Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...egyre szarabb..<#hehe> mingyá broafka veszi el a te ötleted, vigyázz..<#vigyor5>
ronihun
Jól tetted hogy elvetetted mert elõre szólok gyereket én fogok!!!

...

Broafka
nem tom, már rég nem láttam 😄
de inkább ne másoljál be, még a végén kiderül hogy már elvan lopva az ötletem, akkor meg teljesen ellennék keseredve 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

😮 cseles kérdés..<#vigyor4>
Broafka
tényleg gyerekre is gondoltam, de az olyan sablonos story lett volna, szal inkább elvetettem...
majd késõbb maximum
hasonló amit azon a fórumon írnak, de azért nem az amit én találtam ki, én már elmondtam a storymat az egyik fórumozónak, szal végülis én nem copyztam...
na mind1, szerintem hagyjuk a témát, csak ezt még mondani akartam 😊

Mér, mondtam, hogy voltál? Csak szólok, hogy ilyen is van. De ha kell, akkor bemásolok párat.

Egyébként meg: HOL van ilyenkor a házigazda?

ronihun
ja broafka elkezdett meglepõen ott is fikázni és erre bedurrant az agyam

...

Khm. Nem ok nélkül kötött beléd de mindegy.

Why so serious?

még WW vitatkozás is volt..?<#nyes>
Broafka
hát én soha nem voltam egyetlen fórumon sem csak ezen... szal az ötletek azok kút fejbõl vannak, mondjuk itt nem lesz több Kaileena 😊

ronihun
nemtom ki is kezdte ti emlékeztek?

...

ronihun
elfajulni ja most nehogy te mondd már broafka hogy ne süllyedjünk ronihun szintjére amikor rögtön te kötöttél belém

...

Broafka
ja igaza van dienesoftnak, hagyjuk már, mert kezdõdik megint a vitatkozás mint a WW-n, azt megint hamar a legnépszerûbb topicok leszünk 😄

hádde ha igaza van akko gondolod hogy a te segged nyajják..?<#vigyor3>
SNAKE01
kezd elfajulni ez a helyzet!<#wilting>

ronihun
mind1 mindenki nyalja broafka seggét legfõképp Gebe7636

...

ha tán télleg kiaggyátok azt a könyvet akko sztem 1eseknek NEM mindegy hogy kit írtak szerzõnek a borítóra...<#vigyor2>
ÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLJ! Nem akarok SEMMELYIKÕTÖK oldalára állni (sem ronihunéra, sem Broafkaéra, inkább a magaméra 😄), de a hivatalos fórumon is van ilyen topic, és abban is valahogy így kezdõdik. Csak ott van ilyen is, hogy: "A Herceg felriad. Kaileenaért kiált, aki meghallgatja a kérését. Elmondja neki, hogy mi a helyzet. Elmondja, hogy egy sereg akarja megtámadni Babilont, és úgy érzi, hogy sikerûl nekik..." blah blah blah... Meg ilyenek, hogy: "Farah nem tudott gyereket szülni a Hercegnek"...

MÉGEGYSZER MONDOM: NEM ÁLLOK SEMELYIKÕTÖK OLDALÁN SEM! (Csak a témához kapcsolódót írtam 😉)

Gebe7636
dienesoftnak van igaza.E-mailban kéne az egészet rendezni.Abba legalább nem kontárkodnak bele EGYESEK

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

ronihun
ha ennyire lenézl broafka akkor mér zavar nem mind1 neked hogy egy ilyen kis pö** mint én mit koppint le vagy irigy vagy

...

Gebe7636
én se mondtam hogy versenyzel velük.Csak már egy rakás pop-os gportál van!XO

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

ronihun
jó engem nagyon érdekel a ti véleményetek

...

Gebe7636
kötekedni éééés KRITIZÁLNI!!<#duma><#duma><#duma><#duma>

dienesoft
hát ez kész gyerekek!Tudjátok mit asszem majd reggel benézek mi a hányás addig is mindenki álmodja meg a saját történetét és atán összedobunk valamit!😄 És hagyjuk mára a copyzást...inkabb irjatok valamit szeggyetek bokszkesztyûbe hangyát <#nezze>

Gebe7636
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Hány éves vagy öcsém? Mert ez már az ovis színvonal amit mûvelsz.

Why so serious?

Gebe7636
jó ok bocsi

Broafka
nah nah, ne káromkodjunk, Ronihunnak szabad, mert úgyvéli úgy elér sokat, de legalább mi, értelmes emberek ne süllyedjünk már le ilyen mélyre! 😉

Gebe7636
és egyéptként a weblapod a dahaka team-éhez képest egy nagy rakás ****

<#nevetes1><#nevetes1>
ronihun
haggyatok már mindig csak kötekedni tudtok

...

Gebe7636
már reflexbe megy a copy copy copy...

Gebe7636
azt nem mondta, hogy ne legyen benne te kis ba**ott pö**.

.....<#pardon1><#wow3>
Gebe7636
párbeszéd az egész

dienesoft
mekkora egy kis **** vagy te ronihun hallod ne ugassá már be másoknak tudod milyen jó ötletei vannak te meg lopkodod õket mint atom...inkább meek lefekszek csak fel****om az agyamat rajta feleslegesen-Ronihun nagyon nem szép dolog lopkodni<#ejnye1>

Gebe7636
én igaz megnéztem, hogy mit írt broafka, de mégsem szedem el az ötletét.

..és az mé jó?<#confused>
ronihun
csakhogy én még ha le is copyztam ahogy ti mondanátok akkor is én sokkkal bõvebben írtam le

...

Broafka
<#puszi>
erre van egy hasonló vicc:
"egyes kis gyerekek azt hiszik hogy akkor lesznek kemény legények ha minnél több káromkodás van a szövegeikben, pedig ku*vára tévednek a kis g*cik" 😊
amúgy elolvastam...
és ha már mások is azt mondják hogy kopi, és szerintem is az...
most nem szeretnék ötletet adni (mert még a végén ezt is lecopyzod 😄)
de lehetne olyan hogy nincsen idõ homokja, nem jön össze a Farahvál, csak járnak, vagy egyáltalán nem jönnek össze csak barátok, meg nincsen sötét herceg, sem rémálmok, vagy nem?
húúúha, igazad van, ez túl eredeti lenne, ez se jó mi?

ronihun
#5994 elolvastad ezt a hsz te f*sz broafka

...

jah a PoP 4 könyv? <#buck>
biztos fifti-fifti üzletet akar ha siker lesz<#nevetes1>
dienesoft
hát hogyismondjam magának...lemásolja a dolgokat amiket kitaláltak a többiek...és tök ugyanazt nyomja fel ide

Broafka
jaja, csak olvass bele az enyémbe aztán ronihunéba, megdöbbentõ a hasonlóság 😄

copyzik?<#wow1><#circling>
dienesoft
Hát nem igazán vita inkább csak ronihun copyzik de õszerinte nem...ennyi

uhh nagy a vita látom<#merges2> mi a problema?<#confused>
dienesoft
heheheeeee...mondjuk sztem fulll copy az egész de mind1 nem szeretk ilyenen vitázni...

..jooestééét😊
ronihun
te egy akkora pancser vagy broafka akárcsak a többi ez a bajotok végig se olvastátok és csak úgy mondom hogy attól hogy Farah a felesége attól mér koppintás nagyszám ki nem jön rá hogy farah és a herceg szerelmesek hisz a sot végén a herceg lesmárta.az hogy sötétherceg koppintás nagy hülyeség csak szólok hogy a hang nem a sötét herceg csak azt hiszi és rémálma meg majd rájössz mér van persze ha majd kész lesz és elolvasod de gondolom nem fogod

...