Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maygarhunból esetleg..(pölö eredeti gémhez járt ,stb)
Csak most a 2. lovasszekér hajtás utáni két fõelenséget nem tom megölni.
Azt tom hogy akor kell vágni mikor földbe van a fegyverük, de edig csak mindig véletlenül sikerült megcsinálnom.
Pontosan mit csináljak?
Igaz a 2 már az elsõt pár óra után abba is hagytam.
Amúgy thx<#worship>#worship>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
CSak türelmesen csapkodd azt a kardosat.... Utána úgy üsd a baltásat a földön, hogy ide oda gurulj rengeteget, és akkor a kardos nem fog elérni, és egész hamar vége lesz... <#vigyor5>#vigyor5>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
de szívesen meghallgatok 3 értelmes indokot erre... <#worship>#worship>
Az a fontos, hogy elsõre tetszen... Tényleg kicsit rövidre sikerült, de sokaknak azért, mert már nagyon belejöttek ebbe a játékstílusba.. SoT-al mindenki sokat szarakodott, mire megtanulta..
<#crazya>#crazya>
Nekem nagyon tetszik ez a rész is.. <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Bár WW után kicsit tényleg kevésnek tûnik, mert az lett a legjobban eltalálva, de nem mondhatjuk, hogy elbaszták a Trilógia utolsó részét...
Amint megtehetem, biztos hogy megveszem eredetibe mind3-at, mert ennyi megérdemelnek, ezért a mûremekért!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Az a cél, hogy eljuss a terem másik végébe, és ott kiüsd az ajtót, úgy hogy az apja szobra pontosan a kapura nézzen...
Annyit segítek, hogy szükség lesz mindenfajta elmozgatásra. (elõre jobra balra, és igen! még hátrafelére is)😊
Én azt ajánlom, hogy szórakozz még vele egy kicsit, nem akkora észmunka, csak kis türelem kell hozzá. Szóval sok sikert! <#eplus2>#eplus2>
Hova és hogy toljam hogy jó legyen? (égõ házban van)
Meg az is idegesítõ, hogy Kailena mindig a mentések elõtt kezd vmi monológba...
Kár hogy ezt így oldották meg, és hogy kevés a videó.. <#pardon1>#pardon1>
Na ezt most ki kellett adnom magamból.. <#boxer>#boxer><#vigyor3>#vigyor3>
A Vezír a Maharadzsát szolgálja, és vele mennek el az idõ szigetére, hogy megkeressék a rejtélyes Idõ császárnõjét (WW-ben is van rá utalás, a sírkamrában), de nem találhatják meg, mivel visszautazott a jelenbe a prince-szel. A Vezírnek minden célja, hogy halhatatlanná váljon, ezért megölte a Maharadzsát, elvette a királyságát. Ezután megtámadta a Prince birodalmát...
Mi éppen az ostrom közepén érkezünk meg saját birodalmunkba, és magunkal hoztuk azt, amire a Vezír annyira vágyott, a Kailena-át. Õ a halhatatlanságának kulcsa!!!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Sehol egy mentés nem volt úgy kellett kiütni a teleportosokat. Ugye óvatosságból nem ugrottam rögtön közéjük, ahol a vezér állt ezért kaptam még vagy 6db katonát a képembe O.o
A Farahs-tekergetõs résznél azok a kutyák is szívták a homokomat tehát 0 homokkal kellet asszem 6-ot leütni. Bele is haltam, de ahogy összeestem összetörtem egy homokkal teli tartályt ami megmenekített 😊
a profik meg szenvedjenek, mi? 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
7 óra alatt simán végig lehet vinni 😞 (még hardon is 😞)
@
(és így van)
@
sztetek miért volt 2 befejezés a WW-ben?
Kaileena elmondja:
ugye a herceg normálisan megy szépen az idõben meg minden, és az 1. idõegyenes szerint megöli a Kaileenát és megváltoztatja a sorsát, csakhogy a 1. idõegyenesben a herceg valahol felveszi a maszkot és így megteremtõdik a 2. idõ egyenes, elméletben mind a 2 megtörtént, az 1. meg a 2. idõegyenesbeli dolog, mely szerint a 2. idõegyenesben megmenti Kaileenát és megöli a Dahakát!!!
szóval az alternatív befejezés (amikor megöljük a Kaileenát) az is megtörténik, csak az egy befejezetlen idõegyenes, gyakorlatilag a valóság a 2. idõegyenesen keresztül megy tovább, mely szerint megmentjük Kaileenát, ezálltal nem teremtõdik meg az idõ homokja, és olyan mintha a Viziert meg sem öltük volna (vizier=/= vezér, vagyis nem úgy, szóval az a vizier a SoT beli gonosz öreg) és nem is találkoztunk EGYSZER SEM Farahval!!!
Azért van 2 befejezés mert mind2 megtörtént
de a TTT-ben nincsen idõeltolódás!!!!
Ezért nem viszem be holnap.
UI:😛
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Legalábbis nekem amikor azthittem a Vizier megölése után hogy vége, akkor kicsit csalódott voltam.
Szerintem kellett a végére az az "önmagunkalküzdés"!
@
Le Parkour
poén szövegek vannak a játékban...
@
PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM
"Color?!" - Price
"Should I repeat the question?" -Farah
"hmmm... BLUE" - Prince
"That's not my favourite color..." - Dark Prince
😄D
egyszerûen erõs, gyors, alig tudnak hozzám érni az ellenek, és sztem az élet vesztés sem gond, mert valami törni való, vagy szörny mindig van a közelben, szal az élettel nagyon nincs gond
de az nagyon poén volt amikor ott szivatta a herceget:
"Are you thirsty, Prince?"
"Time is running, my Prince, tik-tak, tik-tak Prince"
"Need a glass of water..."
szal azért elég szemét kis fickó ez a dark Prince, de jó szövege van 😊
Zenéje letölthetõ formában nincs sehol?
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
ami igaz az igaz, nagyon rövidre sikeredett a játék! és mivel bejött ez a speed kill így már a hard is gyakorlatilag megszûnik létezni... :-/
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
A sötét herceg valami eszméletlen brutális bár nála haltam meg a legtöbbször: ugyan ellenfél megütni nem tudott de ez a folyamatos életvesztés meg minden...