Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😮 mostmár érthetõ...ha szarban vagy kihúz a csávából...cseles ez a prince<#vigyor3><#nyes><#vigyor>
armageddon666
pontosaaaaannnnn...helyett!!! nagyjából 😄 ja. kb. ezt mondja

@

Ha nagy bajban kimondod, kihúz a csávából vagy vmi ilyesmi

Már rég játszottam... <#whatever>
tigeroo
nekik higgyél, mert én szarvagyok angolból:o)
...?<#wow3>nahjoo mégjobban összezavarodtam..<#nyes>
tigeroo
<#whatever>nemszótam
armageddon666
emberkérõl? nem helyrõl? melynek ha nevét kiejti kapujit kitárja elõtte? én igy emléxem...

@

Stark
De azt is mondta, hogy eze 1 varázs-szó féleség...
szal én itt leragadtam😄

hópihe

tigeroo
kakulukia...de nem õ az!

amikor leestek a sírok közé farah mesélt a hercegnek a nagyanyjáról, aki mindig egy 'kakulukia' nevû emberkérõl mesélt csodás történeteket neki gyerekkorában..

amikor a SoT végén Prince beszámol a "meg nem történt" eseményekrõl, farah megkérdezi a nevét..erre a prince ,,just call me kakulukia"😄
télleg?<#integet2>akkor joo tudni..mondom recsegett oszt gondotam a nevét mongya...<#idiota><#zavart2>
Cool 😊

A SoT végén pedig nem a nevét mondja...

pedig emléxem a SoT végén amikor kinyirbáltuk a vezírt és "idegenként" találkoztunk farah-al, és kérdezte hogy kik vaunk, mondott vmi nevet, meg utána hogy "áj em de princ of perzsia" ...csak pont nem értettem a nevét me a videokártyám tul xar volt a játékhoz és recsegett...<#wow3><#falbav>
SNAKE01
a neve prince!ennyit tudok énis!más neve nemhiszem hogy van!

má nem azé, de egy ideje ismerem és jáccom ezt a játékot, de tudja valaki Prince IgAzI nevét...?<#confused><#zavart2> a SoT-ban emléxem a végén assem emleetette, de én nemtom........nem tudja vki..?<#lookaround>
SNAKE01
annyiszor még meg nem hal!<#duhos2>LOL!<#gonosz2>

Én Xbox-on játszok<#mf1><#bee1>

Hányszor kell speedkill -ezni a dagadékba??

<#wow1>
A legjobb ha Xbox-pn nyomod!!! he he he he
SNAKE01
láttátok már ezt a bugot?a bug!

SNAKE01
biztos hogy nem indulna el!nem birod lehuzni azt a k*rva áram kábelt a cd vagy dvd meghajtódról?

Azzal talán elindulna

"Everything that happens, happens for a reason"

SNAKE01
nem kell letiltani!<#falbav>csak le kell húzni az áram kábelt a cd vagy dvd meghajtódról!<#gonosz2>

Hogy kell a BIOS-ban letiltani a CD/DVD-t??
SNAKE01
azért dob le mert nem jól nyomod a speedkillt!próbáljad!mást nem lehet erre mondani!

Hello tudna valaki segiteni,annál a nagy dagat álkapocs nélküli fickonál járok ,csinálom speedkill -t és mindig ledob a hátárol az a dagadék.

SNAKE01
Amit az orosz csávó csinál az parkour!Eredetileg francia emberkéktõl indult.Gondolom láttátok a yamakasi-t.Abban is ezt nyomják.Amúgy ezt videókból is lehet tanulni,meg úgy is hogy próbálkozol!Énis parkour-ozom 3 haverommal!De még elég kezdõk vagyunk.De azért igyekszünk!Adok egy linket ahol találsz ilyen videókat meg infókat!Ugorj el ide!!

És az mennyit segítene rajtad? Ezt magyarázd meg kérlek!

Why so serious?

koosadam
Kitettem az ablakba egyere és vedd le -.-
Vagy pedig #5391

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Megtenné valaki,hogy az eredetijérõl kimásolja az indítófájlt és felrakja valahova?
Elõre is köszi!

"Everything that happens, happens for a reason"

csicsa
Jólvan na!Úgy látszik belekeveredtem!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Broafka
volt, itt is sztem, meg a humoros és aranyosban, meg a viccekben is, sztem már sokan ismerik, de nagyon tud a csávó az tény, én is ilyen után kutattam, de nem találtam sehol se helyet ahol ilyet lehetne tanulni!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Halfer
http://video.google.com/videoplay?docid=515642196227308929
"A videón látható orosz barátunk biztosan hatalmas Prince of Persia fan, hiszen úgy ugrándozik az épületek tetején, mintha csak egy videójáték lenne az élet." (Daks - Gamekapocs

igeen arro beszélek én is😄
Broafka
lol, az az elsõ 😄
az elsõ az amelyik úgy van hogy jobbra a helyes út és balra egy függönnyel elzárt út ahol deszkákon kell ugrálni és a végén ott a kút...
szal ha jól értelmeztem akkor jót írt el bruja, az az elsõ

...3-ik..😄😮 wow sokbo kimaradtamk,.... hol az elsõ ketttõ?
<#confused>..passz...bár sztem az jobb ha több életed lec
csicsa
Az már a 3-dik.

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

SNAKE01
de kivagytok akadva az élet feltõltõn!<#gonosz2>nekem asszem kettõ hiányzik, na és?ebben semmi extra nincsen ha összegyûjtöd õket!max több az élet csíkod azt kész!az meg nem nagy szám!<#szomoru2>

..nem ott amikor feljössz Klompa kinyirása után a csatornákból..?
Van egy oan rész amikor majd csapdákon kell átmenned, és kivisz a szabadba, és fel kell másznod egy kisebb toronyba... na az a csapdás út mellett van egy oan fojosoo, aminek a kapuja függyönnyel van eltakarva és ugrálnod kell....
ha minden igaz asszem az az elsõ életfeltöltõ..ha nem az akkor mi.,..<#confused>
Hol lehet megtalálni az elsõ életnövelöt???

Broafka
hát szerintem egy print screen is megtette volna...
de volt már ilyen, velem nem, de van egy mappám amiben vannak ilyen bugok
erõl a topicról való asszem, szal valahol fent kell lennije, írd be alulra hogy bug(ok) azt hátha megvan

kirol
Történt már valakivel ilyen: Lefagyott a Herceg szoftvere!!!

kirol
Hogy tudok ide videót berakni? Hova lehet feltölteni?

Broafka
nah itt a videóm Klompa legyõzésérõl
ha megakarod nézni akkor a linken katt a: Click Here To Download! gombra
egy picit bénázom, de próbáltam minnél gyorsabban kinyírni 😊

^_^ lol

Már rohanok is...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Vki tudna vmi képeket adni a szörnyekrõl?
Mert még most kezdem el hétvégén...

Thx

koosadam
Persze! Csináld azt amit én! Vedd meg EREDETIBEN!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Sry, ha már volt, de: nemlehet cd/dvd meghajtó huzogatás nélkül elindítani?

\"Hard to see, the dark side is.\"