13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • MrAndree
    Van alul egy kereső, abba beírod, hogy Klompa és egy új világ nyílik meg előtted. Próbáld csak ki.
  • jani12121
    hello.leirná valaki nekem,hogy kell megölni az elsö oriást mert már elég rég ota probálkozom és nem nagyon jön össze.köszönöm szépen.
  • Halfer
    egyetlen gond hogy a játékélmény csökken ha ezt használják és nem maguktól jönnek rá, de hát ha nem tudnak továbbmenni akkor muszáj ezt.
  • Halfer
    abban benne vagyok hogy esetleg készítsünk egy Boss Kill FAQ-t, de ez már korábban is szóbajött. vélemény?
  • armageddon666
    tod mi jutott eszembe? : na az hogy: mindig beirjuk hogy lent a keresés, lent a keresés... na most nem lenne egyszerűbb ha a megoldást írnánk be??? nem? hisz igy is ugyis egy uncsi szöveget ismétlünk... a legjobb megoldás ha a FAQ-t irnánk át... szolj ha 1et értesz...
  • Halfer
    a lap alján van olyan hogy keresés ;) sok sikert hozzá
  • jani12121
    hali.valaki meg tudná mondani,hogy kell az elsö nagy szörnyet megölni.köszi.
  • fv82
    én ha az utolsó előtt nem nyomtam védekezést akkor hiába nyomtam az utolsó ütést, csak várt a herceg, hogy klomba ledobja
  • armageddon666
    nekem mind magától jött :O
  • MrAndree
    A mini image nem működik. Legalábbis nekem nem működött.
  • fv82
    Ha valakit az zavar, hogy kevés a hely a vinyóján az használjon mini imaget, mert van hozzá, bár még nem próbáltam ki.
  • fv82
    Van egy olyan érzésem, hogy ha nem kéne lehúzni, akkor sem menne. Nem véletlen, hogy csak mdf image jó és DT4
  • fv82
    Az első bossnal az utolsó speed kill nem jött nekem sem magától. Az első után felfelét nyomtam a második után védekezést és csak úgy volt jó, mire ezt kitaktikáztam, profi klompa verő lettem.
  • zsotesz
    Ez remek észrevétel. Persze, hogy nem indul el ha kiírod hiszen le kell húzni a DVD meghajtót.
  • jahola
    Hy!
    Bocsi, igazatok volt, kicsit tényleg béna voltam: meg kellett volna várom míg bejön a speed killnél többi kardfénylés is...:(
  • jahola
    Amúgy az a kép nagyon cool:D
  • jahola
    Hy!
    Kösz a tippeket!/de azért annyira béne még nem vagyok hogy az E gombot ne találjam meg:D/
    Nem tud valaki véletlenül egy patchet a játékhoz?
    Előre is köszi.
  • THE DAHAKA3
    kössz
  • Broafka
    de ha nagyon akarod...:
    http://img476.imageshack.us/img476/6561/resizeofprinceinlove0tw.jpg
  • Broafka
    ha így csinálod akkor be kell jönnije!
  • THE DAHAKA3
    küldd el a címet, mert nem jön be a kép csak a béka
  • Broafka
    ha béka:
    jobb klikk rá/kép megjelenítése majd F5
  • Broafka

lehet hogy béka lesz...

nézzétek csak meg :P
    A Herceg még ilyenkor is szerelmes, biztos Farah miatt csináltatta :P
    vagy egy rejtett poén? :P

(amúgy csak a karvédője van így összecsúszva de poén sztem :))
  • buldozer99
    Igazad van én is ezt gyanítom!
  • Broafka
    nekem 8
    én tudom hol kell nyomni a gombot :P
  • MrAndree
    Nekem meg az a sanda gyanúm, hogy csak bénák az emberek, mert nekem ugyanaz a verzióm van mint nekik /mdf-mds/ és mindig villant. Meg a 60-ból 50-en azóta továbbment és rájött, hogy csak béna volt. :)
  • buldozer99
    Nálam nincs bug mert nálam mindig 2 szer villan a tőr és tom is használni sose elöte sose utána nyomom meg!
  • Broafka
    van egy olyan érzésem hogy a letöltött verziókban valami bug van!
    kezd gyanús lenni hogy már vagy a hatvanadik embernek ugyanaz a problémája, hogy nem villan fel a tőr másodszorra
    adjak egy tanácsot Jahola? Vedd meg eredetiben, és akkor nem lesznek ilyen gondjaid
  • jahola
    Hy! Van egy problémám: az első főmuftinál vagyok és nem tom legyőzni. Odáig eljütok hogy speed kill. ezzel csak egy gond van: a 3 ütés helyet csak 1-et ad le, mármint csak egyszer villan a kardom.
    Tudna nekem valaki segíteni?
  • Broafka
    ahha...
    de eredetiben kell megszerezni :P
    nekem eredetiben van meg :P
  • buldozer99
    Lehuzással megy csak tiltásal nem!
    Amugy meg adtak ftp-hez kodot és onnan de le lehet a wanado.atw.hu-rol is csak az a lényeg hogy ilyen fájlaid legyenek MIR-POPT2T.mdf,MIR-POPT2T.mds!
    Te nagyon király játék és fasza is
  • Broafka
    megy a játék lehúzás nélkül?
    honnan töltötted le amúgy?
  • buldozer99
    Megy a POP3 gyreekek 2 napig töltötem de megérte mert a másik ami meg volt 3 honap probálkozás után se indult el!De nagyon fasza játék
  • Coyote888
    http://k-systems.hu/pic17758.jpgr2
  • Coyote888
    Helloh
    Képzeljétek.
    Ha kiírjátok DVD-re a POP3-at akkor onnan már nem indul el.
    Ez volt eddig a hiba.Most megpróbálom meggyőzni szobatársam hogy töltse le.
    Egy kis kampány[#vigyo
    http://k-systems.hu/pic17758.jpgr2]
  • zsotesz
    Küldöm privibe.
  • bogoca
    sziasztok!

Egy nem ide illő kérdés: nem tudtok nekem mondani valós cimet, ahonnan játékokat lehet letölteni sms-ért?
  • buldozer99
    A Pop3-as mini imaget honnan lehet letölteni?
  • THE DAHAKA3
    mert én már letöltöttem a dvd-et, a cd-et, és eddig ment kihúzogatással, most meg már azzal sem
  • buldozer99
    Ezt a fajtát aminek ilyen neveztüek a fájlai
    MIR-POPT2T.mds meg MIR-POPT2T.mdf
    Ezzel eddig mindenkinek ment még tiltásal is tehát nem biztos hogy ki kell huzigálnom majd!Csak mennyen az a légyeg!
    Amugy miért kérdezted?