Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Na mindegy ez nem fontos<#lookaround>#lookaround> Mehetne a mobilba is
Gebe! a borítót a végére kéne hagyni.... egy könyv nem a boritotol jo... az már csak üzleti fogás.
@
Nekem is a TTT, De sajna a végén bugos:-(
@
SoT-ban a Vezir az a Maharadzsának dolgozik, csak elárulja õt. (mert gondolom 'kedves emberrel' a Vizierre célzol)
aztán
Herceg pont azért nem változott át teljesen mert:
alternativák:
idõben elkapta a tõrt igy csak részlegesen változott át,
sokat volt együtt már a homokkal,
vagy éppen a császárnõvel (Kaileena)
Senki nem tudja hogy pontosan miért nem változott Prince homokszörnnyé! még DarkPrince se! (legalábbis én igy állapitottam meg)
sztem dahaka (és dark prince) zaért nem birja a vizet mert a viz elmossa a homokot. Dahaka egyengeti az idõvonalat ami ugy az idõ homokjával szoros kapcsolatban van. szal õ is 'homokos'. DarkPrince meg ugye...
@
és váltogatná az idõsíkokat + túl kell élnie a helyszíneket ahova kerül..
lennénk WW+SoT pályákon, figyelmeztetnénk magunkat,jeleket hagynánk magunk után ott, ahol tudjuk hogy meg fog fordulni a multbéli énünk stb😊
vagy mifasza lenne már, ha hirtelen a SoT-ba kerülnél, és együtt gyaknánk a fiatal herceggel a homokszörnyeket 😊!
Nézzük... Sopiler annak aki nem játszott a játékokkal.
SoT: Kiengedi a homokot és végig hasznûlja. Néha még bele is áll ugye...
WW: A melkasûán van a medál. Kalinea utan terdig gázol a homokban. Dahaka is elkapja párszor. A végén bele is nyúl. A maszk. +a Végén le is fekszik az Idõhomokkal. (Kalinnea) Erõsen homokozott a hölgyemény a végén. 😊
TT: No commen.
Én azon csodálkozom hogy már hamarabb nem változott át. Ha nem is Dark Prince-vé de valami homoklénnyé...
Vagy...
Alternatív ending a TT-hoz. A herceg az idõ tõrével visszapörgeti az idõt hogy az egész Prince trilógia meg sem töténik. Csak sajna a homok kifogyik és pont ott ál meg a visszatekerés amikor már épp 1 másodperce kiengedte az idõ homokját az SOT elején. (elképzelem mit káromkodna a Prince erre. 😊)
Letöltöttem egy 3CD -s verziót (PoP3)
Kér valamilyen disc key -t deeee...
Akinek van eredeti játéka, ééés a dobozon rajta van a serial, vagy mi a tököm, vaaagy, ha valaki tudna egy jó kódot, akkor... egy életre az adósa lennék! <#circling>#circling>
de komolyan: amikor bejelentették a WW-t el sem tudtuk képzelni hogy "mi , hogy, miért" hisz befejezõdött a SoT..erre olyan csavarokkal tértek vissza a WW-vel hogy..😊 (a maszkos dolog, blade dancer elõl megvéded magad homokrémként stb)
sztem meg lehetne oldani hogy a herceget felemészti a homok, és ugrándozni kezdene az idõben.. valami sliders + the kid ( a kölyök, a bruce willis-es film..) keveréke lehetne..a végén találkozna a gyerek princével, és megmondaná neki hogy sohase nyissa ki az idõ homokját..aztán a "mindent megélt" prince elveszne az idõben, a kölyök meg lassan felnõne a "jótanáccsal"
mint a san andreasban.megvív egy forró kávéra és te meg nyomod neki a kombókat.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem pont erre gondoltam, de rátérhetunk a dologra is, csak 18-as karikával jelenik a gém.
Fákjúal!
Fákjúal!
Dzsiti az igazság fájdalmas? vagy most bosszú hadjáratot indítasz ellenem mert kifejtettem párak véleményét, és hogy úgy látták jobban hogy én közöljem?
"Seasons change. Tastes change. But people... People NEVER change..."
azért fórum mert nem szükséges itt lenni, attól még látják az emberek amit írtál régebben 😊 (csak tudnám hogy ezzel most mit is akartam mondani 😄)