13392
-
#7107 Az iso image nem jó. Töltsd le DC-ről a nagy DVD MDF MDS fileokat csak úgy fog menni. Vagy megpróbálhatsz a DVD-dből mdf-et csinálni, de iso az tuti nem jó. -
#7106 most v.mi baja van a disc key-el
-
#7105 na most ki van húzva a DVD és a CD meghajtó és image filéből telpítem
-
#7104 figy! szerezd be a dvdképet. meghajtót húzd le dt-be tallózd be és jácc! váhh -
#7103 hja -
#7102 daemon tools 4-ed van? -
#7101 akkor csinálok belőle iso filét [megvan] lehúzom a meghajtókat [megvan] felrakom a játékot [megvan] még akkor mit csináljak??????
-
#7100 mivel ha lehúzod a DVD meghajtót akkor nem tudod betenni a lemezt,és pedig kell neki lemez csak daemon 4-be.szal szedd le alcohollal vagy valamivel képfájlba és úgy mountold be a daemonba... -
#7099 Vazze akkor hogy rakjam fel a játékot [Ráolvasással?] -
#7098 hogyhogy régen rossz????
-
#7097 Lásd ahogy a 7019. üzenetben a kép szemlélteti -
#7096 az már régen rossz ha be kell tenni a DVD-t... -
#7095 na nekem úgy van hogy berakom a DVD-t és akkor elindul a telepítés aztán beírom a CD-Key-t -jelek nélkül aztán kíírja hogy please insert POP3 disc -
#7094 a DVD-s verzióhoz nem kell mini image! -
#7093 ilyenkor mit kell csinálni??????
-
#7092 na ittt az első probléma nekem 1 DVD-n van az egész nem képfájlokban csak a mini image van meg képfájlban -
#7091 nabazz nyomd be a dvd-képet! grrr -
#7090 Kihúztam a CDket így se megy
-
el bruja #7089 ... -
#7088 nem,huzzál innen máshova spamelni![irták már a megoldást] -
#7087 most akkor húzzam ki a meghajtókat és tegyem be a mini imagét????
-
#7086 tudsz segíteni??????????????????
-
#7085 most ez nagyon szépen néz ki hogy ennyi hasz-t írtál (a semmiért) -
MrAndree #7084 De mit akarsz te a mini image-el? Ugyanis azzal nem megy. Csak akkor indul el ha kihúzod a meghajtókat. De úgy simán. Többnyire. -
#7083 ent van minden mindent úgy csináltam mint a FAQ-ban van csak azt a kihúzást a CD-DVD-t meg a letiltást különben minden megy ha valakinek van RelaVNC-je akkor lécci kapcsolja be
IP címem:192.168.0.2 vagy 192.168.0.103
VNC címem: srata:5907
LÉCCI SEGÍTSETEK
ELŐRE IS KÖSSSSSZZZZZZ
SrAta -
#7082 -
#7081 -
#7080 -
-
#7078 -
#7077 Hy all
V.ki könyörgöm küldjön egy prince of persia the two thrones mini imagét
előre is nagyon kösszz
SRATA
-
el bruja #7076 a játék eredeti honlapját nézted már? sztem onnan biztos leet demot letölteni! -
Dzsiti999 #7075 Sehonnan, mert nincs demo... -
#7074 Valaki irta hogy aki nem meri megvenni eredeiben az töltse le a demot!
A demo-t honnan lehet letölteni?
Elöre is köszi -
#7073 Talán arra is van lehetőség Próbálj kívülről benyomni egy bővítőhelyet aztán egy másikat és onnan már letudod hőzni és talán még vissza is tudod dugni. -
#7072 Ehh...rövidnek nem volt rövid.Nálam nem az egy játék se.Mivel koleszos vagyok,csak hétvégén játszok velük akkor is 1-2 órát így egy normál játék nekem 1-1,5 hónap.
Könnyűnek én igazán a Life Upgrade-ket éreztem.Ha volt nálam 1-2 teli Sandtank(mondjuk szinte mindig teli volt a sok kancsó miatt) akkor seperc alatt túl jutott rajtuk az ember.És még el se voltak dugva.Pedig a WW-be szendvettem egyik másikért.A vége viszont nagyon nehéz volt.Ez vezír egy csudafickó:) -
#7071 nem tartottad rövidnek? mert nekem az volt, kb 6X végig kellett vinnem hogy úgy normális hosszúságúnak tűnjön
és könnyű is volt sajnos... -
#7070 Nah csak sikerült!Összeségében tetszett a játék,kellőképpen nehezek és könnyűek voltak egyes részek.Jó játék volt így 2006 elején.Megy a polcra. -
#7069 ugyanolyan... -
tritonkirály #7068 Na császtok , el tudnátok mondani milyen az irányitása a játéknak a warrior withinhez képest? nehezebb vagy könnyebb értitek , kamera stb...