Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én addi el is jutottam csak a speed kill-t hogy kell elindítani??Me eddig egyszer sikerült!Belecsapja a baltát a földbe de utánna nem indítja magától!Mödé kell menni? Vagy mit kell lenyomni????????
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
annyian kérdezték már...
még nincs is meg a játék nekem de már én tudom hogy kell kinyírni õket <#wilting>#wilting>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Vki írja le nekem pontosan hogy hogy kellene kinyírni azt a két iker fa**t !
Ahol a körben kell harcolni és tûz van körölöttünk!
SEGÍTSETEK!Elõre is köszi!!!<#help>#help>
Bemegyek erre az ürge a pofámba vigyorog a bejáratnál hogy elfogyott a TTT.
ez tök kibaszás.
Sebaj holnap megjön a következõ adag úgyhogy suli után lecccc gó.
Bécsi út 136.
1037 Budapest
prcre is és ps2 is
OKÉ THENKSZ
TOD ÉN KÖZELEBB VAGYOK A TESCOHOZ TEHÁT MEGNÉZEM MAJD JÖVÕHÉTEN,RÁÉR!!!
AZ MÉG1 SZER KÖSZ
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
a top shop
bécsi uti media marktban
amikor megláttam golyozott a szemem:_))))))))))))))
És ki is próbáltam 😊)
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
MELYIK MÉDA MÁRKT-ban???
Tesco???
és nem akarja huzogatni a meghajtokakat
annak mondom pop3 már megjelent épp ma láttam a media markt-ban
11190 ft
Segítség kellene nekem elakadtam! Kinyíirtam a 2 fõ ellenséget és követtem a csajét aztán visszaalakultam a rendes herceggé és ott van egy terem ahol nem tok semmit csainálni! vki segítsen email:[email protected] msn:[email protected]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Javításképp: Ha már lehúztad a meghajtód kábeleit, akkor már nincs mit letiltani a Bios-ban, A SF-nightmare-t meg úgyis kikerüli a POP3 védelme. Egyébként volt a Matrix - Path of Neo topicban egy hozzászólás, miszerint az SF-nightmare mûködik, csak megfelelõ kébelkiosztás kell hozzá... én még nem próbáltam, de sztem ezt is hamarosam feltörik, mint az UFO - Aftershockot, az is ugyanazt a Starforcot használja mint a POP3...
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Why so serious?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
mindenki látta azokat a képeket, mikor este kell rohangálni a városban, vagy az csak mutatóba készült?
megmondom, nekem csak egy rad 9200em van, ha jobb lenne a kártya, akkor... áh ez hülyeség.
na mindegy
Spoilerezve valaszoljatok.
Meg nem, jatszottam, vele de nem birom a varakozast....
egy speed killt sem tudok neki bevinni, azok a rohadt kövek meg kicsinálnak...
The Matrix has you...
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Na szóval 😛 felmászok az emeletre végigmegyek a deszkán. speedkill megvillan a tõr megnyomom a balkatott, király megkapaszkodott beenne felmásztam a hátára majd átmegy a másik oldalra. na és itt nekem semmi nem villan semmit nem hallok amit írtak az elõzõek hogy arra hivatkozzak csak megemeli a herceg a karját és megragad a duci és ledob. mások már írták hogy nem kell kapkodni meg nyomogatni ész nélkül a bal katott. szóval itt tartok. a hátára mindig sikerül felmenni azzal nincs gond cask utána megragad és ledob
Ha meg mégis akkor hihetetlen,hogy nem tudod megcsinálni.
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Why so serious?
csak amikor átszaladok a másik vállára akkor dob le
és nem tudom mikor kéne megnyomni a gombot hogy elüssem a kezét
Why so serious?
Why so serious?
szóval nem hallok hangot úgy kb írja már le vki hogy mikor nyomjam meg 1x a bal katott. kb amikor a szörny emeli a kezét vagy vmi hasonlóra godnolok