Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx😊
én csak a horrorjátékoktól parázok be😄
a filmektöl meg annyira nem, mert ha sok horrot láttá, akor tudod, ha a csaj kinyitja a hûtö-t akkor valami parás dolog lesz😄
pl miokor becsukja az ajtaját ott lesz 1 zombi vagy mittomén😄
hópihe
Ja a Silent Hil 4-t valaki végigtolta ps2-n sztem király lett az is.
Bazz ez a Ps2 király de a ps3 is odavág nagyon 😊<#vigyor4>#vigyor4>
@
@
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
+ölöm magam. eljutok addig h. levágom mind a 2 szárnyát (vizier) a kövek lépcsõzetesen felemelkednek, de addigra már elfogy az "idõlassítóm" és mindig "lelõ" <#pardon1>#pardon1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Probléma: eljutottam oda, hogy egy baromi nagy szörnyet kell kicsinálnom.
Addig okés hogy felkell mászni iude oda és onnan megtámadni de a támadások elõl kitér vagy ledob magáról. Mit tegyek ??
lefogom tölteni ezt a FEAR-t úgy dícsérik...
half life 2-t is tolom, most érek a "toronyba" de már kurvára unom..
FEAR..hnn jó , fõleg amikor benyomod a bullet time-ot és shotgunnal szétosztasz mindenkit😊) de nem vittem végig
képzeld el ha ugyanazon a helyszínen lennél, mondjuk FPS nézetben, és a grafikán lenne a hangsúly, nem a pályaelemeken...elég komor+sötét (pl a sandwraith-á válás animjában jól látható, bizony nem szívesen lennék ott egyedül<#ravasz1>#ravasz1>)
a legfeelingesebb az amikor már rég volt dahakás üldözés,ideje lenne egy ujabbnak csak azt könyörgöd hogy még ne, még ne..😊)
Why so serious?
amúgy meg mostanában már én sem félek annyira a horroroktól, de azért nézek horrort hogy egy kicsit borzongjak rajta, nem azt mondtam hogy becsukom a szemem, és: "juj ezt nem bírom nézni"-t ordibálok és visongok, csak nézem, kicsit gyorsabban ver a szivem (ergo egy picit megnõtt az adrenalin szintem). És tudod, amikor az embernek felmegy az adrenalin szintje az jó érzés, ugyanezt érzed amikor lecsúszol egy hullámvasúton... egyszerûen jó érzés ha egy kicsit borzong az ember, de ha te csak úgy nézed azt semmi haszna... akkor tényleg értelmetlen neked akármit is megnézi vagy játszani, rosszabb vagy mint a terminátor, õ legalább érzékelte a sérüléseket :-/
Én nem igazán értem, hogyan lehet parázni bármilyen horrorfilmen vagy játékon. Imádom a horrorfilmeket és láttam már szinte minden fajtát a-tól z kategóriáig, meg horror játékkal is játszottam már párral de félnem eddig alig párszor sikerült. Pedig mindig éjjel nézek horrort mert nappal semmi értelme.
Why so serious?
Far Cry iszonyat béna játék sztem, baromi unalmas volt, de a Grafikája, hát amikor elõszõr láttam, az álomszép volt, a víz, a mozgások, az baromi jó volt
Half Life 2-t meg ki nem állhattam 1 részt mert baromi sokáig töltött, másrészt mert szintén unalmas volt...
a Quake 4-gyel nem játszottam... és a Fear-rel sem
Az Alien vs Predátor az tényleg parás volt emberrel, a másik két fajjal hamar végig lehetett menni...
jó dolog horror-t nézni, meg horror játékokkal játszani mert megedz, szal ha eddig féltél a sötétben akkor nézz meg egy horrort SÖTÉTBEN, leginkább egyedül, különben csak röhögés lesz az egész... majd mennyél ki a sötét konyhába vagy WC-be, és minnél kevesebbet menjen fel közben az adrenalin szinted, vagyis ha úgy érzed hogy már nem dobog olyan szaporán a szived, akkor lényegében sikeresen teljesítetted a küldetésed
én így csináltam, azóta sokkal kevésbbé félek a sötétben... van úgy hogy egyáltalán nem gondolok semmi rémesre... (nagy haszna van ilyenkor a fantáziának, fõleg ha elképzeled hogy te vagy a fõhõs és biztos túléled...)
Why so serious?
de aztán jöt a Half-Life 2, ott a 2. végégjáccásnál szartam csak be Raweholmban😄
de nagyon nemcspiázom a horrorjátékokat😊
a Quake 4 az király volt, de nagyon amibe még volt para, az a FEAR😊
és sezrintem a WWhangulata tök király, az nem horror, söt nem is ilyesztö😊
hópihe
Why so serious?
egyébként meg írtam hogy ANNO
de azért a thing is elég rémisztõ szerintem, fõleg amikor megyek és hátulról hirtelen a társam thing lesz...
de a doom sem rossz GRAFIKAILAG a játék amúgy meg sztem picit... hát... gagyi
Why so serious?
nem túl új de segít megedzõdni...
én azon gyakoroltam, elõszõr csak a 2. pályáig jutottam el, aztán uninstal, majd instal aztán eljutottam az 5., 6. pályáig, ismét abbahagytam, és harmadszorra sikerült végigvinnem, az kb úgy 3 gatyát jelentett anno 😄
most egy gatyával végigviszek egy csomó horrort ha akarod, és maximum csak piszkos lesz, de megtudnám csinálni tisztán is 😛
jó a TTT meg jó kis ötletek vannak (sajnos nagyon rövid és könnyû) de még akkor is nálam a SoT az egyik igazi PoP
a WW-tõl már olyan darkos, meg nincs is olyan régi, perzsa hangulata, a WW-tõl már inkább egy játék lett
de félreértés ne essen PoP a legjobb játék, favorit
Szuper volt.
Szerencsére a sorozatban a WW csak egy "kisiklás" lehetett, de szerencsére a TtT már ismét fantasztikus lett.
remelm segitettem ezzel.
Önmagam paródiája vagyok.