Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ezt nem fogja lekopizni ronihun mert jó hosszú 😄
szal 40 oldal asszem, kétszer volt meg, nem tom hogy melyiket töltöttem fel :-/
de szerintem ennek kell lennije:
1. regényem
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Why so serious?
de az elég sok embernek tetszett akinek megmutattam, de nekem a vége már nem tetszett annyira 😊
Össze kéne hozni valami kis könyvíró Társaságot sztem 😊
a végén elrontottam a storyját!
de nem lett rossz
Why so serious?
végig se bírtam olvasni (már csak azért sem mert iszonyat idegesítõ volt ez a ki*aszott nagy betû, meg hogy mindent lekopiztál
és a WW-ben is kihúztad már a gyufát mint már mondtam!
és azért bánok(unk) veled úgy mint egy pisissel mert néha tényleg úgy viselkedsz!!
TALÁLJ KI SAJÁT MAGAD SAJÁT KÖNYVET NE KOPPINTS!!!!!!!!
Why so serious?
1.lehet hogy egy kicsit ténylg lekoppintottam de ez csak az eleje akkor megérteném hogyha azért lennél ideges mert a végét koppintom le ami már tényleg nagy szemétség lenne
2.én nem dicsekedtem vele az hogy megossztottam az nem dicsekvés
3.miért vagy ennyire kiváncsi a koromra nem kell velem úgy bánni mint egy pisissel
...
de te legalább megpróbálkozol egy egyéni ötlettel, nem úgy mint egyesek (ronihun) akik lekoppintják másokról <#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Why so serious?
ronihun miért nem írod be az életkorodat? a WW topicban már egyszer kihúztad a gyufát, most lenyugodtál (szerencsére) de úgy látom most megint rád jött a baromság, nem kell szégyelni a 14 alatti kort... csak tudjuk hogy hogy bánjon veled az ember
mint a vidéki autóssal, ha pl meglátunk egy vidékit aki bénázik arra nem dudálunk nagyon rá, mert kevés embernek van vidéken kocsija meg ritkán is használja...
Why so serious?
asszem nem is teszek fel többet... majd max olyanoknak akik képesek értékelni...
ez szinte tök ugyanolyan mint az enyém, mehetsz a rákba ronihun, most haragszom rád rohadtul!!!!!
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
...
az a baj hogy annyi ötletet fogtok itten beírkálni hogy a végén lelövitek az én ötletemet is 😞
Amúgy gondolom mindenkinek volt Farah-s bug
...
...
Bocs moderátorok vagy akárki
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit