13392
-
#7267 ja, minden mp-be...:) -
#7266 :D nézném mindennnap a torrentoldalakat meg a warezokat:D -
#7265 Szeintem is lesz bár én még tolom a pop3 ezerrel de kurva jo és remélem lesz folytatás!!!!!4 -
#7264 szvsz is lesz folytatás. gondoljatok bele tök kussba vannak a fejlesztésről és akkor bejelentik hogy: JÖVŐ HÉTEN PRINCE OF PERISA 4, a második trilógia kezdete! nagy lenne! ha lesz akkor azért ne legyen duke nukem forever vagy stalker szindróma, de UBI nem olyan. -
#7263 Lesz folytatás.Gondolj bele egy ilyet nem fog elszalasztai az Ubi. -
el bruja #7262 ..ugyvolt h meghal? nemhinném h lesz folytatás...
bár kituggya -
#7261 Hali!
Most fejeztem be a játékot,és a végén kiírt valami bonus kodot.Azt hova v hogyna kell beírni és mire jó??
A prince nem halt meg ezekszerint lesz folytatás??Nem úgy volt hogy a prince meghal?? -
#7260 akkor beteszed linkbe... -
#7259 Bocs nem tom minek irtam 2 szer nem jelezte nekem ki hogy elkültem -
#7258 Mert kisebe nem tudtam!!!! -
#7257 Mert kisebe nem tudtam -
#7256 ez jobb, de, elnézést a kiabálásért de:
MI A FASZÉRT KELL ILYEN NAGYBA BERAKNI????!!!!!!!! -
Ez se kutya -
Fasza kép -
anlor #7253 meg az hogy ha már megöltem a fa szörnyet és egy kicsit mászkáltam már akkor sokára lesz még az a főellenség aki megölte azt a csajt az elején
-
anlor #7252 még annyi hogy amikor harcoltam egy lila ruhás csaj ellen ,jól kivolt találva hogy átváltoztam dark prince-é -
anlor #7251 én már végig vittem a king kongot.......
sztem nem tartott sokáig -
#7250 Most vagyok KLOMPÁN-ál!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7249 mee lesz film (állítóleg) .csak nem tom mikor !! -
#7248 Nagyon sirály a játék föleg a speed-kill és sokan nem tudják használni pedig tiszta könnyü!!!!Mert mindig elötte vagy utána nyomják meg azt a tetves egér gombot!!!! -
#7247 a filmről tudtok valamit? -
jani12121 #7246 köszi -
Dzsiti999 #7245 Fuss a falon a kőről, és ugorj vissza a rúdra! -
#7244 én tudom hol vagy jani !! csak nem emlékszem mit kell ott csinálni !! -
#7243 a nyilas nő?
nah te se játszottál a sands of time-mal, na meg erre se nagyon figyelsz úgytűnik...
fingom sincs hol vagy, kicsit pontosabb leírást -
jani12121 #7242 hali.elakadtam anyilas nö lelötte a harangot azon az ajton bementem ott jött az öt kutya és utána nem tudom,hogy lehet elérni a zászlorudat a köröl ugorva kevés,futva is.segitsetek.kösz. -
#7241 igen?
rendben, akkor vedd fel videóra... Fraps-ot bekapcsolod, azt mehet, kíváncsian várom... -
#7240 hi! vki játsza még gamepaddal. én még régen a megjelenéskor végigvittem bill+egérrel. most elkezdtem joyal de vhogy nekem jobban megy billen :DD majd belejövök, de vkinek esetleg jobban tetszik joyal? -
#7239 2-3?fél óra alatt végigviszem onnan:D -
#7238 Én ott járok amikor a hintoval vagy a lóval kelett menni!!!!
KB hol tartok?
Bár most viszem a King Kong-ot is -
#7237 onnan még olyan 2-3 óra ha jó vagy... -
#7236 kb a felénél nem tom pontosan. -
#7235 én végig vittem... -
anlor #7234 még annyit hogy ha már megöltem a fa szörnyet a kkor már kb. hol tartok -
anlor #7233 megkérdezhetném ki vitte végig -
anlor #7232 helosztok
-
#7231 Köszi :D -
#7230 az lehet de ha itt megválaszoljuk akkor is csökken (a vérnyomásunk meg nő :D) -
#7229 BOLDOG SZÜLINAPOT ARMAGEDDON!!!! -
Dzsiti999 #7228 1. Ha netalántán az első játéknál kikapcsoljátok a tutorialt a menüben, akkor kapcsoljátok be
2. Nem igaz, hogy nem lehet odafigyelni a játék elején, hogy mit ír ki!
Ennyi