Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Köszönjük 😄

Broafka
😄DD
gondoltam 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
ez azért kicsit hosszabb
szerintem ezt nem fogja lekopizni ronihun mert jó hosszú 😄
szal 40 oldal asszem, kétszer volt meg, nem tom hogy melyiket töltöttem fel :-/
de szerintem ennek kell lennije:
1. regényem

dienesoft
Hát igen, én is kiváncsi vok a könyvedre...persze nem Copyból 😄😄

A gyûrûk ura a kedvenc filmem és kedvenc könyvem a gothic 1-2 meg a kedvenc játékom. Szóval engem érdekelne.

Why so serious?

Broafka
az elsõ könyvemet lehet hogy berakom, mert az 40 oldal lett, és nem perzsiás témájú, és az ilyen kis kezdetleges dolog volt, attól nem félek hogy lekopizzák, mert alapból az is egy picit kopi volt, mármint aki játszott a Gothic-kal, vagy látta a gyûrûk urát az ismerõs elemeket találhat benne...
de az elég sok embernek tetszett akinek megmutattam, de nekem a vége már nem tetszett annyira 😊

dienesoft
nembaj, ahogy te mondtad legalább maradtál egy saját történetnél és nem kopiztad le másét mint Ronihun 😞

Össze kéne hozni valami kis könyvíró Társaságot sztem 😊

Broafka
én is így saccoltam, az elsõ könyvem sajnos elakadt 40 oldalnál 😞
a végén elrontottam a storyját!
de nem lett rossz

Mi a különbség ha az elejét vagy a végét koppintod le? Nem értem.

Why so serious?

Broafka
de szálljál már magadba, nézz már végig magadon ember, kezdjük ott hogy mindent lekoppintottál: 1, rémálmai vannak a hercegnek (mint nálam) 2, farahvál él együtt (mint nálam) 3, nálad is visszatér a sötét herceg (mint nálam)
végig se bírtam olvasni (már csak azért sem mert iszonyat idegesítõ volt ez a ki*aszott nagy betû, meg hogy mindent lekopiztál
és a WW-ben is kihúztad már a gyufát mint már mondtam!
és azért bánok(unk) veled úgy mint egy pisissel mert néha tényleg úgy viselkedsz!!

TALÁLJ KI SAJÁT MAGAD SAJÁT KÖNYVET NE KOPPINTS!!!!!!!!

14 oldal volt amit akkor írtam, amit most írok annak meg a bevezetõ része lett annyi. A végeredményt 100-130 oldalra saccolom.

Why so serious?

ronihun
Broafka
1.lehet hogy egy kicsit ténylg lekoppintottam de ez csak az eleje akkor megérteném hogyha azért lennél ideges mert a végét koppintom le ami már tényleg nagy szemétség lenne
2.én nem dicsekedtem vele az hogy megossztottam az nem dicsekvés
3.miért vagy ennyire kiváncsi a koromra nem kell velem úgy bánni mint egy pisissel

...

dienesoft
Hát igen, én megpróbáltam a nyáron csak most ugye tanulok mint atom...amugy fogalmazáskor sajnos mindig elered a tollam egy picit...a leghosszabb fogalmazásom spirálba volt 7 oldal tanárnõmtõl kaptam érte három ötöst, mert full regény volt, aztmondta, sz'al ez már siker, nem úgy mint ronihun kopijai

Broafka
hát figy, mindenki ír szerintem az életében egy regényt, mármint, elkezd egyet az tuti, ezek leginkább pár oldalasak max 10 oldalasak szoktak lenni
de te legalább megpróbálkozol egy egyéni ötlettel, nem úgy mint egyesek (ronihun) akik lekoppintják másokról <#ejnye1><#boxer><#gun>

dienesoft
nálam is ez történt mostanába.Mondjuk fiatal vok és a sztori nem annyira logikátlan; mert még nincs teljes sztori 😄 😄

Én 13 éves koromban írtam egy novella szerûséget és akkor marha büszke voltam magamra, hogy milyen jó is lett. Aztán most pár napja újraolvastam és így majdnem 8 évvel késõbb már nem tûnt olyan jónak. Sõt. Az egésznek nem volt stílusa, a sztori logikátlan a leírás pedig túl száraz és igénytelen volt. Amiket mostanában írogatok azok talán egy fokkal jobbak.

Why so serious?

Broafka
kivétel erõsíti a szabályt 😛

dienesoft
így van 😊 értem én ne félj, pedig höjj de vidéjki vagyok éééin 😊

Broafka
nem hát érted ha mondjuk szarozik, lassan megy egy VIDÉKI nem pesti, hanem vidéki autós akkor azokkal elnézõbbek vagyunk nem... mert ritkábban használja az autóját, és nem olyan rutinos, ezért lenne jó itt magyarországon is ugyanúgy jelölni a rendszámokat hogy lássák hogy melyik városhoz tartozik

dienesoft
én vidéki vok...és apum elég sokat vezet autót...pl most Spanyolba kamionozik éppen 😄

Pesti vagy mi???

Broafka
ne értsétek félre, írjatok regényt nem azért mondom de rohadtul idegesít hogy kitalálok egy ötletet és majdhogynem szóról szóra lekopizza ugyanazt valaki és dicsekszik vele, találjon ki sajátot...
ronihun miért nem írod be az életkorodat? a WW topicban már egyszer kihúztad a gyufát, most lenyugodtál (szerencsére) de úgy látom most megint rád jött a baromság, nem kell szégyelni a 14 alatti kort... csak tudjuk hogy hogy bánjon veled az ember
mint a vidéki autóssal, ha pl meglátunk egy vidékit aki bénázik arra nem dudálunk nagyon rá, mert kevés embernek van vidéken kocsija meg ritkán is használja...

dienesoft
lehet 😄 Az én irományom amugy még a Sands of Time-os idõkbe visz vissza sz'al lehet nem koppintanák le itt egy páran...

Mit gondolsz én miért nem publikálom sehol kis irományaimat? Mert mindenki ellopná. Bár lehet inkább azért mert tök szar mindegyik. 😊

Why so serious?

dienesoft
hát én tod nem merem felrakni mert még elég fiatal vok az íráshoz meg ezt kb fél éve irtam azota elég sokat javultam most ujra elkezdtem olvasni és csomó hibát találtam ugyhogy sajna nem oszthatom meg veletek...majd javítok rajta egy cseppet...😄

Broafka
tudtam hogy nem kellett volna felraknom az elsõ lépéseket, egybõl lekopizzátok!
asszem nem is teszek fel többet... majd max olyanoknak akik képesek értékelni...

Broafka
dögölj meg már ne haragudj, mit veszed el az ötletemet, nem attól leszel kemény író gyerek hogy úgy indítasz mint én... találjatok ki sajátot
ez szinte tök ugyanolyan mint az enyém, mehetsz a rákba ronihun, most haragszom rád rohadtul!!!!!

ronihun
vélemény?

...

dienesoft
jaja fel kéne keresni...bár mondjuk azt is ki kéne találni hogy pontosan melyik részletérõl szóljon a herceg kalandja...

Gebe7636
föl kéne keresnünk egy könyvkiadót

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
bocsi broaf

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

dienesoft
Király ötlet ez a Prince könyv...én is elkezdtem már mevan az elsõ 2 fejezet (mondjuk már írom kb fél éve)

ronihun
Broafka
kösziii 😄
az a baj hogy annyi ötletet fogtok itten beírkálni hogy a végén lelövitek az én ötletemet is 😞

Ez telefonos verzión volt
Amúgy gondolom mindenkinek volt Farah-s bug

Nekem nem volt ilyen... Nekem csak "Farah haja átmegy a testén" bug volt 😄

ronihun
arról hogy visszatér a sötét herceg és a herceg nem tudja hogy hogy lehet ha már nincs is idõ tõre se idõ homoka

...

És te mirõl írsz?

ronihun
kijavítalak 5-en én is ekezdtem és egy jó részt már meg is írtam belõle legább is az elsõ fejezetet.

...

Véletlen volt😊
Bocs moderátorok vagy akárki

Gebe7636
csak úgy eltõnik kaileena formájában a tõrrel

Tudom én csak tegnap összesen 2* próbálkoztam és azóta nem is játszottam

Gebe7636
mondjam el, vagy megtudod magadtól

Most nyírnam ki a viziert

Aha. De én még nem játszottam ki.Szal nem tom hogy hogyan tûnik el a homok

Gebe7636
ebben a topicban már vagy 4-en elhatározták, hogy könyvet írnak

Gebe7636
jó az ötlet?