Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így már világos<#eljen>

Gebe7636
neeeem.Kormányozza országát, hadjáratokat indít, de nem hiszi el, hogy a homok örökre eltûnt.

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
és hidd el, hogy broafka idejön elolvassa amit írtam és az lesz az elsõ mondata, hogy DE NINCEN IDÕ HOMOKJAA!!!

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Egész nap unatkozik, vagy hogy érted?

Gebe7636
arról, hogy a herceg nem tudja mit kezdjen magával ezek után és Farah meg aggódik, hogy mi lehet a baj a herceggel.Végül a herceg elhatározza, hogy keres egy módot arra, hogy hogyan gyûjthetné össze az ídõ homokját újra.

És ez mirõl szól majd?

Gebe7636
már le lehet tlteni mobilra mind a 3-at

Gebe7636
ez is csak vázlat

A végén üldöyni kell a Dark Princét és egy helyen nem ugrik át egy indán
Na mindegy ez nem fontos<#lookaround> Mehetne a mobilba is

Gebe7636
bocs a méretért

Gebe7636
jó.ok, de most csak annyira volt idõm.

armageddon666
milyen bug?

Gebe! a borítót a végére kéne hagyni.... egy könyv nem a boritotol jo... az már csak üzleti fogás.

@

Gebe7636
na. elkezdtem én is egy könyvet.A borítója meg is van.Mindjárt fölnyomom

Hogy eredeti???
Nekem is a TTT, De sajna a végén bugos:-(

armageddon666
Nekem is megvan mind3, ebbõl 1 eredeti, és szerintem is TTT a legjobb.

@

Nekem is megvan az összes:-)

Doki17
Én is végigvittem mind1-iket nekem a PoP:TTT tetszett a legjobban <#nyes>

armageddon666
A Sandwraithté változás az nem tényleges átalakulás! a maszk egy uj testet adott neki! tényleg telon megvan nektek a PoP-SoT trilogia? 😊 nekem meg van és végigvittem õket! csak 'kicsit' más a story mint a gépen...

@

armageddon666
a harmadik pedig a staff (vizier botja)

@

MazeZee
na ja de hogyha nõi karakterrel lennénk és elkezdene menstruálni akkor már nagyon eldurvulna a játék és 18-as lenne 😊

Gebe7636
nem olyan lélekig hatoló ötlet, de elmegy

MazeZee
hello itt...sztem olyan 3 részes trilógiát kéne csinálni aminek az egyik részében mondjuk az utolsót végig lehetne vinni 2 szereplõvel mondjuk prince megismerkedig a 2. egy jó baráttal (fagy férfi vagy nõ)és a 3. részben egymás ellen fordulnak egy valamilyen tárgy(vagy a hollywood kedvelõ embereknek egy NÕn) miatt amit mind a ketten meg akarnak szerezni és a végsõ összecsapás lenne az ami eldöntené befejezõ 3. részt mind a 2 fél szemszögébõl végig lehetne vinni nekem ez teccene...mi a véleményetek?

Gebe7636
ez úgy van, mint a dahakával.Õ a víztõl fosik, és mint ahogy észre lehetett venni, a Dark Prince is a vízben változott vissza.

tigeroo
farah sem változott át a SoT-ban, sztem azért mert rajta volt az amulett ( A sot jelével, ami egyfajta artifact lehet) a másik artifact pedig a tõr volt, ami a herceget védte
Gebe7636
de õk közvetlenül érintkeztek a homokkal.A Prince esetében meg elõször a lánc fertõzõdött meg.

tigeroo
mért, ha észrevetted mindegyik boss ottvolt kaileena feláldozásánál..
Gebe7636
azért nem változott át homokszörnnyé, mert nem közvetlenül érintkezett az idõ homokjával, hanem a láncon át!

Gebe7636
egyszer már homokszörnnyé változott.A homokszellemmé, amikor fölveszi a mask of the wraith-t

armageddon666
tévedésben vagy (vagy én):

SoT-ban a Vezir az a Maharadzsának dolgozik, csak elárulja õt. (mert gondolom 'kedves emberrel' a Vizierre célzol)
aztán
Herceg pont azért nem változott át teljesen mert:
alternativák:
idõben elkapta a tõrt igy csak részlegesen változott át,
sokat volt együtt már a homokkal,
vagy éppen a császárnõvel (Kaileena)

Senki nem tudja hogy pontosan miért nem változott Prince homokszörnnyé! még DarkPrince se! (legalábbis én igy állapitottam meg)

sztem dahaka (és dark prince) zaért nem birja a vizet mert a viz elmossa a homokot. Dahaka egyengeti az idõvonalat ami ugy az idõ homokjával szoros kapcsolatban van. szal õ is 'homokos'. DarkPrince meg ugye...

@

tigeroo
jah szal mint már leírtam az "idõvonal" elkezdené dobálni, mintha egy kutya okádná felfele a lenyelt csontot😊

és váltogatná az idõsíkokat + túl kell élnie a helyszíneket ahova kerül..

lennénk WW+SoT pályákon, figyelmeztetnénk magunkat,jeleket hagynánk magunk után ott, ahol tudjuk hogy meg fog fordulni a multbéli énünk stb😊

vagy mifasza lenne már, ha hirtelen a SoT-ba kerülnél, és együtt gyaknánk a fiatal herceggel a homokszörnyeket 😊!
Ja még valami nem csoda hoyg szegéyn hercegetmegfertõzia homok.

Nézzük... Sopiler annak aki nem játszott a játékokkal.

SoT: Kiengedi a homokot és végig hasznûlja. Néha még bele is áll ugye...

WW: A melkasûán van a medál. Kalinea utan terdig gázol a homokban. Dahaka is elkapja párszor. A végén bele is nyúl. A maszk. +a Végén le is fekszik az Idõhomokkal. (Kalinnea) Erõsen homokozott a hölgyemény a végén. 😊

TT: No commen.

Én azon csodálkozom hogy már hamarabb nem változott át. Ha nem is Dark Prince-vé de valami homoklénnyé...
A hgerceg felébred és kiderülhogy álmodta az egészet. Az apja keltegeti épp. Keljél fel fiam! Ma megyünk megostromolni a Maharadzsa palotáját! Nézd! Ez a kedves ember segít nekünk!

Vagy...

Alternatív ending a TT-hoz. A herceg az idõ tõrével visszapörgeti az idõt hogy az egész Prince trilógia meg sem töténik. Csak sajna a homok kifogyik és pont ott ál meg a visszatekerés amikor már épp 1 másodperce kiengedte az idõ homokját az SOT elején. (elképzelem mit káromkodna a Prince erre. 😊)
armageddon666
olvass vissza... (minden eredetinek ua a kodja. majdnem mindnek)

@

Szijjasztok!

Letöltöttem egy 3CD -s verziót (PoP3)
Kér valamilyen disc key -t deeee...
Akinek van eredeti játéka, ééés a dobozon rajta van a serial, vagy mi a tököm, vaaagy, ha valaki tudna egy jó kódot, akkor... egy életre az adósa lennék! <#circling>
SNAKE01
jó ötleteket mondotok!

tigeroo
nah, amilyen találékonyak vagyunk, összeüthetnénk valami alapszicsuésönt az ubisoftnak😊)

de komolyan: amikor bejelentették a WW-t el sem tudtuk képzelni hogy "mi , hogy, miért" hisz befejezõdött a SoT..erre olyan csavarokkal tértek vissza a WW-vel hogy..😊 (a maszkos dolog, blade dancer elõl megvéded magad homokrémként stb)
tigeroo
sztem meg az lenne a fasza hogy: amikor elõször alakulunk át dark princévé, a herceg megkérdezi hogy miért alakultunk át..a sötét énje erre azt mondja hogy megfertõzödött vagy a tõr , vagy a homokkal eltöltött sok idõ miatt..

sztem meg lehetne oldani hogy a herceget felemészti a homok, és ugrándozni kezdene az idõben.. valami sliders + the kid ( a kölyök, a bruce willis-es film..) keveréke lehetne..a végén találkozna a gyerek princével, és megmondaná neki hogy sohase nyissa ki az idõ homokját..aztán a "mindent megélt" prince elveszne az idõben, a kölyök meg lassan felnõne a "jótanáccsal"
Gebe7636
ezt úgy találtam a neten, de lehet hogy van egy ilyen Igen Spesöl edisön

Gebe7636
na ja.
mint a san andreasban.megvív egy forró kávéra és te meg nyomod neki a kombókat.

Ez ugye csak fake? Vagy tényleg lett egy ilyen SP? Mekkora lenne már! 😊
Kaileena
majd ha emgszrezem beirok die is

Your fate has be written! You&#8217;ll die!

Broafka
naná, aztán nyomod az (E+E+klikk+klikk+E+E)-t és akkor majd csinálja a kombót: fucking fury vagy megnyomodd 3X az E-t és akkor csinál egy The Pain of Fuck-ot 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ffxi
XD
Nem pont erre gondoltam, de rátérhetunk a dologra is, csak 18-as karikával jelenik a gém.

Fákjúal!

Broafka
na jah, mint a sexben 😄

ffxi
Sztem pedig a folytatással kapcsolatban, hogy a nõ karakterrel is lehessen lenni(legyen Fahra). Nem végig csak 1darabig. Mert ugye nõk is olyanakat tudnak, amit férfi nem.

Fákjúal!

Broafka
"No, I am no longer that person!"

Dzsiti az igazság fájdalmas? vagy most bosszú hadjáratot indítasz ellenem mert kifejtettem párak véleményét, és hogy úgy látták jobban hogy én közöljem?

Szerintem nem. Fölösleges már visszahozni, hogyha vissza is lehet. VÉGE! Ha most megbocsájtotok, befejezem végre a végigjátszást.

"Seasons change. Tastes change. But people... People NEVER change..."

Gebe7636
na mindegy.sok sikert a könyvhöz.csá

Broafka
ezt így nem tudom megmondani!
azért fórum mert nem szükséges itt lenni, attól még látják az emberek amit írtál régebben 😊 (csak tudnám hogy ezzel most mit is akartam mondani 😄)

Gebe7636
mennem kell.holnap 4 felé itt leszel broafka?