Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
a saját mûved!
így leszel majd egyre jobb és jobb 😉
gratula hozzá
(még lehet rajta finomítani, de jó)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
mert akkor egész jó
milyen progival?
Chat.hu
vagy DC++ vagy nem tom, kérdezd meg hogy milyen programot ajánljanak (direkt nem mondok programot, nevelem az embereket találékonyságra 😛) aztán töltsed le... azt ismerd ki hogyan kell használni (ha már ennyire akarsz logót) és szépen szerkezd meg a magad egyéni logóját (én egyébként nem photoshoppot használtam/lok) de azt is kilehet ismerni sztem...
(és néha jobb a sima logó mint a gif-es (mozgóképes) logó, sztem)
legyél türelmes, és majd lesz logód, ne menjél egybõl logót csinálni, nem attól leszel nagy fórumozó, de ezt most jó tanács képpen mondom, szal ne sértõdj meg...
én másfél évig fórumoztam logó nélkül, aztán találtam egy programot és sokkal jobban éreztem magam hogy saját magam csináltam meg a logómat (nem nagy cucc bevallom, nem is gondolkoztam rajta sokat, de tetszik és ez a lényeg)
szal légy türelmes!
2. Tudom, hogy photoshoppal lehet csinálni csak azt nem, hogy hogyan!
3 Te csak másokat tusz szekálni??????
1, ez nem az a topic, menjél a logo mûhelybe ha annyira akarsz
2, miért nem privátba kéred meg
3, miért nem te csinálsz magadnak, és ne egyere azzal a szöveggel hogy nem tudod hogy kell... mert akkor kérdezz meg valakit hogy milyen progival csináltad vagy nem tudom, töltsd le és csináld meg...
<#ejnye1>#ejnye1>
Kéne egy logo snake!légyszi!
Az a gennyes csillag akkor is ott marad ha már nem vagyok VIP? Baró
ON
amúgysztem nem kamu, biztos hogy azt meglehet valahogyan nyitni! csak rá kell jönni a titkára...
<#wink>#wink>
megtudná valaki mondani hogy mit kell csinálni a második lovaskocsis rész után?
amikor két nagy állat körbegyujt tüzzel...
gondolom le kell öket gyözni,de fegyverem sincs meg a sandtankok is üresek
válaszokat elöre is kösz
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Why so serious?
Fater szobrát én is beírtam 😄
Najó lehet hogy alma voltam😄. Ott csak át kell gondolni. Szenvedtem vele negyed órát. Aztán megálltam átgondoltam és megcsináltam 2 perc alatt😄
Tudna valaki segíteni egy easy mentéssel? A fõellenségekkel akadt egy kis bajom.
Köszi. (Egy lelkes amatõr)<#conf>#conf><#conf>#conf>
Why so serious?
Mind1 remélem legközelebb valami "tisztességes" elakadás lesz nem ien lámás<#falbav>#falbav>
Why so serious?
Why so serious?
http://ghun.tx.hu/bitbucket/POP3%202006-01-23%2023-29-43-68mod.JPG
<#fejvakaras>#fejvakaras>
láma vagyok 1