Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
prince of persia játékposztereket honnan szerezhetnék?
maygarhunból esetleg..(pölö eredeti gémhez járt ,stb)
Köszi megoldottam 😊
Csak most a 2. lovasszekér hajtás utáni két fõelenséget nem tom megölni.
Azt tom hogy akor kell vágni mikor földbe van a fegyverük, de edig csak mindig véletlenül sikerült megcsinálnom.
Pontosan mit csináljak?

kirol
Nekem pont a második nem tetszett, csak az 1 és a 3.
Igaz a 2 már az elsõt pár óra után abba is hagytam.

Már ezt sokat láttám<#csodalk>:-)
Amúgy thx<#worship>

Black Hawk
Én a lassan jársz tovább élsz taktikát alkalmazom.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

lac111
Már a nagy részén túl vagy... <#vigyor2>
CSak türelmesen csapkodd azt a kardosat.... Utána úgy üsd a baltásat a földön, hogy ide oda gurulj rengeteget, és akkor a kardos nem fog elérni, és egész hamar vége lesz... <#vigyor5>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Mennyire van a végétõl az ikres rész?Amúgy nagyon elakdtam<#help><#wilting>

lac111
Sok ember ezen a fórumon sportot ûz abból, hogy milyen hamar tudja végigvinni, amit nem nagyon értek...
de szívesen meghallgatok 3 értelmes indokot erre... <#worship>
Az a fontos, hogy elsõre tetszen... Tényleg kicsit rövidre sikerült, de sokaknak azért, mert már nagyon belejöttek ebbe a játékstílusba.. SoT-al mindenki sokat szarakodott, mire megtanulta..
<#crazya>
Nekem nagyon tetszik ez a rész is.. <#eljen><#eplus2>
Bár WW után kicsit tényleg kevésnek tûnik, mert az lett a legjobban eltalálva, de nem mondhatjuk, hogy elbaszták a Trilógia utolsó részét...
Amint megtehetem, biztos hogy megveszem eredetibe mind3-at, mert ennyi megérdemelnek, ezért a mûremekért!!! <#worship><#worship><#worship>

lac111
Az a lényeg, hogy úgy forgasd, hogy ne akadjon el a fenti gerendákba...
Az a cél, hogy eljuss a terem másik végébe, és ott kiüsd az ajtót, úgy hogy az apja szobra pontosan a kapura nézzen...
Annyit segítek, hogy szükség lesz mindenfajta elmozgatásra. (elõre jobra balra, és igen! még hátrafelére is)😊
Én azt ajánlom, hogy szórakozz még vele egy kicsit, nem akkora észmunka, csak kis türelem kell hozzá. Szóval sok sikert! <#eplus2>

Valaki segitene? Ott akadtam el mikor az apja szobrát kell tologatni.
Hova és hogy toljam hogy jó legyen? (égõ házban van)

lac111
Titeket nem zavar, hogy nincsen felirat?, mert engem eléggé.. <#falbav>
Meg az is idegesítõ, hogy Kailena mindig a mentések elõtt kezd vmi monológba...
Kár hogy ezt így oldották meg, és hogy kevés a videó.. <#pardon1>
Na ezt most ki kellett adnom magamból.. <#boxer><#vigyor3>

lac111
A történet pontosan úgy szól:
A Vezír a Maharadzsát szolgálja, és vele mennek el az idõ szigetére, hogy megkeressék a rejtélyes Idõ császárnõjét (WW-ben is van rá utalás, a sírkamrában), de nem találhatják meg, mivel visszautazott a jelenbe a prince-szel. A Vezírnek minden célja, hogy halhatatlanná váljon, ezért megölte a Maharadzsát, elvette a királyságát. Ezután megtámadta a Prince birodalmát...
Mi éppen az ostrom közepén érkezünk meg saját birodalmunkba, és magunkal hoztuk azt, amire a Vezír annyira vágyott, a Kailena-át. Õ a halhatatlanságának kulcsa!!!

koosadam
Én nem mérem az idõt, elég lassan haladok, mert alig tudok játszani a drága öcsém miatt. Még csak a kerten vok túl, meg azon az óriáson, aki nem volt túl kemény...najó egyszer kétszer meglegyintett, de túléltem😊

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
ez így igaz, mert mivel totálra visszatekerõdött az idõ a WW-ban: nincs homokóra csak a tõr, amit a Vezír hiába döfköd magába a homoktartalom nélkül ezért lerohanja Farah kéróját a tõr miatt meg Babilont is, mert valahonnan megtudta, hogy a Herceg elment megkeresni egy Idõ Császárnõjének nevezett telt keblû és szép idomokkal megáldott csajt. Erre õ addig szépen lerohanja a várost és mire Hercegünk a végére ér a öhm... "hajón történteknek" már benne van a következõ gondban

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Ez a kertes rész aranyos volt...a láthatatlan zombik megleptek ezért annyi élettel vittem mindent végig, hogy a sötét hercegnek már feketék lennének a mintái -.-
Sehol egy mentés nem volt úgy kellett kiütni a teleportosokat. Ugye óvatosságból nem ugrottam rögtön közéjük, ahol a vezér állt ezért kaptam még vagy 6db katonát a képembe O.o
A Farahs-tekergetõs résznél azok a kutyák is szívták a homokomat tehát 0 homokkal kellet asszem 6-ot leütni. Bele is haltam, de ahogy összeestem összetörtem egy homokkal teli tartályt ami megmenekített 😊

Broafka
😄
a profik meg szenvedjenek, mi? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ilyenkor elõny ha az ember béna. Akkor tovább tart. 😊

Why so serious?

Broafka
csak ne lenne ilyen baromi rövid a játék 😞
7 óra alatt simán végig lehet vinni 😞 (még hardon is 😞)

armageddon666
Jó lett?! ENYHE KIFEJEZÉS!!! Eddig ennek van a legjobb storyja! A másik gém aminek még szeretem storyját az a Half-Life. Régi (meg még most is) kedvenc gémem, de ezt a Sands of Time-s storyt még az sem ûbereli!

@

Broafka
ezek a különleges fegyverek nagyon betegek 😄

Broafka
jó persze, de attól még jó lett így a story!!!
(és így van)

armageddon666
azért broafak kétlem hogy Puhaubi WW készítésénél erre gondolt. ez már TTT miatt utolag lett belekalibrálva sztem. na jött mutertol otlet! hétvége helyett holnap veszem meg TTT-t 😊 (hogy ez eddig miért nem jutott eszembe <#banplz>)

@

Broafka
ne legyetek már ennyire vakok!!!!
sztetek miért volt 2 befejezés a WW-ben?
Kaileena elmondja:

ugye a herceg normálisan megy szépen az idõben meg minden, és az 1. idõegyenes szerint megöli a Kaileenát és megváltoztatja a sorsát, csakhogy a 1. idõegyenesben a herceg valahol felveszi a maszkot és így megteremtõdik a 2. idõ egyenes, elméletben mind a 2 megtörtént, az 1. meg a 2. idõegyenesbeli dolog, mely szerint a 2. idõegyenesben megmenti Kaileenát és megöli a Dahakát!!!
szóval az alternatív befejezés (amikor megöljük a Kaileenát) az is megtörténik, csak az egy befejezetlen idõegyenes, gyakorlatilag a valóság a 2. idõegyenesen keresztül megy tovább, mely szerint megmentjük Kaileenát, ezálltal nem teremtõdik meg az idõ homokja, és olyan mintha a Viziert meg sem öltük volna (vizier=/= vezér, vagyis nem úgy, szóval az a vizier a SoT beli gonosz öreg) és nem is találkoztunk EGYSZER SEM Farahval!!!

Azért van 2 befejezés mert mind2 megtörtént
de a TTT-ben nincsen idõeltolódás!!!!

armageddon666
de nekme nem mntek a dahakás üldözések XD

MIII? PC DOME INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍT???

@

lac111
Nem! Hivatalosan is be lett jelentve, hogy csak egyetlen befejezés létezik... Egyedül WW-nek van 2 különbözõ befejezés...

Arthas
A Two Thrones-nak is többféle befejezése van ,mint a WW-nek?

Black Hawk
Na most beszartam.
Ezért nem viszem be holnap.
UI:😛

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

csm
hozzad azt a szart vagy megverlek!!! 😄D

BMW 325 iX Rallye Car :)

bandika64
Armageddon,megtudod rendelni CD Galxison 990Ft Posta kölcséggel vagy megrendelend a www.pcdome.hu-n 0Ft Postakölcséggel de az 1héten belül jön meg 😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Black Hawk
szerintem abszólúte nem volt nehéz likvidálni Klompát sõt nekem még elõjött egy rohadt bog is az a dög 2 méterrel a földfelett repkedett.

tigeroo
nem, csak egyetlenegyszer lesz suxx az egész, de ha sokat gyakorolod (és mentek a dahakás üldözések a WW-ben) akkor még sok életed is fog maradni ^^
Szerintem csak meg kell mindenkinek magával küzdenie mert én úgy gondolom hogy anélkül hiányos lenne a játék!
Legalábbis nekem amikor azthittem a Vizier megölése után hogy vége, akkor kicsit csalódott voltam.
Szerintem kellett a végére az az "önmagunkalküzdés"!

armageddon666
Sztetek csúnya dolog lenne ha mégis warezt tenném fel? (elvi kérdés mivel Alcoholt nemtom feltenni --> nemtom kiirni --> meghajtot nem huzok -->nem teszem föl úgyse) a magyar kézikönyv milyen? és nem idegesítõ darkprince életfogyása? ja és írtátok hogy majd magunkkal is meg kell küzdenünk. de ez mindenképp igy lesz? mert olvastam olyant hogy véletlenszerû hogy megküzdünk-e magunkkal vagy nem.

@

Sheke
jaja a liftbe meg What's you favourite food😄Dnaon komoly osz ott vitatkoznak a kaján😄D

Le Parkour

Broafka
bocsi, de ez tényleg vicces 😊
poén szövegek vannak a játékban...

armageddon666
XD ennyi Spoilert!!! de ez vicces XD már nagyon várom hogy meglegyen! hétvégén lesz meg. talán. esetleg. reménykedem... Media Marktban biztos van? Mert hallom 576ban elfogyott elsõ nap, CD Galaxis meg messze van... (de ez a nap nagyon hosszu lesz 😞 matek verseny du.... de de. nincs suliii!!! (persze csak nekem 😛))

@

Daemon 4.akármennyi megoldja

PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM

Broafka
"What is your favourite color?" -Farah
"Color?!" - Price
"Should I repeat the question?" -Farah
"hmmm... BLUE" - Prince
"That's not my favourite color..." - Dark Prince
😄D

Broafka
én csak 1X haltam meg nála, legelõször, mert nem vettem észre hogy meghalok ha teljesen elmegy az életem, meg akkor még nem is nagyon használtam a daggertailt, de imádom a darkprincet 😊
egyszerûen erõs, gyors, alig tudnak hozzám érni az ellenek, és sztem az élet vesztés sem gond, mert valami törni való, vagy szörny mindig van a közelben, szal az élettel nagyon nincs gond

de az nagyon poén volt amikor ott szivatta a herceget:
"Are you thirsty, Prince?"
"Time is running, my Prince, tik-tak, tik-tak Prince"
"Need a glass of water..."

szal azért elég szemét kis fickó ez a dark Prince, de jó szövege van 😊

Sziasztok!
Zenéje letölthetõ formában nincs sehol?
csicsa
Hogy mondhatsz ilyet?Egy kis Need for Speed Most Wanted után még lassunak is tünik.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

mrbaba
Lassítsd le az idõt és harcolj!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Broafka
ezt sztem nem kellett volna mondani, mert aki még nem játszotta annak nagy csattanó lett volna, de így már nem, nekem egyébként az volt a kedvenc részem, baromi nagy hangulata volt sztem amikor a sötét énünkkel kellett kûzdeni!

ami igaz az igaz, nagyon rövidre sikeredett a játék! és mivel bejött ez a speed kill így már a hard is gyakorlatilag megszûnik létezni... :-/

Elõször ütögesd, amikor felrepül, akkor egy mögötte lévõ oszlopon fuss fel, és Speed Kill-ezd le 2-szer, aztán köveket "tesz" a levegõbe, azon fel kell mászni hozzá, megnyomod az E-t, szépen körbejárja a kamera, bal egér gomb és Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr! 😄

mrbaba
Hello mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy a the two thrones végén hogyan tudom megölni viziert? Elõre is köszi

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

OK gyerekek, kicsit rövidebb volt, mint 8:30... Pontosan: 6:29... Még jópár végigjátszást megérdemel!!!

koosadam
Bakker ez a fogathajtás valami k*baszott nehéz! alapból nehéz irányítani a kicsiket.
A sötét herceg valami eszméletlen brutális bár nála haltam meg a legtöbbször: ugyan ellenfél megütni nem tudott de ez a folyamatos életvesztés meg minden...

van már mükõdõ crack a pop 3 hoz hogy ne keljen lehuzni a ide kábelt a géprõl?

Sziasztok

Black Hawk
Rövid idõn belül asszem megdöntenénk a WoW-ot vele.