Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gebe7636
minden ami a tiéd az az enyém is.
és az enyém is marad.

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

SNAKE01
és ez mit jelent pontosan?

Gebe7636
normalon egyszer valahogy sikerült kipörgetni
emlékszem még easy-n a csatornában a reptusok ellen.
Húúú...az kurva nehéz volt

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
A sötét herceg dumái viszont jók.
pl.:All that is your's is rightfully mine and mine it will BE!!

Gebe7636
De az elsõ sand gate-nél már megakadtam hardon!

SNAKE01
ne vegyél komolyan!

Gebe7636
ja.De a speed kill egy rohadt jó dolog.

SNAKE01
ez van!jobb lenne ha szenvicset kéne gyüjteni?

Gebe7636
Ez így nem megy!!!<#falbav><#falbav><#falbav>

Gebe7636
hi
megint itt vagyok!
Egy dologgal rohadtul nem tudok megbarátkozni!
Amikor a sötét herceggel vagyok, utálom, hogy egyfolytában gyûjtened kell az idõ homokjából, mert különben megdöglesz!!

armageddon666
figy: tudom hogy kell megölni XD már easyn sikerült 1.re 😄 most normalon nem megy:
csapkodom kardost, baltas üt, szorul
csapkodom baltást közben ugrok, gurulok kardos elol
ue. nemtom hányszor majd Speedkill (asszem 3dikra jön speedkill legalábbis nekem)
megvolt most ue elõröl, de párszor már eltaláltak igy nincs életem... 2. speedkillig el sem jutok. ha meg igen akkor ugy hogy nyomnám E-t de POTOSAN! akkor lecsap a kardos és nekem kanyec 😞(( szal normálon most abbahagytam...

@

Jaja easy😄
2.-ra sikerült. Figyelni kell a másikat amikor a baltást csapkodod. Én ezen buktam el hogy csak mentem az vágtam közben meg vágott amaz is.😄
Szóval csak okosan.

armageddon666
Easyben jáccol? én most Normalban elakadtam ikreknél 😞( vajon mi lesz velem Hardban... bár annak majd már csak késõõb ugrok neki...

@

SNAKE01
na látod,csodára képes egy kis gondolkodás!

armageddon666
Válasz tigeroonak (5674):
pontosan 😊 bá azért Dark legalább 40% 😊

Válasz lentebb kinek+tigeroonak 😊 :
az a video teccik nekem legjobban! nagyon élvezetes volt mikor látom hogy a népem nekiugrik ellenfeleinknek hogy védjen minket :') majdnem könnybe lábadt a szemem 😊

@

Nah megvan a firgi forgi is.Csak egy kicsit megálltam gondolkozni és lám már meg is van😄😄
Egyúttal le is nyomtam a testvéreket.

zoliapu
Nekem nagyon tetszik ez játék már az elõzõ Prince of Persia részek is nagyon el voltak találva szép a grafikája. Az irányítást meg kell tanulni sokféle mozgás van az biztos.

Külsõnézetes akciójáték a Sprintel Cell Pandora Tomorrow azt is ki kell mindenkinek próbálni.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

ronihun
nekem e a pop tetszett a legjobban.olyan volt mintha az elsõ kettõ részt eggyesítették volna.
Dark 20%
Hangulat 80%

...

SNAKE01
végülis igaz!ez csak a sands of time ról szólt!kiváncsi leszek milyen új történetet találnak majd ki!

armageddon666
sands of time 2003 december
warrior within 2004 december
the two thrones 2005 december
+
king of persia 2006-2008 december 😄 csak azért hogy viszonylag közeli legyen az idõpont 😊

@

armageddon666
minden irányba kell forgatnod majd. hátra csak egyszer. a lényeg hogy semmibe ne akadjon bele, de gondolom erre rájöttél.

@

tigeroo
jah simán, hiszen az ubi megvette a pop jogait.. (TM)
szazl ez a 3 rész amit alul leírtam csak a sands of time trilógia volt😊

a kövekezõ rész mondjuk: prince of persia : the legendary sword😊)xD!
tigeroo
sands of time 2003 december
warrior within 2004 december
the two thrones 2005 december
SNAKE01
próbálgasd csak és majd rájössz!

SNAKE01
szerintem jó ötlet amit mondassz!valami régi titokra derülne fény vagy valami ilyesmi!

Srácok!
Most kell az apját tologatni meg forgatni de az istennek se jövök rá hogy hogy kell😄

ronihun
szerintem is jó lenne
egy új rész.bárhát szerintem
nem lesz a közel jövõbe
mert a TTT se jött olyan korán.
Icewolf:Csak úgy mondom hogy elkezdtem a html tanfolyamot és lehet hogy fogok csinálni egy oldalt a JEGYZETTÖMBE.

...

armageddon666
az uj rész az már nem Az Idõ Homokja körül fog forogni. Én olyannak örülnék hogy marad ue a fõszereplõ + maradnak a fõbb karakterek, lehetne MINIMÁLIS utalás az elõzõ részekre de most valami uj galiba lehetne Királyunk! (prince apja halott) körül. King of Persia: alcím 😄

@

SNAKE01
jaja jöhetne már egy új rész!csak még semmi info hogy lessz e!<#pardon1>

tigeroo
oFF:

ne offoljunk plz.

ON.

pop 4ever😊

bejelenthetnék már az uj részt ehh:p tuti nem hagyják abba..az aranytojást tojó tyúk ez a sorozat az Ubinak..
SNAKE01
OFF:
énis megmondtam neki hogy haggya abba az arcoskodást!amúgy meg ha nem képes a játékról dumálni akkor huzzon innen a pics*ba!
ON.

armageddon666
OFF:
Hagyjad már békén ronihunt! az ilyenek veszik el az ember kedvét a honlapkészítéstõl! sztem elsõ weboldala, és ahhoz képest nem rossz... mellesleg megnéztem te oldalad is... NEKEM! nem tetszik. nem kell mindenkinek ûberkirály na most jegyzettömbbel irok vmi szép, összetett oldalt csákónak lennie! G-Portál ennyire képes... kezdésnek jó- lenne ha nem vennéd el a kedvét tõle!

visszaolvasva nem teljesen értelmes és összefüggõ szöveget alkottam de nembaj... ezt azért kellett beirnom mert bárhova megyek (életben is és itt is) mindig találok vki ...khm... -t aki csak fikázza a másikat és ezt már unom. tudom: voltak, vannak és lesznek is ilyenek.
ON.

@

ÖCSÉM ELKEVEREDTEM MINT DISZNÓ AKORPA KÖZÖTT-----------------------------------------------------na végul is mindegy de jó game ez nagyon --------.............
Broafka
-But who will save him from him self?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

- All hail the Prince of Persia!
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
icewolf
OFF - becs-szó utolsó!
Ahhoz hogy a weboldalamon valamit is láss a konkrét anyagokból /melybõl sajna még nincs sok/ be kell regisztrálnod... a jövõ hét folyamán kerülnek fel az eddigi munkáim... valamint sok írás is.
ON

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Broafka
és még videót is csináltam... szal csak írd be a keresõbe hogy: Klompaés biztos kifogja dobni...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Iagazd van, kérdezz csak, végülis csak fél oldallal lejjebb van egy link ami elvisz egy olyan oldalra ahol le van írva. De ha egy-két oldalt hajlandó lennél visszaolvasni akkor még itt is megtalálnád. Gratula.

Why so serious?

icewolf
zsoc=icewolf (a zsoc mint nick már foglalt volt)
az oldalam címe pedig az aláírásomban van...
Szeretném ha ez lenne az utolsó OFF.. végképp nem szeretnék flame-et!

OFF
Tudjátok engem csak az idegesít hogy én rászánom az idõt, és az energiát arra hogy valami igényeset alkossak... hogy kedvére tegyek a látogatónak, és dobáljatok meg kõvel ha az én oldalam nem felel meg egy átlagos weboldalnak.. De sok ember újonnan sz*rik rá arra hogy mit csinál... csak csinálja... Az igényesség nagy dolog, mert alapvetõen minden emberben megvan... az megint más hogy valaki nem használja ki. De tessék:HTML SZERKESZTÉS KEZDÕKNEK! Ha weboldalt akarsz csinálni ezzel kezd, nem olyan nagy dolog, csak rá kell magát szánnia az embernek! nem pedig g-portállal egy rakás szemetet összehányni... <meghajlás>
ON

szasztok!én nem rég kaptam a gamét!elekatam!hogy kell azt bazi nagy szörnyet legyözni?ilyen nagy kardja van!help!elöre is köszönöm

ja ki a icewolf gyerek na mindegy szarok rá.
Aki Html-ben tud veblapot csinálni annak respect mert ott már tudni kell valamit és az is igaz egy jó kis stuffot lehet összedobni alatta.
Zsoc dobd za oldalad címét megsasolnám
SNAKE01
állitsd le magad haver!azért nem kéne a másikat ennyire lefikázni!nem mindenki vágja annyira a honlap készítést!amúgy meg a tied se nagy szám úgyhogy ne szálj el magadtól!<#szomoru2>

icewolf
OFF
Az ba**eg, hogy ha már weblapot csinálsz, akkor legalább arra méltasd a látogatóidat, hogy ne hányják el magukat a "Dizájn"-tól! Na az A lol. példaként tekintsd meg az enyémet. Egy Joomla! nevû php motor hajtja.. 5 éve tudok HTML-t szerkeszteni, és már kezdõ koromban szebbet dobtam össze (jegyzettömbbel!)... sõt ennél még a kutyám is szebbet sz*rik!
ON

icewolf
Pontosan.. hatalmas FEEL volt..

tigeroo
jah mintha te lennél a herceg, és a birodalmad felvonul megvédeni😊

akkora flash volt..fõleg hogy végre nem in-game animációban is láttuk (könnyedén) megölni pár szörnyikét
icewolf
hhhhh. - mély sóhaj - Már próbáltam úgyis. mind1. Már le is szedtem.. csak ezért nem fogok winfos újrainstall-t nyomatni.. Pedig van elég szép emlékem a játékból, amiért érdemes lenne újra végigvinni:

SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Amikor végzünk az Ikerkkel, és Farah megment minket.. na az utána következõ cg videó... A Gyûrûk ura 2. részében lévõ lovasroham, amikor a végén Eomer-ék leronhanják az Orkokat.. az a video kb ahhoz fogható... hát még a FEEL, mert én pl szenvedtem az ikerkkel rengeteg, ennek köszönhetõen a Videó-nál Majdnem elsírtam magam. Az érzés... olyat még játékban nem éreztem!

tigeroo
snake: igen a mostanira gondolok :o)

icewolf: az IDE kábelt nemkell lehúzni csak a tápkábelt..:d
Rambo 20
Hah kezdek rájönni mivan.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

ja semmi se lol ott csak be kellett írni valamit url címhezu scak így tudtam megsasolni 1000 bocs érte
Rambo 20
És meg sem tudom õket ütni°_°

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...