13392
-
BIG OGLI #7547 Kössssz naon kössssz!!!!!!!!!!!
De nekem ps2-n van meg és nem értem az e billentyűt meg ezeket mit jelentenek a e billentyű mit jelent akkor a bal egér gomb mi? Nos gondolom az e bllentyű az az ugrás igaz? a bal egérgomb meg a döfés! IGAZ? Ja és a susogó szél mi? amikor 1 pillanatra meg áll az idő és mutatja a herceget? amikor a tőr felvillan akkor csak 1-szer kell megnyomni a döfést?
-
BIG OGLI #7546 Na ok!
Lehet túl hosszan fogalmaztam!
Először azon a magas ponton vok, STOP
Mikor kell ráugrani hogy ne dobjon le, STOP
És hogy kell úgy szúrkálni hogy az elsőnél ne dobjon le, STOP
#7545 2006. márc. 03. 16:25 | Privát | Galéria | Válasz | #7153
Hátha így menni fog:
Az 1. főellenség,vagyis a "Dagi" legyőzése:
Az arénában 2 helyen tudsz feljutni a dagi fejéhez:
1. Az, ahol 3szor kell a tőrt a falba szúrni (nem lesz nehéz eltéveszteni).
2. Először fel kell ugranod egy deszkára, aztán fel kell futni a falon, és tőr a falba.
A lényeg, hogy nem szabad kapkodni,nem kell össze-vissza nyomogatni az egérgombot,mert
akkor biztos,h nem fog sikerülni.
1-nél: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack),aztán a herceg átmászik
a dagi másik oldalára,akkor a hangra kell figyelni (Egy susogó,szél szerű hang,ami a tőr
felvillanásakor is jelen van), amikor ez a hang a vége felé tart,akkor kell megnyomni a
egér bal gombját, ha nyomkokodod előtte,akkor semmi se fog történi,tehát reflex kérdése az
egész.Ha minden sikerül,akkor ellököd a kezét,és nem dob le. Aztán a herceg felugrik a dagi
fejére,megint a villanás (vagy a hang),és ha minden jól megy,akkor meg is van az egyik szeme.
2-nál: Amikor felérsz a dagi fejmagasságába,akkor kell lenyomni az (E)-t, és egészen addig nyomva
tartani,amíg felvillan a tőr,aztán bal egérgomb (dagger attack). Nem kell megijedni,mert a herceg
elég furcsán landol a dagi oldalán. A dagi el is kapja, megint jön a "susogó hang", és akkor bal gomb.
A herceg felrepül a levegőbe,itt jön a 3. ütés,vagyis a szemenszúrás,aztán megvakul a dagi.
Innentől a lábát kell kaszabolni,lehetőleg hátulról támadd meg,mert néha össze-vissza csapkod a
kardjával. Ha teljesen elfogy az engergiája,a herceg felmászik a dagi hátára,ezután már csak 3szor villan a tör.
Vége.
u.i.:kurvára unom hogy nem olvastok vissza. -
#7544 a speedkillt ismered? -
BIG OGLI #7543 Sziasztok!
Hogy kell legyőzni azt a nagy óriást a kolosszeumban?????
Addig tudom hogy fell kell jutni 1 magas pontra és rá kell ugrani de mindig ledob vagy amikor rajta vagyok beleszúrok 1-et át megy a herceg automatikusan a másik vállára de mikor szúrnék megfog és ledob
a földre. Átmegyek 1 másik magas pontra ott ráugrok beleszúrok 1-et megfog és ledob, VAGY egyszerűen kitér és ráse tudok ugorni. De ha már kettőt beleszúrtam a két magas pontról ráugorva, meg se sérül az életcsíkja a maXimumon. Szóval mit kell csinálni MIT MIT MIT?????
-
#7542 Mind1!
-
#7541 de a filét a tiltás előtt mountoljam be? -
Andus24 #7540 POP The Two Thrones - SF3 Mini Image elvileg evvel müköndne azt irják de gamecopyword oldalról le töltöttem és bemoutolom de a deamon nem lássa valoszinuleg hibás
probáltam más helyen keresni de nem találtam -
Andus24 #7539 ehhez használtad
ezeket is SFNightmare
SFCURE? mert én még a bios ban is letiltottam a meghajtokat
és ugy se müködött.. 100* probáltam.. énmeg nem hozogatom a dolgokat mert
garis a gép
-
#7538 1.) Nem újra felrakni a win, hanem újra INDÍTANI
2.) Az igazi meghajtódat tilcs le, TE! A többi virtuális meghajtót megkapcsold ki a saját progijával(Alcohol, Nero stb..)
Amúgy nekem úgy is sikerült indítani a gémet, hogy nem tilttatam le egyik meghajtót se, ezt tegnap próbáltam ki.
-
#7537 Amikor letiltom a meghajtót, akkor újraindítom és nem tom bemontolni a gémet, mert a meghajtó ikonja nincs ott. -
#7536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szemét,rohadék? ne kímélj :D -
#7535 Black Hawk, hogy lehetsz ekkora egy...ekkora egy... nem is mondom meg, hgy mi:D -
#7534 mér és amikor rábasz eggyet a szörny vállára és elkezdbőgni?...
Jah télleg van itt Neumann os? mert úgy hallottam madárkáktól hogy a Neumann osoknak van egy progijuk amivel megtudják szerezni a Workin progress cuccost!!! -
#7533 Minek privit? Nem akarom megtartani csak magamnak ezt a titkot:)
FIGYELEM EMBEREK!!!!
Először is minden(alchol, nero, stb...) virtuális meghajót töröld a saját menüjében. Démonnál egyetlen egy legyen!!! Indícs újra a gépet.
1.) Vezérlőpult
2.) Rendszer
3.) Hardver
4.) Eszközkezelő
5.) DVD/CD-ROM meghajtók
6.) Kiválasztod meghajtódat
7.) Tulajdonságok
8.) Eszköz használatá-nál: nincs engedélyezve
9.) Újraindítás
10.) Betölteni TTT-t Démonnal
11.) Gémelni
Amit ideírtál az tényleg működik? És ha igen, akkor lehet engedélyezni? mert olvastam ezen a fórumon, hogy ha letiltoma meghajtót, akkor újra kell rakni a windowst.
-
#7532 és amikor rohan a falon és pofára esik a végén. Az mekkora? -
#7531 a végén a videók amikor a tökére esik áááááááááááááá szar lehet -
#7530 Buldozer on killing spree!!!!!! :D DHÁÁÁÁ LOL -
#7529 Jaja -
#7528 LoL még a végén betámadott volna hátulról egy speed killel :D -
#7527 Bűnöd bocsánatot nyert...szerencséd :D -
#7526 jó van! csak ne báncs PLZ
-
#7525 Jólvan na meg ne edd :P -
#7524 Az legyen az én titkom jo!!!! -
#7523 Egész jó kép merről szerváltad? -
#7522 Oké -
#7521 Már láttam!
-
#7520 De jo csak nem a képet hanem a cimet rakta be -
#7519 nem -
#7518 http://kepup.extra.hu/?princeofpersiathetwothrones.jpg
Na most jo lett -
#7517 Bocsi nem lett jo -
#7516 <a href='http://kepup.extra.hu/?princeofpersiathetwothrones.jpg'>http://kepup.extra.hu/?princeofpersiathetwothrones.jpg</a>
Nagyon szép kép -
#7515 Akkor engem utálhacc nagyon...
:D
Amugy az enyém nem törvényellenes, csak biztonsági másolat, azérol aki megvette:D -
#7514 Nem mondtam, hogy alacsonyak az árak sztem is magasak nagyon, de ez van... -
#7513 Hát ****-ba olyan kurva magasak az árak.... PS2-re meg mindig megveszem az eredetit..... -
#7512 Sry de allergiás lettem arra aki másolt vagy letöltött PoP-pal játszik :/ -
#7511 Húzd meg még 1x és menj be rajta :) -
Dzsiti999 #7510 Fuss a falon az ajtóhoz... -
Mumus1986 #7509 Sziasztok.
elakadtam ott amikor Farah lelövi a harangot. Én eltolom, majd 1 lyukba felmegyek és kinyitom az ajtót. Farah beszalad a saját ajtaján. De én ekkor mihez kezdjek? Az én ajtóm túl magasan van. Merre menjek?????????Az ajtó rövid időn belül becsukódik.Valaki plíz help!! -
#7508 Így bánni egy lánnyal?!