13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • fv82
    Az iso image nem jó. Töltsd le DC-ről a nagy DVD MDF MDS fileokat csak úgy fog menni. Vagy megpróbálhatsz a DVD-dből mdf-et csinálni, de iso az tuti nem jó.
  • SrAta
    most v.mi baja van a disc key-el
  • SrAta
    na most ki van húzva a DVD és a CD meghajtó és image filéből telpítem
  • Halfer
    figy! szerezd be a dvdképet. meghajtót húzd le dt-be tallózd be és jácc! váhh
  • SrAta
    hja
  • SNAKE01
    daemon tools 4-ed van?
  • SrAta
    akkor csinálok belőle iso filét [megvan] lehúzom a meghajtókat [megvan] felrakom a játékot [megvan] még akkor mit csináljak??????
  • SNAKE01
    mivel ha lehúzod a DVD meghajtót akkor nem tudod betenni a lemezt,és pedig kell neki lemez csak daemon 4-be.szal szedd le alcohollal vagy valamivel képfájlba és úgy mountold be a daemonba...
  • SrAta
    Vazze akkor hogy rakjam fel a játékot [Ráolvasással?]
  • SrAta
    hogyhogy régen rossz????
  • SrAta
    Lásd ahogy a 7019. üzenetben a kép szemlélteti
  • SNAKE01
    az már régen rossz ha be kell tenni a DVD-t...
  • SrAta
    na nekem úgy van hogy berakom a DVD-t és akkor elindul a telepítés aztán beírom a CD-Key-t -jelek nélkül aztán kíírja hogy please insert POP3 disc
  • SNAKE01
    a DVD-s verzióhoz nem kell mini image!
  • SrAta
    ilyenkor mit kell csinálni??????
  • SrAta
    na ittt az első probléma nekem 1 DVD-n van az egész nem képfájlokban csak a mini image van meg képfájlban
  • Halfer
    nabazz nyomd be a dvd-képet! grrr
  • SrAta
    Kihúztam a CDket így se megy
  • el bruja
    ...
  • SNAKE01
    nem,huzzál innen máshova spamelni![irták már a megoldást]
  • SrAta
    most akkor húzzam ki a meghajtókat és tegyem be a mini imagét????
  • SrAta
    tudsz segíteni??????????????????
  • Halfer
    most ez nagyon szépen néz ki hogy ennyi hasz-t írtál (a semmiért)
  • MrAndree
    De mit akarsz te a mini image-el? Ugyanis azzal nem megy. Csak akkor indul el ha kihúzod a meghajtókat. De úgy simán. Többnyire.
  • SrAta
    ent van minden mindent úgy csináltam mint a FAQ-ban van csak azt a kihúzást a CD-DVD-t meg a letiltást különben minden megy ha valakinek van RelaVNC-je akkor lécci kapcsolja be
    IP címem:192.168.0.2 vagy 192.168.0.103
    VNC címem: srata:5907
    LÉCCI SEGÍTSETEK
    ELŐRE IS KÖSSSSSZZZZZZ
    SrAta
  • SrAta
  • SrAta
  • SrAta
  • SrAta

• SrAta
  • SrAta
    Hy all
    V.ki könyörgöm küldjön egy prince of persia the two thrones mini imagét
    előre is nagyon kösszz
    SRATA
  • el bruja
    a játék eredeti honlapját nézted már? sztem onnan biztos leet demot letölteni!
  • Dzsiti999
    Sehonnan, mert nincs demo...
  • buldozer99
    Valaki irta hogy aki nem meri megvenni eredeiben az töltse le a demot!
    A demo-t honnan lehet letölteni?
    Elöre is köszi
  • fv82
    Talán arra is van lehetőség Próbálj kívülről benyomni egy bővítőhelyet aztán egy másikat és onnan már letudod hőzni és talán még vissza is tudod dugni.
  • Disk
    Ehh...rövidnek nem volt rövid.Nálam nem az egy játék se.Mivel koleszos vagyok,csak hétvégén játszok velük akkor is 1-2 órát így egy normál játék nekem 1-1,5 hónap.
    Könnyűnek én igazán a Life Upgrade-ket éreztem.Ha volt nálam 1-2 teli Sandtank(mondjuk szinte mindig teli volt a sok kancsó miatt) akkor seperc alatt túl jutott rajtuk az ember.És még el se voltak dugva.Pedig a WW-be szendvettem egyik másikért.A vége viszont nagyon nehéz volt.Ez vezír egy csudafickó:)
  • Broafka
    nem tartottad rövidnek? mert nekem az volt, kb 6X végig kellett vinnem hogy úgy normális hosszúságúnak tűnjön
    és könnyű is volt sajnos...
  • Disk
    Nah csak sikerült!Összeségében tetszett a játék,kellőképpen nehezek és könnyűek voltak egyes részek.Jó játék volt így 2006 elején.Megy a polcra.
  • armageddon666
    ugyanolyan...
  • tritonkirály
    Na császtok , el tudnátok mondani milyen az irányitása a játéknak a warrior withinhez képest? nehezebb vagy könnyebb értitek , kamera stb...