Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most meg beengedett lépni :S
Nenm bírok fellépni az ftp-re(gamezweb-en) 😞
Azt írja offline...
Pedig 256 embert elbír...(na)
Én az UW-t ajánlom...
nekem az uw jött be!
NEm tudjátok honan tölthetném le ezt a gamet?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II
A palánkot úgy tudod eltûntetni hogy:
felmászol arra a dobozszerûségrre. Jobbra elfutsz a falon, és ugrassz egyet. Ott fent van egy kar, amit ha elfordítasz, akkor eltûnik a palánk, és szembe összecsukódik az a két deszka.. Utána már csak megfelelõ helyre kell húznod azt a cuccost, és felmászvan annak a tetejére, nekiugrani a deszkáknak, és megint vissza... Remélem érthetõen fogalmaztam... <#wink>#wink>
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
biztos 2 T? és ez a Te Eredeti gémeden van?! NEKEM IS EZ VAN RAJTA !!!!
@
Elakadtam, ugyanaz a problémám, mint az #1427-es hozzászólásban, nem tudom, hogy tudnám elhúzni azt az izét, mert egy palánk szerû blokkolja, azt hogyan lehet levinni? Vki magyarázza el létszi részletesen
Köszi elõre is!
Feladó: Spyker
Címzett: Perzsia Hercege
Téma: Gratulálunk!
Sövege: Gratulálunk! Te vagy az a szerencsés, akinek elavult csajait újakért cserébe bevesszük! Ha eluntad Kaileenat és most telefonálsz a normal fokozaton elért telefonnan, megkaphatod a csodálatos Indiai Hercegnõt: Faraht!
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Why so serious?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
és azt se tudom hány db van...
nem tudjátok PONTOSAN hány darab 10 sand credites láda van?
de a videó is egy megoldás 😊
nah szóval, a lényeg a következõ, egyfolytában védekezz (van egy olyan támadása a kardosnak amit nem tudsz kivédeni, de nem vészes, mert ritkán támad úgy) szóval védekezz és amikor közel vagy a kardoshoz üsd mint állat, szal csak a kardost, ekkor felugrik a baltás és beleveri a földbe a baltát, ekkor is védekezzél mint állat és védekezés közben körözzél a baltás körül közben persze ütögesd olyan másodperc eltérésekkel, szal ne folyamatosan, hanem ütsz, védekezel (körözöl), és ütsz körözöl... ez azért jó mert akkor a kardos alig fog tudni beléd ütni csak gurulni fog melletted, ha mégis támadni akar akkor védekezz...
és ezt többször
röviden és tömören: a kardost üssed, ha a baltás a földbe veri a baltáját akkor már ütheted a baltást
Egyszer vhogy leterdelt az egyik ,2 ot beletudtam verni ,de aztan a masik leapritott. Vmi speci combo kell amit nem hasznalok?
amugy nekem sem eredeti és m1 azzal a seriallal amit a cd-s verzio .nfo-jában attak meg a dvd-s is ment csak az meg azzal ami a dvd-s nek az .nfo-jában volt..csak IDE kábelt lehuztam amig serialt beirtam netet off elfogatta és game
akinek nem m1 nemtom mér nem <#shakehead>#shakehead>
nekem is sok baj volt mer eleitne ujrainditotta a gépem mindig a lehuzástol számitott 2. check dics-nél de már megoldottam 😊 serialt kötöjelek nélkül atta meg nemtom jo e azzal is
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Why so serious?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...