13392
-
#6867 Remélem minél hamarabb lesz rack vagy vmi.
Mert ez nem állapot h ki-be huzogatom a kábelt.
:D -
#6866 Ok.
Vagyis nem.
Hülye lennék.
Eddig csak 1 eredeti játék van amit vettem.
Az a Splinter Cell Chaos Theory.
Az jó játék.
Meg még van 3 játék amit használtan kaptam.
:D:D -
#6865 Köszi a gyors választ. Nekifutok trainerrel aztán meg megcsinálom nélküle. -
Dzsiti999 #6864 De. Vedd meg -
#6863 ok.
kössz.
Más megoldás nincs?:P -
#6862 IGEN!!!!! -
#6861 Na meg tudná valaki mondani, hogy mit tegyek?
Nem indul el.
Fenn van a daemon tools 4.
Huzzam ki a rendes cd meghajto kábelét?
Vagy mit tegyek?
kössz -
Dzsiti999 #6860 Csak nyomni kell a Bal egér gombot. Minél gyorsabban, ha lehet. -
#6859 Sziasztok kéne egy kis segítség a játékban Mahastinél elakadtam leverem őt az nem gond, de a végén nem tudom őt lelökni. A kardok összeakadnak de nem tudom itt mit kell csinálni. Előre is köszi a segítséget. Üdv: FV -
reco #6858 nem vizsgák voltak csak sokat kellet irni
ugy hogy most aztán fáradt vaok
-
#6857 Vagy amit general a daemon tools???
Előre is kössz -
#6856 Most akkor mit kell kihuzni?
A rendes cd-dvd meghajtot?
-
#6855 Ja és felraktam a Daemon Tools 4-et.
-
#6854 Szóval azt hogy kell?
Disable all drives?
Azt megcsináltam.
Azt irja ki, hogy Insert the pop3 disc into the disc drive.
Szóval mit csináljak?
Légyszi segítsetek.
Kössz. -
#6853 Ok.
kössz.
De hogy húzzam le?
Azt nem vágom.
kössz -
#6852 most utoljára!felteszed a daemon tools 4-et,ha az van fent akkor annál jobb,és lehúzod a cd vagy dvd meghajtót!ennyi! -
#6851 Hi!
Leszedtem a játékot és nem indul el.
Azt irják,h Anti-Blaxx programmal ügyeskedjek.
Leszedtem de nem tom hogy mükdöik.
Esetleg vmi más programot nem tudtok amivel megy?
előre is kössz -
#6850 az szívás!vizsgák? -
reco #6849 én nem pihenek
kb hajnal 2-ig tanulnom kell annyi lecke van
azt reggel fél hétkor kelés
-
#6848 mindenki pihen? -
#6847 Ez a teleportáló dolog nem igazán jön be nekem.Ha átugratom magam a vizen és dark prince maradok akkor állva maradnak a fűrészek,forgó oszlopok stb.meg amikor a "csajjal" kell küzdeni egyszerre onnan kezdődik amikor már át vagyok változva. -
#6846 mert sztem te úgy csináltad (ahogy a haverom is) hogy kihúztad a követ, felmásztál a létrán, onnan elugrottál és úgy futottál az ajtóhoz, de NEM!
állsz a létrán, húzd ki a követ és onnan ugorjál el a kőre, ott felmászol és több időd lesz... -
#6845 azért mert kihuzod a követ utána az vissza indul. ekkor szép lassan zárul. mikor beért a kő akkor hirtelen lezuhan... -
Prof William #6844 Két láncdobóhely van... A második után elfogyik a lendület... Úgy lázpm mintha csalna néha a gép. Klopa után volt egy ajtó amihez az istenek sem tudtam odaérni. Szép lassan ereszkedet, majd hirtelen felgyorult és bezáródott... Vagy hússzor megpróbáltam mire sikerült átjutni. -
Dzsiti999 #6843 Hmm... Érdekes... Próbáld előbb rádobni a láncot azokra az izékra :D De ha nem lesz jó, akkor nemtom... -
Prof William #6842 aAha nyomom de elfogyik a lendület és leesik. :( -
Dzsiti999 #6841 1. Azért tudjuk, mert a hivatalos oldalon ki van írva.
2. Nyomod közben a jobb egér gombot, ugye? -
Prof William #6840 Most viszont elakadtam. amikor a temlomban átváltozok van egy rész hogy két hely ahol a láncon át lehet lendülni+2 olyan ugráskönnyítő. Átlendülök a két lánchelyen de mindig elfogyik a lendületem mire a "dobbantókhoz" érnék. -
#6839 Azt a leborult kib... fajtajat aki kitalalta azt a szejjelcseszett részt a kardos meg baltas egyszerretamados szarhazikkal... Szétszopja az embert az ideg... , és nincs elötte egy rohatt savepoint legalabb hogy onnan kezdhesse ujbol az ember miutan esetleg visszamegy 200rol a vérnyomasa.. -
Prof William #6838 Na... Nagy dagi leverve. Normalon nem okozot semmi nehézséget. Pedig már nem melékeztem miket irkáltatok be rólla.
Amúgy... honan tudtátok, hogy Klompa a neve? Nem említik a játék során semmikor.... -
rolly2003 #6837 Hi!senkinek semmi ötlete crc hiba kapcsán?#6827 -
#6836 Nyugi én már a végefelé járok úgyhogy nem fogom megváltoztatni az egészet a tied miatt -
#6835 Még nagyon kezdetleges állapotban van talán 1 héten belül olvasható állapotba kerül de a Ronihun (vagy hogy írják)utáni vitátokat látva félve rakom majd fel.
mondom max egy hét. -
#6834 nem, félre hallottam, de az én könyvem miatt is jó lett volna... de mind1, muta meg a könyved! -
Dzsiti999 #6833 Hát, ha te Seraf-nak érted a Safe-t, akkor ja... (Workshop utáni animáció) -
#6832 tényleg Serafnak hívják? Fontos lenne a könyvem miatt. -
Dzsiti999 #6831 Aha, lesz... ;) -
RÓÓÓbi #6830 daemon4 -
stoké006 #6829 Heloo minenkinek! Az lenne a kérdésem, h megszereztem a two throes-t másolt cd-n.. tudtam azt is, h így csak úgy fog indulni, ha kihúzom az összes "IDE"-kábellel csatlakoztatott meghajtót.. ezt meg is tettem, de a játék továbbra sem ment, hanem ugyanazt írta ki, mint azelőtt, mielőtt kihúztam volna őket... mi lehet a baj? mit lehet vele csinálni???? aki tud, léccccc segítsen!!!konfigom: amd sempron 2800MHz+, 512mb ddrram, ati 9600pro 128 megás kártya.
előre is thx mindenkinek! -
#6828 Hello
A prince-nek lesz kardja is a tőr mellé??
Hallottam valami ilyesmit.