Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gebe7636
nem nem nem.a bemountolt kell kiírni.

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

És hogyan rakod be dvd-rõl daemon-ba ha ki kell húzni a dvd meghajtót ahhoz, hogy menjen? Ha ezt meg tudod oldani akkor írd ki nyugodtan.

Why so serious?

matyi08
de nekem olyan kéne, aminek megvan a hátulja is, meg az oldala is. szóval ha az eredeti tokról leszeded az egész papírt, nekem az kéne, nem pedig csak az eleje. egyébként soktam photoshopozni.

ronihun
írd be a googlebe hogy prince of persia revelations és cak psp-re lesz

...

Gebe7636
kéne csinálni egy eye toyos pop-ot. járna hozzá egy tõr meg egy kard és kaszabolhatnál

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Gebe7636
figyelj.szedj le egy photoshopot, vagy akármit, méretezd át és nyomtasd ki.nincs ám olyan, hogy beírod a méretét és kiadja.én nekem is kellett már így csinálnom és hidd el nem ördöngõs dolog

matyi08
hát nem egészen ilyenre gondoltam, hanem olyanra, amit ki lehet nyomtatni, és rárakni a dvd tokra és kész. szóval nem nézegetni akarom. és a másik kérdésemre tud valaki választ?

Gebe7636
most, hogy megnézem a kardot amit fölnyomtam és a t2t borítót, sok a hasonlóság.(nagyon)

Gebe7636
egy kicsit máshogy néz ki a prince a revelationsban és a ww-ben

Gebe7636
tessék. itt a borító

sikerült már rájönni hogy miért vannak WW pályák a TTT könyvtárában???
matyi08
lenne két kérdésem/kérésem:
1: meg lehet-e csinálni valahogy, hogy kiírjam dvd-re, és onnan fusson? pl, az iso-t írom ki, és a dvd-rõl rakom be daemonba?
2: az eredeti dvd borítót oda tudná valaki adni? nem a cdcovers.cc-seket, hanem ha valakinek van scannere, és megvette, azt megkérném szépen, hogy scannelje be jó minõségebe, és küldje el vagy töltse fel valahova!

ronihun
én úgy tudom hogy a revelations az a PSP-s WW.

...

Gebe7636
ha egyáltalán így néz ki?

Gebe7636
éllítólag a pop revelations a two thrones után lesz.A borítón látszik a two thronesból az a fényes kard.

Gebe7636
köszi

Gebe7636
vagyis akkor ez a sandstorm

Védekezés közben R

Gebe7636
csá.Meg szeretném kérdezni, hogy melyik kombóval lehet azt a nagy robbanást csinálni?

MazeZee
én nem azért nem koppintani akarok de úgy olvastam csomó helyen hogy azért jön ki a hercegbõl a "sötét oldal"a mert túl sokat ölt és ezért ha sokat öl átmegy brutálba ...ezt még a T2T megjelenése elõtt olvastam...

Broafka
ok, csak mondtam, mert lehet hogy egy helyet nyitni, az tényleg az zavart be, de azt mondja varázsszó 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
leehet...

én ugy értelmeztem hogy:
Anyám mesélt egy helyrõl. Azt mondta mondjam ki: Kakolukia és kitárja kapuit (vagy ahogy te mondod: minden rendbe jön)

o_O most hogy ránézek végülis tényleg 'varázsszó'... okok... biztos a 'place' kavart meg XD Naaaaa!!! rég jáccottam vele és akkor nem voltam még tul jo angolos!!!

@

Broafka
tévedsz, az nem hely, hanem egy varázsszó amit Farah annya mondott neki hogy ha bajban van akkor csak mondja ki ezt a varázsszót és minden rendbe fog akkor jönni...

armageddon666
áááááááá ebbe belekavartál XD amugy tom hogy tiédben visszatér sötét herceg! és ez igy jo (kivéve Princenek)
Farah Indiában lakik.
A szultán ahol SoTban elszabadult a homok az pedig Azad-ban van.
Kakolukia pedig igen egy hely. olyan mint... mint.. most nemtok mondani ilyet, de egy varázslatos képzeletbeli hely. és a Herceg a SoT végén mondja viccbõl hogy ez a neve 😊 mert errol Farah senkinek sem mesélt 😊 csak neki de erre csak Prince emléxik

@

Broafka
éppen most írom... egyenlõre még csak az elsõ fejezetnél tartok, mert tudjátok, tanulás, meg haverok, meg azok gondjai... de most éppen írom 😊

Broafka
az extra, nem akarom elõrõl kezdeni, de az enyémben is utalások vannak rá hogy viszsatér a sötét herceg, olyannyira hogy nálam is... de végülis tökre mind1
az ötlet nem rossz, szal te azt a végét fogod meg ami a másik idõ egyenes... ami igazából meg sem történt? 😊

Gebe7636
az tuti, hogy én is fogok kérni!

Broafka
az nem hely hanem név, és asszem Zahad, vagy hol lakik a Farah

armageddon666
Kakolúkia

@

armageddon666
Na! nagyjából felolvadt kezem XD
---------------------------------
Az igaz hogy eléggé le lett koppintva Broafka KEZDÉSE! de az a része hogy Farah+Prince az alap... a DarkPrince ujjászületése az ami extra. de ez nekem is meginditotta a fantáziám és nekem is van egy hasonlo történetem de nem hiszem hogy azt beirom ide, de hátha... én nem fogom ugyse könyvbe irni.
DarkPrince: az én ötletem szerint DP az ugye Prince gonoszabb fele. eddig stimm. és nem a homoktol kelt életre! hanem a WWben történtek miatt már szenved Princünk... elkeseredett meg ilyenek... és amikor TTT elején meghal Kaileena az a végsõ dobás. DP felébred! a Homok pedig testet is ad neki. a homokszörny az csak egy megtestesülése a gonosznak. ezért volt az hogy Vizier és a homok pusztulása után még mindig volt DP...
--------------------------------------
így egyenlõre ennyit irok. hogy tetszik? (nemm fogom könyvbeirni szal nopara 😊 és Broafka, majd kérek szépen egy példányt a könyvedbol 😊😊😊)

@

ronihun
hogy hívják azt a helyet amit mond a Farah meg a herceg a végén hogy az a neve?
a SoT-ban

...

pedig szar, az elõzõ két résszel együtt 😊 a dosos még jó volt 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tigeroo
nem, az máshogy nézett ki és nemvolt fényes😄
armageddon666
majd irok a könyvvel és vittávall kapcsolatban de most jéggé fagytak a kezeim... alig birok irni.

@

armageddon666
a SoT végén nem volt fényes a kard!!!

tigeroo! én is ezt mondtam 😄

@

tigeroo
183 új üzenet, hohóó lassabban emberek😊
dienesoft
megjötem skacok!Mi a hányás? Ronihun befejezte már?😄

SNAKE01
nézd meg az adataimban!

Gebe7636
ismeritek az eye toy-t?

Gebe7636
helló.
Ugye most arról a fényes kardról van szó, amielyik a SoT-nak a végin vólt

armageddon666
az a kard az nem ua. mint SoTban. de ugyanugy 1 ütés 1 kill...

@

Van.

Why so serious?

aki nem játszota végig ne olvassa (bár haver mondta aki nég ksi se játsottA 😄 )

tényleg vna benne újra varászló
és van benne az a super kard ami az 1ben volt ??? 😛 amivel egy ütés egy szörny ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

armageddon666
ááááááá!!!! direkt szenyóztok velem? 164 uj hsz?! ezt végigolvasni.... még jo hogy kivételesen bekapcsoltam gépet 😄

@

koosadam
Amúgy a következõ üzenet nem csak a levegõben fog lógni, hanem mindenkinek szól, hogy
Aki nem szereti vagy akinek nem tetszik a Prince of Persia: The Two Thrones annak az elõzõ két rész sem fog tetszeni!
Ez a 3. rész az elsõ két rész keveredése minden szempontból! Ezer évig lehetne sorolni, hogy miben egyeznek! Tehát senki nem mondhatja azt, hogy szar a T2T, mert akkor az elõzõ 2 részre is érti!
Csak ennyi lett volna.

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

uhhh feljött a TTT topic 3.nak<#idiota>
<#idiota><#idiota> jah hát a pofám az nagy😊
Broafka
ne érts félre minket, nem azért csodálkoztunk, csak olyan fiús stílusod volt 😊

Akkor te vagy álmaim asszonya. 😄

Why so serious?

mé snake te mien nemû vagy..?<#vigyor0><#vigyor>