13392
-
#6747 nyugi én is.... -
el bruja #6746 nemprobléma...szard má le..:) este mindig bedilizek.. -
#6745 hát végülish semmi makx bedilize...... ja semmi nem történhet már -
el bruja #6744 áhh még maradok mi baj lehet...:D -
#6743 Ember inkább menj aludni nem tesz ez neked jót :D -
el bruja #6742 ezt ki kell probálni: matekon PoPképeket rajzolni 45 perc alatt..ki mire megy..? -
#6741 köszike uncsiztam matekon.... 45 perc alatt nevárj sokat tőlem..... -
el bruja #6740 wow micsoda rajzteheccség.... -
#6739 első fázis
1 kép
második fázis
2 kép
3 kép
4 kép -
el bruja #6738 ... -
#6737 El Bruja jól mondja!!!!
na a képek:
első fázis:
Második fázis(többirányból):
-
el bruja #6736 a grafikája 1általán nem szar jolvan van aminek naon elhanyagolták és télleg szar de az nem a PoP sorozat! -
#6735 ilyen verekedős, meg autós, meg asszem ilyeneket próbáltam, de baromira szar volt
és a grafikája (mivel tv-re kell kötni) akkor is SZAR -
el bruja #6734 konzolon sokka könnyebb:P -
#6733 Hát ez a rész már kicsit fantázia de mind 2 nép csoport egy bölcsöből indult ezért vannak hasonló dolgok mind vallásban mind egyébb dolgokban -
#6732 Broafka Bokafogás Pucsits te beka3]!!! PRóbáltad már PS2-őn a bármelyik PoP-t???????? -
#6731 bááááár, az india vs perzsia féle csatáról nem találtam semmit, vagy lehet hogy elkerülte a figyelmemet
sőőőt, az idő tőréről sem, meg az idő homokjáról sem találtam semmit
és különben is BAMZIII RULEZ!!! -
#6730 hát pc-n sokkal könyebb azért!főleg hogy haverom joystickja nem mindig észleli ha lenyomok egy gombot!:D -
#6729 ébn még csaqk most fogom elkezdeni pc-n a sot ot :D -
#6728 mert én pl kinem állhatom a konzolt, az egy szar, szar a grafikája is...
(ANTIKONZOL KID, PC RULEZ) -
#6727 na ebből is láccik hoy igazat mondtak az UBIsok mert amikor még csak a híre volt hogy jön a T2T akkor voltak videók a készítőkkel és ott mondták hogy rengeteget tanultak olvastak és kerestek utána a Perzsa kultúrának..... -
el bruja #6726 de azé konzolon jooval 1cerűbb jáccani mint pc-n... a SoT volt meg 1edül számítógépen, és oan rohadt nehéz volt a kezelése, hogy vennem kellett a számítógéphez oan kontrollert , mint a ps2es..hogy birtátok ti végigvinni
pc-n..? -
#6725 találtam egy érdekességet a Perzsák kultúrájáról, mely szerint, nem voltak istenek inkább a vallás alapja a jó és a gonosz, a sötétség és a világosság-ban rejlett!
(akárcsak sötét herceg és a herceg) -
#6724 ha jóll láttam van rajte egy tigris is..... de ezért jönne jól a rajza :D
-
#6723 én is pont ma föci órán találtam meg Babilont a térképen, pont mezopotámiánál -
#6722 csak azt nem értem hogy mit keres egy kínai sárkány a Herceg hátán -
#6721 Igen de a mai mezopotámia helyén volt tudtommal Perzsia.... Töri atlasz RulEZ!!!! -
#6720 hali!haverom megíratta ps2-re és délután elmentem hozzá hogy jáccunk egy kicsit!nagyon poénos volt mivel ő most jáccik előszőr prince of persiaval!mármint a SOT-tal sem jáccot meg a WW-vel sem!és hát nem egy türelmes fajta!:D eljutottunk klompáig és mondom próbálgasd!ok próbálja de a hülyegyerek a speedkill-nél össze vissza nyomkodott mindent és persze hogy nem sikerült neki!:D szenvedett egy fél órát mondom megcsinálom!oké elsőre megvolt de azért elég sokat bénáztam mivel nem vagyok joystickhoz szokva és kicsit nem mindig működőképes!:D utána azt mondja akkor is megpróbálom!mondom ok!neki ugrott és másodjára megvolt neki és hibátlanul nyomta a speedkillt!persze miután montam neki hogy várd meg még villan a tőr!de persze előtte azt állította hogy nem villan!:D -
el bruja #6719 ... biztos akko még/már nem.. -
#6718 nem értem ezt az egészet:
-A herceg hazautazik a hazájába Babilonban/stop/Babilon Mezopotámiában van nem perzsiába. -
el bruja #6717 hajrá.. -
#6716 Tood Perzsia és India töténelmileg nincs túl messze egymástól és szokásokban sem..... Mind két országban használtak Henna festéket amely nem tart tovább 2 max 3 hétnél...... (Aki nem tudná Henna: Gyógynövények lepréselésével kinyert massza melyet bőrre visznek fel majd száradás után le törölnek a nyoma meg megmaradt) Így lehetségées hogy nincs rajta a WW-s "tetkó"..... ja igen ha valaki megtudná nekem szerezni a tetkóját rajzban vagy stb módon csak ne snapshotban......
Jah és mingyá belinkelek egy kis fanartot (én csináltam) és a Láncfűrészes képet :D
-
MrAndree #6715 Én eddig háromszor vittem végig a SoT-ot és érdekes módon az első végigjátszás során sikerült a legjobban /akkor másodszorra/. Utoljára meg hatodszor. -
#6714 Én azt a lifteset elsőre megcsináltam... -
MrAndree #6713 A SoT vége felé én is szívtam néha amikor csak jöttek és jöttek és jöttek. A vége felé volt egy lift ahol emelkedés közben valami 20 ellenfelet kellett leverni, na ott néha kiakadtam, főleg azért mert nem is engem nyírtak ki folyton hanem Farah-t. -
el bruja #6712 A TTT télleg nem nehéz (annyira..) ha visszagondolok a SoT-ban a vége felé a szörnyeket egyre nehezebb volt likvidálni mongyuk az sem volt annyira nehéz.. talán a WWel gyűlt meg 1kicsit a bajom.. -
#6711 Én 1X vittem végig a SoT-ot, 3X végig vittem a WW-T is és a Two thrones-t is,de a two thrones sokkal jobb lett, és sokkal rövidebb...nem dicsekedni akarok,de én egy helyet leszámítva(a két nagy szar a 2. fogat hajtás után...kb 5 percet vett igénybe mira a haverom elmondta,de a felére magamtól is rájöttem.)Szerintem nem nehéz a Two Thrones...,nem volt nehéz valószínű mert sokat játszottam a többivel, ezért azt ajánlom mindenkinek aki nem tud valahol továbbjutni, sokat játszon a többivel ,hogy bele jöjjön a prince of persia világába ,azután már minden menni fog. -
#6710 Milyen kockát? -
cocobanana #6709 Na végigtoltam a játékot.Nagyon tetszett de voltak benne nehéz részek. Pl akárhiszitek akár nem én pl nem birtam megölni Mahastit mert nem birtma olyna gyorsan nyomkodni egyfolytában a négyzetet. Haver csinálta meg azt a pályát. A másik meglepö pedig az hogy a Vizier egyáltalán nem erös ellenség.3jára levertem. -
el bruja #6708 jaja