13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    addig anti IT 4ever
  • Looooser
    Majd április végén ps2-re megkapom és én is csatlakozom hogy négyen legyünk
  • koosadam
    Spyker bácsi alkotott és most kivételesen nem csak a WC-be :)
    Herceg
  • fv82
    Köszi majd kipróbálom bár engem leginkább a win restart idegesít nemsokára úgyis lesz crack
  • armageddon666
    Hárman!
  • Joke 33
    valaki nem tudná megmondani,hogy honnan lehet letölteni az intro zenéjét???mert a dahakateam-esről nekem nem szedi le...vagy vegyen fel valaki msn partnernek,és küldje át
    címem:[email protected]
  • Black Hawk
    nem vagy egyedül. Nyugodj meg már ketten vagyunk.
  • koosadam
    :DDD Amúgy most a köcsögséget félretéve fogalmam nincs (eredeti 4ever) bár ezzel lehet, hogy egyedül vagyok...
  • kati38
    Köszönöm a kedves segítő szándékodat!
  • koosadam
    Megteheted bármelyik CD GALAXIS vagy 576 KByte boltban :)
  • kati38
    Sziasztok!
    Légyszíves mondjátok meg ,hogy honnan tudnám letölteni a mini image fájlt?Sajnos ami nekem meg van azt hiába mountulom be a daemonba nem jó.Pop The Two Thorones SF3 Mini mdf(1245184).Köszönöm.
  • Broafka
    hát szerintem ezerszer jobb a SoT az összes többinél
    SoT forever
    No. 1.-es játék nálam
  • Black Hawk
    b+ mert 1 hsz-es fogalmazás mi?
  • koosadam
    Amúgy ezt én sem vágom, mikor befejeztem a gémet (3x) a képernyő aljáig leért a homoktartályok száma mostmeg :/
  • koosadam
    Bezony azért nem semmi, hogy előhalásztam mi? Én a könnyítet változatot öltem míg ti azt az óriásbogarat csapkodtátok >:)
  • Broafka
    lol, jó sok tőr töltőt találtál meg ember :D
  • Broafka
    ???????
    ööö
    ok, és mi volt EBBEN a Vezírben a nehéz? :)
    (Sands of Time forever!!!)
  • koosadam
    Vezír down!
    Muhaha ezt nektek rekorderek! Ennyi volt a vezír
  • Black Hawk
    ha alul a keresőbe beírod hogy könyv kidob pár találatot.
  • Gerisone
    Végigvittem már vagy 3x! szerintem naon alap game! csak a grafikája lehetne jobb! De a sztoriját imádom! mi van azzal a regénnyel vagy mivel amit valaki itt elkezdett irogálni?
  • Mumus1986
    Nagyonszépen köszi. Az volt a baj h a villanáskor nyomtam mint az őrült a klikket vagy 20x és így már nem adta be a második villanást. Köszi mégegyszer. 2 hete szívtam ezzel.
  • armageddon666
    lehet egy kérdésem? eredeti a gamma?
  • ffxi
    Vkinek bejött ez a módszer?? Csak azért tom ezt mert anno Final Fantasy is így indult csak el.
  • Black Hawk
    www.dahakateam.uw.hu
  • koosadam
    Akkor túl korán klikkelsz. Csak egyszer nyomj rá mikor villan a tőr különben a többi áthat a második speed killedre is és akkor nem is villan csak dob.
  • Mumus1986
    Sziasztok.
    Tudom unalmas a téma de az arénát nem tudom egyszerűen megcsinálni. Mikor bevillan az első akkor megszúrom a vállát majd Prince átszalad a másik vállára. Itt viszont semmi sem villan és lekap onnan a szörny.
    Ha valaki megtenné, én abban is benne lennék hogy, elküldöm a mentést, megcsinálja, és visszaküldi.

Valaki plíz help.
  • koppim
    Köszi, már rájöttem én is, csak egy leírást néztem és abban ezekszerint nem tértek ki erre.
  • el bruja
    ha itt kicsírtad az összes "kis szörnyet" , akkor elfucc a folyosó végéig, ott látod van 1 oan hely a falon ahova a tőrödet végig tod húzni a nyílásban, ezt tedd meg , hátrébbcsúszik a fal, te meg dobd le magad, és csússz le...
  • koosadam
    Itt elméletileg végig kell futnod a kapcsolóig. Kaileena szavaival élve: "Tölts vissza egy mentéssel előbbre és menni fog"
  • koppim
    Itt vagyok.

Másnál nem volt ilyen gond?
  • koppim
    [IMG]http://[/IMG]
  • koosadam
    Aha letöltött verzió? Nem akatom azt mondani, hogy megmondtam,de ....
  • koppim
    Szerintem bug lesz mert itt csak egy rövid folyosó van és semerre se tudok menni.
  • Broafka
    mutass képet, mert lehet hogy még nem ott tartasz... szal van olyan amikor csak olyan 2-t vagy 3-mat kell kinyírni, aztán hosszú folyosó... stb
    bár lehet hogy csak bug, az meg szívás
  • ffxi
    Minek privit? Nem akarom megtartani csak magamnak ezt a titkot:)

FIGYELEM EMBEREK!!!!

Először is minden(alchol, nero, stb...) virtuális meghajót töröld a saját menüjében. Démonnál egyetlen egy legyen!!! Indícs újra a gépet.

1.) Vezérlőpult
    2.) Rendszer
    3.) Hardver
    4.) Eszközkezelő
    5.) DVD/CD-ROM meghajtók
    6.) Kiválasztod meghajtódat
    7.) Tulajdonságok
    8.) Eszköz használatá-nál: nincs engedélyezve
    9.) Újraindítás
    10.) Betölteni TTT-t Démonnal
    11.) Gémelni

• fv82
    A lánc darlprince fegyvere. http://www.stuckgamer.com/ és megkapod a választ
  • koppim
    A 2 videó után vagyok kicsivel, itt változik meg a herceg ruhája elősszőr, nincs inge.
    Mikor elintéztem a szörnyeket amiket a fénybe kellett csalni nem tudok továbbjutni mert nem változik át a herceg, és ki kellene valami követ húzni láncal de nincs láncom.

Mi lehet a gond?
  • fv82
    ok akkor légyszi privibe küld el nekem hogy neked mi a módszered
  • ffxi
    Ebből is láccik, h nem alaplap függő csak jól el kell zomgorázni a lépéseket.
  • fv82
    Nem rontja el csak lemez ellenőrzéskor kifagy nem a játék hanem a starforce. Nyilván az eredetivel is kifagyna, de próbálgatom és a végén jó lesz.