13392
-
el bruja #6667 E-t..? speed kill-t? márahol nekem automata vót:) -
Netam #6666 Ok köszi!
De nem kell előtte lalassítani az időt vagy nem megy arréb?
Ui: Amúgy vissza olvastam de nem vettem észre. Bocsi, már egy kicsit fáradt vagyok. -
Dzsiti999 #6665 Azért E-t nyomjál... :D -
#6664 egyébként valaki mondhatna valamit a linkről amit belinkeltem, legalább annyit hogy letudta tölteni, meg megtudta nézni... ok? thx -
el bruja #6663 mindíg vmeik oszlop előtt lebeg, azon az oszlopon kell felrohanni és ráugrani ahol ugye áll- ott jön mindíg speed kill, így kell 1 darabig, amíg "a fellegekbe nem száll", akkor pedig a kőhalmokon kell ugrálnod és a végén 1 végső speed killel kell +ölni!
-
#6662 talán ha vissza olvasnál? :)
amúgy odamenni ahhoz az oszlophoz ami a legközelebb van hozzá, felfutni a falon elugrani, csinálja a speed kill-t és mehet a móka! -
Netam #6661 Valaki segítsen!
Hogy kell a végén legyőzni azt a Bezil-t vagy mi a szart?
Nem vagyok kezdő tudom ezeket a fogalmakat hogy: speed kill, stb.
Valaki lécci monjda el. Odáig jutottam hogy forognak azok a kövek körbe-körbe és az valami szar buborékokat köpköd.
THX -
Dzsiti999 #6660 Egyébként hirtelen eszembe jutott: Tegnap megpróbáltam Bob-nál (aki Zarvan XD) az "oszlopon felfutok de nem nyomok E-t" cuccot, de nekem nem jó. Szóval: Nekem KELL nyomni E-t, mert nem lesz Speed Kill! :D -
#6659 nah, itt van az utolsó része a játéknak a Mental Realm
csak az töltse le aki már végigvitte vagy aki kíváncsi az utolsó részre, van hang is!!!!!!!!
azért szettem ki magamnak, hogy a hallgassam a szöveget, mert itt nagyon király szövegek mennek :) -
moralosan #6658 nyugodj már le... nem fogod fel, hogy téged akar megvédeni?
Azért villan fel csak egyszer, mert nem döfsz bele, ergo nem is villanhat fel. Rohadt bonyolult hallod'. -
#6657 Anyád gépe buggos, ne izgulj fel vagyok szerelkezve vírusírtóval és tűzfallal, amúgy originál verzióval játszom. -
#6656 Menj a faszra, szépen mond !!!!!!!!! -
#6655 hát a hajón amikor vágja a jobb oldalt van
-
MrAndree #6654 A WW-ben is jobb oldalt van a vágás. -
#6653 szerintem meg a WW-ben bal oldal..... -
#6652 nálam is, a jobb szemén van a vágás -
Dzsiti999 #6651 Ugyanazon XD Nálam legalábbis -
#6650 Jajj egy hiba a játékban..... Nézzétek meg h a WW-ben melyik szemét metsz fel Shadee??? és itt hogy mejik oldalon van a vágás??? -
#6649 és azt úgy kell letölteni(regisztráltat)? -
#6648 a nem regisztrált csak 10 másodpercet enged felvenni, a regisztrált meg akármennyit! -
#6647 mi a különbség a regisztrált és a nem regisztrált fraps között? -
#6646 fraps elő!!!!!
azt kamerázd le nekünk azt a részt ahol NEM VILLAN a tőr (a nem regsiztrált frapssal is feltudod azt a részt venni, és nehogy azt mond hogy nincsen...) -
#6645 nyugi már, biztos letöltötte valami fos helyről és olyan bugos, meg trójais a gépe hogy meghal az egész rendszere, VAGY rettentő gyér beállításai vannak és akad az egész játék, és az a rész pont kimarad neki amikor felvillan -
#6644 Te HÜLYE PÖCSH!!!!!! Ugrassz felvillan megnyomod... VÁRSZ nem nyomsz SEMMIT míg felvillan újra!!!!!! aztán MEgnyomod ha felvillan!!!! TOVÁBB vársz csinálja a dolgát majd mégeszer FELVILLAN és akkor nyomsz nem eleöttte nem utána hanem akkoir amikor villan TÜRELEM A LÉNYEGE!!!!!!!!!! és ha mégy egyszer azt írod hogy nem megy esküszöm átnyúlok a képernyőn és beverek eggyet mert már egy párszor végig csináltam és érdekes mindig ment!!!!!!
Elnézést a Fórum lakóktól ez littleNorbinak szól!!!!!!!! -
#6643 komolyan csak 1x villan. -
#6642 Az ezzel a probléma hogy nincs most gépem.
Majd az egyik haveromnál.
Régen volt egy "normálisan" műköső konfigom:1.7 Celka, Gef 4 MX stb..
Először a Warrior Withinnel játszottam sokat, aztán ennem kellett egy DirectX 9-es kártyát, hogy kipróbáljam a Sands of Time-ot is.
És mikor sok várakozás után végre kijött a T2T, Klompa megölése után elcsesződött a gépem.Koliból fórumozok. majd az egyik haveromat megfűzöm hogy nyomjuk már egy kicsit.
Egyébként kardja is lesz a Prince-nek,vagy csak a tőr?
Nem mintha zavarna, de azért a kard az jól állt a jobb kezében.
Találtam egy ideillő szmájlit: -
#6641 már szinte mindenki végignyomta!:D köztük énis de nem mondom meg mi a vége!:D
jáccd végig! -
#6640 Kösz szépen.
Majd később megoldom.
Egyébként valaki végigjátszotta már a POP3-at?
Érdekel mi lesz a vége
-
#6639 OFF*
biztos a logora gondolsz!úgy kell hogy kilépsz a fórum főoldalra és a beállítások-ban, a nick felirat mellett van egy olyan hogy tallózás!ott kitallózod a logot amit csináltál!ott irja mekkora méretű lehet!
ON* -
#6638 Hello srácok.
Még új vagyok.
Eddig csak a POP:SoT-ot és a POP:WW-t játszottam ki.
Megmondanátok hogyan kell a nevem helyére képet beszúrni?
-
#6637 Sztem vagy túl korán nyomod meg a gombot vagy nem tudom. Én is eléggé korán szoktam megnyomni és akkor valóban eldob... -
MrAndree #6636 Mert rosszul csinálod értsd meg. Olyan nincs hogy csak egyszer villan. -
#6635 4KB/s ilyen gyorsan jön.De hiába kűzdök nálam csak 1x villan a kés mikor ráugrok és utánna ledob. -
#6634 bakker kűzdjél már!!!
vagy várd meg míg lejön az a videó annyira lassan nem jöhet!!! -
#6633 Innen már lebírom csak nem fogom, vivel qrva nagy, nekem meg modemem van!Inkább aki tud küldjön egy klompa utáni mentést. -
#6632 nah akkor itt van a dagi (Aka Klompa) (remélem ez működik) -
#6631 thx megvan -
#6630 kössz
-
#6629 A fraps hol található azon a honlapon? -
#6628 majd belinkelem, várjál