13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Halfer
    milyen gamepadod van? vmi újabb típus?
  • littleNorbi
    alapállásban először nem lehet jobbra fordítani !!!!!
  • reco
    müködni fognak nyogodj meg

és szivesen
  • tritonkirály
    Köszi reco téged az Isten küldött!:)
    De miután kihuzom a dugokat utána ha visszadugom akkor müködni fognak a cd/dvd meghajtoim ugye? Nem kell ujratelepitenem!! Mégegyszer köszi!!!!!!!!
  • el bruja
    ..jah csak vmeik játéknak tul bonyolult az irányítása még gamepaddal is...
  • reco
    szerintem jo billentyüzeten is az irányitás csak bele kell jönni
  • el bruja
    ha gamepadod van sokkal 1szerűbb az irányítás...nekem is kellett vennem 1et pcre me anélkül lehetetlen volt irányítani...
    bár és gamepadhoz szoktam
  • Halfer
    innen is szeretnék egy két véleményt hallani hogy mennyivel és miben jobb gamepaddal tolni a játékot?? most ruházok be egyre. no meg hogy aki azzal tolja/tolta milyen joy-ja van hozzá?
  • Broafka
    Hardon a múltkor elsőre megcsináltam az ikreket :-/
    sztem nem nehezek...
    amikor először mentem, akkor egy olyan 6-7X újrakezdtem az biztos, de utána ment...
  • fv82
    Én egy USB-s DVD írón gondolkodom
  • Prof William
    Sokal egyszerűbb, ha a CD-s verziót szeditek le és az ott leirtak alapján jértok el. Még lehuzogatni sem kell...
  • fv82
    Szobor ugyanmár és az utóbbi napokban nem játszottam vele, de az ikreket az életben nem verem meg trainer nélkül. Márpedig ilyen csalással nem akarok továbblépni.
  • reco
    na itt van hogy hogyan kell elinditani

• reco
    hát aki nem tudja elinditani a játékot ha ezt végig csinálja amit most leirok akkor müködnie kell 99% százalékban
    -játékot fölrakod deamon tools 400-sal és az MDS fáljt mountolod
    (lényeg nagyon hogy deamon 400-as legyen)
    -ki kapcsolod a gépet le csavarozod a géped oldalát és ki huzod a dvd/cd meghajtokat még a tápot isle huzod rola
    -miután beindult a gép be mountolod az MDS fáljt, elinditod a játékot
    -ird be cd kulcsot kötöjelel együtt (mindenkinél más cd kulcsal müködik, csak két jo cd kulcs van ugy hogy mind a kettöt probáld meg!)

és müködik a játék
    (én sokáig nem tudtam elinditani mert azt hittem hogy a deamon toools régebbi verzioja is jo,de nem mindenképp a deamon tools 400-as kell)

a két serial:8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGC VAGY BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ
  • Prof William
    Nekem hálisten csak a a szobornál kelet segítség. A többi kútfőnől ment. Nagyon nagy ez a játék! Nyárra megveszem igaziban!
  • koosadam
    akkor még egy volt üzenet?:) "Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható! Kéretik visszaolvasni és nem 50Hz-en ugyanazokat a kérdéseket ismételgetni. "
  • tritonkirály
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá ez marha hosszu nem tudnátok ujra elmondani!!! Könyi nem akarom végigolvasni mert már kocsányon lognak a szemeim!! Ja és Még a cd kulcs kéne ami elinditja!!! köszi
  • tritonkirály
    Jovan na azé nem kő leugatni nem néztem végig még még uj vok!!! egyébként köszi ! És sajna nincs meg eredetiben mert nincs most pénzem h. megvegyem de akarok vele játszani!:)
  • reco
    áhhhhhh nm lehtnek az emberek ilyen hülyék (tisztelet a kivételnek)

már 22220202222-szor leirtuk hogy kell elinditani AZT *RVA JÁTÉKOT
    LE VAN IRVA A F.A.Q -ban hogy kell elinditani a játékot és vissza is lehet olvasni vagy a keresőbe keresni
  • Broafka
    én már ott tartok hogy ha valaki nem akar rájöni magától... akkor nesze itt a segítség... úgyse mondhatja majd azt hogy teljesen egyedül csinálta meg segítség nélkül, a lelkiismerete nem engedné sztem, legalábbis az enyém nem
    ha meg ő igen, akkor neki nincs, vagy csak baromi kicsi a lelkiismerete :(
  • Broafka
    olvass leljebb leírtam az apa szobrának a tologatási sorrendjét (#6875)
  • Looooser
    Jöjjél rá magdtól!!!
  • littleNorbi
    Mit kell ott csinálni mikor kitör a tűz és tologatnod kell egy nagy szobrot ?
  • moralosan
    valszeg a szokásos, atomjaira lerágott starforce-szal van gondja...
  • koosadam
    Nem írtad el vagy valami? (más baj nem lehet ha EREDETIBEN van meg neked)
  • tritonkirály
    császtok lenne egy problémám ! Megvan a pop tt de miután felraktam és beirtam a cd key-t, utána elemzi és kiirja h. nem jo, és nem tudok utána probálkozni többször légyszi segitsetek!!!!!:) Mi a tuti cd key amit biztosan elfogad?
  • Looooser
    buummmmm
  • littleNorbi
    thx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • buldozer99
    Tudom hogy már mindenhol ez van irva de tud vakai adni nekem cd kodot a pop3-hoz?Elöre is köszi
  • el bruja
    little norbi ha +nézed a videót The Upper City- nevűn mutaja. 1ébként ugye felmásztál a platformra és azt a kis elforgatható izét...:) elforgattad, és a szemközti falon becsukódott a "redőny" , és lent is volt eggy gát, és ezért nem tudtad tologatni a kis barna tologathatót..:) szal az is eltűnik, leugrasz, és eltolod amíg csak lehet, visszamászol, és forgasd vissza a forgatható izét:) szal most ismét kinyílik a redőny, és a barna tologathatóra átugrasz, onnan meg oda, ahol a redőny kinyílt me ott van az a falrész, ami között feltucc mászni... nem bonyolult
  • el bruja
    jah...az a poénvideo rohadjoo gumicsirkével pofánvágja..
  • Prof William
    Na végivittem!

Szuper jó a vége!

A poén videón szétröhögtem magam! Amikor szegény Prince sírni kezd a homoklény meg vigasztalná ... :))))

• ronihun
    itt nézd meg
  • el bruja
    és nem tudtál feljebb mászni? assem ott van oan 2 fal amik közt tudsz felmászni!
  • littleNorbi
    Igen van alattam víz egy kereszt féleségről jutottam ide.
  • el bruja
    jah és klompához: emléxel voltam oan részekk amikor elhurcolnak egypár falusi embert és az meg üvölti hogy ne csak az arénába ne...szal klompa ugye az arénában van, és odavittek minden muksót harcolni meg aki csak belebotlott ugye nekitámadt... gondolom ŰGY kerültek a nyilak a hátába hogy a többi harcos "lenyilazta" és egy kicsit ügyesebb a pofájához jutott és levgágta vagy vhogy leszakította klompa álkapcsát..
    nem gondoltad végig...?
  • el bruja
    a képen: ha jol tduom akkor ez az a rész, amikor Farah elrohan előlünk, mi meg utána, berohanunk egy kis terembe, ahol egy kis részen víz van, ahol meg szárazföld, egy nagy barna fatologatós izé, és arról futottál oda, ahol vagy. Asszem vogy ügyeskedni kell és fel kell mászni a terem tetejéig. Ha meg azt a tologatós kart (ami a képen baloldalt lenne) eltoltad, lecsukódott/vagy kinyílt az a fa gerenda, ott kell felmászni tovább.
  • buldozer99
    Mindenkinek megy a game csak nekem nem!Ilyen nincs
  • ronihun
    Valaki válaszoljon:
    -Amikor Kaileena meghal,mielőttünk Mahasti és Klompa áll,ott Klompa még kicsi (gondolom a homoktól lesz nagy) hogy szakad le a fél állkapcsa hogy lesznek nyilak a hátába és hogy lesz akkora kardja?
  • littleNorbi
    Mit kell it csinálni ???