Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na akkor kell nyomni amikor az idõ lelassul..és felvillan a tör
Csak azért gondoltam hogy kell várni valami jelre hogy ellökjem a kezét, mert néha ilyenkor is belassult az idö...asszem eddig a 547 próbábol 3szer😄
sztem se rossz az oldalad! grat hozzá! (jobb mint az enyém 😄) összesen 4-5 boss van (1ik nemtom boss-e de most vegyuk annak 😊)
Klompa (nagy dagi a nagy karddal)
Mahasti (lila ruhás csaj)
Stone Guardian (a fa-kõszörny amin "lovagolni" kell)
Az ikrek (2en vannak és (sokak szerint, de én kivétel vagyok) kemények)
Vizier (nagy és sárga 😄)
sorrendben hogy kell megölni õket (speedkill or nem):
K: 2 speedkill, csapkodd lábát + 1 speedkill
M: üsd, vágd, védekezz, változz, lassíts, támadj, szaladj, ölj (közben 2-3* van hogy nyomogatni kell támadás gombot)
SG: üsd a lábát hátulról, mássz fel rá, speedkill, irányitsd
I: üsd a kardost, gurulj balta elõl, támadd baltást (ezt 2*), speedkill és újra ez
V: támadd, -ha két karral üt gurulj, ha eggyel védekezz- gurulj szobrok elõl (1+2+3), kerüld köveket, oszlopon fel, speedkill (3), mássz utána és nosztalgiázz Mátrixbol 😄 ha meguntad speedkill... (ráérsz, 3 körbemutatásig vártam asszem)
Klompa (nagy dagi a nagy karddal)
Mahasti (lila ruhás csaj)
Stone Guardian (a fa-kõszörny amin "lovagolni" kell)
Az ikrek (2en vannak és (sokak szerint, de én kivétel vagyok) kemények)
Vizier (nagy és sárga 😄)
sorrendben hogy kell megölni õket (speedkill or nem):
K: 2 speedkill, csapkodd lábát + 1 speedkill
M: üsd, vágd, védekezz, változz, lassíts, támadj, szaladj, ölj (közben 2-3* van hogy nyomogatni kell támadás gombot)
SG: üsd a lábát hátulról, mássz fel rá, speedkill, irányitsd
I: üsd a kardost, gurulj balta elõl, támadd baltást (ezt 2*), speedkill és újra ez
V: támadd, -ha két karral üt gurulj, ha eggyel védekezz- gurulj szobrok elõl (1+2+3), kerüld köveket, oszlopon fel, speedkill (3), mássz utána és nosztalgiázz Mátrixbol 😄 ha meguntad speedkill... (ráérsz, 3 körbemutatásig vártam asszem)
@
n.m. sok szerencsét<#eljen>#eljen>
ok probálkozok addis is köszi minden tippet 😊
és AKKO kell nyomizni a gombot
jah villan a kezében a tör amikor felemeli és "majdnem megáll" az idõ
..hát mondom lehet h konzolon és pc-n más mert konzolon akkor kell +nyomni a gombot amikor felemeli a tört h döfjön és tejjesen lelassítja h legyen idõd megnyomni a gombot....akko probáld +nyomi amiko a kezét d"döfésre emeli"...ennél többet nemtok segíteni...
Tom xar dolog a speed kill...nemtod miko kell megnyomni<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Tom xar dolog a speed kill...nemtod miko kell megnyomni<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Ugy van hogy megnyomod a speedkillt és mikor a tör villan balgomb
Ok de akkor mikor kell megnyomni a bal gombot hogy ellökje a kezét? pl. mikor a válla felett van a keze?Mert én már mindehol probáltam megnyomni de valhogy nem sikerült😞 ja és nem nyomogatok összevissza😊
....mármint lehet h hülyeséget beszélek nektek és más a speed kill xbox-on..<#confused>#confused> mert nálam ugy van h a pallóról elugrasz, lassíítja az idõt, nyomni kell speedkillt mert ha nem akkor nem tucc ráugrani!!Igy van pc-n is?
..jah télleg hogy érted miko nem reagál ha nyomod a speed killt..? azt vágod h akko megy a speed kill ha a pallóról a muksóra ugrasz, akko lasítja és AKKOR kell nyomnod..!
honnan veszed hogy akkor kell a speedkill??? speedkill akkor kell mikor villan a tõr.... ha nem villan, hidd el, nem is kell!
@
..hát pedig ha eredeti nemkéne xarnak lenije....nemtom h mivan mondom sztem kezd elõrö....lehet h szarul hangzik de +kell probálni..😄
Igen😊 Ez az a játék amit semmi pénzért nem hagynék ki, madzagokat nem akartam huzogatni ugyhogy maradt ez😊 valami megoldás csak lesz<#szomoru1>#szomoru1>
.és eredeti a játék jahooo😄?
Most csinaltam meg ugy hogy az elötte lévö mentést folytattam de nem jó...ez van😊
Végülis nem vészes elöröl kezdeni csak nem biztos hogy megoldja😞 nem lenne jo dolog megint ugyan ott lenni😞
hogy van-e? nincs😊
:S
😄 látod ezért joo xboxon vagy ps2-n jáccani ott általában nem bbogaras a játék..😊 ezé töltöttem le inkább xboxra me pc-n televolt bogarakkal..vagy konzolod?
A pop játékok nekem mindig ilyen bogarasak😞
jaj ne😞
Mondjátok hogy nincs mégegy olyan boss ahol speed kill kell mert sztem nekem néha nem müködik..legalábbis amikor a kezét kell ellökni ott is van egy lassito effect?
..lehetséges h vmi bug....
nekem vmi ien volt régen h egy bizonyos résznél kellett volna lennie egy kis doboznak amit tologatni kéne de nemvolt szal egy mentéspontal elõbb kezdtem de még igy is xar volt...szal elõröl kellett kezdeni az egészet és láss csodát ott volt a dobozka...<#hehe>#hehe>
nekem vmi ien volt régen h egy bizonyos résznél kellett volna lennie egy kis doboznak amit tologatni kéne de nemvolt szal egy mentéspontal elõbb kezdtem de még igy is xar volt...szal elõröl kellett kezdeni az egészet és láss csodát ott volt a dobozka...<#hehe>#hehe>
ok persze azt értem csak épp az a baj hogy nem jon be a speed kill effect...de most megprobálok egy régebbi mentéstöl játszani hátha
😄 az joo ötlet... hány boss van..?
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
amúgy most dolgozok egy boss-ok végigjátszásán az elsõ boss már fönn van a honlapon aki segítséget akar
...
<#nezze>#nezze>grat sok sikert<#wave>#wave>
azt a cikket pont nem én írtam.a zenémhez meg azt mondanám hogy van TTT-s zeném csak az a baj vele hogy nem lehet 1 MB nél nagyobb területû zenét föltenni.el bruja kösz.és mindenkinek még dolgozni fogok rajta de megpróbálta hogy jó e eddig
...
jah az íjászok nagy szemét lények<#hehe>#hehe>
az összes speedkillnél amikor a 2szemét paszirozod ki meg amikor a hátára fogsz felpattanni! akkor nyomizd miko speedkill közben már emeli a tõrt hogy lesújtson vele, akkor lelassul a kép, és akkko nyomizd a gombot!
ok megprobálom...neked is köszi
Mindenkinek akinek ijen baja van kezdje újra néhány mentéssel azelõttrõl<#awink>#awink>
Nekem az íjászoknál volt ilyen baj, de megoldottam
Nekem az íjászoknál volt ilyen baj, de megoldottam
de nekem naon teccik a holnapod föleg az a joo kis zene amit sajnos a two throneesból kihagytak....sztem ez a zene illik a játékhoz...grat a honlaphoz!<#worship>#worship>
Ez még az "elsö szeme"?😄
..hát akkor kéne +nyomizni a gombot, amiko ugye felpattan a hátára, megy a speed kill, és egy pillanatra lelassul az idõ...csak idõzítés kérdése!
Én is szenvedtem me mindig rosszkor nyomtam meg a gombot....probálkozz sok szerencsét!😊
Én is szenvedtem me mindig rosszkor nyomtam meg a gombot....probálkozz sok szerencsét!😊
.,.és dark prince "joo fej"..joo a dumája😊))
Tudom hogy elég ciki meg már egy csomoszor megbeszéltétek de az elsö föellenségnél nemtudok továbbjutni😞 elolvastam már azt a hozzászólást ahol részletesen le van írva, de az alapján se megy...mér van az hogy a mamlasz hátán nem világít a tör mikor speed kill kell? meg ha hallok valami "susogo" hangot és akkor nyomom meg a bal gombot akkor is csak nagyon ritkán üti el a kezét. Ha esetleg sikerül, akkor amikor a szemét kell kiszurni néha a tör nem is jelez😞 ez valami bug? a második szemét egyáltalán metudom kiszurni...miután a kezébe vesz nemtudok mit csinalni😞 plz valaki tudom hogy régi téma de ha tudtok segitsetek.
szép honlap csak kevés az info rajta. nem értek azzal egyet hogy a Dark Prince nincs jol kivitelezve. sztem ötletes is, jo is, szép is... és ha platformrol-platforma ugrálunk mit tehetünk? széttörünk 1 ládát! szal ilyen aproságok, bár az elsõ az relativ mert ez az én véleményem de én elfogult vagyok ezzel a gémmel! 😊 ja és a háttérzene az lehetne TTT-s http://www.inonzur.com -rol letudsz szedni néhány zenét. vagy a dahakateamrol 😊
@
😮ól rájt
😄😄
nahjo ne kevejük ..pedig má kezdtem +érteni..😄<#wow1>#wow1><#vigyor>#vigyor>