13392
-
#12782 Pff... tééleg, Farah. Uh kötődnek egymáshoz. -
#12781 van, ott ismeri meg faraht, meg a viziert, és azért üldözi őt dahaka is -
#12780 Azt kihagyhatod... ez a 2t kötődik a WW-hez...de azt már nem tom, h a sot-hoz valami köze van sztorilag... -
#12779 Mer az a gond, hogy Wiki-n nincs fenn magyarul a történetek. -
#12778 Úgy csinálom, mint a Star Wars-ot. A vége után jöhet az elejétöl. De lehet. hogy a Sands of Time-ot kihagyom.. -
#12777 azt elég bonyolult elmondani :DD -
#12776 Valaki elmagyarázná a trilógia sztoriját? -
#12775 Köszi -
#12774 Jah... abban a ww-ben 2 idő közt kell utazz, h végérvényre tudj jutni.
Míg ebben a 2t-ben 2 éned van, egy sötét és maga a herceg... végülis, ha úgy vesszük a WW tovább fejlesztett változata, csak annyi, h nincs időkülönbség.
Mert a ww-bwn hol a múltban, hol a jelenben kell teleportálni magadat. A múlt az csodaszép, a jelen meg kárhozott, sötét.
Még annyi van a WW-ben, h a vége fele átváltozol "Maszkosemberré". Több részre tagolandó a WW:
-hajócsata
-partravetődés
-vár külterülete
-vár
-dahaka elöl való menekülés
-maszkos
-végkifejlet
na de ez a T2T topikja, ha kérdezni szeretnél, akkor a megfelelő topikban kérdezz. csak a rend kedvéért. -
#12773 és a WW hosszabb? -
#12772 a ww ben csak az át vezető gammák voltak űber jók de (szeretem az ingame gammát is) de az ingém gamma a sotban jobban megfogott -
#12771 Akkor is a Warrior Within nyer, grafika terén is.
A WW mindenben veri a T2T-t. Számomra csalódás ez a játék. Grafika terén az égadta világon semmit sem változott, sőt talán romlott is, és áttértek a SoT-ra, mint grafikailag mint játékmenetileg is. -
#12770 köszi, és grafikára? -
#12769 jujhh... ember én ennek a fórumnak a kb a 3000-redik hsz je óta itt vagyok... a ww topicjánál kb az 5000 redik
csak tudatok számadatokat
SoT: kb 35
WW: 45
T2T: 25
ezek a végig játszások számai (körülbelüliek)
ezekből látdszik hogy melyiket szeretem a legjobban és melyiket kevésbbé drága mikor a maszkért megyek a ww-ben nem scorpion sworddel rohangálok mint a kezdők nem én a water swordöt használom... de nem gond... -
#12768 A WW sokkal jobb. -
#12767 Amugy már játszottál a warrior w.-nel? Ha igen akkor melyik szted a jobb ez vagy a W.W.? -
#12766 lessz folytatás
most is jön ki egy prince of persia csak sajnos az x-360 ra de lessz négy....
link
teljes hír... -
#12765 háát h lesz e még prince of persia? -
PythonI #12764 Mire gondolsz? -
#12763 Még lesz folytatás? -
#12762 kösz, de a neten találtam 1 guide-t és utánna "vágtam" -
PythonI #12761 Ott lennie kell egy repedt kőkapunak, na azt a herceg apjának kardjával kell kitörni (nyomvatartod az E-t), és ott lesz a mentés. -
#12760 úgyértem sötét teremben
-
#12759 A the well of ancestors legvégén, az animáció után, abba a sötét lyukban... -
#12758 ...sürgős lenne -
#12757 Megmondanátok, hogy amikor a sötét herceg megtalálja apja kardját, aztán víz nélkül visszaváltozik, ott hol van a "mentő"kút? Mert a rohadt YouTube videón a gyerek azt nem mutatja. -
#12756 de van hozzá crack fájl...A www.gamecopyworld.com-on találsz hozzá -
Unkron #12755 Üdv!
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy nincs valami más módszer a meghajtók kihúzása helyett? Lehet hogy le van írva az előbbi oldalakon vagy a FAQ-ban , előre is bocs ezért -
#12754 Mikor megkaptam apám kardját, azt a faltöröt, akkor melyik falat kell kitőrni? Mert van olyan 3 hely amibe át tok mászni, de az egyik korom fekete. az ajtót kell kitőrni? -
#12753 ezt már meg csináltam egyszer csak a keresőt kéne használni....... egy jó pár út mutatást megcsináltam és a 3:42 idő kurva lassú megnéztem és rengeteget hibzik haol lehetne könnyiteni ott végig hibázik... a 2:42 az már vmi
-
#12752 Igazad van
Az ugráshoz kell E-t nyomni, és mikor villan bal klikk -
PythonI #12751 Elsőre nekem sem ment, sőt elég sokat is próbálkoztam vele mire rájöttem miről is van szó. (rájöttem hogy nem warrior within, és nem aszerint kell megölni)
a #12746-os hsz csak poén akart lenni XD, na de ezzel amit elötte írtam és kis gyakorlással, meg lehet csinálni.
--------------
Csak próbálkozni kell!!!!! (ez az utóbbi nem neked szólt Prince23 :D ) -
#12750 játékhiba:S Villan a tőr és ledobmagáról -
#12749 azt nem is vettem észre h villan a képernyő az ugrás előtt -
#12748 Általában senkinek sem sikerült elsőre ez a melák legyőzése. Még jó magamnak sem!
De ezt a hsz-t, amit az imént leírtál... még szükség lesz rá... másoknak persze:D -
PythonI #12747 illetve Pasziánsz-t -o bocsi :D -
PythonI #12746 Na ha ezek után valakinek nem megy az inkább uninstallálja a game-t, várjon 10 évet és utána próbálja meg újra!!! Ha akkor sem megy akkor inkább játszon Pasziánszot XD -
PythonI #12745 KLOMPA, NAGY MELÁK, ÓRIÁS stb..(nem tudom még hogy lehet nevezni) KINYÍRÁSA MINDENKINEK SZÓL AKI NEM TUDJA KINYÍRNI!!!!
(Remélem a lécre való felmenetel nem okoz gondot)
Na figy, felmész a lécre és elkezd a képernyő széle villogni sárgán, ekkor nyomsz egy E-betűt, (na ekkor elkezdődiki a 3-szoros Speed kill) amikor ráugrassz a melákra várd meg míg villan a tőr és AKKOR szúrj, DE CSAKIS AKKOR, NEM HAMARABB, NEM KÉSŐBB, CSAK AKKOR AMIKOR A TŐR VILLAN !!! (és a két szúrás között ne kezdd el vadul nyomkodni az egérgombot, mert akkor elb**zod) Addig megy a Speed kill amíg a szemét ki nem szúrja. Ugyan ezt a másik szemével is (a két Speed kill máshogy fog kinézni szóval figyeld a tőrt, hogy mikor villan!!!) Amikor kiszúrtad a szemeit, elkezded vágdosni hátulról a térdhajlatát, (de vigyázz!! mert ilyenkor már nem lát a Klompa és vadul kalimpál a szabjájával) amikor az élete lement nagyon akkor az egyik lábát fel fogja emelni na ekkor a másik lábát sebezd meg és ledérdel. Ilyenkor jön még egy 3-szoros Speed kill. Csak akkor szúrj HA VILLAN A TŐR!!!!! ( NE ELŐTTE, NE UTÁNA )
Na remélem most már menni fog mert eléggé szájbarágósan leírtam, -
#12744 és space? -
#12743 bal egér gombot megne nyomd :D
akkor rögtön ledob