13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • el bruja
    E-t..? speed kill-t? márahol nekem automata vót:)
  • Netam
    Ok köszi!
    De nem kell előtte lalassítani az időt vagy nem megy arréb?

Ui: Amúgy vissza olvastam de nem vettem észre. Bocsi, már egy kicsit fáradt vagyok.
  • Dzsiti999
    Azért E-t nyomjál... :D
  • Broafka
    egyébként valaki mondhatna valamit a linkről amit belinkeltem, legalább annyit hogy letudta tölteni, meg megtudta nézni... ok? thx
  • el bruja
    mindíg vmeik oszlop előtt lebeg, azon az oszlopon kell felrohanni és ráugrani ahol ugye áll- ott jön mindíg speed kill, így kell 1 darabig, amíg "a fellegekbe nem száll", akkor pedig a kőhalmokon kell ugrálnod és a végén 1 végső speed killel kell +ölni!
  • Broafka
    talán ha vissza olvasnál? :)
    amúgy odamenni ahhoz az oszlophoz ami a legközelebb van hozzá, felfutni a falon elugrani, csinálja a speed kill-t és mehet a móka!
  • Netam
    Valaki segítsen!
    Hogy kell a végén legyőzni azt a Bezil-t vagy mi a szart?
    Nem vagyok kezdő tudom ezeket a fogalmakat hogy: speed kill, stb.
    Valaki lécci monjda el. Odáig jutottam hogy forognak azok a kövek körbe-körbe és az valami szar buborékokat köpköd.
    THX
  • Dzsiti999
    Egyébként hirtelen eszembe jutott: Tegnap megpróbáltam Bob-nál (aki Zarvan XD) az "oszlopon felfutok de nem nyomok E-t" cuccot, de nekem nem jó. Szóval: Nekem KELL nyomni E-t, mert nem lesz Speed Kill! :D
  • Broafka
    nah, itt van az utolsó része a játéknak a Mental Realm
    csak az töltse le aki már végigvitte vagy aki kíváncsi az utolsó részre, van hang is!!!!!!!!
    azért szettem ki magamnak, hogy a hallgassam a szöveget, mert itt nagyon király szövegek mennek :)
  • moralosan
    nyugodj már le... nem fogod fel, hogy téged akar megvédeni?

Azért villan fel csak egyszer, mert nem döfsz bele, ergo nem is villanhat fel. Rohadt bonyolult hallod'.
  • littleNorbi
    Anyád gépe buggos, ne izgulj fel vagyok szerelkezve vírusírtóval és tűzfallal, amúgy originál verzióval játszom.
  • littleNorbi
    Menj a faszra, szépen mond !!!!!!!!!
  • Looooser
    hát a hajón amikor vágja a jobb oldalt van
  • MrAndree
    A WW-ben is jobb oldalt van a vágás.
  • Looooser
    szerintem meg a WW-ben bal oldal.....
  • Broafka
    nálam is, a jobb szemén van a vágás
  • Dzsiti999
    Ugyanazon XD Nálam legalábbis
  • Looooser
    Jajj egy hiba a játékban..... Nézzétek meg h a WW-ben melyik szemét metsz fel Shadee??? és itt hogy mejik oldalon van a vágás???
  • ronihun
    és azt úgy kell letölteni(regisztráltat)?
  • Broafka
    a nem regisztrált csak 10 másodpercet enged felvenni, a regisztrált meg akármennyit!
  • ronihun
    mi a különbség a regisztrált és a nem regisztrált fraps között?
  • Broafka
    fraps elő!!!!!
    azt kamerázd le nekünk azt a részt ahol NEM VILLAN a tőr (a nem regsiztrált frapssal is feltudod azt a részt venni, és nehogy azt mond hogy nincsen...)
  • Broafka
    nyugi már, biztos letöltötte valami fos helyről és olyan bugos, meg trójais a gépe hogy meghal az egész rendszere, VAGY rettentő gyér beállításai vannak és akad az egész játék, és az a rész pont kimarad neki amikor felvillan
  • Looooser
    Te HÜLYE PÖCSH!!!!!! Ugrassz felvillan megnyomod... VÁRSZ nem nyomsz SEMMIT míg felvillan újra!!!!!! aztán MEgnyomod ha felvillan!!!! TOVÁBB vársz csinálja a dolgát majd mégeszer FELVILLAN és akkor nyomsz nem eleöttte nem utána hanem akkoir amikor villan TÜRELEM A LÉNYEGE!!!!!!!!!! és ha mégy egyszer azt írod hogy nem megy esküszöm átnyúlok a képernyőn és beverek eggyet mert már egy párszor végig csináltam és érdekes mindig ment!!!!!!
    Elnézést a Fórum lakóktól ez littleNorbinak szól!!!!!!!!
  • littleNorbi
    komolyan csak 1x villan.
  • Coyote888
    Az ezzel a probléma hogy nincs most gépem.
    Majd az egyik haveromnál.
    Régen volt egy "normálisan" műköső konfigom:1.7 Celka, Gef 4 MX stb..
    Először a Warrior Withinnel játszottam sokat, aztán ennem kellett egy DirectX 9-es kártyát, hogy kipróbáljam a Sands of Time-ot is.
    És mikor sok várakozás után végre kijött a T2T, Klompa megölése után elcsesződött a gépem.Koliból fórumozok. majd az egyik haveromat megfűzöm hogy nyomjuk már egy kicsit.
    Egyébként kardja is lesz a Prince-nek,vagy csak a tőr?
    Nem mintha zavarna, de azért a kard az jól állt a jobb kezében.
    Találtam egy ideillő szmájlit:
  • SNAKE01
    már szinte mindenki végignyomta!:D köztük énis de nem mondom meg mi a vége!:D
    jáccd végig!
  • Coyote888
    Kösz szépen.
    Majd később megoldom.
    Egyébként valaki végigjátszotta már a POP3-at?
    Érdekel mi lesz a vége
  • SNAKE01
    OFF*
    biztos a logora gondolsz!úgy kell hogy kilépsz a fórum főoldalra és a beállítások-ban, a nick felirat mellett van egy olyan hogy tallózás!ott kitallózod a logot amit csináltál!ott irja mekkora méretű lehet!
    ON*
  • Coyote888
    Hello srácok.
    Még új vagyok.
    Eddig csak a POP:SoT-ot és a POP:WW-t játszottam ki.
    Megmondanátok hogyan kell a nevem helyére képet beszúrni?
  • koosadam
    Sztem vagy túl korán nyomod meg a gombot vagy nem tudom. Én is eléggé korán szoktam megnyomni és akkor valóban eldob...
  • MrAndree
    Mert rosszul csinálod értsd meg. Olyan nincs hogy csak egyszer villan.
  • littleNorbi
    4KB/s ilyen gyorsan jön.De hiába kűzdök nálam csak 1x villan a kés mikor ráugrok és utánna ledob.
  • Broafka
    bakker kűzdjél már!!!
    vagy várd meg míg lejön az a videó annyira lassan nem jöhet!!!
  • littleNorbi
    Innen már lebírom csak nem fogom, vivel qrva nagy, nekem meg modemem van!Inkább aki tud küldjön egy klompa utáni mentést.
  • Broafka
    nah akkor itt van a dagi (Aka Klompa) (remélem ez működik)
  • ronihun
    thx megvan
  • Looooser
    kössz
  • ronihun
    A fraps hol található azon a honlapon?
  • Broafka
    majd belinkelem, várjál