13392
-
MrAndree #7227 Van alul egy kereső, abba beírod, hogy Klompa és egy új világ nyílik meg előtted. Próbáld csak ki. -
jani12121 #7226 hello.leirná valaki nekem,hogy kell megölni az elsö oriást mert már elég rég ota probálkozom és nem nagyon jön össze.köszönöm szépen. -
#7225 egyetlen gond hogy a játékélmény csökken ha ezt használják és nem maguktól jönnek rá, de hát ha nem tudnak továbbmenni akkor muszáj ezt. -
#7224 abban benne vagyok hogy esetleg készítsünk egy Boss Kill FAQ-t, de ez már korábban is szóbajött. vélemény? -
#7223 tod mi jutott eszembe? : na az hogy: mindig beirjuk hogy lent a keresés, lent a keresés... na most nem lenne egyszerűbb ha a megoldást írnánk be??? nem? hisz igy is ugyis egy uncsi szöveget ismétlünk... a legjobb megoldás ha a FAQ-t irnánk át... szolj ha 1et értesz... -
#7222 a lap alján van olyan hogy keresés ;) sok sikert hozzá -
jani12121 #7221 hali.valaki meg tudná mondani,hogy kell az elsö nagy szörnyet megölni.köszi. -
#7220 én ha az utolsó előtt nem nyomtam védekezést akkor hiába nyomtam az utolsó ütést, csak várt a herceg, hogy klomba ledobja -
#7219 nekem mind magától jött :O -
MrAndree #7218 A mini image nem működik. Legalábbis nekem nem működött. -
#7217 Ha valakit az zavar, hogy kevés a hely a vinyóján az használjon mini imaget, mert van hozzá, bár még nem próbáltam ki. -
#7216 Van egy olyan érzésem, hogy ha nem kéne lehúzni, akkor sem menne. Nem véletlen, hogy csak mdf image jó és DT4 -
#7215 Az első bossnal az utolsó speed kill nem jött nekem sem magától. Az első után felfelét nyomtam a második után védekezést és csak úgy volt jó, mire ezt kitaktikáztam, profi klompa verő lettem. -
zsotesz #7214 Ez remek észrevétel. Persze, hogy nem indul el ha kiírod hiszen le kell húzni a DVD meghajtót. -
jahola #7213 Hy!
Bocsi, igazatok volt, kicsit tényleg béna voltam: meg kellett volna várom míg bejön a speed killnél többi kardfénylés is...:( -
jahola #7212 Amúgy az a kép nagyon cool:D
-
jahola #7211 Hy!
Kösz a tippeket!/de azért annyira béne még nem vagyok hogy az E gombot ne találjam meg:D/
Nem tud valaki véletlenül egy patchet a játékhoz?
Előre is köszi. -
THE DAHAKA3 #7210 kössz
-
#7209 de ha nagyon akarod...:
http://img476.imageshack.us/img476/6561/resizeofprinceinlove0tw.jpg -
#7208 #7206
ha így csinálod akkor be kell jönnije! -
THE DAHAKA3 #7207 küldd el a címet, mert nem jön be a kép csak a béka -
#7206 ha béka:
jobb klikk rá/kép megjelenítése majd F5 -
lehet hogy béka lesz...
nézzétek csak meg :P
A Herceg még ilyenkor is szerelmes, biztos Farah miatt csináltatta :P
vagy egy rejtett poén? :P
(amúgy csak a karvédője van így összecsúszva de poén sztem :)) -
#7204 Igazad van én is ezt gyanítom! -
#7203 nekem 8
én tudom hol kell nyomni a gombot :P -
MrAndree #7202 Nekem meg az a sanda gyanúm, hogy csak bénák az emberek, mert nekem ugyanaz a verzióm van mint nekik /mdf-mds/ és mindig villant. Meg a 60-ból 50-en azóta továbbment és rájött, hogy csak béna volt. :) -
#7201 Nálam nincs bug mert nálam mindig 2 szer villan a tőr és tom is használni sose elöte sose utána nyomom meg! -
#7200 van egy olyan érzésem hogy a letöltött verziókban valami bug van!
kezd gyanús lenni hogy már vagy a hatvanadik embernek ugyanaz a problémája, hogy nem villan fel a tőr másodszorra
adjak egy tanácsot Jahola? Vedd meg eredetiben, és akkor nem lesznek ilyen gondjaid -
jahola #7199 Hy! Van egy problémám: az első főmuftinál vagyok és nem tom legyőzni. Odáig eljütok hogy speed kill. ezzel csak egy gond van: a 3 ütés helyet csak 1-et ad le, mármint csak egyszer villan a kardom.
Tudna nekem valaki segíteni? -
#7198 ahha...
de eredetiben kell megszerezni :P
nekem eredetiben van meg :P -
#7197 Lehuzással megy csak tiltásal nem!
Amugy meg adtak ftp-hez kodot és onnan de le lehet a wanado.atw.hu-rol is csak az a lényeg hogy ilyen fájlaid legyenek MIR-POPT2T.mdf,MIR-POPT2T.mds!
Te nagyon király játék és fasza is -
#7196 megy a játék lehúzás nélkül?
honnan töltötted le amúgy? -
#7195 Megy a POP3 gyreekek 2 napig töltötem de megérte mert a másik ami meg volt 3 honap probálkozás után se indult el!De nagyon fasza játék -
#7194 http://k-systems.hu/pic17758.jpgr2 -
#7193 Helloh
Képzeljétek.
Ha kiírjátok DVD-re a POP3-at akkor onnan már nem indul el.
Ez volt eddig a hiba.Most megpróbálom meggyőzni szobatársam hogy töltse le.
Egy kis kampány[#vigyo
http://k-systems.hu/pic17758.jpgr2] -
zsotesz #7192 Küldöm privibe. -
bogoca #7191 sziasztok!
Egy nem ide illő kérdés: nem tudtok nekem mondani valós cimet, ahonnan játékokat lehet letölteni sms-ért? -
#7190 A Pop3-as mini imaget honnan lehet letölteni? -
THE DAHAKA3 #7189 mert én már letöltöttem a dvd-et, a cd-et, és eddig ment kihúzogatással, most meg már azzal sem -
#7188 Ezt a fajtát aminek ilyen neveztüek a fájlai
MIR-POPT2T.mds meg MIR-POPT2T.mdf
Ezzel eddig mindenkinek ment még tiltásal is tehát nem biztos hogy ki kell huzigálnom majd!Csak mennyen az a légyeg!
Amugy miért kérdezted?