13392
-
MrAndree #7147 Én is magamtól vittem végig mindhárom részt, soha nem kellett végigjátszást használnom vagy segítséget kérnem. Az már más kérdés, hogy néha egy nyugtató jól jött volna mert képes volt annyira felhúzni néhány rész. :) -
el bruja #7146 jah még mindíg Vizier...? -
#7145 no harag pls!!! csak kérdeztem! (mert nem értettem benne a viccet azért) -
#7144 Yo mind1.
Most a pop3-al szenvedek. :D -
el bruja #7143 sztem a 2.része 1 kicsivel talán nehezebb...vagy nem. Áh sztem igen De sztem érdemes a 2t is végigvinni, ha meg nemmegy televan net leírásokkal -
#7142 Enyhén...
Ha nem lett volna végigjátszásom akkor kb most lennék kész vele.
A felénél kaptam hozzá végigjátszást.
Az 1-ről van szó.
Ezek után meggondolom, hogy kelljen-e a kettő. :D -
el bruja #7141 A syberia nehéz volt bugz..? 1 vagy a 2? -
#7140 Jó.
Arra magamtól jöttem rá, hogy mit kell csinálni.
CSak nem tom megvalósítani.;) -
#7139 Sztem a Sands of Time-ban a vezír volt könnyű nehezebbre számítottam de ez semmin sem rontott! Nekem kifejezetten tetszett a vér helyetti villanás benne. A Warrior Within valami brutális hardon végigvihetetlen mű lett Kaileena mér Normálon is Extra Hard lehetne másik játékokban :)
A The Two Thronesban a Vezír sztem abszolút nem volt könnyű nekem mert ugye senki nem mondta el, hogy mit kell csinálni önerőből rájönni ez lett volna a kihívás és nem az, hogy letöltjük a videót, megnézzük azt leszarozzuk... -
MrAndree #7138 A warrior within nehezebb, legalábbis szerintem nehezebb volt mint a ttt. A vezír meg könnyű. :)
A sands of time-ot meg szedd le mindenképp mert nagyon jó játék. A grafika meg miért lenne szar? Régi egy kicsit de azért még bőven elmegy. Mellesleg a grafika miatt kihagyni egy ilyen király játékot az bűn. :) -
#7137 Az a kár, hogy az ismerőseim között senki sem játszik evvel a game-mel.
Akkor nem lennének ilyen gondjaim.
Ennél nehezebb game csak a Szibéria.
Na avval mennyit szarakodtam...
De ott használt vmit a végigjátszás.
Itt szinte semmit.
CSak a videos segít, de a vezírnél nekem az se.
na mind1. -
#7136 A Warrior Within is ilyen nehéz?
Azon gondolkodom, hogy leszedjem-e.
A Sands Of Time-ot biztos, hogy nem mert annak szar a grafikája.
Az lenne a legegyszerübb ha valaki átjönne és megcsinálná nekem.
Aztan már legalább tudom hogy kellene megcsinálni és nekem is menne.
:D -
#7135 Itt mit segítsünk öld meg azt kész.
Figyelni kell a kövekre majd gyorsan a vezír mögött oszlophoz futni fel rá speed kill és jó is ezt megcsinálod még 3x azt jön a következő szint amikor a kövek felemelkednek a levegőbe és azokon kell felugrálni a vezírhez hogy közben lödöz.
Figyelj oda nagyon koncentrálj. -
#7134 Oltárian egyszerű...
Egyszerű inkább feladni!
Már vagy 100-szor megprobáltam és a legtöbb az volt hogy egy ilyen réteget le tudtam bonatni arrol a geci köcsögröl.
Általában azok a kurva kövek ölnek meg.
Nem igaz...
Segítsen már vki. -
zsuzsuzsu #7133 Heló mindenkinek!Nem tudtok róla,hogy van-e esetleg már végigjátszás a two thron-hoz? -
#7132 Hi!
Lehet h egyszerű de nekem nem az. :D
az a kurva speed kill is alig sikerül.
Nagyon ritkán. :S -
#7131 Pedig oltárian egyszerű csak rá kell érezni az ütemre. -
#7130 Hi!!!
Ez mind szép és jó, de az a kurva Vezírt még mindig nem győztem le.
Még 1 réteget se sikerült róla leszedni. :(
PLZ help -
tritonkirály #7129 Kösz de a kamerakérdést hogy oldom meg? Igy má lessz életem köszi!
Viszont pl.: Ha egy csapda előtt állok és át akarok menni, és előtte koncentrálok akkor, ilyen kicsiket nyomom hogy menjen előre de akkor mondom mindig visszafordul felém!! és igy nehéz beállítani hogy pontosan menjen át! MIt csináljak? A játék eredeti!!!:) -
#7128 Verd szét az utadba kerülő dolgokat korsók, padok, ládák és ott többnyire van homok. -
MrAndree #7127 Elméletileg igen de gyakrolatilag meg Neked kihúzás nélkül nem megy, nekem meg kihúzással igen. :) -
#7126 az nincs kinn, de la lehet, ezt a lépést kihagynám, és elméletileg anélkül is meglehet csinálni, és én úgy próbáltam... -
MrAndree #7125 Ki kell húzni. Vagy ki van? -
#7124 A faq-ban is bennelévő dolog a problémám:
"ha a csík nagyon gyorsan fut végig lemez ellenőrzéskor, s a végén azt írja ki, hogy tedd be a lemezt másik meghajtóba, akkor a gond: a rendes CD/DVD meghajtód látja a starforce!"
de nincs odaírva h ilyenkor mit lehet tenni, help plz! -
THE DAHAKA3 #7123 mert én is szeretnék prince-s képet csinálni -
THE DAHAKA3 #7122 hello! ennek a rosszabul élünk mint 4 éve plakátnak nincs meg a háttere az a piros fehéres valakinek ? -
tritonkirály #7121 Császtok végre megvettem a ttt-t és király szerintem csak néha idegesitő amikor a kamera mozgása eltér a warrior withinben tapasztaltaktól!
de grafikailag is a toppon van csak az a fura amikor valamit akarok csinálni akkor mindig szembefordul velem a herceg!:)
U.I: Ahhoz hogy ne haljak meg a sötét herceggel egyhamar ahhoz jo sokat kell verekedni mi????? -
#7120 Az persze.Csáó Darwinba meg Politikusok vs. Időtekerők. -
#7119 mit akarsz itt Prince of Persia 3 feat. Fidesz topikot? -
Dzsiti999 #7118 Szerintem ez is vicc:
(Sorry, a nagyságért :D De szerintem már láttátok :D)
-
#7117 ez egy ViCC! -
#7116 ? ez vicc?
Ha nem akkor pls ne itt politizálj... -
#7115 Orbán Gyurcsány vita,
Duna Dráva Tisza.
Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim.
Rosszabbul élünk, mint 4 éve:
67%-os gázáremelés,
Több, mint 400000 munkanélküli.
Rosszabbul élünk, mint 4 éve.
GeBe -
#7114 Nem igaz!
Az a kurva Vezír!!!
Nagy nehezen sikerült 1szer speed killt csinálnom és az utolsonál ledob!
És azok a hülye sziklál nyírnak ki folyton.
Ha tudnám hogy kellene normálisan speed killezin akkor talán meg lenne.
De eddig is kell speed kill-ezni és eddig pedig ment.
Hm.
Érdekes.
-
#7113 Szal elmondom mit csinálok.
Jobb egér gombot lenyomom, közben W-t is nyomok.
majd ha a képernyő oldala izés lesz elengedek minden gomobot és megnyomom az E-t.
És így leesik a falrol.:s -
THE DAHAKA3 #7112 hello! itt 1 video http://www.stuckgamer.com/video_pages/pop_ttt/egv046.shtml -
el bruja #7111 azt kell csinálni amit leírtál
csak speedkillezni kell , ha a játékban idáig eljutottál má akko mennie kell a speed killnek... az a bibid gondolom h rosszkor nyomod meg. Nemtok segíteni, gyakorold! -
#7110 Válaszolna lécci vki???
kössz.
Már nagyon jáccanák vele. :D
Lehet,hogy letöltöm a Warrior Within-t.
Megtetszett ez a prince of persia. :D -
#7109 Hi!
Most a vezírnél tartok, de nem sikerül legyőzni. :S
Tom h fel kell mászni az oszlopokra és speed killezni kell.
Nekem kb. 10 alkalombol 2szer sikerül és akkor is ledob magáról.
Mit csinálok rosszul vagy hogy csináljam?
Előre is kösz -
#7108 Hello!
Tud valaki magyar nyelvű végigjátszást a játékhoz?