Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Hercegünk csaj nélkül maradt."

Hát mivel õ lessz a szultán vagy mi sztem elég szép háremet összeszedhet majd ha nem éri be Farah-al.
Ackro
sajnos meguntam... kár érte.. jó játék lehetne. uninstall. <#circling>

Ackro
össze vissza ugrabugrál ez a nyomorult. legalább a kamera lenne fix, hogy ne kelljen mindig a nézhethez igazítani az irányt.

Ackro
a bevezetõ animot már kezdem unni hatszázadjára... nem lenne rossz egy átlép funkció, hogy ne kelljen ennyiszer végignézni.

Ackro
az a baj, hogy marhára nem arra megy amerre mondom neki. az elsõ lassításnál pl pont hátulról csap a bárdos fickó, én nyomom hogy oldalra menjen ki, az meg elkezd elõre hátra gurulgatni minek következtében mindketten sikeresen eltalálnak. kb három négy találat és kész.
ha megcsinálom, pezsgõt bontok. <#buck>

Hali, Nem tudjátok , valahol fenn van a végigjátszás magyarul?
"Hercegünk csaj nélkül maradt."
Valóban? És Farah? Õ mi?

Why so serious?

koosadam
Ezt pont tõled nem vártam<#sir>

Nah tegnap este én is végigtoltam az egészet! a Vízier kemény volt nagyon bár nekem az ugrálós része egész jól ment😊
De a meglepetés a végén volt! Nem lövöm le a poént hátha vki még nem tolta végig, mert nem vok olyan, mint EGYESEK EGY MÁSIK FÓRUMON. De azt meg kell, hagyni, hogy gyönyörû és nagyon klassz!
Majdnem elsírtam magam mikor vége lett:
Rossz: Nincs tovább. Ennyi. Nem lesz több rész se. Hercegünk csaj nélkül maradt.
Jó: 1. Iszonyat királyra sikerült a játék nem úgy, mintahogy Grath éleírta a PC GURU-ban. Abszolút nem volt könnyû menet normalon. Végigviszem Hardon is de igen, nos az ikrek kemények😊
2.A végén a videó (az elsõre gondolok, aki tudja mirõl van szó). Akkorákat nevettem rajta, mert nagyon jópofa<#nevetes1> Nah és a végén az üzenet! Még nem próbáltam ki, de kifogom😊

Összegzés: A fõellenségek királyak (hááát talán a kiscsaj lehetett vola nehezebb és az ikrek könyebbek!), a pálya gyönyörû, a sztori hatalmas és könnyfakasztó, változatos, nem lehet eltévedni, király csapdák stb...
Én 100%-ból adnék neki mondjuk...hm...120%-ot, mert a herceget megalkotó grafika levesz egy keveset 😊

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

yofiu
hali
igyekeztem elolvasni egy két hozzászolást,de ugylátom csak én vagyok ien sügér aki elakadt pont itt <#falbav>.A pop sands-et is meg a pop-ww -t is végigtoltam gond nélkül ,de itt a two thrones-ban elakadtam a 3ik mentés the palace na itt mikor odaérek ahol ugyjutok tovább h szétcsapom a két faülökét akkor kiir valamit angolul most nem jut eszembe utána egy szinttel feljebb van egy csávo azt kicsinálom na és innen kéne feljebb menni ahol egy nyilazos mukso van.Itt ellötem van egy lukacsos cucc a falon gondolom itt is bekéne akasztani a kést a a cuccba ,de nem tud a srác odáig felfutni ,vagy oda kéne tolni valamit ami lehetetlen mert nincs semmi vagy van valami specko mozgás amire én még nem jöttem rá,aki tud segitsen elöre is thx

<#worship>

Szerintem a Vizier az béna. Hardon elsõre lenyomtam. Viszont szerintem az Ikrek a legnehezebbek! (Most a Hard fokozatról beszélek)... A többi meg béééna XD

SNAKE01
holnap lehet énis kinyírom!😊

Broafka
én most öltem meg 6X-ra 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SNAKE01
ja,az király!szerintem vizier az aki igazán nagy ellenfél!<#buck>

Broafka
Klompa, az a nagy Dagi!
abban én sem tudom mi a nehéz! az nagyon egyszerû...
de a legjobb a Stone Guard, a kõgólem, az lol 😊

SNAKE01
akkor mondjuk úgy!<#idiota>ma lenyomtam klompát viccbõl!háááát.......nem tom mi olyan nehéz benne!

Broafka
mondjuk úgy hogy legyõzhetõek 😊

SNAKE01
csapkodd a kardost guruljá,megcsapod a bárdost!ezt négyszer!mindig a második csapkodásnál lehet speedkill-ezni!nem nehéz!-_-

Broafka
ha körözve védekezel, akkor nem fog olyan támadást csapni ami eltalál védekezve!

SNAKE01
igazad van broafka!sorry black hawk de meg kell csinálnod!<#ravasz1>]

Black Hawk
De ha védekezem az a kardos buzi akkor is eltalál.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
sajnálom, ilyenekben nem segítek
nem áll szándékomban segíteni ha csalnak, vagy kikerülik a dolgokat

csak tanácsokat tudok adni:
állandóan védekezzél, és amikor közel vagy a kardoshoz akkor üssed ahogy tudod, akkor hirtelen jön a baltás, aztán meg üssed a baltásat úgy hogy ütsz EGYET és védesz, és védekezés közben körözöl a baltás körül, és párszor beleütsz, így akkor a kardos csak gurulni fog (néha megpróbál beléd ütni akkor védesz!) és így tovább...

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
miben segítsünk jó Black Hawk? 😊

Black Hawk
szépen kérek mindenkit én mindig segítettem annak aki elakadt most ti is segítsetek nekem.

Köszi.Egy isten vagy<#worship><#worship><#worship>
Black Hawk
Hátha így menni fog:
Az 1. fõellenség,vagyis a "Dagi" legyõzése:

Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:

1. Az, ahol 3szor kell a tõrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Elõször fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tõr a falba.

A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.

1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerû hang,ami a tõr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod elõtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.

2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegõbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.

Innentõl a lábát kell kaszabolni,lehetõleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.

Vége.

U.I.: Ha mindent jól idõzítesz,mindig villan a tõr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített

már megint kinyirt az a szemét.már megkapaszkodott a hátan és utánna semmit nem hajlandó csinálni.
Black Hawk
Nekem mondod pedig már táncra perdültem hogy végre."sikerült"

részvétem az tényleg nagy szívás
Black Hawk
Engem is csak én az ikrekkel szenvedek férfiasan válalom kerek 20x kaptam eddig ki egyszer megöltem õket azt gyütt az a kibaszott áramszünet én azthittem szétverem a gépet.<#falbav><#falbav>

Már szíjjel basz az ideg de nem tudom megölni.Kössz a tanácsot
Black Hawk
várd meg amíg kéken villan és akkor csapj le.

légyszi segitsetek nekem,mert naon elakadtam az elõsõ ellenségnél.sikerült bele szúrni a kardot de mindig ledob.Köszi a segitséget.KÖSZIKE
Black Hawk
Na jó tudom hogy szánalmas de ide a mentést az ikrek után a feléig levágom perfektel erre az a buzi kardos meg a bárdos rögtön összevissza kaszabolnak hiába védekzem.
az utsó másodpercben meg kinyírnak és most már a tököm tele van velük.
[email protected]
és egy elérési útvonalat is a beillesztéshez.

Broafka
úgy hiányzik a régi, hangulatos perzsai Sands of Time-os zene 😞
nem lehet valahogy megoldani hogy amikor csata van akkor a Sands of Time zenéit adja? 😄

Nah, azért nem leszek vele olyan gyors. Egyenlõre csak a magyart írom le (de lehet hogy úgy is marad), majd késöbb beteszem angolul.

Ronihun: Inkább azt mondom, hogy nem a folytatását csinálom, hanem az elõzményét (Exöszájzbúk of Time)... Valamikor most Januárban vagy Februárban "jelenik meg"... De akinek megmutattam, azok szerint sokkal táposabb lesz mint a Ferike Within... A T2S-t meg nemtom, mikor lesz kész... De az alapötlet már megvan... <#eplus2>

Broafka
asszem a Brothel nevû mentésnél van a lila szerkós csaj, nem tom hogy mennyi sandcreditet adnak, a viziert is úgy tudtam, hogy megnéztem mennyi sandcreditem volt elõtte és mennyi lett miután kinyírtam, ugyanígy a sötét hercegnél

Broafka
sztem kira oldal az a Dahaka team, szal grat a szerkesztõknek, de sztem az a Ferike Within a legszánalmasabb része az oldalnak (szvsz)

Ezt jól megaszontam

Én azt ma délután csináltam meg, de én úgy sokkal könnyebben csináltam meg hogy nem ugráltam<#awink>(csak simán egy adag csapással lemegy a háromnegyedéig is)->akik most csinálják

SNAKE01
énis segítek szivesen bárkinek!irjatok bátran!

ronihun
dzsiti mikor lesz a Ferike Withinnek
kész a folytatása?dolgoztok (dolgozol) rajta?vagy még el se kezdted?

...

armageddon666
mittomén XD vmit akartam neked gondolom ezért megnyomtam válasz gombot aztán meg már másnak üznetem 😄
---------------------
Mostmár megy simán a 2. fogathajtás 😊 (2-3 homok 😄)
---------------------
Broafka: nemtod véletlen melyik Boss mennyi Sand Credet ad és hogy melyik pályán van a lila ruhás csaj?
---------------------
Dzsiti! siess a párbeszédekkel! (és angolul is írd mellé szövegeket, meg monológokat is tedd bele 😊 csak mert más angoljában nem bizom ]😊)

Hirtelen ennyi jutott eszembe. ha valaki elakad annak szívesen segítek, ha mégsem akkor fórumban keressen, ha nem talál semmit akkor: www.stuckgamer.com! (már legalább 2en irtuk hogy jo 😊)

@

Broafka
www.stuckgamer.com

Broafka
ezt miért nekem mondod? 😄
én megtaláltam az összeset 😊

DjCooll
Please help

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
létszi segitsetek mertz gondban vagyok!!!!!!!!!!!!

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Hali, valaki segítene? : Légyszives küldjétek el nekem az összes Life Upgrade pontos lelõhelyeit!!! Részletesen írjátok le az összes életturbózó PONTOS lelõhelyét!!!! Lécike! Az e-mail címem a következõ: [email protected] Vagy ha tudtok olyan oldalt ahol ezt leírják lgyszives azt is adjátok meg nekem!!! Köszike<#banplz><#banplz><#eljen><#confused><#conf><#banplz>
DjCooll
Csáó mindenkinek nekem meg van a game de nem megy mert vmi nem jó van már crack vagy vmi patc létszi írjatok!!!!!!!!!!Please<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

armageddon666
Melyik része nem megy? (ugye ikrekrõl van szo) Dark énünk mondja is de a Kardosra figyelj! azt üsd! (nem baj ha kivédi) majd mikor a baltás csapni készül gurulj el! utána a baltást csapkodd! (én átugrálással csapkodtam mert igy a kardos nem talált el) Aztán jön egy speedkill. azt megcsinálod és ujra ez. majd megint SK éééééééééés NYERTÉÉÉL!!!

@