Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát mivel õ lessz a szultán vagy mi sztem elég szép háremet összeszedhet majd ha nem éri be Farah-al.
ha megcsinálom, pezsgõt bontok. <#buck>#buck>
Valóban? És Farah? Õ mi?
Why so serious?
Nah tegnap este én is végigtoltam az egészet! a Vízier kemény volt nagyon bár nekem az ugrálós része egész jól ment😊
De a meglepetés a végén volt! Nem lövöm le a poént hátha vki még nem tolta végig, mert nem vok olyan, mint EGYESEK EGY MÁSIK FÓRUMON. De azt meg kell, hagyni, hogy gyönyörû és nagyon klassz!
Majdnem elsírtam magam mikor vége lett:
Rossz: Nincs tovább. Ennyi. Nem lesz több rész se. Hercegünk csaj nélkül maradt.
Jó: 1. Iszonyat királyra sikerült a játék nem úgy, mintahogy Grath éleírta a PC GURU-ban. Abszolút nem volt könnyû menet normalon. Végigviszem Hardon is de igen, nos az ikrek kemények😊
2.A végén a videó (az elsõre gondolok, aki tudja mirõl van szó). Akkorákat nevettem rajta, mert nagyon jópofa<#nevetes1>#nevetes1> Nah és a végén az üzenet! Még nem próbáltam ki, de kifogom😊
Összegzés: A fõellenségek királyak (hááát talán a kiscsaj lehetett vola nehezebb és az ikrek könyebbek!), a pálya gyönyörû, a sztori hatalmas és könnyfakasztó, változatos, nem lehet eltévedni, király csapdák stb...
Én 100%-ból adnék neki mondjuk...hm...120%-ot, mert a herceget megalkotó grafika levesz egy keveset 😊
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
igyekeztem elolvasni egy két hozzászolást,de ugylátom csak én vagyok ien sügér aki elakadt pont itt <#falbav>#falbav>.A pop sands-et is meg a pop-ww -t is végigtoltam gond nélkül ,de itt a two thrones-ban elakadtam a 3ik mentés the palace na itt mikor odaérek ahol ugyjutok tovább h szétcsapom a két faülökét akkor kiir valamit angolul most nem jut eszembe utána egy szinttel feljebb van egy csávo azt kicsinálom na és innen kéne feljebb menni ahol egy nyilazos mukso van.Itt ellötem van egy lukacsos cucc a falon gondolom itt is bekéne akasztani a kést a a cuccba ,de nem tud a srác odáig felfutni ,vagy oda kéne tolni valamit ami lehetetlen mert nincs semmi vagy van valami specko mozgás amire én még nem jöttem rá,aki tud segitsen elöre is thx
<#worship>#worship>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
abban én sem tudom mi a nehéz! az nagyon egyszerû...
de a legjobb a Stone Guard, a kõgólem, az lol 😊
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
nem áll szándékomban segíteni ha csalnak, vagy kikerülik a dolgokat
csak tanácsokat tudok adni:
állandóan védekezzél, és amikor közel vagy a kardoshoz akkor üssed ahogy tudod, akkor hirtelen jön a baltás, aztán meg üssed a baltásat úgy hogy ütsz EGYET és védesz, és védekezés közben körözöl a baltás körül, és párszor beleütsz, így akkor a kardos csak gurulni fog (néha megpróbál beléd ütni akkor védesz!) és így tovább...
[email protected]
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Az 1. fõellenség,vagyis a "Dagi" legyõzése:
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tõrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Elõször fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tõr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerû hang,ami a tõr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod elõtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tõr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegõbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentõl a lábát kell kaszabolni,lehetõleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól idõzítesz,mindig villan a tõr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített
az utsó másodpercben meg kinyírnak és most már a tököm tele van velük.
[email protected]
és egy elérési útvonalat is a beillesztéshez.
nem lehet valahogy megoldani hogy amikor csata van akkor a Sands of Time zenéit adja? 😄
Ronihun: Inkább azt mondom, hogy nem a folytatását csinálom, hanem az elõzményét (Exöszájzbúk of Time)... Valamikor most Januárban vagy Februárban "jelenik meg"... De akinek megmutattam, azok szerint sokkal táposabb lesz mint a Ferike Within... A T2S-t meg nemtom, mikor lesz kész... De az alapötlet már megvan... <#eplus2>#eplus2>
kész a folytatása?dolgoztok (dolgozol) rajta?vagy még el se kezdted?
...
---------------------
Mostmár megy simán a 2. fogathajtás 😊 (2-3 homok 😄)
---------------------
Broafka: nemtod véletlen melyik Boss mennyi Sand Credet ad és hogy melyik pályán van a lila ruhás csaj?
---------------------
Dzsiti! siess a párbeszédekkel! (és angolul is írd mellé szövegeket, meg monológokat is tedd bele 😊 csak mert más angoljában nem bizom ]😊)
Hirtelen ennyi jutott eszembe. ha valaki elakad annak szívesen segítek, ha mégsem akkor fórumban keressen, ha nem talál semmit akkor: www.stuckgamer.com! (már legalább 2en irtuk hogy jo 😊)
@
én megtaláltam az összeset 😊
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
@