Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az enyém is marad.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
emlékszem még easy-n a csatornában a reptusok ellen.
Húúú...az kurva nehéz volt
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
pl.:All that is your's is rightfully mine and mine it will BE!!
megint itt vagyok!
Egy dologgal rohadtul nem tudok megbarátkozni!
Amikor a sötét herceggel vagyok, utálom, hogy egyfolytában gyûjtened kell az idõ homokjából, mert különben megdöglesz!!
csapkodom kardost, baltas üt, szorul
csapkodom baltást közben ugrok, gurulok kardos elol
ue. nemtom hányszor majd Speedkill (asszem 3dikra jön speedkill legalábbis nekem)
megvolt most ue elõröl, de párszor már eltaláltak igy nincs életem... 2. speedkillig el sem jutok. ha meg igen akkor ugy hogy nyomnám E-t de POTOSAN! akkor lecsap a kardos és nekem kanyec 😞(( szal normálon most abbahagytam...
@
2.-ra sikerült. Figyelni kell a másikat amikor a baltást csapkodod. Én ezen buktam el hogy csak mentem az vágtam közben meg vágott amaz is.😄
Szóval csak okosan.
@
pontosan 😊 bá azért Dark legalább 40% 😊
Válasz lentebb kinek+tigeroonak 😊 :
az a video teccik nekem legjobban! nagyon élvezetes volt mikor látom hogy a népem nekiugrik ellenfeleinknek hogy védjen minket :') majdnem könnybe lábadt a szemem 😊
@
Egyúttal le is nyomtam a testvéreket.
Külsõnézetes akciójáték a Sprintel Cell Pandora Tomorrow azt is ki kell mindenkinek próbálni.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Dark 20%
Hangulat 80%
...
warrior within 2004 december
the two thrones 2005 december
+
king of persia 2006-2008 december 😄 csak azért hogy viszonylag közeli legyen az idõpont 😊
@
@
szazl ez a 3 rész amit alul leírtam csak a sands of time trilógia volt😊
a kövekezõ rész mondjuk: prince of persia : the legendary sword😊)xD!
Most kell az apját tologatni meg forgatni de az istennek se jövök rá hogy hogy kell😄
egy új rész.bárhát szerintem
nem lesz a közel jövõbe
mert a TTT se jött olyan korán.
Icewolf:Csak úgy mondom hogy elkezdtem a html tanfolyamot és lehet hogy fogok csinálni egy oldalt a JEGYZETTÖMBE.
...
@
ne offoljunk plz.
ON.
pop 4ever😊
bejelenthetnék már az uj részt ehh:p tuti nem hagyják abba..az aranytojást tojó tyúk ez a sorozat az Ubinak..
énis megmondtam neki hogy haggya abba az arcoskodást!amúgy meg ha nem képes a játékról dumálni akkor huzzon innen a pics*ba!
ON.
Hagyjad már békén ronihunt! az ilyenek veszik el az ember kedvét a honlapkészítéstõl! sztem elsõ weboldala, és ahhoz képest nem rossz... mellesleg megnéztem te oldalad is... NEKEM! nem tetszik. nem kell mindenkinek ûberkirály na most jegyzettömbbel irok vmi szép, összetett oldalt csákónak lennie! G-Portál ennyire képes... kezdésnek jó- lenne ha nem vennéd el a kedvét tõle!
visszaolvasva nem teljesen értelmes és összefüggõ szöveget alkottam de nembaj... ezt azért kellett beirnom mert bárhova megyek (életben is és itt is) mindig találok vki ...khm...
ON.
@
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ahhoz hogy a weboldalamon valamit is láss a konkrét anyagokból /melybõl sajna még nincs sok/ be kell regisztrálnod... a jövõ hét folyamán kerülnek fel az eddigi munkáim... valamint sok írás is.
ON
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
az oldalam címe pedig az aláírásomban van...
Szeretném ha ez lenne az utolsó OFF.. végképp nem szeretnék flame-et!
OFF
Tudjátok engem csak az idegesít hogy én rászánom az idõt, és az energiát arra hogy valami igényeset alkossak... hogy kedvére tegyek a látogatónak, és dobáljatok meg kõvel ha az én oldalam nem felel meg egy átlagos weboldalnak.. De sok ember újonnan sz*rik rá arra hogy mit csinál... csak csinálja... Az igényesség nagy dolog, mert alapvetõen minden emberben megvan... az megint más hogy valaki nem használja ki. De tessék:HTML SZERKESZTÉS KEZDÕKNEK! Ha weboldalt akarsz csinálni ezzel kezd, nem olyan nagy dolog, csak rá kell magát szánnia az embernek! nem pedig g-portállal egy rakás szemetet összehányni... <meghajlás>
ON
Aki Html-ben tud veblapot csinálni annak respect mert ott már tudni kell valamit és az is igaz egy jó kis stuffot lehet összedobni alatta.
Zsoc dobd za oldalad címét megsasolnám
Az ba**eg, hogy ha már weblapot csinálsz, akkor legalább arra méltasd a látogatóidat, hogy ne hányják el magukat a "Dizájn"-tól! Na az A lol. példaként tekintsd meg az enyémet. Egy Joomla! nevû php motor hajtja.. 5 éve tudok HTML-t szerkeszteni, és már kezdõ koromban szebbet dobtam össze (jegyzettömbbel!)... sõt ennél még a kutyám is szebbet sz*rik!
ON
akkora flash volt..fõleg hogy végre nem in-game animációban is láttuk (könnyedén) megölni pár szörnyikét
SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Amikor végzünk az Ikerkkel, és Farah megment minket.. na az utána következõ cg videó... A Gyûrûk ura 2. részében lévõ lovasroham, amikor a végén Eomer-ék leronhanják az Orkokat.. az a video kb ahhoz fogható... hát még a FEEL, mert én pl szenvedtem az ikerkkel rengeteg, ennek köszönhetõen a Videó-nál Majdnem elsírtam magam. Az érzés... olyat még játékban nem éreztem!
icewolf: az IDE kábelt nemkell lehúzni csak a tápkábelt..:d