Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
@
2.: Prince of Persia Trilogy - OST !!!
HAMAROSAN FREE LETÖLTHETÕ 'VALAHONNAN' 😉
@
Why so serious?
vagy vedd le a brightnesst és fülelj😄D!!
Why so serious?
@
figy, azt nem mutatja hogy lángol Babilon amikor megölöd Kaileenát, akkor csak megölöd Kaileenát, meghal a dahaka, nincsen homok, elveszi tõlünk az amulettet, szal a homokról semmi hír, mivel nem készült el, és akkor szépen visszamegy Babilonba, szal nincsen csata sem...
Amúgy tényleg a sztorira kéne figyelni és nem arra, hogy a Sötét Herceg miket dumál bár két dolog megmaradt a fejemben😄
Volt amikor leestünk a Vezírnek hála akkor mondta, hogy :Tik-tak Prince...tik-tak
A másik az utolsó harban HUHÚÚÚÚ PRINCE!
Ez a kettõ nagyon tetszett, mert jók voltak😄
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
nem kéne... mert abban nem történik semmi!
mit csináljanak meg? hogy visszamegy Babilonba a herceg és happy end? ha csak egyszer figyelnétek a storyra annyira jó lenne... a másik végletben Kaileenát megöli a Dahaka, nincs Kaileena, nincsen homok, nincsen Dahaka... ergo az lenne a tovább hogy visszamegy a herceg, jaj de jó vissza jött a herceg, mindenki örül, juj de jó... ennyi
Álljatok egyhejben nyugodtan és várjatok......
a Dark Prince el kezd dudolni 😄
Majd késöbb meg szólal:
"Where is the Vesir?"
meg az a szöveg amit levág a lillia rucis csaj legyõzése után (mielött Fhara észre veszi hogy homok szörny a prince
"I remembring I kill one monster I get som sand.... Yes I Think to This" vagy vmi ilyesmi 😄
és meg van a személyes besorolás:
SoT : Kalandozós akciós
WW : Bruttális gyilkolós
T2T : Poéééénos akció dús kegyetlenkedõs 😄
Wehhehhhehehe
Na csá további jó gamolás és télleg jó lenne az a netes game az az MMORPG!!!!!
Írjunk levelet a készítõknek ja meg a másik ez a WW-nek csak az egyik bejezésének a folyatása kéérni kéne hogy a másikat is csinálják meg!!!!!
Na télleg lépek csá
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Unleash Your Inner Monkey
Why so serious?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Legvégén tartok. . A vizier... -továbbiakban Bob- legyõzése már most látom hogy idegrohammal fog párosulni.
Az a bajom, hogy miután az 1/3-ad ereje lenn van, és keringenek a kövek, nem tudom elõhívni a Speed Killt !
Elkezdeném a felszaladást az oszlopra, hallom is a SpeedKill hangját, nyomom egybõl a gombot, de BOB tovaröppen.
Engem meg szétb@sznak idõvel a kövek.
Mér ?<#help>#help>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Hogy kell a joo utat választani, hogy a dahakát öljük meg?<#miaz>#miaz>
ha tetszik ha nem próbáltam jóra megcsinálni mégjobban fog tetszeni ha majd kész lesz a végigjátszás a bossokhoz meg majd rakok több képet csak azt nem tudom hogy hogy kell videót fölnyomni ha valaki tudja segítsen nem fogja megbánni
...
...
***SPOILER***
valójában DarkPrince (és csak a képzeletünkben van szerintem)
***SPOILER VÉGE***
@
Jah, és akit érdekel: a DT-re feldobok egy cuccot (holnap vagy holnapután), hogy a DP-vel is lehessen menni a fõellenségek ellen... 😉 Csak írok hozzá használati utasítást...
én még mindíg az ikreknél tartok..zudom h mit kell csinálni de semmi kedvem hozzá h szenveggyek😛😄
és télleg van valami gonosz herceg alias evil prince?
Az egyik honlapon olvastam én meg csak ugy tudtam h "csak "dark prince van..<#idiota>#idiota>
@
Fekete-fehér szûrõ (minden fekete-fehér lesz)
Tõr bevillanása
hangok eltompulása (én zugásnak értelmezném de néha zavaro ha CSAK erre figyelsz mert mikor sebzel akkor is adhat ilyen hangot)
idõ megállása
@