13392
-
#7427 OFF POP_WW
Nem értem! A gém dobozára az van ráírva: "A játék másolásvédelmi technológiát tartalmaz, mely inkompatibilitáshoz vezethet egyes CD-ROM, DVD-RW és virtuális meghajtókkal." Ugye nem enyém a játék, mert vissza kellett adni azonnal. Gondolom megkockáztatom, átvettem alcohol-lal(3105) és démontúlsz4-el betöltöttem és FUT a gém. Semmi crack semmi.... Gyanus ez nekem. Szerintetek a játék közepén le fog fagyni vagy kilép????
ON
-
doki11 #7426 pop3full game -
doki11 #7425 nem lesz könyü kaland 4,15 GB de megéri -
doki11 #7424 nem lesz könyü kaland 4,15 GB -
doki11 #7423 csak szolok hogy megvan állitolag a pop3 full game egy oldalon és bitlord-al kel leszedni ezért kérem a segítségeteket mert csak akor indulhat el a letöltés ha vannak rajta ha jön valaki akkor megmondom az oldal nevét
-
#7422 ha tovább SPAMolsz akkor igen........ -
doki11 #7421 d[-_-]b
-
doki11 #7420 én is kaphatok ilyet -
doki11 #7419 http://www.sg.hu/kep/faces/felkialtas.gif
2 db büntetőpont MI EZ? -
#7418 hát ha a SoT-ot más nehézségi szinten végig tudod vinni akkor le a kalappal előtted, nálam új game-nél rögtön ment a játék (csak megjegyzem hogy a SoT az első epizód, a fiatal Herceggel+Farahval) -
#7417 Ja, bocs. Semmi sem történt :-)
-
#7416 Mért ilyen az aláírásom??? -
doki11 #7415 kös de én olyanra gondoltam ami ingyenes -
#7414 Nekem ez van, de gondolom nem akarsz ilyen elavultat.
-
#7413 SOT-t easy-n vittem végig. Ha normal-n v. hard-n akkor kapok extrát?
-
doki11 #7412
Dzsiti999 köszi -
#7411 Nem tudja valaki, hogy melyik alaplapoknál nem kell kihúzni a CD/DVD-ket starforceos játékoknál, mert ez nem szerepel a FAQ-ban és holnap veszek alaplapot. -
#7410 Az Azad :) kb. én is ezt mondtam csak nem ennyire részletezve, de amit leirtam az ua. nem? (lusta vok elolvasni mit irtam ) -
Dzsiti999 #7409 CD Galaxis polcáról ;) :D -
-
doki11 #7407 tudja valaki honnan lehet letölteni a PoP:3- at? -
#7406 jah, valahogy így, de ne hogy már azt mondjuk hogy a Sultán lánya Farah mert behalok mingyá... -
#7405 áááá
szerintem meg baromira nem látjátok át hogy ki kicsoda, kezdjük a legelejével, a SZULTÁNNAK NINCSEN LÁNYA
3 országról van itt szó: Perzsia, India, és (szerintem) Törökország, mivel Szultánok törökországban vannak asszem
Szóval, a Herceg apja Sharaman király a Perzsák királya beakarja venni a Maharadzsa (India) palotáját, egy Indiai árulóval (Vizier, Zarvan) sikerül is a perzsáknak bevennie a palotát.
Itt bukkan fel a Hercegünk, aki élete első csatáját vívja (A Sands of Time-ban) és hogy bizonyítson apjának ellopja a Maharadzsa kincstárából az Idő Tőrét.
Farah, a Maharadzsa lánya!!!!! látja a dolgokat, de szegény nem figyel eléggé ezért egy perzsa katona elfogja
Na már most, Sharaman király azért viszi a Tőrt meg az Homokórát A Szultánnak (Törökország (város: Vazad, vagy hogy mondják)) hogy Perzsia és Törökország között fent maradjon a barátság! Csakhogy a Vizier tőrbecsal minket, és mindenki homokszörny lesz...
szóval:
Maharadzs --- lánya: Farah
Sharaman Király (Perzsia) --- fia: a Herceg
Sultán (Törökország) --- nincs gyereke -
#7404 remélem jol tudom ezeket és sorry hogy 3* irtam egymás után csak már nincs VIP jogom és nemtom visszavonni meg szerkeszteni :S és sajna egymás után jutottak a gondolatok eszembe... -
#7403 ja és az a bot is szerintem az idő egyik ereklyéje legalábbis mintha TTTben beszéltek volna rola hogy azt is a szigeten találták.
Idő ereklyék:
-Dagger of Time (Időtőr)
-The Amulet (az amulett Farah, majd WWben mi nyakunkba)
-Staff (a Vizier (Zarven) botja) -
#7402 Zarvan az a Maharajaval volt vagyis Farah apjával, de elárulta.......... A sultan az Sharahmann barátja és a béke jelképeként kapja meg az orát... én igy tudom... -
#7401 Egész jól értelmezed
az idő homokot egy barátjának viszi Prince apja. Princnél a tőr Zurvan (az öreg és gonosz varázsló) az idő felett akar uralkodni ezért mondja prince-nek hogy nyissa ki az órát.
Zurvan a Sultan varázslója elárulja... stb stb
a story végén azért csak a prince és a zurvan tud a történtekről, mert:
-prince-nél volt a tőr
-Zurvan írányította a homokot
Farah azért nem tud saemmit a történtekről, mert amikor szeretkeznek és elveszi prince-től a tőrt meg a kardját ott haggya a homok medált (gondolom ez a WW-ben a homok tárolónk) ez a játék végéig nálla is marad maghal nincs nálla a nyakék és ezért nem tud semmit. további magyarázatot írjon vki más......
-
#7400 Ja és ki az a kívüláló öregvarázsló? Egyik oldalon sem áll, és mintha magának szeretné ezt a időhomok-izét.
-
#7399 OFF
Most vittem végig a SOT-t először és a történet megértéshez kellett volna Ubiéknak a feliratozás.
Szal értemezésem szerint:
Van két uralkodó(Sultan-Fahra faterja és prince faterja), azok összecsaptak prince fater győzött. Haza viszi Sultántól az időhomokját és foglyokat köztük Fahra. Otthon tört ki a balhé(kinyílott a homokra vki által), aminek én és Fahra állunk a középpontban mert az időtőre hozzám került.
Ha rosszul fogtam fel kérlek világícsatok fel. Köszi.
-
#7398 Nálam nem kell lehúzni
-
#7397 ja igen be scanneltem végre a képeimet és jók..... jó nagyok
-
#7396 van benne valami:D -
#7395 nagy betűkkel a banner alatt -
#7394 Thara neve is hasonlít Farah nevéhez és karakter is -
#7393 HuneX a: "LoL én vagyok" szöveg a mailodon én vagyok!!!!!!!!!nem volt téma határozva! -
MrAndree #7392 És mi írjunk? Amit akarunk vagy mi? Az neked miért lesz jó ha megírom hogy nekem megy? -
HuneX #7391 Akinek sikerult elinditania a játékot mountolással azt szépen megkérem hogy irjon a kovetkezore: [email protected] -ra Elore is kossz
-
HuneX #7390 Valakinek nincs meg a POP3 mds fájlja, nekem mikor letoltottem nem volt hozza s lehet hogy ezétt nem megy a game.Elore is kosssz:D
-
Keca #7389 Az a zene direkt volt olyan idegesítő. Szerintem nagyon jól eltalálták, ugyanis kinézel az egész városra épphogy le nem esel, és közben nyomja az idegeidet a zene... cool :) -
el bruja #7388 jaa...