13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    mi a stályjsz????? rég voltál fennn
  • SiZo91
    tyűűűűűűhaaaaa XD
  • Picar77
    jah XDD
  • SiZo91
    lol? még mindig megy a fórum? XD
  • Kongy
    Ezt én sem értem. Nekem ATI 9800-am van,és a videók normálisak. Akkr jön a hang amikor tátognak,tehát jó időben... Nekem a SoT-tal volt így hogy forgatni akartam a kamerát de piszok gyors volt. Jó,lekapcsoltam a mouse speedet,de semmi,még mindig ugyanilyen
  • Looooser
    hát akkor nem toom
  • Tensor2
    nem tudok ide normális képet beszúrni sjana,de a beállításokban minden maxon van és minden ki van pipálva.
    És csak ezzel a gameval van így,Q4 pl teljesen normálisan fut.
  • Looooser
    nem toom milehet a probléma más játéknál is így van ez??? mondjuk Q4? vagy bármi egyébb próbálj ki valami PoP2 t2t vel egy időben kiadott játékot hátha ott is elő fordul, mert akkor vidi kártya ha nem akkor a játékkal van vmi probléma.. ha tudnál egy képet beraknál egy ingame képet csak megnézném milyen a grafod :)
  • Tensor2
    Jól van:)2 óra alatt eljutottam addig a föellenig akinek a lánca a kezemben maradt és ezzel a sebességgel nem lehet őt legyürni késtologatásban:)olyan gyorsan kéne nyomnom hogy fulj:)..
  • Tensor2
    ehhez a gamehez van valami patch? mert ez igy elég gázos:)
  • Tensor2
    igen..minden maxon van:(
  • Looooser
    te hallod akkor a te és az én gépem közti a jó gép ehhez a játékhoz az átvezető vidik nél nállam a hang gyorsabb mint a kép :S sajnos vedd feljebb a graf beállításokat hagy gondolkozzon a gép és egy kicsit belassulhat
  • Tensor2
    Csa all!volna 1 kis gondom:
    Elég jó gépem van (most nem részletezem milyen) és teljesen szaggatásmentesen fut rajta a pop.
    Ezzel az a probléma,hogy olyan gyorsan megy hogy egyszerüen játszhatatlan:)Pl: a videok jóval elöbb végigmennek mint ahogy a hangjuk és a játékis valami eszméletlen gyors.Ez a game sztem nem a nehézségéről híres,de így lese bírom reagálni szinte a rámmért ütéseket:)
    (50x vittem végig szval nem velem van a gond:))
    Előre kösz a helpet
  • Looooser
    az nem felkelés :) ott a herceget védi meg a népe... olyan háború mint a WW All is Lost videóiban van és abban csak a herceget irányítva...na igen ez jó lenne
  • Varikova
    Én valami olyasmire gondoltam mint a T2T-ben a felkelés de, mi csak a herceget irányítjuk.
  • Picar77
    képet és megmondom :)
  • bdani92
    Elakadtam a The temple nevű pályán ahol átkell futni a falon, elugrani arról az izéről ami oldalra dob egy másikra... Csak az a gond h a 2.-ról nekem mindíg leesik. Tudna nekem valaki segíteni???
  • Looooser
    az már stratégiai lenne nem TPS :-/ és a PoP triógiának pont a TPS a lényege
  • Varikova
    Én örülnék ha mondjuk minimum egy végső ütközet lenne benne.Nagy hadsereggel,remgeteg harcitechnikával és egy jó nagy adag normális(nem szerencsétlenkedő saját)katonával
  • Looooser
    sztem még csak a részletes forgató könyvet írják... am meg valami nyagyon nagy és új teknikákat kell kitalálniuk a harcrendszerbe.. discoveryn volt annó egy műsor (sajnos nem láttam) és abban mondták hogy a hercegneg a SoT ban 780 felet volt a mozdulat szám ebbe beletartozik az átvezető jelenetk stbk... a WW-ben ahol bejött a free from ott ennek a közel 3 szorosa a ww.ben a speed kill miatt megint csak több szóval ha kiakarnak tenni magukért... van követelmény..
  • Kongy
    Lesz ha az ubi végre elkészítené! Ideje lenne...
  • Fodek
  • Looooser
    ecce maj lessz
  • Fodek
    Lesz maj új Prince of Persia? Örülnék ha igen:P.
  • Kongy
    Pontosítva fennvan a Shadow and the Flame (classic), Sands of Time,Warrior Within,és a Two Thrones videó végigjátszása is,csak rá kell keresni... [angolul] XD
  • Fodek
    YouTubeon fennvan valamennyi játék végigjátszása. ismered a mondást? Ha a szó nem elég, mond el YouTube-al
  • Kongy
    jah bocs ez a másik gém XD
  • Kongy
    Én úgy szoktam csinálni hogy elkerülöm azokat a szar fűrészeket és ráugrok az "arany színű" platformra,innen már nagyon egyszerű...
  • Looooser
    nézd az árnyékolásokat :)
  • Varikova
    Bocs a késésért.Rájöttem de a game az egy kicsit átcseszett mert mert nem mutatta a kapaszkodót én meg csodálkoztam, hogy a herceg a falra tapadt.
  • Picar77
    hm...
  • Black Hawk
    Ők az eltévedt bárányok.
  • Picar77
    valaki azért még is :DD
  • Black Hawk
    Még szép, szinte mindenkinek beszóltak :D ezekután alap hogy nem ír ide be senki.
  • Looooser
    rakj képet és megmondom
  • Varikova
    Én már megint elakadtam.Meg tudná írni valaki, hogy még mielőtt apám kardjád megszerezném, hogy lehet továbbjutni.Itt tartok:a kút aljában (lejjebb már nem tudok menni)ahol az első kanyar után két fűrész van a falon , ha a falon átfutok akkor egy kapaszkodóra jutok ami le akar szakadni, ha onnan is továbbmegyek akkor egy falbemyélyedésbe kapaszkodok és alattam még egy fűrész megy.Inenn Hova menjek?A tanácsokat előre is köszönöm.
  • Fodek
    ...ez a topik sistereg az ürességtől
  • Fodek
    ja, meg a WW-nél sem
  • Fodek
    ez fura, nálam nem kellett sehol se kód a T2T-nél:D
    ...van ez ígyXD
  • Picar77
    ez nem az a topic XDDD