Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
ha lenne folytatása szerintem úgy tudnának jót csinálni hogyha a herceget nem akarják az ubisok hogy az egész trilógiát farah szemszögébõl és amkor a prince az idõ szigetén van akkor egy új storyt és mi lennénk farahval.de mégiscsak jobb lenne a princeel játszani de azt mondták hogy ennek a trilógiának vége😞
de még lehetne valami folytatása mert nekem az összes prince of persia nagyon bejött és nem akarom hogy vége legyen ubisok ha már több pop ot nem akkor találjatok ki még eg jó játékot

...

armageddon666
mégsem akadtam el 😄 na egyenlõre összegzés:
Klompa 3 kisérlet
Lila rucis csaj 1re
Stone Guard (nemtom boss e) 1re
Ikrek 1re

Tipp: hallgass a sötét hercegre!

Easyben jáccom! ami nekem eddig legnehezebb volt az a 2dik fogathajtás :S remélem Vizier is könnyen fog menni...

@

berlinboy6329
Az a rohadtbüdösbuziköcsög vezír már nem él.A rohadt mocsok rohadt nehéz volt leszedni.Szerencsére az ugtálós 1.re megvolt. És így a végén lenne pár kérdésem.

Milyenek a spec fegyverek,Mert nekem nem jön be, vagy rosszul nyomtam a nyilakat.El is felejtettem.Meg tudnátok mondai?

Lesz folytatása?Ez a trilógia lezárult tom, de nem lesz vmi még más storyval?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Észzel, életembõl 1 pici ment le megcsináltam lazá.Mikor vége az intronak,támadd a kardost, aztán jö a baltáas akko a fel+bal gombokat nyomva gurulj el, aztán verd a baltást,és ha közel van hozzád a kardos átugorhatod.Ezt megcsinálod 2x 3x aztán speed kill. Ezt még 1x és nézd az introt.Én 2 homokot használtam el.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Valaki segitene? Hogy öljem meg a 3. fõelenséget(eket)?

Aki kirakta képet hol elakadt anak mondom hogy nem ot kel tovameni, hanem menyen le és a ládát tolja a kút melé és ott fuson a falon majd ugorjon át.
(asszem 😊 )

armageddon666
Megöltem Klompát harmadszorra; lila ruhás csajt pedig elsõre 😄 (Klompa sztem nehezebb volt...) Lila ruhás csajhoz tipp:
védekezz + gurulj hátra mikor támadd utána te támadd míg ki nem védi. utána mikor átváltozol DarkPrinccé akkor már könnyû lesz... (amugy Dark Princere angolul tudók figyeljetek! mindig mondja mit csinálj! pl ez a csaj folyton elugrik és szol DP hogy tul gyors, lassitsd az idot!)

2: Elakadtam 😞(( (én nem igértem hogy nem fogok segitséget kérni 😄) megöltem a lila ruhás csajt majd farah meglát mint DP. utánamegyek majd egy vizes teremben visszaváltozok. mentés. ott ha felmegyünk egy platformra van egy kar. ha eltekerem vmi fa ajto bezárul. de nemtom merre kell menni... valaki help!

@

Az meglehet!!<#vigyor5>
De én ám magamtól jöttem rá mert egy normális választ nem nagyon kaptam rá!!!
Broafka
írd be a keresõbe lent hogy vezír vagy vizier vagy hasonlót és majd kifog dobni neked egy videót, ott megmutatják hogyan lehet kinyírni, én másodszorra életvesztés nélkül jutottam el a mászkálásig, amikor ugrálgatni kell ott valamelyik gömbje mindig eltrafál (hardon ment)
sztem nem nehéz, az ikrek, azok kicsit macerásak...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

berlinboy6329
Hi all! A végén azt a büdös vezért hogy lehet kiírtani?Ott járok,h ogy kiszakajtott 1 hslom követ a küzdõtérbõl, én meg az oszlopokon futkározva próbálkozok speed killel,de amikor végeztem, mindig nekem jö ha nem vok gyors, elcseszek 1 speed kil nekem jön,Nem lehet átgurulni,átugrani valahogy v hagyjam a picsbe oszt csak kerülgetni tom?Vmi jó tacticot tudtok mondani?

armageddon666
CSAK ANNYI HOGY KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÉS DIREKT POPHOZ KÉRTEM!!! XD

tigeroo kár hogy csak viccelsz 😞 pedig az jo lenne ha lenne olyan (sose sétálok 😄)

@

Black Hawk
Bagoly mondja.
Te is elakadtál ha jól emlékszem!
nem igaz?
és nem te voltál az aki megkédezte mi az a speedkill?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
valami... mentés nevet, vagy esetleg jobb leírást, vagy valami jobb képet nem tudnál adni?
mert én nekem így fingom sincsen hogy pontosan hol tartasz és hogy mit kéne csinálni...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

De, lent kell menni... Amikor jön az õr, rá kell ugrani, aztán Speed Kill, és tovább... De nem lesz baj, ha simán leugrik...

Mi a bajod a Bill+Egérrel? 😄 Én mindig azzal játszok. Szerintem sokkal jobb, mint a Gamepad....

thx

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Ha visszaaaaaa olvasnál esetleg megtalálnád a megoldást!
Szentem azt tod hogy két helyen lehet felmenni és ugrani!
Felmész akármelyiken elugrasz amikor megáll egy picit az idõ A speed kill akkor bal egérgomb!Eddig el is jutottál!Én is itt akadtam el KB 1 hétig!Mert utánna ha beleszúrod akkor nem kell semmit nyomni mart akkor levág magáról! Hanem vársz és majd bejön megint a speed kill az idõ leállás!Akko balegér gomb!Utánna megint nem nyomsz SEMMIT!Vársz és bejön hamrmadgyára is a speed kill akkor bal gomb!Utána egyik szeme ki lesz szúrva és szépen leugrik a hõsünk!!
A másik oldalon is ilyen kivárós módszerrel kinyomod a másik szemét!!
Aztán csapkodni fog mint gép!Óvatosan megközelíted!!És vágjad a lábád!Aztán egy idõ után lerogyik felmászik rá prince ott is speed killek lesznek tudod hogy kell!És KÜLDETÉS TELJESÍTVE!!!!!!!!!
billblues
prince of persiahoz leiras vegig jatszashoz szukseges info,az arenaban levo ellenfel legyozese

hy. vki tudna segiteni hogy lehet megölni azt a nagy böhöm állatot? felmek a deszkára ráugrom villan a kard bele vágom de nem veszi le az életét....utána meg ledob magárol és amikor a kezében vok akkor probálná beleszurni a kardot de mégse szurja mert elöbb ledob

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

tigeroo
always run-t kapcsolt be az opcióknál😄DD!
armageddon666
pls válaszoljatok 😞(( igy nagyon gáz... most muszály lesz bill.+egér combo...

@

tigeroo
hümm, nem lennt kell menni??

ugorj le, sztem nemlesz semmi bajod (gondolom fenntrõl jösz lefelé)
koosadam
Ez nagyon kellemetlen és méghozzá jobban rohadt ciki, de elakadtam😞
Most kellett "meglovagolni" azt az óriást (tök buli volt😊) és azután kinyírok egy olyan kigyúrt állatot, amit csak 5-6 speed killel lehet (persze az 5. után elcsesztem, mert késõn nyomtam le -.-. Ez a pálya.
Ezt nagyon el akartam kerülni, de hát a jó játékoknál ez várható. DE MIÉRT PONT ÉN?!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Nem de, ha találsz valahol olyat, hogy Speed Kill hosszabítási idõ, akkor szólj, mert szeretem megbámulni, hogy is néz ki és ez elég gázos egy ellenségnél, ha elcseszem...Ha hoszabb idõ lenne a nyomásra, akkor menne...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

ReaL KiLLeR
már mind1 sikerült kiirni fuji 52x silver cd-re és jo is lett nem kell kábelt huzogatni csak eleinte amikor inditottam a cd keyre beszolt sf..aztán az utp-t amin kapon a netem kiszettem addig a gépböl amig inditottam a cuccot és már ment is..baxottul örültem!!!!

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
az miér van h nemtok 10x esnél kevesebbel irni cd-t? pedig ezt 4x-esen kéne..

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
sry még1..pénzem nincsen muter nem ad nekem föleg nem venne játékot mindig mongya h ott a net..havonta 13 ért

ReaL KiLLeR
a kábelhuzogatás nekem nem jött be mrt ugye 1x ment check disc után 2.ra már mindig ujrainditja a gépet

ReaL KiLLeR
nah annyit akarok kérdezni h van ez a cd-s prince t2t amihez van a patch tool ok megvan a path elt image de 3. cd nek ami a pléj disc de az 790 mega egy cd meg ugye 700 attolmég ki tom irni? mer azt h h kell azt pontosan tudom mert nfo bol is és akinek tdk 52x ezüst cd n sikerült az is mondta nekem h kell
na de néztem 1 nagyot h 790 mega a cucc

tigeroo
írd be a lap alján a keresõbe hogy ikrek
A 3. fõelenséget(eket) hogy nyírjam ki?

Nyissátok meg a TTT mappájában lévõ POPData nevû fájlt jegyzettömbbel, és az egyik részén le vannak benne írva a WW pályái! Sorrendben 😄 lol

Egyébként ha jobban megnézem a kézikönyvemben a fõmenûképet, van ilyen is: Special Load Map! Azt valaki már megszerezte?

Hát ebbõl a neverwinter nights az karácsonyi ajándék volt és nem én fizettem, a másik meg a gothic 2 kiegészítõ volt 2000 forintért. De a kettõ együtt nem került annyiba mint a TTT. 😊

Why so serious?

Black Hawk
Na akkor megyek a vizipisztolyommal a cdgalaxisba azt megvenyegetem õket hogy összespricnizek mindent ha nem kapok egy TTT-s posztert.
másfél hónap alatt kétszer.de jól megy neked.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Nem sajnos.

Why so serious?

Black Hawk
te nem tudod hol lehet megveni a posztert?

Hát nem tudom. Nekem mondjuk tetszik a wow poszter csak mivel másfél hónapon belül kétszer rendeltem cd-galaxistól ezért kétszer is megkaptam. Az egyiket odaadtam haveromnak.

Why so serious?

Black Hawk
miért nem bírnak a játékhoz egy saját posztert?

Black Hawk
Kurva szád.

csm
Bruhahahahha-----> By Holeczné

BMW 325 iX Rallye Car :)

Cd galaxis? Én ugyanilyen posztert kaptam tõlük amikor a neverwinter nights deluxe-ot rendeltem.

Why so serious?

Black Hawk
NEM JÁRT HOZZÁ.
Viszont kaptam másikat ami két oldalas
eggyik a WoW
másik a CoD2.
bezzeg a TTT sehol

Black Hawk
Borzalmas kínok között összeropan a herceg és felakasztja magát a láncával mert nem bírta a homokkal járó stresszt.

tigeroo
danikarate-t kibannolják.
danikarate
mi a játék vége?

armageddon666
Gamepaddal jácca valaaki ezt a gémet? ha igen akkor:
1., jól megy gémpad?
2., milyen a gémpad?

Nekem Saitek P880 Dual Analog de az a gáz hogyha bal kart elõre-hátra-jobbra-balra (nem ferdén) tolom akkor sétál a herceg... igy jáccahtatlan 😞(( vki heeeeelp

@

armageddon666
ez tudod... hát igen... szal... no comment...

<#felkialtas><#levele><#unalmas><#help><#banplz><#boxer><#ticking><#shakehead><#schmoll2><#gunyos1>

@

VÉGIGVITTEM a prince-t!!!!!!Mondjuk szentem végére nem kellett volna az a harc maga ellen azon a hülye pályán!DE amúgy KIRÁLY volt!!!!!!!!!!!
Aki akad annak most má tok segíteni 1000-el!<#nezze>
koosadam
hehe be lehet állítani a kézikönyv szerint😊

sziasztok nemtud valaki crackot a gameshoz?