13392
-
#7027 Nagyon az elején vagy, így akkor mi lesz később?
-
#7026 Bugz
Ha jol emlékszem ,akkor ott van egy kö ,arra fel mész és végig futsz a falon,és
utána a falrol ráugrasz a fára, ennyi -
#7025 jóóó... mi a problémád? -
#7024 Na tudna vki segíteni?
az a www.stuckergame.com nem űkszik nekem.
Nem jácca le a videokat. :S
Más videos végigjátszó oldal?
Vagy esetleg segítsetek ti.
kössz -
tritonkirály #7023 Ja Reco egyébként mennyi az előfizetés azon az oldalon amit adtál?kösz -
tritonkirály #7022 Szia EgriAti22 Na nekem is ez a hibám sajnos hiába huztam le a gépről a meghajtókat és probáltam bemountolni a mds fájlt akkor azt irja ki hogy Unable to mount this image! Szóval ez igy nem jo
Egyébként reconak Vannak jo ötletei! -
#7021 Hi!
Most ott tartok h lenyilazta a csaj a harangot, bementem a kapun, ügyeskedtem és ilyen kutyaszerű vmik jönnek azokat legyőztem.
Meg van 1 vékony fa amire fel kéne ugrani.
Arra h kell?
Vagy mit kell ott csinálni? -
#7020 FAQ..... :D -
#7019 benne a van a lemez és ezt írja ki nincs ehez valami crack vagy valami mert látam irtak valamit olyasmit hogy le kell húzni a meghajtót vagy valami ilyesmi!
na szónal ezt írja ki:
-
#7018 starforce hack
-
#7017 s mi az?
-
#7016 Ez a StarFuck v08 full müködik vkinek? deamon tools 4.03 kell hozzá -
Dzsiti999 #7015 Hogy milyen fajta CD-re akarod kiírni... Többet nem mondok, bent van az nfo-ban -
#7014 na hi mindenkinek a könyvemet felraktam a könyvem az egyik fanfic oldalra.
A nevem Dart T és felfogjátok ismeri cím alapján ha érdekel valakit. itt van -
THE DAHAKA3 #7013 hello! van 1 olyan programom, hogy GT mir-popt2tpt PatchTools. És ilyenek vannak benne, hogy Philips 52X, sONY 48x, ez mire jó. Valaki segítsen (köszi) -
THE DAHAKA3 #7012 köszi -
Schecsa #7011 Ilyen még nem volt. Egy játékot a végén feladok, már görcsölnek az ujjaim :(( -
#7010 akkor marad az image letoltese...
azert kosz. -
#7009 image kell hozzá ha nem veszed meg eredetiben. -
#7008 próbálkozol és kiderül (szerintem van) -
#7007 Hali...
Egy leragott kerdes az inditassal kapcsolatban lenne: nekem egy 1.9gb-os nem image pop3-am van, van lehetoseg ennek az elinditasara? -
Schecsa #7006 Van itt olyan, aki az összes energia növelőt felszedte? Akkor teljesen körbe ér a kék csík? A játék végén vagyok és amikor szétszed mindent és köröznek a kövek, akkor már alig van energiám. Ha jól számolom 3 energia növelőt találtam meg. Az utolsót itt a vége előtt nem is tudtam megcsinálni. Van rá esélyem, hogy ennyi energiával megcsináljam? -
Prof William #7005 Jobra balra kell ugrálni a két fel közöt...
Valam is volt, hoyg eltévesztettem az ütemet és leeesett. DE könyű megcsinálni...
-
#7004 Ok.
Szal felfutok a falra és utána csak az ugrást kell nyomnom?
Vagy az a és/vagy d betűt is kell nyomni?:D
kössz -
#7003 probálkozz!
minden az utemen mulik. megfelelo pillanatban kell nyomnod ugrást! -
#7002 Hi!
Most ott tartok, hogy megkaptam az időlassítást, átmentem a kapun, mentettem és ott fel kell ugrálni a falon.
Hogy kell flugrálni a falon?
Mindig leesek a 3.ik ugrálásnál.
Sőt vmikor a második sem sikerült.
Lécci segítsetek!
kössz -
#7001 Már semmi baj,csak azt hittem,hogy nem a prince speed kill-t kell használni. -
#7000 dark prince vs klompa? hm? -
Dzsiti999 #6999 Aha, ugyanúgy, mint a simával. De a lánc az nagyon jól sebzi ;) -
reco #6998 hááát ezt éppen nem tudom lehet hogy elfog indulni de lehet hogy nem
mert nekem dvd-s formába volt meg ott nem kellet többször cd-t mountolni
ha nem megy töldsd le innen:itt van
mert ez dvd-s formába van fönn ezen a honlapon fizetni kell érte de nem sokat sms-en keresztül -
tritonkirály #6997 Reco kérlek segits !!!!!!
Na az a helyzet hogy megszereztem a daemon 4,00HE verziot és bé is mountoltam de mikor be kellett volna mountolni a többi cd-t , telepitéskor akkor azt irtak ki hogy néhány fájlt nem tud bemountolni, attol az még el fog indulni????? előre is kösz -
#6996 A teleportált Dark Prince-vel meg lehet ölni Klompát? -
#6995 figy akkor nem játszol a pop3-mal. ez kiamarad. így jártál -
SUNESZ #6994 adeamon 4.?? is megvan és az mds fájl van mountolva nem értem mi lehet a gondazért kösz -
reco #6993 deamon 400-as kell
és az mds fáljt mountold -
SUNESZ #6992 Nem állok ugy hogy megvegyem.
És Lehuztam De igy se jó.köszi a segitséget -
#6991 ájjáj "Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható! Kéretik visszaolvasni és nem 50Hz-en ugyanazokat a kérdéseket ismételgetni."
Amúgy az én véleményemet sem szeretném hangoztatni 50Hz-n át tehát azt is olvasd el :/
-
#6990 VEDD MEG EREDETIBEN! VAGY HÚZD LE AZT A TETVES MEGHAJTÓDAT! -
SUNESZ #6989 Hi!!
Az a gond hogy Nekem nem indul a Prince.
Megnéztem a fórumot és egyik megoldás se jó a gépemen amugy régen elfutott 1 x csak ujrainstaláltam a wint ,ugyhogy nem tudom mi lehet a baja Mindig azt csálja mindha lefagyna és utánna a cd kulcsra panaszkodik .
Ha valaki tudja mi a teendő az plz irjon. -
reco #6988 tudod hogy hányan kérdezték ezt már meg???
hát kb:121231242335436342654645