13392
-
#7387 a karakterek között az a Thara kísétetiesen hasonlít Farahra. -
el bruja #7386 van benne vmi... csak ez inkább "gyerek"prince of persia -
el bruja #7385 jah sztem prince of persiához inkább a kemény metal zene illett
főleg a csatáknál benyomtak 1 zuzosat azt lehetett zuzni az ellenfelet... -
#7384 én vagyok paranoiás vagy ezek tényleg hasonlítanak a Hercegre és Farahra. -
#7383 Sokkal jobban eltalálták a zenei világát mint a TTT-nek. Legalább is SZVSZ. mikor a TTT-ben a torony tetejére mászunk az a zene kibaszottul idegesített.
Ellenben a WW zenéi felpörgettek. -
#7382 ha már a zenéről is szó van akkor a SoT zenéje nekem mindegyiknél jobban tetszik, szintén a hangulata miatt, meg jó is volt :)
amúgy nekem még (ilyen vicces dolgokban) az enyhén skizofrém Herceg tetszik :D
még mondja is magának hogy: "stop talking to yourself" (ne beszéljél már magadhoz) -
baloghs91 #7381 thx
-
#7380 www.dahakateam.uw.hu -
baloghs91 #7379 valaki mentest pls
-
#7378 Nekem a SOT-ban az tetszett, hogy vicces is volt. Amikor apáddal harcolsz és Farah folyamatosan mondja a gépszöveget (tutorialt), hogy tekerd vissza az időt, mire a herceg: "ezt már mondtad egyszer" - "Nem nem"
kevés játékot láttam ahol a főhős összevitatkozott volna a tutoriallal
Amúgy nálam is a WW a legjobb, mert sötés és menekülős és kegyetlen zenék voltak benne -
baloghs91 #7377 amikor meg kellölni azt a szörnyet
onnantól kéne pls -
baloghs91 #7376 hy all
egy full mentést pls küldjön valaki vagy elég egy 50%kos is
-
#7375 hát, próbáltad már a felugrás+fagyasztás+vágást? (ellenfél felé space+e+bal klikk) az tetszik mint új kombó amit most találtam így ?5? év elteltével, vagy a felugrás+vágás+ellenfél szívás? (ellenfél felé space+bal klikk+e) az is gyorsan végez :)
voltak benne kombók csak nem olyanok amivel kézre lehetett állni meg egy fingással ellehetett fújni egy kettő ellent
de nekem a játékban az az arabos hangulat, nagyon tetszik, nagyon jó! -
#7374 sötét helyeken jársz és menekülsz? :P -
#7373 Az-az igazság hogy én is nagyon komálom a SoT-ot bár a WW mérföldkövekkel viszi nállam a pálmát.igaz amit Brofka írt tényleg olyan mint ha benne lennél a játékban csak a WW-nek a stílusa ami meg fogott. A Dark, a menekülés... ezek azok a dolgok amik rám is jellmezőek és ezért fogott meg inkább a WW -
#7372 Hehe sztem is elég jó a SoT, bár engem az zavart, hogy szinte nem volt kombó és az időlassítás semmire sem volt jó -
#7371 hát emberek, akárhogy is, de nálam még mindig a Sands of Time viszi a prémet
most játszottam végig megint, csak úgy nosztalgiából, és hát...
hangulata mesebeli, annyira jó hogy tényleg úgy érzed mintha ott lennél
grafikája is nagyon szép, és színes
storyja jó, megható és szomorkás
játékmenete is nagyszerű (csak ne lennének olyan hosszadalmas csaták...)
szóval eddig úgy voltam hogy: 1, TTT 2, Sot 3, WW
most már: 1,SoT 2, TTT 3, WW
lehet hogy nincsen annyi kombó, meg nem lehet megfogni az ellent, meg fegyvereket dobálni (meg fogatot hajtani) de hangulatilag ezerszer jobban tetszik nekem mint a másik két rész, a SoT egy hangulatos áttörés számomra, a WW az valahogy egy játék volt a sok közül, egy átmenet, a TTT meg megint próbálkozott a SoT és a WW keveréssel de nekem hiányzott belőle valami amitől olyan... olyan... jó, olyan... hangulatos...
összegzés képpen még mindig a legnagyobb játék nálam a PoP ;) -
#7370 Amúgy ha már ennyire Tma, van akinek nem kell lehúzni, de ez alaplaptól függ ha jól tom. Tényleg kell egy USB DVD író. Mondjuk hallottam olyat, hogy az sf jogilag nincs rendben szal az ügyvédek már dolgoznak a crackerek által nem megoldható problémán. -
MrAndree #7369 Igazad van bár szvsz a 75% kissé túlzás legalábbis nekem eddig a pop volt az egyetlen lehúzós. Amúgy én sem értem miért sírnak annyian. Mintha kihúzni a meghajtókat olyan bonyolult feladat lenne. -
#7368 mellesleg csak szólok hogy az újjab játékok amiket letöltesz nyagyából 75%ban kábelhuzogatós tehát jobb ha hozzá szoksz és ezt minden kis "jaj nem akarok kábelt huzogatni!" embernek üzenem!!!!! VEDD MEG eredetibe.... -
#7367 VEDDD MEG EREDETIBE és nem kell huzogatni!!!!!!
-
#7366 De kurva jó neked.
legközelebb úgy se indul el:P -
#7365 MEGY A GAME -
#7364 ugyan az mint a többi
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX -
#7363 he tényleg eredeti add meg létszives a tel. kódot ! -
#7362 akkor JÓ csak ez volt itt: Ha nem indul a játék, ide katt! a 4-dik lépésben -
#7361 nekem elfogadta jelekkel.
nekem eredeti. -
#7360 pfff BOCSESZ
egy valóban működő cd-key jól jönne!
és tényleg - jelek nélkül kell beírni a cd-key-t? -
#7359 Ez most nem volt komoly igaz? -
#7358 a FLOOPY meghajtót is lekell húzni? -
#7357 a szmájlik magukért beszélnek. -
crow666 #7356 Hali mindenki. meg van a prince 3 és szeretnék hozzá olyan megoldást amihez nem kell szétszedi a gépet és el is indul a játék csak olyanírjon nekem aki tudja is a megoldást köszönöm
[email protected] -
#7355 Biztos voltam benne hogy kérni fogják a folytatást. És szvsz nem gerison volt az első aki kérni fogja. -
#7354 "Hahaa én ezért nem írtam be ide hogy nekem is van regényem."
ezért miért?
??? -
#7353 Hahaa én ezért nem írtam be ide hogy nekem is van regényem. Persze csak az elején járok. -
#7352 majd... lehet
de később
most a másik regényemen dolgozom :)
ha azt befejeztem akkor majd esetleg folytatom ezt... -
Skyll #7351 Ugye a T2T -nek is kétféle befejezése van??? :D -
MrAndree #7350 Gondolkodj kicsit. Marha egyszerű a dolog. -
anlor #7349 sziasztok ott
tartok hogy tologatni kell egy nagy szobrot az lenne a kérdésem hogy hova kell tolni? köszi -
#7348 mármint a regényt