Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja igen és WoPoPos üzenetem megtoldanám:
Kiadó: Ublizzoft
és MMORPG helyett MMORPGTPSkalandakció
csak hogy még értelmesebb legyen XD
@
...
30 perc mediumba.
Hardba meg 9 óra. Egyébként jó a játék mindháron része, csak túl rövidek.
Egyébként a vezír halála után elájul (Prince) és azt álmodja, hogy saját magával hacol (átváltozva).Nem értem, hogy ennek mi értelme va ha nem eshetünk le és nem küzd velünk.<#sir>#sir>
MMORPG
-------------------------
Alkoss egy saját herceget és küzdj a trónért a többi herceggel! Szerezz legendás fegyvereket mint az Idõ Tõre, a Vízkard és a Daggertail! Szerezz szövetségesek! Végy részt hatalmas háborúkban! Fejlessd herceged új kombókkal az Öregembernél! Szabadítsd el az Idõ Homokját és nyerj hatalmat az idõ felett!
@
Nekem sajna várnom kell Februárig mert Anyu megvette szülinapomra azt nem adja oda 😄 (Gondolkodtam azon hogy lefizetem de az nem jött össze 😄)
Nah mind1 addig is jó játékot,én majd februárba élvezem majd a Prince of Persia világát.a T2T utánn jöhetne 1 World of Prince of Persia vagy valami Online verzió amit ingyenesen lelehetne tölteni 😊
nem?
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
puhauborka igazán megérdemli a pénzét 😊
(Nekem pl SFnightmare-rel nem sikerült,Sajnos az nem mindnenkinek mûködik...)
Crack nincs hozzá, úgyhogy ne keress, majd Daemon tool-s PRo-val...
Ha ez túl problémás, menj és vedd meg eredetibe, Ubisoft megérdemel ennyit... 😛
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
A játék nekem legutálatosabb része a fogathalytás volt. Ez csak mejegyzem.<#wilting>#wilting>
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ez az egy nagy hibája van a játéknak, ez nekem nagyon hiányzik😞
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(Cracket ne nagyon keress hozzá, mert nem létezik.. <#wink>#wink>)
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Ezért nincs szerencséj a hajókkal.
a story (már amennyit értettem, ha jól értettem) ugye megmentettük Kaileenát, vagyis, NEM ALAKULT MEG AZ IDÕ HOMOKJA, szóval a Vizier ezért nem halt meg, és ezért nem emlékszik ránk Farah... mivel még az a pici rész (amikor megöljük a viziert a SoT-ban) sem zajlott le igazából...
DE MINEK KELLET MEGSZEREZNIE AZ IDÕ TÕRÉT?
Én azzal a konyhakéssel is jól megvoltam.😄
És mi lett a víz karddal?
Nem hiszem hogy eldobnátok egy olyan kardot amivel dáhákákat lehet mészárolni😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Nemttudtok valami progit amivel meglehet??
@
amikor tekergetni kellett a kart meg a köveket kellett pakolni egyik liftbõl a másikba
amúgy pont most kezdtem el hardon 😊
komolyan mondom, ezt segítség nélkül simán végig lehet vinni!
és egyáltalán nem nehéz :-/ (Normon játszottam)
tegnap délután vettem és ma most fejeztem be, 1 nap alatt végig lehetett vinni 😄 (sajnos 😞)
egy csomóan pl annál a liftes résznél akadtak el, a vége felé... de hogy abban hol lehetett elakadni, ötletem sincs... elég egyértelmû volt... no mind1
Ezt kár volt kihagyni a játékból
Vagy nincs valami beállítás amit én nem vettem észre?
Ha van akkor valaki írja le
Kössz!!
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
1ébként köszi
De lehet holnap elmegyek a Tesco/Media MArkt-ba azt megveszem 😊
itt is meglehet rendelni
11510ft
CSÁ MOST ROHANOK MER SULIBA KELL MENNEM DE MEGJELENT A POP3 a CD GALAXISBAN ÉS MÁR MEGRENDELHETÕ www.cdgalaxis.hu
csá!!!
És jó rendelgetést 😄
majd holnap megcsinálom õket... (asszem nem lesz gond, csak 1 homokom van 😄)
Why so serious?
az normális hogy én csak a baltásat tudom ütni?
legalább tegyél úgy minthogyha élveznéd, és nem azt mutatnád hogy milyen kemény vagy már bocs
(jó szövege van a sötét hercegnek 😛)
És bocs hogy ilyen kérdést tettem fel.
Vki tudna kûdeni egy videót a structure s mind nevû pályáról, vagy leírni hogy mit kell csinálni??Nem tom hogy hogy kéne forgatni azokat a szarokat!!Fel kell mind a hármat a legmagasabb távolságba húzni??Vagy hogy kell átjutni a csajhoz?
SEGÍTSETEK!!!!<#help>#help>
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tõrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Elõször fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tõr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerû hang,ami a tõr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod elõtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegõbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentõl a lábát kell kaszabolni,lehetõleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól idõzítesz,mindig villan a tõr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített
nesze neked
-üzenet a házigazdáknak-
RAKD BE A FÕELLENSÉGEK KIVÉGZÉSÉT A FAQ-BA
-ÜZENET VÉGE-