13392
-
#6907 POP3 mégis mi?!
-
szabadoslajos #6906 Miért mi kell?
-
szabadoslajos #6905 PC -
#6904 Konzol vagy PC?
-
szabadoslajos #6903 Nekem másolt van! És ez ugye öhöm... -
#6902 A játékot!!! Gondolom másoltba van meg, nem? Én már megvettem orig.-ba, de komzolon. Kiszeretném próbálni milyen PC-n.
-
szabadoslajos #6901 A lemezét?
-
szabadoslajos #6900 Aki ennyire hülye az játszon az ujjaival meg malmozzon a kezén Gép nem való neki -
#6899 Figyu! Eltudnád küldeni a gémet? Kifizetem, ha nem kérsz érte sokat.
-
szabadoslajos #6898 Még a gondolat se merült fel!!!!!!!!!!!!!LOL -
#6897 Erről beszélek.
-
szabadoslajos #6896 Most olvastam hogy egyesek hülyék -
#6895 Ja, ja..
-
szabadoslajos #6894 14 vok de hülye nem
:D -
#6893 Nem csak bokatörés, hanem nyaktörés lesz mingyá. Sztem 18 év aluliak ne jáccanak a gémmel
-
#6892 Lendület kell az a fontos
meg én ált a francia szekrényre szokta felpattanni (falnak majd onnan a szekrényre) aztán ma elkiezdtem próbálgatni magam :D -
#6891 amikor én megpróbáltam szivacson akkor kiment a bokám 2 napra :D -
#6890 aha
-
#6889 nem nagy szám!alig csinálnak benne valamit.az elején van egy jó rész és ennyi.:( -
#6888 de jó neked!!!
-
#6887 szivaccson könnyebb!sima falon azért nehezebb mert könnyebben lecsúszhat a lábad!amúgy nekem megvan a yamakasi 2!:D -
#6886 Ha már játszol vele és ilyen béna vagy olvasd el a gomb kiosztásod vedd elő az angol szótárat és jegyezd meg hogy mit-mivel kell!!!!
Ja és ma sikerült tesi órán 3 lápés a falon futásból..... bár szivacs szőnyeg neki volt támastva...... remélem ez így számít..... jah és lessz a Jamakasi 2 hogy legyen miből tanulni :D:D:D:D LOL
-
#6885 Elérkeztem az ikrekhez. Még csak egyszer próbáltam az hibátlan győzelem lett nekik, de elsőre eddig az összes boss lehetetlennek tűnt (kivéve a stone guardian, az nem is igazán boss) azóta meg már el sem tudom rontani. -
#6884 thx -
#6883 egér jobb gomb -
#6882 Melyik gombbal kell védekezni ? -
#6881 11510 Ft hogy pontosak legyünk :) -
#6880 11.000 FT és megmutatom hogy kell elindítani! Az eredetit sokkal egyszerűbb ;) -
szabadoslajos #6879 Daemon 4.akármi!
:D -
#6878 sziasztok!segitsetek már, hogyan lehet elinditani a pop3-at?hanyas daemon kell hozzá? -
#6877 XD az egész mozgás a fejemben van :) XD -
Prof William #6876 Kösz de ahoyg ezt elolvatam leégett az agyam... Holnap majd pihentebben megpróbálom...
Köszi! -
#6875 a jobbra balra forgató nézzen alap állásban, azt csak a legvégén kell másik irányba csavarni, amúgy meg mindig legyen alap, forgasd jobbra, majd egyenesen, majd jobbra, 2Xegyenesen, jobbra, vissza 1-et, jobbra, egyenesen, jobbra, egyenesen, és itt kell egyszer balra fordítani vissza, majd egyenesen utoljára, és kész
az egész mozgás a fejemben van :) -
Prof William #6874 Én egy Saolinokat bemutató ismeretterjesztő filmben láttam falon futás.
Más.
Va egy nagg terem. AZ apám szobrát kéne az ajtóhoz manőverezni de mindig beakad.
Mit csinálok vajon rosszul? -
#6873 az egyik haverom állítólag tud futni a falon! mondjuk én még nem láttam de vagy 30 ember tanusíthatja, szóval biztos tud futni valameddig... -
#6872 ||| |||||||||||| |||
||| |||||||||||| |||
||| ||| ||| |||
||| ||| ||| |||
||| ||| ||| |||
||| ||| ||| |||
|||||||||||| |||||||||||| ||||||||||||
|||||||||||| |||||||||||| |||||||||||| -
#6871 nekem is teccene főleg ha a PoPot csinálnák meg 4D-re :D
FUSS A FALON BAZZEG HA TOVÁBBB AKARSZ JUTNI! -
#6870 Ja az jó lesz.Majd csinálnak egy rohatd nagy stúdiót, ahol mászkálhatsz, meg gyilkolászhatsz. -
#6869 ....... ha ennyire nem becsülöd ezt a játékot.... crack nem lesz... a közeljövőben... mikor majd 4D-s tapinthato játékok lesznek majd akkor feltörik :D -
#6868 Jobb mutatóujjal nem tudom meg csinálni csak ballal hát ez vicc