Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még lehetne valami folytatása mert nekem az összes prince of persia nagyon bejött és nem akarom hogy vége legyen ubisok ha már több pop ot nem akkor találjatok ki még eg jó játékot
...
Klompa 3 kisérlet
Lila rucis csaj 1re
Stone Guard (nemtom boss e) 1re
Ikrek 1re
Tipp: hallgass a sötét hercegre!
Easyben jáccom! ami nekem eddig legnehezebb volt az a 2dik fogathajtás :S remélem Vizier is könnyen fog menni...
@
Milyenek a spec fegyverek,Mert nekem nem jön be, vagy rosszul nyomtam a nyilakat.El is felejtettem.Meg tudnátok mondai?
Lesz folytatása?Ez a trilógia lezárult tom, de nem lesz vmi még más storyval?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(asszem 😊 )
védekezz + gurulj hátra mikor támadd utána te támadd míg ki nem védi. utána mikor átváltozol DarkPrinccé akkor már könnyû lesz... (amugy Dark Princere angolul tudók figyeljetek! mindig mondja mit csinálj! pl ez a csaj folyton elugrik és szol DP hogy tul gyors, lassitsd az idot!)
2: Elakadtam 😞(( (én nem igértem hogy nem fogok segitséget kérni 😄) megöltem a lila ruhás csajt majd farah meglát mint DP. utánamegyek majd egy vizes teremben visszaváltozok. mentés. ott ha felmegyünk egy platformra van egy kar. ha eltekerem vmi fa ajto bezárul. de nemtom merre kell menni... valaki help!
@
De én ám magamtól jöttem rá mert egy normális választ nem nagyon kaptam rá!!!
sztem nem nehéz, az ikrek, azok kicsit macerásak...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
tigeroo kár hogy csak viccelsz 😞 pedig az jo lenne ha lenne olyan (sose sétálok 😄)
@
Te is elakadtál ha jól emlékszem!
nem igaz?
és nem te voltál az aki megkédezte mi az a speedkill?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
mert én nekem így fingom sincsen hogy pontosan hol tartasz és hogy mit kéne csinálni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Szentem azt tod hogy két helyen lehet felmenni és ugrani!
Felmész akármelyiken elugrasz amikor megáll egy picit az idõ A speed kill akkor bal egérgomb!Eddig el is jutottál!Én is itt akadtam el KB 1 hétig!Mert utánna ha beleszúrod akkor nem kell semmit nyomni mart akkor levág magáról! Hanem vársz és majd bejön megint a speed kill az idõ leállás!Akko balegér gomb!Utánna megint nem nyomsz SEMMIT!Vársz és bejön hamrmadgyára is a speed kill akkor bal gomb!Utána egyik szeme ki lesz szúrva és szépen leugrik a hõsünk!!
A másik oldalon is ilyen kivárós módszerrel kinyomod a másik szemét!!
Aztán csapkodni fog mint gép!Óvatosan megközelíted!!És vágjad a lábád!Aztán egy idõ után lerogyik felmászik rá prince ott is speed killek lesznek tudod hogy kell!És KÜLDETÉS TELJESÍTVE!!!!!!!!!
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
ugorj le, sztem nemlesz semmi bajod (gondolom fenntrõl jösz lefelé)
Most kellett "meglovagolni" azt az óriást (tök buli volt😊) és azután kinyírok egy olyan kigyúrt állatot, amit csak 5-6 speed killel lehet (persze az 5. után elcsesztem, mert késõn nyomtam le -.-. Ez a pálya.
Ezt nagyon el akartam kerülni, de hát a jó játékoknál ez várható. DE MIÉRT PONT ÉN?!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
na de néztem 1 nagyot h 790 mega a cucc
Egyébként ha jobban megnézem a kézikönyvemben a fõmenûképet, van ilyen is: Special Load Map! Azt valaki már megszerezte?
Why so serious?
másfél hónap alatt kétszer.de jól megy neked.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Viszont kaptam másikat ami két oldalas
eggyik a WoW
másik a CoD2.
bezzeg a TTT sehol
1., jól megy gémpad?
2., milyen a gémpad?
Nekem Saitek P880 Dual Analog de az a gáz hogyha bal kart elõre-hátra-jobbra-balra (nem ferdén) tolom akkor sétál a herceg... igy jáccahtatlan 😞(( vki heeeeelp
@
<#felkialtas>#felkialtas><#levele>#levele><#unalmas>#unalmas><#help>#help><#banplz>#banplz><#boxer>#boxer><#ticking>#ticking><#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2><#gunyos1>#gunyos1>
@
Aki akad annak most má tok segíteni 1000-el!<#nezze>#nezze>