13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Gerisone
    ez tök jó! folytasd
  • reco
    na letudtam tölteni a regény t szerintem király volt
  • koschwarz
    kösz, közben sikerült, de nagyon ideg voltam

kb. mint amikor a WW-ben kaailinát kellett legyőzni
  • Varga10
    ako melyik az??
  • ffxi
    De egyezik a kiadó: Ubisoft :)
  • Varga10
    Valakinek megvan a Splinter Cell 3???
    Mert szivesen játszanék vele multin.
    Mindig csak franciákkal meg legyel meg csehszlovákokaljátszom...
  • Broafka
    ez nem az a topic
    ne offolj
  • Broafka
    próbáljátok innen, ide is felraktam, hátha itt megy:
    link
  • Varga10
    Valakinek megvan a Splinter Cell 3???
  • ffxi
    Üsd a kardost és rád ugrik a baltás, te megfélre ugrasz és ütöd a baltás. Mert közben kihúzza a baltáját. Ezt el kell jáccani addig amíg speedkill nem lesz.
  • reco
    ezt irja ki amikor le akarom tölteni a regényt :Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/www/sendmefiles/include/db.php on line 24
    és még ezt is : Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/sendmefiles/include/db.php on line 34

na ilyenko mit csináljak ????
  • koschwarz
    áááááááááááááááááááááá, most azonnal segíjjen valaki lécci, a második szekerezés után azt a két böszmét hogyan kell legyőzni? megütni se tudom őket
  • IceTom
    az lenne a kérdésem..
    -hogy megint elvittem végig a game.-t és hogy a végén kapsz egy különleges kardot,ha játék közbe lestoppolod és v.mit megnyitasz és oda beírod a kódot(nyilakkal)..na szal ezt hogy kell megnyitni?
    -meg hogy gyűjtöttem 2000 v.mennyi sand credited azzal mit kell csinálni?vagy csak úgy van?
    -meg ha összes bonus helyet megtalálom akor más vége lesz?
  • Black Hawk
    másik sorrend.
  • anlor
    vagy van vmi masik sorrend
  • anlor
    és ezt igy sorrendbe?
  • Black Hawk
    tologatod jobbra balra előre sőt még hátra is.sok sikert.
  • anlor
    Sziasztok! megint én vagyok . Elakadtam ott , hogy 1 nagy köszobrot kell mozgatni.... hogy tudom megoldani? köszi
  • heliosz007
    én letöltöttem :D
  • reco
    ööööööööhhhhhhh az a gond broafka hogy nem tudtam letölteni valami hibát irt ki vagy mi a franc
  • Broafka
    nah itt van a regényem, vagyis az ameddig eljutottam...
    nem volt kedvem tovább írni...
    inkább a 2. regényemet folytatom, az jobban tetszett az embereknek :P
    PoP regényem
  • Black Hawk
    nem trainer csak egy bug. Élvezet volt kinyírni:)
  • ronihun
    Ez Lol:DEz Trainer vagy hogy a francba szedte szét a fél arénát?
  • Black Hawk
    Még régen volt de szerintem vicces
  • fv82
    Csalás nincs, trainer van, ha legközelebb kell. De látod, jobb is, hogy nem volt
  • buldozer99
    Má nem kellenek amiket irtam mert megcsináltam!!!!!!!!!!!!!!4
  • Looooser
    Szal' ez a random szint kódja?: FLFLBJBJFLFL?
    Mellesleg nem csak azért raktam be mert asszem ilyen kép nem volt még LoL
  • buldozer99
    Vagy egy mentés is jo lenne azután amikor Klompát kinyirtam és után megy le az idö és az után kéne mentés !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • buldozer99
    És olyan van hozzá amikor ugye herceg sötét oldala vagyok és megy le az életem és nem tok egy részt megcsinálni mert mindig meghalok van hozzá olyan kod vagy valami ami megálitja azt hogy megy le az életem+???????????????????
    Elöre is köszi
  • fv82
    Nem kaptam meg Küld újra
  • koosadam
    Semmit tetszőleges helyen elindítod a gamet bármiylen elmentésnél, megnyomod az esc ami pasueba rak és bepötyögöd a kódot majd enter azt csá
  • ffxi
    Ment ímél, megkaptad?
  • Broafka
    jó persze értem, szal nem muszáj végig vinni a játékot ahhoz hogy megkapd, csak úgy akarom megcsinálni hogy kiírja nekem hogy megkaptam a kódot, szal úgy hogy kell, vagyis mit kell csinálnom?
  • koosadam
    Minden szinten el lehet indítani: FLFLBJBJFLFL (pause után beírni kurzorokkal!!!)
  • Broafka
    random szinten?
    ehh, ezt nem egészen értem
    a tonhalat nekem nem sikerült megcsinálnom mert nem vágtam milyen szinten kell még megcsinálnom hogy az meglegyen
    szal mi ez a random szint? :)
  • koosadam
    Juj a beképzeltség határtalan :P
    Kaileena MÁSODIK vagyis VÉGSŐ csatában nehéz. Még normálon sem pite hátmég egy szinttel feljebb...

Ui.: Grat ha a #7310-et arra szántad, hogy rájöjjünk, hogy végigvittted Hardon a T2T-t, mert ugyebár nyilvánvaló az Easy=Gumikalapács, Normal=Telefon és a Hard=Láncfűrész + egy extra tonhal random szinten
  • Looooser
    Skacok jó hír kondiba járok növesztem a hajam és a szakállam.... kiválasztottak a film főszerepére....
    LoL de szép álom lenne....
    A filmről annyit hogy elvileg a játék forgató könyvéhez akarnak ragaszkodni és elvileg a madárkák már csicsergik hogy elkezdőtek a szereplő válogatások....

Kérdés: Farah-t és Kaileena-t melyik modellekről mintázták???? Mert.... mind1.... a kérdésre jöhet a válasz.

és skerült 200%osra vinnem az életem!!!!! loll 3 nap alatt végig toltam a SoT-ot most kezdtem el a WW-t Hardon és a Shadee eleni harc baromi könnyű volt!!!!! sőt mingyárt Kaileena ellen megyek megnézm mit nem tudtok végig vinni rajta....
  • Looooser
    láncfűrész LoL
  • fv82
    Jah most nézem ki vagy, akkor ezekszerint gyors volt a posta
  • fv82
    Ha jól tom ez az alaplapodnak köszönhető, de azért arc vagy