13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • ffxi
    OFF POP_WW

Nem értem! A gém dobozára az van ráírva: "A játék másolásvédelmi technológiát tartalmaz, mely inkompatibilitáshoz vezethet egyes CD-ROM, DVD-RW és virtuális meghajtókkal." Ugye nem enyém a játék, mert vissza kellett adni azonnal. Gondolom megkockáztatom, átvettem alcohol-lal(3105) és démontúlsz4-el betöltöttem és FUT a gém. Semmi crack semmi.... Gyanus ez nekem. Szerintetek a játék közepén le fog fagyni vagy kilép????

ON
  • doki11
    pop3full game
  • doki11
    nem lesz könyü kaland 4,15 GB de megéri
  • doki11
    nem lesz könyü kaland 4,15 GB
  • doki11
    csak szolok hogy megvan állitolag a pop3 full game egy oldalon és bitlord-al kel leszedni ezért kérem a segítségeteket mert csak akor indulhat el a letöltés ha vannak rajta ha jön valaki akkor megmondom az oldal nevét
  • armageddon666
    ha tovább SPAMolsz akkor igen........
  • doki11
    d[-_-]b
  • doki11
    én is kaphatok ilyet
  • doki11
    http://www.sg.hu/kep/faces/felkialtas.gif
    2 db büntetőpont MI EZ?
  • Broafka
    hát ha a SoT-ot más nehézségi szinten végig tudod vinni akkor le a kalappal előtted, nálam új game-nél rögtön ment a játék (csak megjegyzem hogy a SoT az első epizód, a fiatal Herceggel+Farahval)
  • ffxi
    Ja, bocs. Semmi sem történt :-)
  • ffxi
    Mért ilyen az aláírásom???
  • doki11
    kös de én olyanra gondoltam ami ingyenes
  • ffxi
    Nekem ez van, de gondolom nem akarsz ilyen elavultat.
  • ffxi
    SOT-t easy-n vittem végig. Ha normal-n v. hard-n akkor kapok extrát?
  • doki11

Dzsiti999 köszi
  • fv82
    Nem tudja valaki, hogy melyik alaplapoknál nem kell kihúzni a CD/DVD-ket starforceos játékoknál, mert ez nem szerepel a FAQ-ban és holnap veszek alaplapot.
  • armageddon666
    Az Azad :) kb. én is ezt mondtam csak nem ennyire részletezve, de amit leirtam az ua. nem? (lusta vok elolvasni mit irtam )
  • Dzsiti999
    CD Galaxis polcáról ;) :D
  • ffxi

• doki11
    tudja valaki honnan lehet letölteni a PoP:3- at?
  • Broafka
    jah, valahogy így, de ne hogy már azt mondjuk hogy a Sultán lánya Farah mert behalok mingyá...
  • Broafka
    áááá
    szerintem meg baromira nem látjátok át hogy ki kicsoda, kezdjük a legelejével, a SZULTÁNNAK NINCSEN LÁNYA
    3 országról van itt szó: Perzsia, India, és (szerintem) Törökország, mivel Szultánok törökországban vannak asszem
    Szóval, a Herceg apja Sharaman király a Perzsák királya beakarja venni a Maharadzsa (India) palotáját, egy Indiai árulóval (Vizier, Zarvan) sikerül is a perzsáknak bevennie a palotát.
    Itt bukkan fel a Hercegünk, aki élete első csatáját vívja (A Sands of Time-ban) és hogy bizonyítson apjának ellopja a Maharadzsa kincstárából az Idő Tőrét.
    Farah, a Maharadzsa lánya!!!!! látja a dolgokat, de szegény nem figyel eléggé ezért egy perzsa katona elfogja

Na már most, Sharaman király azért viszi a Tőrt meg az Homokórát A Szultánnak (Törökország (város: Vazad, vagy hogy mondják)) hogy Perzsia és Törökország között fent maradjon a barátság! Csakhogy a Vizier tőrbecsal minket, és mindenki homokszörny lesz...

szóval:
    Maharadzs --- lánya: Farah
    Sharaman Király (Perzsia) --- fia: a Herceg
    Sultán (Törökország) --- nincs gyereke
  • armageddon666
    remélem jol tudom ezeket és sorry hogy 3* irtam egymás után csak már nincs VIP jogom és nemtom visszavonni meg szerkeszteni :S és sajna egymás után jutottak a gondolatok eszembe...
  • armageddon666
    ja és az a bot is szerintem az idő egyik ereklyéje legalábbis mintha TTTben beszéltek volna rola hogy azt is a szigeten találták.
    Idő ereklyék:
    -Dagger of Time (Időtőr)
    -The Amulet (az amulett Farah, majd WWben mi nyakunkba)
    -Staff (a Vizier (Zarven) botja)
  • armageddon666
    Zarvan az a Maharajaval volt vagyis Farah apjával, de elárulta.......... A sultan az Sharahmann barátja és a béke jelképeként kapja meg az orát... én igy tudom...
  • Looooser
    Egész jól értelmezed
    az idő homokot egy barátjának viszi Prince apja. Princnél a tőr Zurvan (az öreg és gonosz varázsló) az idő felett akar uralkodni ezért mondja prince-nek hogy nyissa ki az órát.
    Zurvan a Sultan varázslója elárulja... stb stb
    a story végén azért csak a prince és a zurvan tud a történtekről, mert:
    -prince-nél volt a tőr
    -Zurvan írányította a homokot
    Farah azért nem tud saemmit a történtekről, mert amikor szeretkeznek és elveszi prince-től a tőrt meg a kardját ott haggya a homok medált (gondolom ez a WW-ben a homok tárolónk) ez a játék végéig nálla is marad maghal nincs nálla a nyakék és ezért nem tud semmit. további magyarázatot írjon vki más......
  • ffxi
    Ja és ki az a kívüláló öregvarázsló? Egyik oldalon sem áll, és mintha magának szeretné ezt a időhomok-izét.
  • ffxi
    OFF
    Most vittem végig a SOT-t először és a történet megértéshez kellett volna Ubiéknak a feliratozás.
    Szal értemezésem szerint:

Van két uralkodó(Sultan-Fahra faterja és prince faterja), azok összecsaptak prince fater győzött. Haza viszi Sultántól az időhomokját és foglyokat köztük Fahra. Otthon tört ki a balhé(kinyílott a homokra vki által), aminek én és Fahra állunk a középpontban mert az időtőre hozzám került.

Ha rosszul fogtam fel kérlek világícsatok fel. Köszi.
  • ffxi
    Nálam nem kell lehúzni
  • Looooser
    ja igen be scanneltem végre a képeimet és jók..... jó nagyok
  • Sheke
    van benne valami:D
  • Sheke
    nagy betűkkel a banner alatt
  • Looooser
    Thara neve is hasonlít Farah nevéhez és karakter is
  • Looooser
    HuneX a: "LoL én vagyok" szöveg a mailodon én vagyok!!!!!!!!!nem volt téma határozva!
  • MrAndree
    És mi írjunk? Amit akarunk vagy mi? Az neked miért lesz jó ha megírom hogy nekem megy?
  • HuneX
    Akinek sikerult elinditania a játékot mountolással azt szépen megkérem hogy irjon a kovetkezore: [email protected] -ra Elore is kossz
  • HuneX
    Valakinek nincs meg a POP3 mds fájlja, nekem mikor letoltottem nem volt hozza s lehet hogy ezétt nem megy a game.Elore is kosssz:D
  • Keca
    Az a zene direkt volt olyan idegesítő. Szerintem nagyon jól eltalálták, ugyanis kinézel az egész városra épphogy le nem esel, és közben nyomja az idegeidet a zene... cool :)
  • el bruja
    jaa...