Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és éppen most jutottam tovább ezen a részen és k...a könnyû.tudom ezzel nem segítettem de hidd el megfogod csinálni. csak vissza kéne olvasni
...
1 haverommal a cdgalaxisba (ahol ott van a játék)
2 az 576-ba egyedül (ahol nem volt játék)
kitaláljátok hova mentem
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ez a játék megérdemli!!!!!
egyébként már rájöttem, utána írtam hogy inkább nem kérdeztem semmit, nem akarok senkitõl se segítséget, majd rájövök magam, még ha egy picit dühöngeni fogok
amúgy meg a francnak kellett megszereznünk az idõ tõrét? <#gunyos1>#gunyos1>
olyan nehezen lehet látni hogy mikor villan fel a tõr, vagy igazából nem is azzal van a baj, hanem kevés reakció idõt kapunk...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
@
Kösszi
@
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
jóó? ez nincs benne (még mielõtt a VIP-s dologgal izélnétek már eltelt egy kis idõ nem tom kivenni)
szal rájöttem, nem kértem segítséget, hihi <#vigyor5>#vigyor5>

szvsz prince of persia részek lehetnének még, attól hogy nincs sands of time még lehet a királyságnak ellensége stb😊
Amugy olvastam az egyik honalpon hogy lehet hogy King Of Persia lesz a következõ perzsia címe.
Szerintem ez hülyeség.Tényleg, persiába királyság volt???<#szomoru1>#szomoru1>
2. nekem nincs eredeti sfes gémem... a warez cds princevel prbálkozom... de ahhoz ugye kéne alcohol amit meg nemtok feltenni... mert daemon foglalja cd helyeket. mondom ok akkor leszedem daemont de ua.... bettol készülök ki...
@
@
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
@
@
@
tök happy vok 😄
CSak nem volt nálam 11900ft😊
CUKI CuKI VIK
közvetlenül azután h megdöglik ez a xar nem lehet menteni? mer ha igen akkor vki plz 1 mentést linket rá vagy mailben: [email protected] -ra..ha nem lehet utána menteni és jo részt hagynék ki akkor plz help h mikor kell ütni..
thx visszaolvastam de nemtok micsinálni..épp mielött megérintene az elött akarok ütni akkor az már késö és ledob
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Én ott akadtam el amikor kinyírtam a Dagit és utánna a dark prince-el vagyok és ugrálgatok jobra balra és eljutok egy létrához és ott van egy félemelt a hol ládákvanak meg a két kis ablakn süt be a nap.A létra alján meg nagy semmi.
Azt onnan tom hogy máá leestem egy párszor.
És innen hova tovább?
Help ME! PLZ!
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
nem tom lehet hogy igazuk van (bár remélem nem) de még a CD galaxisban sem jelent meg, legalábbis nincs kint az új játékok között és még ár sincsen, szóval...
hát szerintem majd lesz, egy jó év múlva, még a TTT a boltokban sincs <#shakehead>#shakehead>
Már meg is csináltam! Veszett könnyû volt!THANKS<#integet2>#integet2>
Bakkemnek üzi: nekem lejácotta.