13392
-
#7467 azthittem ez WW de most látom hogy ez TTT :) szal Sorr még 1*
fv82
hidd el eredetit el lehet inditani... ha meg nem akkor volt egy pályázat: ha Lbaffa géped SF akkor kapsz nemtom mennyi pénzt :D -
#7466 LÁL
sorry :D én tévesztettem el XD -
#7465 Hát vazz mösszeraktam a gépem és azóta fagy a starforce. Pedig zsír tuti jó a gépem de a starforce egyszerűen fagy na most újra rakom a princet. Na most ha eredeti lenne, akkor sem tudnám elindítani. -
#7464 Eltévesztetted topicot... :D
Sand Creditet annyit gyűjtesz amennit akarsz: asszem 4000 elég és akkor minden Extra képet, videot megkapsz
Itt 1 vége van a gémnek
Simán játék közben ESCet nyomsz és főmenüben beirod a kodot (de én még nem probáltam)
Sorry hogy össze-vissza sorrendtelenségben irtam de majd rájössz hogy melyik kérdésedre melyik a válasz :D -
IceTom #7463 az lenne a kérdésem..vagyis felteszem őjra mert nem kaptam választ:)
-hogy megint elvittem végig a game.-t és hogy a végén kapsz egy különleges kardot,ha játék közbe lestoppolod és v.mit megnyitasz és oda beírod a kódot(nyilakkal)..na szal ezt hogy kell megnyitni?
-meg hogy gyűjtöttem 2000 v.mennyi sand credited azzal mit kell csinálni?vagy csak úgy van?
-meg ha összes bonus helyet megtalálom akor más vége lesz?
-
doki11 #7462 What's the wrong? -
#7461 szerencséd hogy nincs it modi -
doki11 #7460 -
doki11 #7459 <iframe width="160" height="240" src="http://www.sg.hu/hirlista.php?hatterszin=FCFCFC&betuszin=3300FF&betumeret=10&hir=15"
frameborder="no" border="0" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0"></iframe>
-
doki11 #7458 [/red] ? -
doki11 #7457 [/blue] -
Dzsiti999 #7456 Hehe :) A Windows-oson jót röhögtem :D -
#7455 Nem hogy nekem hittél volna!!!!!
-
#7454 Elárulok egy titkot. [szin=red][/red] -
#7453 te jó ég. egyszer a total commanderrel letiltottam és visszalehetett -
#7452 Véresen komoly. -
#7451 #7435 Nekem bejött!!!
-
#7450 de utána lehet engedélyezni nem?
-
#7449 nem kikpacsolni letiltani -
#7448 Ez komoly? -
#7447 nem ha kikapcsolod újra kell rakni a Windows-t. -
#7446 és ha vezérlőpultban kikapcsoloma a meghajtót, akkor utána visszatudom? Mert nem akarom elbabrálni a géppel:D -
#7445 ha nem nagy kérés ezt privátban rendezzétek el és ne a topicot sze,eteljétek tele. -
#7444 Innen letudod szedni a PoP3-at: http://www.curseprince.gportal.hu/ -
doki11 #7443 fv82, DC átküldenéd nekem is a PoP 3- at -
#7442 Aha, és az szted mennyi idő? -
#7441 Valszeg ezt a gémet hamarosan feltörik!
Ok: Most a Reloaded szinte az összes Starforce-os játékot folyamatosan töri.. -
#7440 Ez egy nagyon jó kérdés volt. Gratulálok
Felül van egy szöveg, azt olvasgasd! -
#7439 Van valakinek TTT-és crackje? -
#7438 Nekem ez így sajna nem megy. Nem tom mi lehet a WW probléma nálad sajna -
#7437 nincs :)
de ha átgondolod akkor persze hogy nincsen, mivel a SoT-ban ha felfutsz az ellenségre akkor egyből kifekszik tőle -
#7436 Most mint írtam sikerült oroginal-ba, de az már nincs is nálam. Átvettem immage-be alcohol-lal és elindult crack nélkl pedig féltem, hogy nem mert rá van írva dobozra, hogy másolás védelem. Eddig műxik rendesen, csak néha siet a hang a párbeszédekben. Kicsit zavaros így töténet szempontjából. De mitől lehet?
-
#7435 Figyi! Minden meghajtót(virtuális, fizikai) tilcs le csak egy maradjon, amely démon4.0
A fizikai vezérlőpult-rendszer-hardver-eszközkezelő-DVD/CD-ROM meghajtók-megnyítod-dupla klikk-eszköz használata-tiltás-újraindítás-betölteni POP_TTT-gémelni.
Ilyen 1xrű!!!
-
#7434 Hű! De ciki, nem is figyeltem, komolyan nincs több fokozat?
-
doki11 #7433 DC-n küldje már át nkem vki -
#7432 Az a gond hogy amit én szedtem le az csak 2 giga volt utána kitömörítve lett 4,15 csak a sitera már nincs hozzáférésem DC-n küldte valaki pedig nem kértem, de megköszöntem -
#7431 Ezek szerint amit küldtem nem vált be? Pedig amiről átírtam az egy haveromnál is jó volt nem értem -
#7430 Hát tényleg nem, de a mostani nekem is nf2-es és sajna le kell húznim de azért köszi -
#7429 nem arról beszélek, azt írtad hogy a SoT-ot végigvitted easyn és kapsz-e valamit ha végigviszed normálon meg hardon is
csak hogy nincsen benne normál, hard vagy esetleg easy opció, csak 1 darab szint van benne... -
#7428 Ja, ja, bocs de jóval előtte OFF-oltam már. A történet kapcsán.