Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MazeZee
Na jó estét mindenkinek

armageddon666
X| elakadtm megint... Dark Princenek gyorsabban fogy élete normalon mint easyn........ ááááááááá hülyew ugrálos rész... pedig meglenneeeeeeeeeee!!!! a fényes kard elott vagyok... a kapcsolora rákéne állnom és nyerek...

@

Broafka
én meg pont most tanulok mindenrõl :-/
beleértve perzsiát, meg a görög-perzsa háborúkat, invesztitúra meg minden f*szságot 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ronihun
Mi pont most tanulunk Perzsiáról

...

Gebe7636
annyira jó lenne egy kód amivel végtele életet és homokot csinálhatnánk

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

armageddon666
jaja de az a gáz hogy csak gémboy... amugy az érdekes mert nem személlyel hanem sereggel vagyunk.- Perzsia, india meg még valami(k)

@

Gebe7636
csak ha azt tudnám, hogy melyik progival csinálták a pop-ot, na akkor azt az egyént ezerszer áldanám!!!

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
snake-tõl elõre bocs

Gebe7636

<#unalmas><#unalmas><#unalmas>

Broafka
az a baj hogy a SoT és a WW közötti események már foglaltak, azt állítólag már megcsinálta a ubisoft Battles of Prince of Persia néven, egy gameboyos játékkal...

Gebe7636
én személy szerint örülök, hogy nincs Dahaka, mert csak idõpazarlás volt elõle futni.<#unalmas>

Gebe7636
viszont a seb amit a herceg Shadee-tól kapott az még mindig kivehetõ

armageddon666
ezt én sem értettem XD miért hogy lehet hogy Kaileena mellbõsége felére csökkent?

amugy King of Persia-t én is irtam 😊 mondjuk csak viccbol...

@

Gebe7636
lehet

ronihun
gondlom megálltak valahol vmelyik szigeten és vettek fel új ruhákat.

...

Gebe7636
és még valami, hogy lehet az, hogy a WW végén szakadt rongyokban, a T2T elején meg már selyemrucikban vannak??

Gebe7636
a hírek szerint egyéptként king of persia néven akarják tovább vinni, de mi lesz jó egy 40 éves emberrel pl falon futni??

armageddon666
hogy lehetne azok között? pár hét van a 2 között!! és annyi történik hogy párszor Kaileena meg Herceg... szal.. érted! max SoT és WW között...

@

Gebe7636
akkor lehetne valami átfogó részt csinálni a warrior within és a two thrones között.

Broafka
én kitaláltam mondom egy történetet amivel visszalehetne hozni az idõhomokját (most direkt nem mondom el, mert megszeretném írni) és még pontosan nem tudom hogy mi lesz... de visszajön az idõhomokja 😊
de nem tõrrel, nem Kaileenával...

koosadam
Nem fafejû bunkók, nekik a tõr és a homok a lényeg a többi "olcsó háttérzaj"-.-
HÁNYOK AZ ILYENEKTÕL!

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Gebe7636
jó van!
el lett itt minden ****
izé
Bammmziiiiii!!!

Broafka
és ha már ki akarunk találni valamit akkor ne ugyanazt találjuk ki mint Ubisoft: megvágja az idõ tõre, ismét sötét herceg... baromi uncsi lenne!

Broafka
HAHÓÓÓ
mi lenne ha egyszer, csak egyszer figyelnétek is a videókra meg a történetre, nincsen idõtõre!!!
nincsen idõ homokja!!!
Kaileena sincsen
mit csórjanak el?

Gebe7636
A történet az lenne, hogy egy háborúban elcsórják a hercegtõl az idõ tõrét és megvágják vele.Itt lesz a lényeg a sebb elfeketedik a tõr eltörik a gonosz kiszáll belõle és a sebbe száll.A feketeség egyre nagyobb lesz és hercegünk újra átalakul, de itt már végleg sötét marad.Csak egy módon lehet megszabadulni tõle.A hercegnek meg kell tanulnia mi az önuralom és meg kell válnia rossz tulajdonságaitól.

Broafka
bamziiii? 😄DDD
bazz, mintha a Bambi kölykének a neve lenne 😄

Broafka
én nem játékot akarok csinálni, hanem könyvet!!!
és már meg is van a storyja... és tök jó storyt találtam ki neki eddig!
és nem kell aggódni hogy vége az idõ homokjának! óóó dehogyis, csak most kezdõdik, muhahahahaaaaaa <#eplus2>
vagy ma este, vagy holnap elkezdem írni, most így hirtelen megszált az ihlet 😊

Az idõ homokja legyen veled! Nekem ár csak 5 tétel kell!

Jól jönne vizsgán.

-Mikor is volt a Mohácsi csata?
-1555 vagyis izõ
bammmmziiiiiiii (idõvisszatekerés hang)
-Mikor is volt a mohácsi csata?
-1526!
Gebe7636
HELLO!
Hallom játékot akartok csinálni.
Tök jó lenne egy új Pop pl.😛rince of persia the revenge of the dark prince

Broafka
egyébként az ötlet nem lenne olyan rosz, meglehetne írni egy újabb részt könyvben
én szívesen megírom 😊
majd holnap elkezdem, mert ma nem tudom megcsinálni mert holnap kiséretségim lesz és arra kell tanulnom, de gány... még csak 15 tételt kéne megtanulnom holnapra 😄

SNAKE01
egyetértek!

Broafka
EHH <#wilting>
inkább ne...

Marilin Mansont elérte a vég. Megfertõzte az idõ homokja! Máris szebben néz ki!

A Sztori meg most arról szóljon hogy lopta el Maharadzsa az idõ homokját az idõ szigetérõl. Persze az ifjú Mahradzsa még az elején elszakad az embereitõl és magában kell boldogulnia.

Cím mondjuk... Maharadzsa of India!
Ha szerencsénk van még elhódíthatjuk a világ leghosszabb ideig készült játéka címet a Duke Nukem Forever-tõl. 😊

Why so serious?

Stark
és ha mind kés vagyuk má cak a programozási nyelvet kell elsajátitani😄
és röpke 10 év alatt kész leht a játék😄

hópihe

koosadam
Öhm most nem olvastam elõre de mire készültök? könyv...sztori stb...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Írogatni én is szoktam. Épp egy könyvecskén dolgozom de még csak az elején tartok. Úgyhogy ketten talán összehozunk valamit. 😊

Why so serious?

Broafka
jah, abban én is segítek, elvégre könyveket írogatok, van egy félig kész könyvem, eddig 34 oldal van meg belõle, a másikat meg nem rég kezdtem abból még csak 12 oldal van meg 😊
szal abban én is segíthetek

A sztorit vállalom mivel a játékkészítés feladatai közül még talán ahhoz értek a legjobban.

Why so serious?

Stark
de nem téged mutogatunk😄
hanem "megirjuk" a játokot😄

hópihe

Broafka
rendben, akkor kezdjük:
(dobszót 😛)
NÉZZEN MINDENKI RÁM 😄

Stark
nah mid1
dobjuk fel a topikot
valamivel

mint ööö
csináljuk meg az ujj price of perzsiját😄

hópihe

Hát nekem se.

Why so serious?

Stark
nembaj, nekem az ugrott be rögötn😄

hópihe

Broafka
hát ööö...
nem is tudom, igyekszem... nagyon igyekszem de tényleg, de sehogy se kattan be erre az iszonyat ronda emberre a herceg...

Stark
szerintem hasollit az a háttér meg ez a szécsapott haj a prince-re😄
kül ez Sahgrath😄

hópihe

Hát így elsõre Marylin Manson erõsen mutálódott változata ugrott be. De lehet tévedek. 😊

Why so serious?

Broafka
egy elvetemült, ronda buzira :-/

Stark

nah kire hasollit?

hópihe

Gebe7636
bocs, de most el kell mennem.Tudod én még csak egy 13 éves kis kamasz vok.