13392
-
#7507 addig anti IT 4ever -
#7506 Majd április végén ps2-re megkapom és én is csatlakozom hogy négyen legyünk -
#7505 Spyker bácsi alkotott és most kivételesen nem csak a WC-be :)
Herceg -
#7504 Köszi majd kipróbálom bár engem leginkább a win restart idegesít nemsokára úgyis lesz crack -
#7503 Hárman! -
#7502 valaki nem tudná megmondani,hogy honnan lehet letölteni az intro zenéjét???mert a dahakateam-esről nekem nem szedi le...vagy vegyen fel valaki msn partnernek,és küldje át
címem:[email protected] -
#7501 nem vagy egyedül. Nyugodj meg már ketten vagyunk. -
#7500 :DDD Amúgy most a köcsögséget félretéve fogalmam nincs (eredeti 4ever) bár ezzel lehet, hogy egyedül vagyok... -
kati38 #7499 Köszönöm a kedves segítő szándékodat! -
#7498 Megteheted bármelyik CD GALAXIS vagy 576 KByte boltban :) -
kati38 #7497 Sziasztok!
Légyszíves mondjátok meg ,hogy honnan tudnám letölteni a mini image fájlt?Sajnos ami nekem meg van azt hiába mountulom be a daemonba nem jó.Pop The Two Thorones SF3 Mini mdf(1245184).Köszönöm. -
#7496 hát szerintem ezerszer jobb a SoT az összes többinél
SoT forever
No. 1.-es játék nálam -
#7495 b+ mert 1 hsz-es fogalmazás mi? -
#7494 Amúgy ezt én sem vágom, mikor befejeztem a gémet (3x) a képernyő aljáig leért a homoktartályok száma mostmeg :/ -
#7493 Bezony azért nem semmi, hogy előhalásztam mi? Én a könnyítet változatot öltem míg ti azt az óriásbogarat csapkodtátok >:) -
#7492 lol, jó sok tőr töltőt találtál meg ember :D -
#7491 ???????
ööö
ok, és mi volt EBBEN a Vezírben a nehéz? :)
(Sands of Time forever!!!) -
#7490 Vezír down!
Muhaha ezt nektek rekorderek! Ennyi volt a vezír -
#7489 ha alul a keresőbe beírod hogy könyv kidob pár találatot. -
#7488 Végigvittem már vagy 3x! szerintem naon alap game! csak a grafikája lehetne jobb! De a sztoriját imádom! mi van azzal a regénnyel vagy mivel amit valaki itt elkezdett irogálni? -
Mumus1986 #7487 Nagyonszépen köszi. Az volt a baj h a villanáskor nyomtam mint az őrült a klikket vagy 20x és így már nem adta be a második villanást. Köszi mégegyszer. 2 hete szívtam ezzel. -
#7486 lehet egy kérdésem? eredeti a gamma? -
#7485 Vkinek bejött ez a módszer?? Csak azért tom ezt mert anno Final Fantasy is így indult csak el.
-
#7484 www.dahakateam.uw.hu -
#7483 Akkor túl korán klikkelsz. Csak egyszer nyomj rá mikor villan a tőr különben a többi áthat a második speed killedre is és akkor nem is villan csak dob. -
Mumus1986 #7482 Sziasztok.
Tudom unalmas a téma de az arénát nem tudom egyszerűen megcsinálni. Mikor bevillan az első akkor megszúrom a vállát majd Prince átszalad a másik vállára. Itt viszont semmi sem villan és lekap onnan a szörny.
Ha valaki megtenné, én abban is benne lennék hogy, elküldöm a mentést, megcsinálja, és visszaküldi.
Valaki plíz help. -
#7481 Köszi, már rájöttem én is, csak egy leírást néztem és abban ezekszerint nem tértek ki erre. -
el bruja #7480 ha itt kicsírtad az összes "kis szörnyet" , akkor elfucc a folyosó végéig, ott látod van 1 oan hely a falon ahova a tőrödet végig tod húzni a nyílásban, ezt tedd meg , hátrébbcsúszik a fal, te meg dobd le magad, és csússz le... -
#7479 Itt elméletileg végig kell futnod a kapcsolóig. Kaileena szavaival élve: "Tölts vissza egy mentéssel előbbre és menni fog" -
#7478 Itt vagyok.
Másnál nem volt ilyen gond? -
#7477 [IMG]http://[/IMG] -
#7476 Aha letöltött verzió? Nem akatom azt mondani, hogy megmondtam,de .... -
#7475 Szerintem bug lesz mert itt csak egy rövid folyosó van és semerre se tudok menni. -
#7474 mutass képet, mert lehet hogy még nem ott tartasz... szal van olyan amikor csak olyan 2-t vagy 3-mat kell kinyírni, aztán hosszú folyosó... stb
bár lehet hogy csak bug, az meg szívás -
#7473 Minek privit? Nem akarom megtartani csak magamnak ezt a titkot:)
FIGYELEM EMBEREK!!!!
Először is minden(alchol, nero, stb...) virtuális meghajót töröld a saját menüjében. Démonnál egyetlen egy legyen!!! Indícs újra a gépet.
1.) Vezérlőpult
2.) Rendszer
3.) Hardver
4.) Eszközkezelő
5.) DVD/CD-ROM meghajtók
6.) Kiválasztod meghajtódat
7.) Tulajdonságok
8.) Eszköz használatá-nál: nincs engedélyezve
9.) Újraindítás
10.) Betölteni TTT-t Démonnal
11.) Gémelni
-
#7472 A lánc darlprince fegyvere. http://www.stuckgamer.com/ és megkapod a választ -
#7471 A 2 videó után vagyok kicsivel, itt változik meg a herceg ruhája elősszőr, nincs inge.
Mikor elintéztem a szörnyeket amiket a fénybe kellett csalni nem tudok továbbjutni mert nem változik át a herceg, és ki kellene valami követ húzni láncal de nincs láncom.
Mi lehet a gond? -
#7470 ok akkor légyszi privibe küld el nekem hogy neked mi a módszered -
#7469 Ebből is láccik, h nem alaplap függő csak jól el kell zomgorázni a lépéseket.
-
#7468 Nem rontja el csak lemez ellenőrzéskor kifagy nem a játék hanem a starforce. Nyilván az eredetivel is kifagyna, de próbálgatom és a végén jó lesz.