13392
-
#6987 Ok.
Tom h hogy kell kiszurni.
Rákapaszkodik a kezére.
Nyulk felém az a geci de speed kill nem történik és igy nem tom kiszurni a szemét.:S -
el bruja #6986 ..nézz utána... ird be lenn a keresőbe h klompa..... -
#6985 Mi a ....-ért?
Csak kérdeztem vmit.
Ne szoljál te bele.
Nem neked szólz!;) -
reco #6984 töröljétek Bugz hozzászolását -
#6983 A karjára már vmikor sikerül felmászni csak akkor utána mindig ledob.
Vagy ha nem így akkor hogy kell megcsiálni? -
#6982 Hi!
Annál az első hülye főellenségnél vagyok.
Felmegyek vele egy szintre és nem tom kiszurni a szemét.
Már vagy 10000000000szer probáltam de soha nem sikerült.
Valaki segítene?
kössz -
#6981 Hello, rég írtam.
Végre megvan az új gépem.
Kolis vagyok, és ma megyek haza.
Nagyon remélem hogy el tudom indítani.(Már két gépen nem sikerült, és nem tudom mit rontok el(mindig bemountolom a daemon 4.00-be, kihúzom a kábeleket, beírom a kulcsot,de nem akar elindulni.)
Majd ma remélem megcsinálom otthon. -
#6980 Vissza kell adniuk, mert el nem évül, de az amcsik már kiötlöttek erre is egy módszert, csak ne offoljunk :) -
#6979 Hacsak vissza nem adják őket...mint most,de mennyiért? -
#6978 Különben is az országból ellopott kincseket szellemitermékekben kell visszalopni. -
#6977 Ha minden játékot megvennék ami tetszik rámenne a gatyám is. -
#6976 Ne legyetek már smuccik!
-
#6975 nem -
MrAndree #6974 Meg kell venni eredetiben. -
#6973 nem lehet valahogy megoldani hogy ne kellesen kihuzni a CD-DVD meghajtókat,valmi crack vagy valami program? -
#6972 köszi szépen looooser
:D -
#6971 http://www.stuckgamer.com/
ez biztos segít -
#6970 Nem olvastam végig a kérdésed mert úgy láttamm, hogy nem csak 1 helyen akadtál el: nézd meg ezt és menni fog -
#6969 Kérek vki #6946 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6968 Lucy nyomd meg az "F" billentyűt akkor olyan nézetre vált mint ha te lennél Prince és néz körbe az egér tologatásával..... biztos megtalálod az utat..... (a sötétség be.... bocs csak ez kellet)
De elöbb (javaslom) nyálazd át 1-2szer a kontroll paneled kiosztását.....
:D és talán menni fog azirányítás 1.
2 ha ezzel meg vagy nézd a játék képének árnyékolását könnyebb rájönni a tovább jutásra ha nézed..... de csak egy tipp semmmi rossz indulat. -
#6967 [img=http://img159.imageshack.us/img159/9578/gyurcsanyiapapirral9ca.th.jpg]
azt írsz be, amit akarsz -
THE DAHAKA3 #6966 hello! valaki tegye fel azt a képet ahol a gyurcsány fog 1 képet prince of persia felírattal. (köszi) -
#6965 Ne haragudj, de nem tom mire gondolsz. Falonfutást ismered? jobb egér -
#6964 hali!az elsö pályán,hogyan lehet bejutni a várba? hol kell felmenni vagy valami? -
#6963 Léccí!!
-
#6962 én? ha visszaolvasol meg tudod hogy nem fontos nekem, sőt ps2-n nem is érdekel. looooser ajánlotta. én csak szimplán gampaddal akarom (/fogom) kipróbálni. -
#6961 Mért olyan fontos a hogy kipróbáldd Ps 2-n? -
#6960 nem nincs! de most ezt nem is tudom miért ilyen fontos. remélhetőleg holnapra meglesz a gamepad, csak érdeklődtem hogy jobb-e mint PC-n. nagy PC-s vagyok és az egérhez meg a bill.hez szoktam, de remélem azért ez is menni fog meg legalább előjön az a kamusega-s (sárgakazis) időszak mikor azon toltam a nes-es játékokat (de ja vu rulz) -
#6959 Bár mondjuk én a SoT-ot a WW-t végig vittem PS2-őn (a T2T-re még nincsen lé:( ) mellette mind a 3-mat végig vittem gépen semmi különös nincs semejikben sem..... irányításilag -
#6958 Halfer de 1 havernak biztos van..... -
#6957 Én PS2-n nyomtam méghozzá origi-ben, és nem nehéz egyátalán. Kiszeretném próbálni a PC-s verizót is, nincs meg. Eltudna küldeni nekem vki? Részleteket privit. THX!!
-
#6956 oké kösz de nincs PS2-m -
#6955 Halfer próbáld meg PS2-őn ugyan az az élmény!!!!!!! -
#6954 hahó -
#6953 első is elég jó lett, de a közelebbi kép az nagyon állat
nos, aki gamepad-al játszotta a pop3-at mondja meg nekem milyennel és még páran hogy hogyan tetszett ezzel? szerintem nem nehéz billentyűzeten, de már nagyon várom hogy gamepaddal próbáljam ki! -
#6952 Az első télleg nem túl jó de a 2 3 király lett grat -
#6951 várom a kritikákat az első az gagyi azt toom.... de nézd meg és véleményt kérek! -
#6950 1 Fan
2 Fan
3 Fan -
#6949 minnyá belinkelem
-
#6948 LoLLL Tegnap a "Kerti szörnytől" egészen a végéig elvittem hardon újra :D 200%os élettel és kurva egyszerű.....(még hardon is)
ja és A nagyoooon LOLOLOL Ma elkezdtem 6 órakor a SoT ot és már a kertnél tartok :D LOLOL
Én a fantisztikus jah és van új fan artom :D