13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • armageddon666
    azthittem ez WW de most látom hogy ez TTT :) szal Sorr még 1*
    fv82
    hidd el eredetit el lehet inditani... ha meg nem akkor volt egy pályázat: ha Lbaffa géped SF akkor kapsz nemtom mennyi pénzt :D
  • armageddon666
    LÁL

sorry :D én tévesztettem el XD
  • fv82
    Hát vazz mösszeraktam a gépem és azóta fagy a starforce. Pedig zsír tuti jó a gépem de a starforce egyszerűen fagy na most újra rakom a princet. Na most ha eredeti lenne, akkor sem tudnám elindítani.
  • armageddon666
    Eltévesztetted topicot... :D

Sand Creditet annyit gyűjtesz amennit akarsz: asszem 4000 elég és akkor minden Extra képet, videot megkapsz
    Itt 1 vége van a gémnek
    Simán játék közben ESCet nyomsz és főmenüben beirod a kodot (de én még nem probáltam)
    Sorry hogy össze-vissza sorrendtelenségben irtam de majd rájössz hogy melyik kérdésedre melyik a válasz :D
  • IceTom
    az lenne a kérdésem..vagyis felteszem őjra mert nem kaptam választ:)
    -hogy megint elvittem végig a game.-t és hogy a végén kapsz egy különleges kardot,ha játék közbe lestoppolod és v.mit megnyitasz és oda beírod a kódot(nyilakkal)..na szal ezt hogy kell megnyitni?
    -meg hogy gyűjtöttem 2000 v.mennyi sand credited azzal mit kell csinálni?vagy csak úgy van?
    -meg ha összes bonus helyet megtalálom akor más vége lesz?
  • doki11
    What's the wrong?
  • armageddon666
    szerencséd hogy nincs it modi
  • doki11
  • doki11
    <iframe width="160" height="240" src="http://www.sg.hu/hirlista.php?hatterszin=FCFCFC&betuszin=3300FF&betumeret=10&hir=15"
    frameborder="no" border="0" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0"></iframe>
  • doki11
    [/red] ?
  • doki11
    [/blue]
  • Dzsiti999
    Hehe :) A Windows-oson jót röhögtem :D
  • ffxi
    Nem hogy nekem hittél volna!!!!!
  • Black Hawk
    Elárulok egy titkot. [szin=red]ÁTBASZTALAK[/red]
  • szoli91
    te jó ég. egyszer a total commanderrel letiltottam és visszalehetett
  • Black Hawk
    Véresen komoly.
  • ffxi
    #7435 Nekem bejött!!!
  • szoli91
    de utána lehet engedélyezni nem?
  • szoli91
    nem kikpacsolni letiltani
  • szoli91
    Ez komoly?
  • Black Hawk
    nem ha kikapcsolod újra kell rakni a Windows-t.
  • szoli91
    és ha vezérlőpultban kikapcsoloma a meghajtót, akkor utána visszatudom? Mert nem akarom elbabrálni a géppel:D
  • Black Hawk
    ha nem nagy kérés ezt privátban rendezzétek el és ne a topicot sze,eteljétek tele.
  • szoli91
    Innen letudod szedni a PoP3-at: http://www.curseprince.gportal.hu/
  • doki11
    fv82, DC átküldenéd nekem is a PoP 3- at
  • szoli91
    Aha, és az szted mennyi idő?
  • gamerman01
    Valszeg ezt a gémet hamarosan feltörik!
    Ok: Most a Reloaded szinte az összes Starforce-os játékot folyamatosan töri..
  • fv82
    Ez egy nagyon jó kérdés volt. Gratulálok
    Felül van egy szöveg, azt olvasgasd!
  • szoli91
    Van valakinek TTT-és crackje?
  • fv82
    Nekem ez így sajna nem megy. Nem tom mi lehet a WW probléma nálad sajna
  • Broafka
    nincs :)
    de ha átgondolod akkor persze hogy nincsen, mivel a SoT-ban ha felfutsz az ellenségre akkor egyből kifekszik tőle
  • ffxi
    Most mint írtam sikerült oroginal-ba, de az már nincs is nálam. Átvettem immage-be alcohol-lal és elindult crack nélkl pedig féltem, hogy nem mert rá van írva dobozra, hogy másolás védelem. Eddig műxik rendesen, csak néha siet a hang a párbeszédekben. Kicsit zavaros így töténet szempontjából. De mitől lehet?
  • ffxi
    Figyi! Minden meghajtót(virtuális, fizikai) tilcs le csak egy maradjon, amely démon4.0

A fizikai vezérlőpult-rendszer-hardver-eszközkezelő-DVD/CD-ROM meghajtók-megnyítod-dupla klikk-eszköz használata-tiltás-újraindítás-betölteni POP_TTT-gémelni.

Ilyen 1xrű!!!
  • ffxi
    Hű! De ciki, nem is figyeltem, komolyan nincs több fokozat?

• doki11
    DC-n küldje már át nkem vki
  • fv82
    Az a gond hogy amit én szedtem le az csak 2 giga volt utána kitömörítve lett 4,15 csak a sitera már nincs hozzáférésem DC-n küldte valaki pedig nem kértem, de megköszöntem
  • fv82
    Ezek szerint amit küldtem nem vált be? Pedig amiről átírtam az egy haveromnál is jó volt nem értem
  • fv82
    Hát tényleg nem, de a mostani nekem is nf2-es és sajna le kell húznim de azért köszi
  • Broafka
    nem arról beszélek, azt írtad hogy a SoT-ot végigvitted easyn és kapsz-e valamit ha végigviszed normálon meg hardon is
    csak hogy nincsen benne normál, hard vagy esetleg easy opció, csak 1 darab szint van benne...
  • ffxi
    Ja, ja, bocs de jóval előtte OFF-oltam már. A történet kapcsán.