13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    nyugi én is....
  • el bruja
    nemprobléma...szard má le..:) este mindig bedilizek..
  • Looooser
    hát végülish semmi makx bedilize...... ja semmi nem történhet már
  • el bruja
    áhh még maradok mi baj lehet...:D
  • Looooser
    Ember inkább menj aludni nem tesz ez neked jót :D
  • el bruja
    ezt ki kell probálni: matekon PoPképeket rajzolni 45 perc alatt..ki mire megy..?
  • Looooser
    köszike uncsiztam matekon.... 45 perc alatt nevárj sokat tőlem.....
  • el bruja
    wow micsoda rajzteheccség....
  • Looooser
    első fázis
    1 kép
    második fázis
    2 kép
    3 kép
    4 kép
  • el bruja
    ...
  • Looooser
    El Bruja jól mondja!!!!
    na a képek:
    első fázis:

Második fázis(többirányból):

• el bruja
    a grafikája 1általán nem szar jolvan van aminek naon elhanyagolták és télleg szar de az nem a PoP sorozat!
  • Broafka
    ilyen verekedős, meg autós, meg asszem ilyeneket próbáltam, de baromira szar volt
    és a grafikája (mivel tv-re kell kötni) akkor is SZAR
  • el bruja
    konzolon sokka könnyebb:P
  • Looooser
    Hát ez a rész már kicsit fantázia de mind 2 nép csoport egy bölcsöből indult ezért vannak hasonló dolgok mind vallásban mind egyébb dolgokban
  • Looooser
    Broafka Bokafogás Pucsits te beka3]!!! PRóbáltad már PS2-őn a bármelyik PoP-t????????
  • Broafka
    bááááár, az india vs perzsia féle csatáról nem találtam semmit, vagy lehet hogy elkerülte a figyelmemet
    sőőőt, az idő tőréről sem, meg az idő homokjáról sem találtam semmit
    és különben is BAMZIII RULEZ!!!
  • SNAKE01
    hát pc-n sokkal könyebb azért!főleg hogy haverom joystickja nem mindig észleli ha lenyomok egy gombot!:D
  • Looooser
    ébn még csaqk most fogom elkezdeni pc-n a sot ot :D
  • Broafka
    mert én pl kinem állhatom a konzolt, az egy szar, szar a grafikája is...
    (ANTIKONZOL KID, PC RULEZ)
  • Looooser
    na ebből is láccik hoy igazat mondtak az UBIsok mert amikor még csak a híre volt hogy jön a T2T akkor voltak videók a készítőkkel és ott mondták hogy rengeteget tanultak olvastak és kerestek utána a Perzsa kultúrának.....
  • el bruja
    de azé konzolon jooval 1cerűbb jáccani mint pc-n... a SoT volt meg 1edül számítógépen, és oan rohadt nehéz volt a kezelése, hogy vennem kellett a számítógéphez oan kontrollert , mint a ps2es..hogy birtátok ti végigvinni
    pc-n..?
  • Broafka
    találtam egy érdekességet a Perzsák kultúrájáról, mely szerint, nem voltak istenek inkább a vallás alapja a jó és a gonosz, a sötétség és a világosság-ban rejlett!
    (akárcsak sötét herceg és a herceg)
  • Looooser
    ha jóll láttam van rajte egy tigris is..... de ezért jönne jól a rajza :D

• Broafka
    én is pont ma föci órán találtam meg Babilont a térképen, pont mezopotámiánál
  • Broafka
    csak azt nem értem hogy mit keres egy kínai sárkány a Herceg hátán
  • Looooser
    Igen de a mai mezopotámia helyén volt tudtommal Perzsia.... Töri atlasz RulEZ!!!!
  • SNAKE01
    hali!haverom megíratta ps2-re és délután elmentem hozzá hogy jáccunk egy kicsit!nagyon poénos volt mivel ő most jáccik előszőr prince of persiaval!mármint a SOT-tal sem jáccot meg a WW-vel sem!és hát nem egy türelmes fajta!:D eljutottunk klompáig és mondom próbálgasd!ok próbálja de a hülyegyerek a speedkill-nél össze vissza nyomkodott mindent és persze hogy nem sikerült neki!:D szenvedett egy fél órát mondom megcsinálom!oké elsőre megvolt de azért elég sokat bénáztam mivel nem vagyok joystickhoz szokva és kicsit nem mindig működőképes!:D utána azt mondja akkor is megpróbálom!mondom ok!neki ugrott és másodjára megvolt neki és hibátlanul nyomta a speedkillt!persze miután montam neki hogy várd meg még villan a tőr!de persze előtte azt állította hogy nem villan!:D
  • el bruja
    ... biztos akko még/már nem..
  • ronihun
    nem értem ezt az egészet:
    -A herceg hazautazik a hazájába Babilonban/stop/Babilon Mezopotámiában van nem perzsiába.
  • el bruja
    hajrá..
  • Looooser
    Tood Perzsia és India töténelmileg nincs túl messze egymástól és szokásokban sem..... Mind két országban használtak Henna festéket amely nem tart tovább 2 max 3 hétnél...... (Aki nem tudná Henna: Gyógynövények lepréselésével kinyert massza melyet bőrre visznek fel majd száradás után le törölnek a nyoma meg megmaradt) Így lehetségées hogy nincs rajta a WW-s "tetkó"..... ja igen ha valaki megtudná nekem szerezni a tetkóját rajzban vagy stb módon csak ne snapshotban......
    Jah és mingyá belinkelek egy kis fanartot (én csináltam) és a Láncfűrészes képet :D
  • MrAndree
    Én eddig háromszor vittem végig a SoT-ot és érdekes módon az első végigjátszás során sikerült a legjobban /akkor másodszorra/. Utoljára meg hatodszor.
  • MazeZee
    Én azt a lifteset elsőre megcsináltam...
  • MrAndree
    A SoT vége felé én is szívtam néha amikor csak jöttek és jöttek és jöttek. A vége felé volt egy lift ahol emelkedés közben valami 20 ellenfelet kellett leverni, na ott néha kiakadtam, főleg azért mert nem is engem nyírtak ki folyton hanem Farah-t.
  • el bruja
    A TTT télleg nem nehéz (annyira..) ha visszagondolok a SoT-ban a vége felé a szörnyeket egyre nehezebb volt likvidálni mongyuk az sem volt annyira nehéz.. talán a WWel gyűlt meg 1kicsit a bajom..
  • MazeZee
    Én 1X vittem végig a SoT-ot, 3X végig vittem a WW-T is és a Two thrones-t is,de a two thrones sokkal jobb lett, és sokkal rövidebb...nem dicsekedni akarok,de én egy helyet leszámítva(a két nagy szar a 2. fogat hajtás után...kb 5 percet vett igénybe mira a haverom elmondta,de a felére magamtól is rájöttem.)Szerintem nem nehéz a Two Thrones...,nem volt nehéz valószínű mert sokat játszottam a többivel, ezért azt ajánlom mindenkinek aki nem tud valahol továbbjutni, sokat játszon a többivel ,hogy bele jöjjön a prince of persia világába ,azután már minden menni fog.
  • ronihun
    Milyen kockát?
  • cocobanana
    Na végigtoltam a játékot.Nagyon tetszett de voltak benne nehéz részek. Pl akárhiszitek akár nem én pl nem birtam megölni Mahastit mert nem birtma olyna gyorsan nyomkodni egyfolytában a négyzetet. Haver csinálta meg azt a pályát. A másik meglepö pedig az hogy a Vizier egyáltalán nem erös ellenség.3jára levertem.
  • el bruja
    jaja