Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ez a senkinek se mûködik erõs túlzás. Például nekem is ezzel ment, meg még sokan másoknak is akiknek az anyagi körülményei nem teszik lehetõvé az eredeti megvásárlását.

Why so serious?

Broafka
és úgy tûnik tetszik is nekik, de a serial az nem a védelmi rendszer része, várjá, találtam 3-mat valamelyik csak mûködik 😛

8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX or(vagy) BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Rambo 20
És az a furcsa hogy mindenhol ezt a jelszót adják de senkinek se mûködik.Lehet hogy valami állat regisztrálta vagy ilyesmi?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Hát.Úgy tûnik az Ubisoftnak sikerült egy igen szopatós védelmi rendszert csinálnia....

Broafka
az enyém eredeti 😛
még szép hogy eredeti 😛

Rambo 20
broafka neked sem eredeti?
amúgy asszem nem fogadja el mert wrong or misztájpd....

Broafka
szerintem mindenkinek így kezdõdik...
az enyém is, de (igazából ennek a serial számnak nem tom mi értelme van, mert nem lehet neten játszani szal sztem simán megadhatom az enyémet) próbáld meg az enyémmel:
8HVCM-TTJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX

remélem nem fog engem letilatani <#vigyor5>

Rambo 20
Nekem nem eredeti.DCm van de nem mûködik jelenleg.Nem tudnál segíteni nekem keresni egyet?A neten már 1 órája keresem de semmi...

Broafka
van DC-d? vagy esetleg itt is... sztem keress egy másik serial számot... kivéve ha eredeti a CD-d mert akkor sztem csak próbálkozni lehet, vagy kérni a bolttól egy új serialt...

Rambo 20
Beütöm a serialt ami nekem a gondolom másoknak is 8hvcm kezdetû de nem fogadja el.

Rambo 20
Te vagy az istenem broafka!Segíts!😄

Rambo 20
Úgyértem itt csücsül mellettem a serial.

Broafka
ahogy mondod, megkéne halnija...
úgy van hogy ütöd, és amikor már alig van élete akkor átugrik arra az oldalra ahol kezdtétek a "verekedést" és akkor ott már nem kell használni idõlassítást, és akkor csak üsd mint állat és akkor majd összecsapjátok a fegyvereiteket, aztán kattintgatva lenyomod, jön egy bejátszás azt megöljük...

Rambo 20
PLZ segítsetek!Nem fogadja el a cdkeyt pedig az elsõ esettel próbálkoztam.Itt csücsül mellettemal de nem fogadja el és semmit sem akar.a faq nem mûködik.Mi a francot tegyek?!!!Már rohadtul utálom.

ReaL KiLLeR
azzal a csajjal aki ott ugrál a dolgok között szal azzal amit elkezdünk gyilkolni prince-ként és közben átváltozunk drak prince-re nah szal azt ütöm amig tom idölassitással és egy idö után lemegy az élete épp csak láthatora..nah onnantol mind1 micsinálok vele annyi élete marad mindig..ütögettem amig csak én nem döglöttem meg mer dark princenek ugy fogy az élete és csak homok tölti fel
szal mit kell vele csinálni h a legvégén a maradék élete is elfoggyon? nincs baj a legyözésével mer eddig mindig eljutok csak ütögetem és nemtörénik semmi nem döglik meg pedig rég megkellene döglenie

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

SNAKE01
szeva!az a baj hogy nem küldi el!már irtam neki pedig de nem küldi el!hátha neked elküldi!

Miért ne jönne össze? Kaileena-ba sose volt szerelmes, csak azért vitte magával mert éppen kéznél volt. Meg a sötét herceg is mindig mondja, hogy a Prince még mindig szerelmes Farah-ba. Élcelõdik is rajta párszor. 😊

Why so serious?

Rambo 20
Úgy is lett.Viszlát Babilonban srácok!😞

Rambo 20
Oké.Akkor megnyugodtam.... viszonylag.Az már a másik hogy apa elhajt majd innen Babilonig ha elõjövök neki ezzel.<#vigyor5>

Broafka
arra gondoltam...
kihúzni a dugót a meghajtóból...

Broafka
sztem amúgy simán elbírt volna a játék egy második befejezést, elvégre tök mind1, ha az utolsó rész -.-

Rambo 20
Bocs hülye vagyok.Mit értesz a lehúzás alatt?.Odáig oké hogy már ott képtelenség az egész hogy kihúzom a maghajtókat de mi ez a lehúzás?

Broafka
nem, ugyanúgy le kell húzni!
(már kipróbáltam, eredetirõl tükröztem le)

Rambo 20
Ööööhh srácok a játék akkor is tud mûködni ha nekem nem a képfájl van meg hanem ki van írva mintha valódi lenne?

Broafka
nem tudja nekem valaki megszerezni azt a zenét ami abban a kur*a jó trailerben van... (ami végülis már egy ilyen összefoglaló trailer, ami olyan mint egy film bemutatója)

Broafka
<#puszi>
😛
nem félreérteni 😛
szal röviden, kösziiii

Hé Broafka! Mintha a múltkor kértél volna egy Daggertail-os képet 😄 Felnyomtam egyet a galériámba (szép nagy méretben) 😄 Remélem ez az 😉

Black Hawk
egyszer majdcsak legyakom.
ezúton pedig minimum 3-hónapra búcsuzom minden popfantól Bye.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
ez most ilyen vége várós volt? vagy inkább "jaj ne elgyen már vége" címû szöveg?
amúgy meg van még... szal kb most olyan 80%-nál tarthatsz

Én se tudok itt tovább jutni.<#wave>

Broafka
igen, nekem is küldd el légyszi, nekem is kéne!!!!

Broafka
háááát, egyet értek valmilyen szinten...
az a baj hogy a speed kill eléggé megkönnyíti a dolgokat
easy-n, normálon simán végigvittem, hardon se volt semmi gond, az ikrekkel vacakoltam egy kicsit
de sztem tökéletes a nehézségi fokuk, sztem nem szabadna könnyebbre mert akkor már túl könnyû lenne, és pont ez az érdekes benne hogy nehéznek nehéz de meglehet csinálni, és BASSZUS MÁR egy kicsit kûzdjön már az ember hékás!!!!
a Vizier az valóban egyszerû volt, csak az elején kellett ütögetni aztán már csak speed kill, és ez sztem nem túl jó, egy kicsit még lehetett volna harcolni vele...
és tévedsz, Farah sztem nagyon szép lány... Kaileena az maga a tökély meg minden, meg nagy keblek, meg egy dögös bige az tény, de én szvsz inkább Faraht választanám
A VÉGE: SZENZÁCIÓS!!!! a játék legjobb része, mint egy film komolyan mondom, összegzés, látvány, érdekesség, kis adrenalin növelés a visszatérõ képek miatt (aki már végigvitte az tudja mirõl beszélek) szal a vége egyszerûen fantasztikus!!!

Broafka
nem, felér odáig a Herceg, nekem felfutott akkor neked is mennije kell

köszee..1ébként ez a kardos-baltás iker közel van már a játék végéhez?
kirol
Amikor látod, hogy suhintani fog, akkor gurulj gyorsan, annak beragad a baltája vagy milye, és ekkor püföld. Azt 4x kell megcsinálnod, minden másodikra tudsz "e" -t nyomni és kész is. Sok sikert!

Még küzdessz pár szarsággla és utánna menthetsz.

kösszeee meek +probálommm...<#zavart1><#zavart1>....de miután mongyuk h legyõzöm, ad má 1 mentéspontot?
koosadam
A kardosat püföld: ezt tanácsolja a Sötét Herceg is.
Ha jön a "tesó" gurulj ki oldalra és azt üsd...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

koosadam
Utcasarki ribanc...nah de komolyan: Kaileena után a Herceg szted összejön Farahval? Habár nem tudom, hogy jönnek le a toronyból XD
Akkor lehet, hogy összejönnek kipotyogtatnak pár gyerkõcöt és lehajigálják õket hátha vki észreveszi, hogy fenn vannak...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

hella
plz vki segíccsen ott vaok a 2 baltásnál de 1cerûen nemtom megcsinálni!<#duma>
már mondták h mit csinájjak de amint elkezdem püfölni az 1iket a másik elõl nemtok elmenni ...<#wilting><#help>plz heelp!
Valaki letudná pontosan írni hogy hogyankell aktiválni azta veszett erõs kardoT?<#dumcsi>
kirol
Na mindegy.<#duhos2>

Kinyírtam õket, rájöttem a trükkükre.<#nyes>

kirol
Na eljutottam az ikrekhez 1 homokkal, fél életerõvel.
van valami kód hogy kinyírhassan õket, mert menteni nem tudok, és ki akarom kapcsolni, de a fogathajtást sem akarom újrakezdeni, mert az is marha nehéz volt.

SNAKE01
sok olyan oldal van!<#wilting>nem tudnád átküldeni?plz!<#szomoru1>

SNAKE01
okay!megnézem!

tigeroo
valamelyik magyar call of duty oldalon fenntvan:k
ronihun
😄 mindjárt be***arok.olyan cheatet találtam hogy egy kardhallal rohangál a herceg és azzal harco de sajnos...sajnos csak egy embert lehet megölni vele mert széttörik😞

...

armageddon666
Én még a legelején Klompánála akadtam el 😄 legalább 3szor kellett probálnom megölni! Normalban változik vmi Speedkillben?

@

SNAKE01
valaki tudna nekem küldeni egy fullos fraps-ot?nagyon jó lenne!<#bee1>

SNAKE01
jah!az szerintem is könnyû!

Érdekes, hogy mindenki az ikreken bukik ki, pedig simán meg lehet õket csinálni.

Why so serious?