13392
-
#6627 Elnézést, olyan hasonló a logótok... -
Dzsiti999 #6626 Vegyél fel szeműveget... AZ NEM ÉN VOLTAM! -
#6625 A 6607es hsz-dben ezt írtad "tessék itt van a videóm hogyan kell kinyírni a "dagit" (aka Klompa)
ide katt". -
#6624 egyszer már belinekeltem!de mind1!letölthetö a fraps innen! -
#6623 Jajj help! Mejik az a progi amivel vidit lhet csinálni a játékból????
Linket és egy rövid használti útmutatót is kérnék ha nem probléma....:$
Jah és sikerült elő hozni a láncfűrészt.... Ma és sajnos csak 1 szer lehet :( de nagyon frankó mert ha eldobod elkezd WRRRUUUMMM WRUUUUMMM-ol ni :D -
Dzsiti999 #6622 Mivan? Milyen videó? XDXD -
#6621 Én is elkezdtwem még a Sands of Time-nál... Hát nem toom emlékeztek a könyves kaland játékokra?
Olyanra próbáltam.... nem az lett Hanem inkább egy regény E/1 számban-személyben (úgy könnyebb az olvasó bele élheti magát a könyvbe) de elakadtam..... Ha akarja valaki begépelem a gépbe és küldöm könyv alapnak.... -
#6620 a ronihunos változatba most nem mennék bele :)
aki tudja mire gondolok...
mondom én írom a történetet folyamatosan! de megmutatni nem fogom a topicban mert ronihun megint lecopyzza, vagy esetleg más, azt meg nem akarom... -
el bruja #6619 uff broafka ekezdtem mán... meg ronihun.... többen is irnak de többet nemtok mindani:) -
#6618 Ki írt már Princés történetet (én most fogom elkezdeni)? -
#6617 Na lesz vmi belőle ?????????????????????????????????????????????????????????? -
Dzsiti999 #6616 Aha, nagynehezen -
#6615 Kérlek töltsd fel a filmet még1x !!! -
#6614 uram atyám tévedtem egy h-betüt meg tudsz nekem bocsájtani? -
Dzsiti999 #6613 ja Egyébként Törth Wödör :D -
#6612 Thört Wödör mi? -
matehoki #6611 sziasztok
Honnan lehet letölteni az SFCURE 1.0.h verziójú programot?
Légyszi linkeljétek be ide!
-
#6610 Nem lesz semmi 10ezer kreditnél!!!!!!
-
#6609 Nem találja az oldalt.
Ide töltsd fel ! -
#6608 lap alján download file -
#6607 tessék itt van a videóm hogyan kell kinyírni a "dagit" (aka Klompa)
ide katt -
#6606 jaj, ne szenvedjetek már azzal a dagival :-/ -
#6605 3x ráugrottam a dagira meg is szúrtam 3x, de nem szúrja ki a szemét ! -
#6604 de elvileg azt mondták hogy minimál gép igény 1,8 ghz Vakeraka! Húzd feljebb 10 szávalékot a teljesíményen
-
#6603 hát ja, az az 1,8ghz elég furin néz ki a 3000+ mellett -
#6602 vedd minimumra a grafikát direct-x et 3 ra stb stb butítsd le a játékod a prociddal van gáz..... -
#6601 ne full grafon told -
Vakeraka #6600 nem szar a gépem AMD Sempron 3000+ 1.8Ghz 1GB DDR Ram Ati Radeon 9600 Secondary 128 MB és van elég hely a winyón mégis akad miért lehet?? -
#6599 jajh egy másik fórumon találtam:
Végkifejlet:
a herceg visszamegy a dinoszauruszok korába és a nagy üstökös becsapódásakor leás magával a mélybe egy rakás dinótojást, ezzel a dinoszauruszok faját megmenti és létrehoz egy alternatív dimenziót, amelyben se ember se idő homokja meg Dahaka nem létezik :
-
#6598 most komolyan: NEM
mivel már mindjárt 20000 creditnél tartok, asszem tudom -
#6597 Semmi sem lessz csak a pause menüben ki lessz írva a jobb alsó sarokban hogy 10000 sand cradit -
#6596 De most komolyan! Lesz vmi 10ezer kreditnél?????????
-
#6595 Hát elég cink......
És mit szóltok a Work in progress játék megszerzésének tervéhez????? -
#6594 tudtam hogy láttam valahol :D -
Dzsiti999 #6593 Pedig a készikönyvben bent van... Egyébként nekem sincs, de az Ubisoft hivatalosan bejelentette, hogy nem lesz felirat... -
#6592 én is azt hittem, és úgy is emlékeztem, mintha láttam volna, de megnéztem azt nem volt ott, pedig megmertem volna esküdni hogy láttam a beállítások között :-/ -
#6591 én nekem asszem be lehet állítani hogy legyen feliratozás -
#6590 kár... pedig a defeat me az jobban hangzott volna, mondjuk valóban kicsit értelmetlen lett volna, de jobban hangzik
valóban, nem értem hogy miért nem feliratozzák, mitől félnek? hogy valaki megtanulja, vagy ellopja, vagy mi? -
#6589 1épként ezért volt jó a WW.... ott legalább volt feliratozás :D -
#6588 Nah meghallgattam.... TO FEED ME!!!!!!!