13392
-
THE DAHAKA3 #7187 a starforce-ost töltöd ? -
#7186 Most töltöm a POP3-at és remélem megy mert ha nem akkor szétverem a gépet! -
zsotesz #7185 Mindig akkor nyomd a bal egérgombot amikor a tőr felvillan. De ne előbb és ne később. Egyébként a játék elején a tutorialban ezt elmagyarázta a játék. -
#7184 Hali!
Valaki meg tudja mondani hogyan kell normálisan speed killezni!?Mindig elrúgnak maguktól.:( -
Prof William #7183 Nem. -
THE DAHAKA3 #7182 hello! ha a cd-s verziót töltöm le, akkor nem kell kihúzogatni ?? -
marci6 #7181 aki nem tuggya kinyírni a viziert: simán annyi a titok, hogy nem kell megnyomni az E-betüt. felfutsz a falra ráugrassz és várod a villanást. annyira nem nehéz, bár előszörre én is +izzadtam. -
#7180 nem neked szólt, ne vedd fel. -
#7179 LOOSER... meg aki használja az is. -
el bruja #7178 végigjáccással nem leheet élvezni a játékot....legalábbis sztem -
#7177 De mért rontjátok meg megatokat végig játszásokkal?!?!?!?!?!?!?!?
WÁÁÁÁ Ha tudnátok vele játszani nem kéne végig játszás!
Mire van a szemetek LOL! és a tutorialok??????
Gyerekekk már fáj ez a sok bénázás.... -
THE DAHAKA3 #7176 hello! http://dahakateam.uw.hu/ttt/T2T_vegigjatszas_v1.0.pdf -
tritonkirály #7175 Köszi, egyébként nem tudtok egy jo végigjátszást amiben ezek a helyek is rajta vannak???? -
#7174 nem befojásolja...XD -
tritonkirály #7173 Köszike csak még annyit hogy ugye ez nem befolyásolja annyira a játékot hogy nem szereztem meg az elsőt!!!!?? -
#7172 mi a f*sznak trainer?mert még ha a WW-hez kellene....[de ahoz se keljen!] -
reco #7171 nekem is jol jönne egy használhato trainer PLZ -
#7170 Kéne egy használható trainer plz -
#7169 Egy jó régi kérés.Serial kéne.
köszi előre -
THE DAHAKA3 #7168 hello! itt 1 oldal, ezen rajta van az összes, és video is róla (http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ttt_04.shtml) -
Peti1 #7167 ez a második volt
ez első azután van, miután első alkalommal vagy a DP-vel, és visszaváltozol. utána a mentés helyett kell továbbmenni a folyoson asszem. -
tritonkirály #7166 kösszentyű megszereztem és nagyon boldog vagyok, ugye ez volt az első titkos hely???? Könyörgök mondjátok, nem akarom ujbolkezdeni az egészet!!! -
#7165 hopp ez gyorsabb volt...nem kellett volna elmenni kajolni:) -
#7164 Amikor felcsimpazkodtál és ezzel 2 ajtót kinyitottál ki,akkor az egyik a mentés ponthoz a következő pályához vezetett...nos a másik egy titkos helyhez vezetett.
Amire kollégám gondol az már a mentés pont után van.1ébként jól írta. -
THE DAHAKA3 #7163 hello! de az volt a titkos hely, először nem a mentéshez kellett volna menni, hanem a másikhoz. -
el bruja #7162 A másik ajtó nem titkos hely, ha likvidáltad Klompát akkr kiderül, hogy ott van a nép 1része.
Ha rendesen jáccol tovább a játékkal, néhány helyen azt veszed észre, hogy 2 folyoso áll előtted:az egyik ugye továbbvisz az úticélodhoz, a másikat meg nemtod.
Nah azokba a folyosókba is menj be! Azt ott leszenk ugye az életfeltöltő kutak, csak 1 pár csapdán kell átmenned... -
tritonkirály #7161 Köszike, csak még annyit hogy most vagyok az oriásnál akinek nincsen álla, és amikor megnyitom a kaput előtte akkor két ajto nyilik meg de én azon mentem be ahol a falak pirosak és van egy mentési pont! Ugye a másik ajto nem egy titkos részhez vezetett!? Válaszoljatok kérlek és még annyit hogy az életem a játék során ugye feljebb fog menni de hogyan? Megint titkos helyeket kell találni vagy a homokkapuktol kapok majd egyet????? köszi előre is -
zsotesz #7160 Látom a tutorial neked sem ért semmit. A lényeg, hogy mindig várj addig amíg a tőr felvillan. Ekkor nyomd a bal egérgombot. Ha egy picit is előbb vagy később nyomod akkor nem lesz jó. -
tritonkirály #7159 Üdvözletem!!
Na szoval tudnátok mondani egy jo speed kill kombót mert mindig amikor ki akarok nyirni valakit és megnyomom egyszer az E -t és utána a bal egeret akkor mindig elrugnak!! Előre is kösz , vagy mondjátok meg hogyan kell jol használni!!! köszi -
el bruja #7158 ..talán speed kill? -
anlor #7157 köszi, és az E támadásnak mi a neve?
-
anlor #7156 ay E ay melzik tamadas
-
anlor #7155 xboxon nyomom ...
-
anlor #7154 e az mi?
-
#7153 Hátha így menni fog:
Az 1. főellenség,vagyis a "Dagi" legyőzése:
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tőrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Először fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tőr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerű hang,ami a tőr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod előtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegőbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentől a lábát kell kaszabolni,lehetőleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
U.I.: Ha mindent jól időzítesz,mindig villan a tőr,csak nem szabad kapkodni.Nekem viszont a hang nagyon sokat segített -
anlor #7152 vki segítsen ha itt van !!!!!!!!!!!!
-
stoké006 #7151 Kéne crack-je a játéknak, ha valakinek meg van akkor küldje ide: [email protected] -
anlor #7150 Az első vezérnél tartok de nem tom megverni mert,amikor speedkill-ezek az sikerül és utána megfog és ledob........... segítsetek lécci!!!!!!!!!!!!!!! -
anlor #7149 hi
-
el bruja #7148 hát igen idegesítő ha nem megy vmi...