13392
-
#7067 Biztos Sulinetes géped van és azért. Ugye, mert így akkor Lmegy a gari :P
-
#7066 Ehh..feladom,nem birom megölni a vezirt.Megcsinálom az első kettő részét a meccsnek és amikor ugrálni kell,mindig leesek és meghalok :(
-
#7065 nem talaltam benne semmi olyat,ami csak egy kicsit is hasonlitana az NFO-ra...
de most mar teljessen mindegy... feladtam...
...a doboza annyira szep... -
#7064 Na elkezdtem újra a TTT-t és alig bírtam abbahagyni csak nézem a TV-t és inkább azt nézem mert TTT-zni máskor is tok -
#7063 Honnan lehet a demo-t letölteni?
Elöre is köszi -
#7062 Aki ezt nem tudja,meg is érdemli! -
Dzsiti999 #7061 Ja, a letöltött fájlok között. Azt végigolvassátok, és tudni fogjátok mit kell csinálni... -
#7060 sztem meg arra gondolt hogyha belenéznétek a CD tartalmába, akkor kell lennie benne gey NFO fájlnak, és azt kéne elolvasnotok (szvsz) -
reco #7059 F.A.Q-ra gondolt szerintem -
#7058 meg ott a demo is nem? az a kedvcsináló -
#7057 bocsi,de milyen infot es hol? mert nekem az van meg es benne nincsen...
elore is koszi -
#7056 kezd az első részével sztem... a Sands of Time-mal, majd folytasd a Warrior Withinnel, addig tényleg nem érdemes pénzt kidobni rá, de ha mindenáron játszani akarsz vele, akkor húzd le a kábeleket, vagy szenvedj :) -
#7055 mi az hogy nincs pénzem csak nem költök sok pézt egy olyan játékra amit aszt se tudom milyen CSAK KI AKARTAM PRÓBÁLNI MERT AZT MONDTÁK HOGY JÓ KIS GAME -
#7054 nem! mi az a hotdog.hu? amúgy? -
Dzsiti999 #7053 Egy jó tanács, akinek nincs pénze: Ne a DVD-set töltsd le, hanem a CD-set, és olvasd el az NFO-t... -
#7052 tessék így kell felfogni. tritonkirálynak biztosan okoz a játék pár szép órát
akinek meg nincs rá pénze, de akar vele játszani, nem hiszem el hogy egy meghajtólerántás állítja meg -
tritonkirály #7051 nem baj akkor is megveszem mert hű játékosa vagyok a pop sorozatnak és egy ilyen kis malőr nem állít meg abban hogy ne játszak vele
POP forever!!!!!!!!!!!!!:) -
tritonkirály #7050 Én szerintem is megveszem csak nem tom mikor mert ha a héten megveszem biztos utána engedik le az árát -
#7049 oké, szia -
#7048 -.- -
#7047 nem baj kibirom -
#7046 akkor ezt a játékot kihagytad -
#7045 kösz azt nem fogom az 100 -
#7044 ... hogy megveszed! -
#7043 nyugi tényleg van megoldás arra hogy ne húzd le a meghajtókat ... -
#7042 ha csak ezért jössz ide akkor mehetsz is! -
#7041 -
#7040 LOL ha ez neked szétszedés akkor megis érdemled hogy kihagyd az sf3-as gameket. -
#7039 akkor huzzá a picsába innen....[és vedd meg] -
#7038 HÁT én nem fogom szétszedni a gépem a játék miatt azt SZENT -
#7037 ... én arra gondoltam hogy vegye meg... :P de ez is egy megoldás... -
#7036 fel kell mászni a fa dobozra ,és ott ahol van a falon karmolás nyom van ,ott végig futsz ,és ráugrasz az erkélyre,elforditod a kart,és utána ,a fadobozt eltolod és amedig tod ,és arror ráugrasz ,oda ahol kinyilt az ajtó ,és föl mész -
#7035 Ja nekem.
Az a lényeg hogy telepítés előtt húzd le a meghajtókat. -
#7034 Igen! nekem! meg még jópár embernek! -
#7033 van olyan akinek a meghajtókat lehúzva megy a játék? -
#7032 Sztem jó a játék én a másolttal játszok, de nekem először azt mondták az őseim, hogy akkor vehetem meg, ha már megjelenik Ubisoft Excusive-os verzióban.Sztem vedd meg.MEGÉRI. -
#7031 Helló hali csá csumi mindenkinek.Broafka te szoktál HotDog.hu-zni?Me találkoztam ott is egy Broafkával, de nem tom hogy te ő vagy-e! -
tritonkirály #7030 Sziasztok az lenne a kérdésem mivel meguntam a másolt játékok hülyeségeit, hogy nem jo a crack vagy egyéb... szoval az lenne a kérdésem hogy megérné megvenni eredetiben a two thronest?
Pénzem van rá csak nem tom megéri-e?
Valaki válaszoljon Kösz:) -
#7029 Most a The Upper City-nél tartok.
Mentettem.
Van 1 ilyen fa keresztszerűsség.
Azon probálkoztam ugrálni, meg falon menni de nem megy sehogy.
Itt már a sima prince-szel vagyok.
Segítsetek!
kössz -
#7028 Ok.
kössz.
sikerült magamtól is megoldanom.
Csak eléggé nehéz volt. :D
Most az elején vok?
Amugy azt hozzáteszem ,h lehet hogy azért nehéz nekem mert ez előtt egyik prince of persia-val játszottam. Csak evvel.
Na mind1.
Azért kösz.