13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Prince23
    Pff... tééleg, Farah. Uh kötődnek egymáshoz.
  • Picar77
    van, ott ismeri meg faraht, meg a viziert, és azért üldözi őt dahaka is
  • Prince23
    Azt kihagyhatod... ez a 2t kötődik a WW-hez...de azt már nem tom, h a sot-hoz valami köze van sztorilag...
  • Fodek
    Mer az a gond, hogy Wiki-n nincs fenn magyarul a történetek.
  • Fodek
    Úgy csinálom, mint a Star Wars-ot. A vége után jöhet az elejétöl. De lehet. hogy a Sands of Time-ot kihagyom..
  • Picar77
    azt elég bonyolult elmondani :DD
  • Fodek
    Valaki elmagyarázná a trilógia sztoriját?
  • cicai
    Köszi
  • Prince23
    Jah... abban a ww-ben 2 idő közt kell utazz, h végérvényre tudj jutni.
    Míg ebben a 2t-ben 2 éned van, egy sötét és maga a herceg... végülis, ha úgy vesszük a WW tovább fejlesztett változata, csak annyi, h nincs időkülönbség.
    Mert a ww-bwn hol a múltban, hol a jelenben kell teleportálni magadat. A múlt az csodaszép, a jelen meg kárhozott, sötét.
    Még annyi van a WW-ben, h a vége fele átváltozol "Maszkosemberré". Több részre tagolandó a WW:
    -hajócsata
    -partravetődés
    -vár külterülete
    -vár
    -dahaka elöl való menekülés
    -maszkos
    -végkifejlet
    na de ez a T2T topikja, ha kérdezni szeretnél, akkor a megfelelő topikban kérdezz. csak a rend kedvéért.
  • cicai
    és a WW hosszabb?
  • Looooser
    a ww ben csak az át vezető gammák voltak űber jók de (szeretem az ingame gammát is) de az ingém gamma a sotban jobban megfogott
  • Prince23
    Akkor is a Warrior Within nyer, grafika terén is.
    A WW mindenben veri a T2T-t. Számomra csalódás ez a játék. Grafika terén az égadta világon semmit sem változott, sőt talán romlott is, és áttértek a SoT-ra, mint grafikailag mint játékmenetileg is.
  • cicai
    köszi, és grafikára?
  • Looooser
    jujhh... ember én ennek a fórumnak a kb a 3000-redik hsz je óta itt vagyok... a ww topicjánál kb az 5000 redik
    csak tudatok számadatokat
    SoT: kb 35
    WW: 45
    T2T: 25
    ezek a végig játszások számai (körülbelüliek)
    ezekből látdszik hogy melyiket szeretem a legjobban és melyiket kevésbbé drága mikor a maszkért megyek a ww-ben nem scorpion sworddel rohangálok mint a kezdők nem én a water swordöt használom... de nem gond...
  • Prince23
    A WW sokkal jobb.
  • cicai
    Amugy már játszottál a warrior w.-nel? Ha igen akkor melyik szted a jobb ez vagy a W.W.?
  • Looooser
    lessz folytatás
    most is jön ki egy prince of persia csak sajnos az x-360 ra de lessz négy....
    link
    teljes hír...
  • cicai
    háát h lesz e még prince of persia?
  • PythonI
    Mire gondolsz?
  • cicai
    Még lesz folytatás?
  • Fodek
    kösz, de a neten találtam 1 guide-t és utánna "vágtam"
  • PythonI
    Ott lennie kell egy repedt kőkapunak, na azt a herceg apjának kardjával kell kitörni (nyomvatartod az E-t), és ott lesz a mentés.
  • Fodek
    úgyértem sötét teremben
  • Fodek
    A the well of ancestors legvégén, az animáció után, abba a sötét lyukban...
  • Fodek
    ...sürgős lenne
  • Fodek
    Megmondanátok, hogy amikor a sötét herceg megtalálja apja kardját, aztán víz nélkül visszaváltozik, ott hol van a "mentő"kút? Mert a rohadt YouTube videón a gyerek azt nem mutatja.
    de van hozzá crack fájl...A www.gamecopyworld.com-on találsz hozzá
  • Unkron
    Üdv!
    Azt szeretném kérdezni tőletek hogy nincs valami más módszer a meghajtók kihúzása helyett? Lehet hogy le van írva az előbbi oldalakon vagy a FAQ-ban , előre is bocs ezért
  • cicai
    Mikor megkaptam apám kardját, azt a faltöröt, akkor melyik falat kell kitőrni? Mert van olyan 3 hely amibe át tok mászni, de az egyik korom fekete. az ajtót kell kitőrni?
  • Looooser
    ezt már meg csináltam egyszer csak a keresőt kéne használni....... egy jó pár út mutatást megcsináltam és a 3:42 idő kurva lassú megnéztem és rengeteget hibzik haol lehetne könnyiteni ott végig hibázik... a 2:42 az már vmi
  • cicai
    Igazad van
    Az ugráshoz kell E-t nyomni, és mikor villan bal klikk
  • PythonI
    Elsőre nekem sem ment, sőt elég sokat is próbálkoztam vele mire rájöttem miről is van szó. (rájöttem hogy nem warrior within, és nem aszerint kell megölni)

a #12746-os hsz csak poén akart lenni XD, na de ezzel amit elötte írtam és kis gyakorlással, meg lehet csinálni.

--------------

Csak próbálkozni kell!!!!! (ez az utóbbi nem neked szólt Prince23 :D )
  • cicai
    játékhiba:S Villan a tőr és ledobmagáról
  • cicai
    azt nem is vettem észre h villan a képernyő az ugrás előtt
  • Prince23
    Általában senkinek sem sikerült elsőre ez a melák legyőzése. Még jó magamnak sem!
    De ezt a hsz-t, amit az imént leírtál... még szükség lesz rá... másoknak persze:D
  • PythonI
    illetve Pasziánsz-t -o bocsi :D
  • PythonI
    Na ha ezek után valakinek nem megy az inkább uninstallálja a game-t, várjon 10 évet és utána próbálja meg újra!!! Ha akkor sem megy akkor inkább játszon Pasziánszot XD
  • PythonI
    KLOMPA, NAGY MELÁK, ÓRIÁS stb..(nem tudom még hogy lehet nevezni) KINYÍRÁSA MINDENKINEK SZÓL AKI NEM TUDJA KINYÍRNI!!!!

(Remélem a lécre való felmenetel nem okoz gondot)

Na figy, felmész a lécre és elkezd a képernyő széle villogni sárgán, ekkor nyomsz egy E-betűt, (na ekkor elkezdődiki a 3-szoros Speed kill) amikor ráugrassz a melákra várd meg míg villan a tőr és AKKOR szúrj, DE CSAKIS AKKOR, NEM HAMARABB, NEM KÉSŐBB, CSAK AKKOR AMIKOR A TŐR VILLAN !!! (és a két szúrás között ne kezdd el vadul nyomkodni az egérgombot, mert akkor elb**zod) Addig megy a Speed kill amíg a szemét ki nem szúrja. Ugyan ezt a másik szemével is (a két Speed kill máshogy fog kinézni szóval figyeld a tőrt, hogy mikor villan!!!) Amikor kiszúrtad a szemeit, elkezded vágdosni hátulról a térdhajlatát, (de vigyázz!! mert ilyenkor már nem lát a Klompa és vadul kalimpál a szabjájával) amikor az élete lement nagyon akkor az egyik lábát fel fogja emelni na ekkor a másik lábát sebezd meg és ledérdel. Ilyenkor jön még egy 3-szoros Speed kill. Csak akkor szúrj HA VILLAN A TŐR!!!!! ( NE ELŐTTE, NE UTÁNA )
    Na remélem most már menni fog mert eléggé szájbarágósan leírtam,
  • cicai
    és space?
  • Picar77
    bal egér gombot megne nyomd :D
    akkor rögtön ledob