugyanezt javaslom neked is!!!
    3 szótagot mond, a TO-t biztos belemondja, még lassítva sem tudom megérteni hogy feed, vagy defeat...
    de még mindig azt mondom hogy defeat
  • Dzsiti999
    Nem. Ott csak 2 szótagot mond... Nem 3-at... Haver szerint is Feed van ott.

Ha nem hiszed: Media Player -> Teljes Méret (videó) -> Jobb gomb rajta -> Lejátszási Sebesség -> Lassú
  • Broafka
    Jór engör szörvz onlí TU díffít mí!
    sztem :P
  • Dzsiti999
    Na szép magyar kiejtéssel:
    Jór engör szörvz onlí tú fíd mí!
    vagy
    Jór engör szörvz onlí díffít mí! (vagy deffít, döffít (szoktam hallani ilyeneket is) :D)
  • armageddon666
    én is ugy emléxem hogy:
    Your anger serves only to feed me!
    vagy
    Your anger serves only defeat me, de ez értelmetlen...
  • Dzsiti999
    ÓHOGYAZA!!!!!!! Rájöttem, hogy miért homályos a kép! Valami IQ harcos (szerintem a program alapból) felnyomta a videókártya beállításánál az Anisotropic Filtering-et 16x-osra!! Na, most levettem 0-ra, és az Anti Aliasing-ot felnyomtan 4-re ;) **** szép a kép :D Főleg a fertőzés...
  • Broafka
    visszatérve, szerintem is a düh elpusztítja és nem eteti :-/
  • GregMaui
    Aloha mindenkinek!

Csak KandurEx-nek szeretném megemliteni hogy nagyon kis professzionális
    faq-t sikerült prezentálnia minden játékra éhes PoP fannak!

Thank you very much!

Aloha!
  • Looooser
    Hi I'am re!
    1:Ha megnyomod az ESC gombot ott kell de nekem sem jött össze még 1szer sem.
    2:Tripla speed kill az egyik fény nyaláb melletti harcnál 3. vagy 4. nem emléxem...
    3: Nics kedvem meghallgatni hogy mit mond a dark prince
    4: és asszem megkéne szerezni azt a Work in Progress játékot... Van itt valaki aki szokott beszélni az Ubisoft-osokkal? mert akkor össze üthetnénk egy mailt, hogy vagy ezt küldjék el nekünk.... avagy a WW-nek 2 befejezése van... és a másik princcel - darkprincel - más befejezéssel (másik happy end ) kiadni a játékot. ehhez mit szóltok?
  • Prof William
    Feltöltenéd valahova azt a részt?
  • hodex
    vmit elfelejtettem: h lehet elérni azt a fegyvert amit a végén kiír? olyasmit mondott h a menünél kell, a szöveget értettem, csak azt nem tudom milyen menüre gondol
  • Halfer
    1. vegyél le a grafból
    2. jobb gép
    3. kalapács
  • hodex
    nekem naon teccet' a vége. :) és düh nem eteti, hanem elpusztítja
  • Vakeraka
    valaki tud valamit akadozás ellen??ű
  • ronihun
    én us defeat-et hallotam de te tudod
  • Broafka
    amúgy van egy kettő ahol máshogy fordítottál... de mind1 :)
  • Broafka
    semmi :)
  • Dzsiti999
    Most fejből nem emlékszem, de úgy emlékszem, hogy így mondja: Your anger have only serves to feed me...
  • ffxi
    Jó, de 10ezernél mi lesz?
  • Broafka
    majd ha kész lesz akkor majd előszőr véleményt fogok kérni róla, aztán majd meglátjuk :P
  • ffxi
    Hogy 10ezernél lesz-e vmi
    Mennyiért fogod eladni azt a "igaságot"
  • Broafka
    majd ha kész lesz a Prince of Persia könyvem akkor majd kapsz igazságot :D ()
  • Broafka
    igazság? mivel kapcsolatban?
  • ffxi
    Mert nemtom mi az igazság!!!
    Ha tudnám akkor vagy abba hagynám vagy még tökölnék tovább
  • Broafka
    ezt úgy mondod mintha 10000 creditnél lenne valami :)
  • ffxi
    Ja, és még vmi. Érdemes jáccani tovább a gémmel? A 10ezres kredit miatt, mert már kétszer végig nyomtam hardon.
  • ffxi
    Az a baj, h amikor kéne a dupla SK akkor nem csinálja. Vmi trükköt kell alakalmazni? Mert a katonák helyzetéből ítélve, az a szokás, h háttal legyenek mind2-en egymásnak. Nem?
  • PCMAXI
    mi az hogy dupla meg tripla speed kill?
  • littleNorbi
    Ha tudsz spanyolul akkor kérdezd meg egy spanyol rajongói oldalon...
  • zsotesz
    Már nincs fönt a játék, és már nem is emlékszem hol volt, lehet az is, hogy rosszul emlékszem.
  • MrAndree
    Dupla speed kill nekem is volt, többször is. Ha közel vannak egymáshoz akkor automatikusan azt csinálja. Triplát még nem láttam
  • Broafka
    tudsz képet berakni, vagy megtudod mondani pontosan hol van ez a hely?
  • zsotesz
    Én is csináltam egyszer tripla speed killt. Volt egy hely ahol fentről támadtam és a három katona elég közel volt egymáshoz. Ilyenkor automatikusan mind a háromat megtámadja és egyikről ugrál a másikra. Persze ha egyszer elrontod akkor annyi a speed killnek.
  • ffxi
    De dupla speedkill? Hogyan lehet alkalmazni?