13392
-
Dashman #6587 Hali! Tudna valaki segíteni? Elakadtam az első nagy szörny vagy trolll vagy micsoda légyőzése után :) már 3 napja szenvedek hogy merre kell menni ott lenn miután átváltoztunk, de nem tom merre kell menni. Már 2-3x megjártam azt a részt. Találtam egy ajtót is amit nem tudok kinyitni! mit kell csinálni??? lécci segítsetek :P én nem jövök rá :P -
#6586 jah, amúgy a (most úgy írom ahogy ejtik, mert nem tom hogy van írva) ridikjülösz
amit a herceg mond még a workshop előtti résznél, hogy: this people are clearly in danger... és utána beszélgetnek hogy ez egy csapda, és mondja a herceg hogy: this is ridikjülösz
szal az azt jelenti hogy röhelyes :)
csak mondom, a végigjátszásod miatt... -
Dzsiti999 #6585 Mindegy az. Én kitartok a To Feed mellett mert:
1. Úgy hallom
2. Így logikusabb -> A DP-t a szeretet pusztítja el. -> Liftes rész. Amikor a Prince mondja, hogy bocsánat. Akkor lesz egy kis párbeszéd, és a végén azt mondja a DP: You are killing me. Másrészt meg a "kútban" az apja iránti szeretetéből változik vissza... -
#6584 only to feed me ezért hallotuk defeatnak tofeed
defeat -
#6583 na megvan meghalgatom -
#6582 A The Mental Realm végén mondja ezt? -
#6581 én ugyanezt javaslom neked is!!!
3 szótagot mond, a TO-t biztos belemondja, még lassítva sem tudom megérteni hogy feed, vagy defeat...
de még mindig azt mondom hogy defeat -
Dzsiti999 #6580 Nem. Ott csak 2 szótagot mond... Nem 3-at... Haver szerint is Feed van ott.
Ha nem hiszed: Media Player -> Teljes Méret (videó) -> Jobb gomb rajta -> Lejátszási Sebesség -> Lassú -
#6579 Jór engör szörvz onlí TU díffít mí!
sztem :P -
Dzsiti999 #6578 Na szép magyar kiejtéssel:
Jór engör szörvz onlí tú fíd mí!
vagy
Jór engör szörvz onlí díffít mí! (vagy deffít, döffít (szoktam hallani ilyeneket is) :D) -
#6577 én is ugy emléxem hogy:
Your anger serves only to feed me!
vagy
Your anger serves only defeat me, de ez értelmetlen... -
Dzsiti999 #6576 ÓHOGYAZA!!!!!!! Rájöttem, hogy miért homályos a kép! Valami IQ harcos (szerintem a program alapból) felnyomta a videókártya beállításánál az Anisotropic Filtering-et 16x-osra!! Na, most levettem 0-ra, és az Anti Aliasing-ot felnyomtan 4-re ;) **** szép a kép :D Főleg a fertőzés... -
#6575 visszatérve, szerintem is a düh elpusztítja és nem eteti :-/ -
GregMaui #6574 Aloha mindenkinek!
Csak KandurEx-nek szeretném megemliteni hogy nagyon kis professzionális
faq-t sikerült prezentálnia minden játékra éhes PoP fannak!
Thank you very much!
Aloha! -
#6573 Hi I'am re!
1:Ha megnyomod az ESC gombot ott kell de nekem sem jött össze még 1szer sem.
2:Tripla speed kill az egyik fény nyaláb melletti harcnál 3. vagy 4. nem emléxem...
3: Nics kedvem meghallgatni hogy mit mond a dark prince
4: és asszem megkéne szerezni azt a Work in Progress játékot... Van itt valaki aki szokott beszélni az Ubisoft-osokkal? mert akkor össze üthetnénk egy mailt, hogy vagy ezt küldjék el nekünk.... avagy a WW-nek 2 befejezése van... és a másik princcel - darkprincel - más befejezéssel (másik happy end ) kiadni a játékot. ehhez mit szóltok? -
Prof William #6572 Feltöltenéd valahova azt a részt? -
hodex #6571 vmit elfelejtettem: h lehet elérni azt a fegyvert amit a végén kiír? olyasmit mondott h a menünél kell, a szöveget értettem, csak azt nem tudom milyen menüre gondol -
#6570 1. vegyél le a grafból
2. jobb gép
3. kalapács -
hodex #6569 nekem naon teccet' a vége. :) és düh nem eteti, hanem elpusztítja -
Vakeraka #6568 valaki tud valamit akadozás ellen??ű -
#6567 én us defeat-et hallotam de te tudod -
#6566 amúgy van egy kettő ahol máshogy fordítottál... de mind1 :) -
#6565 semmi :) -
Dzsiti999 #6564 Most fejből nem emlékszem, de úgy emlékszem, hogy így mondja: Your anger have only serves to feed me... -
#6563 Jó, de 10ezernél mi lesz?
-
#6562 majd ha kész lesz akkor majd előszőr véleményt fogok kérni róla, aztán majd meglátjuk :P -
#6561 Hogy 10ezernél lesz-e vmi
Mennyiért fogod eladni azt a "igaságot"
-
#6560 majd ha kész lesz a Prince of Persia könyvem akkor majd kapsz igazságot :D () -
#6559 igazság? mivel kapcsolatban? -
#6558 Mert nemtom mi az igazság!!!
Ha tudnám akkor vagy abba hagynám vagy még tökölnék tovább
-
#6557 ezt úgy mondod mintha 10000 creditnél lenne valami :) -
#6556 Ja, és még vmi. Érdemes jáccani tovább a gémmel? A 10ezres kredit miatt, mert már kétszer végig nyomtam hardon.
-
#6555 Az a baj, h amikor kéne a dupla SK akkor nem csinálja. Vmi trükköt kell alakalmazni? Mert a katonák helyzetéből ítélve, az a szokás, h háttal legyenek mind2-en egymásnak. Nem?
-
PCMAXI #6554 mi az hogy dupla meg tripla speed kill?
-
#6553 Ha tudsz spanyolul akkor kérdezd meg egy spanyol rajongói oldalon... -
zsotesz #6552 Már nincs fönt a játék, és már nem is emlékszem hol volt, lehet az is, hogy rosszul emlékszem. -
MrAndree #6551 Dupla speed kill nekem is volt, többször is. Ha közel vannak egymáshoz akkor automatikusan azt csinálja. Triplát még nem láttam -
#6550 tudsz képet berakni, vagy megtudod mondani pontosan hol van ez a hely? -
zsotesz #6549 Én is csináltam egyszer tripla speed killt. Volt egy hely ahol fentről támadtam és a három katona elég közel volt egymáshoz. Ilyenkor automatikusan mind a háromat megtámadja és egyikről ugrál a másikra. Persze ha egyszer elrontod akkor annyi a speed killnek. -
#6548 De dupla speedkill? Hogyan lehet alkalmazni?