13392
-
#7307 ok Nagyon "menő" van -
#7306 Sok balf****!!!!!!! Most kaptam meg a PC-s verziót és nem kellett csavarnom, lehúznom semmit és mégis indul. Varrjatok erre gombot. Nemtom mért de jobban fekszik bill+egér mint konzolon.
-
#7305 Lehet, hogy elírtam, nehéz sorba rakni, csak úgy emlékszem a house of the dead most jelenik meg itt DVD-n. Amúgy az Alone-t láttam is. Nagy élmény volt -
#7304 valaki tudna nekem mondani egy fájlfeltöltő oldalt?
csak mert egyik se működik -.-
van egy sendmefile, arra sikerül feltölteni, de amikor a letöltési linkre kattintok, akkor kiírja hogy URL not found
a másik a sendme largefiles, az meg php hibás! -
#7303 én már nem írom...
könyvesboltokban úgyse fog megjelenni...
beteszem majd az eddig leírtakat
inkább a régi könyveimet folytatom, az az eddigi halgatóság szerint király :D -
#7302 Lol a könyvem a herceg unokaöcséről szól.(de azért benne van az igazi herceg is)[igaz Broafka] -
#7301 Jo.
Gondoltam elmondom.
Mert annyit zaklattalak titeket a hülye Vezír miatt. -
#7300 XD -
#7299 köszönjük hogy megosztottad velünk ezt a fontos információt. Ha ezt nem mondod ma se aludtam volna nyuogtan. -
#7298 Sikerült megcsinálnom.
Végigvittem 7-én, csak nem voltam netközelben azt nem tudtam írni.
Gec t-online letiltott :D -
#7297 szemét, csoró banda! -
MrAndree #7296 Igen tudom, hogy ez így van csak nem volt kedvem leírni. A lényeg úgyis az, hogy nem adnak neki több pénzt. A Far Cry szerencsére tényleg megúszta de sajnos a dungeon siege nem. Mert az már kész van. Bár ha szerencsénk van akkor sose fogják bemutatni. Amúgy meg szerintem elírtál valamit mert a House of the Dead a legrégebbi általad felsoroltak közül és a Bloodrayne a legújabb. -
#7295 Te is rosszul tudod. A lényeg az volt , hogy Németországban, aki veszteséges filmbe fektetett, annak nagy adóleírása volt. Uwe Boll garancia volt, hogy egy film csőd legyen. (Alone in the Dark, Blodrayne és most a House of the Dead), de ez a lehetőség megszűnt. Úgyhogy ennyi Uwe bácsi, a FarCry már megúszta. Ja és persze a játék kiadók sem álltak már szóba vele :) -
MrAndree #7294 Hát nem biztos, hogy a Herceg-Farah vonalat kéne erőltetni. Hadd éljenek békében. Lehetne mondjuk a Herceg utódairól /fia, lánya, unokája stb./ Játszódhatna a jelenben is és akkor a Herceg utódját hívhatnák Max Payne-nek aki géppuskával a kezében ugrálva lassítja az időt. :)
Komoly vonalon meg lehetne akár prequel, mondjuk szólhatna Hercegünk apjáról, hogy milyen harcok árán szerezte meg a trónt, hogyan találkozott a Herceg anyjával sok évvel korábban. Jó kis árulással, trónviszállyal meg egyebekkel egész jó sztorit lehetne farigcsálni. -
el bruja #7293 most hogy mondod...ez joo! -
#7292 nem si rossz ötlet!
Hercegünk Farahval összeházasodott majd elmennek vhova vakáciozni ám vmi szörnyűség történik... szöryű vihar támad és faraht elrabolják. (elájulunk és a multbol látunk képeket hogy az oregember tanácsokkal lát el és történetet mesél a sivetagban élő homokszörnyekről, amik nem időhomokos hanem simán heteron homokos szörnyek) ... To be continued -
#7291 tritonkirály!: vedd lejjebb a felbontást, nekem is ezt csinálta,nem tudom miért,nem is akadozik ,de visszafordul. -
#7290 kár hogy fizetni kell ezért a képért szebb minőségben. ez elég homályos. de inkább adok linket én: GW -
MrAndree #7289 Rosszul tudod, Uwe Boll nem a rossz kritikák miatt szállt ki /azokra szart mindig is/ hanem mert már nincs olyan hülye a Földön aki pénzt adna a filmjeire.Szerencsére -
el bruja #7288 ... mien filmet csinált az az Uwe Boll? -
Na többet má nem rakok fel ez az utolso jo -
hát ez kurva jo -
#7285 De rakjak még fel??????????? -
#7284 Köszi én se tudom nem tragédia ez de legalább raktam fel meg szép is!!!!!! -
#7283 az a lenti két kép nagyon jóó!!!
amúgy nem értem,hogy mi a bajotok a méretével... -
#7282 de nem igaz hogy nem veszi észre az a hülye ember hogy a filmjei egy nagy rakás szar -
#7281 Uwe Boll kiszállt, annyi kritikát kapott hogy több filmet nem csinál játékból. jól látja a dolgot :DDDDDD -
#7280 Jó játék a Tetris...
Remélem Uwe Boll nem filmesíti meg -
#7279 Ha készül film azt remélem nem Uwe Boll rendezi... -
#7278 deeee, tudtommal készül a film -
el bruja #7277 de a filmet is csinájják ha jool tudom..vagy ez neemigaz? -
el bruja #7276 bár joo lenne az igaz... -
#7275 ezt majd az ubidsok had döncsék el -
el bruja #7274 de ha lenne is 4. rész, mien lenne? megint babilonba rohangálnánk?
vagy emegy vakációzni újdonsült nőjével? -
#7273 :D én máá mind a 3-at végignyomtam . szerintem a csúcs az a 3. majd az 1. és a 2.,de ha jól tom akkor lesz 4. is sőt 65% hogy lesz !!!! -
#7272 Én sem jáccottam az 1-el és a 2-vel(csak most kezdtem az 1-et), mégis próbléma mentesen végig mentem 2x(easy-normal). Lehet, h profi vok?
-
#7271 az nem lila?
te se játszottál a WW-vel az látszik...
üss és védj, ennyi
basszus, miért nem lehet az első résszel kezdeni? miért kell rögtön a 3-dikkal? -
jani12121 #7270 valaki tudja,hogy a kékruhás nönek mi agyenge pontja? -
#7269 Naja és ha URL-be tennéd be? -
#7268 "a főellenség aki megölte azt a csajt az elején" szerintem hülyeség a 3. résszel kezdeni