13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • ffxi
    Még mindig nemtom melyik a nyerő. Eddig:

SOT 1x

WW 1x

T2T 2x

Ez alapján dönteni még korai. Asszem még párszor kéne végig vinni őket és meghozom a végső ítéletet.
  • Broafka
    hát most ne olyan kombókra gondolj hogy kézen állva forgás meg ilyenek, hanem mondjuk:
    az ellenség felé:
    space + klikk + klikk
    space + klikk + e
    space + e + klikk

meg ilyenek
  • szoli91
    Nekem a Warrior Within az ász mindhárom közül. Nálam a WW 100%! Igaz még nem vittem végig. A Two Thronessal még nem jáccottam:D Tényleg, és a SoT-ban milyen kombók vannak? Leírhatnád!
  • koosadam
    Épp ma mondtam, hogy kipróbálom a liftes rész, de annyira belendültem, hogy onnantól kezdve inkább megcsináltam az egészet :D
    Mondjuk a lift egy kicseszés a SoT-ban, a WW-ben Kaileena a kicseszés, a T2T-ben meg az ikrek :)
    Mondjuk buli volt, mikor nincs homokod a liftben és farah mögött áll egy homoxörny (az uccsó) és már csak le kéne ütni+beleszúrni a tőrt és ez az idióta Farah elém ugrik fignyiegyütésesélettel és belehal XD Akkor de pipa voltam....
  • Broafka
    nekem a Sot a kedvencem a 3 közül, és szerintem éppen elég kombó van benne, nekem nem kellenek azok a megakombó baromságok...
    a WW-ben jók voltak, ott tényleg kellettek, de a SoT szerintem tökéletes, nekem az tetszik a legjobban!
  • SHADOWEYES7
    De át tudtam rár jutni a dagin, tényleg könnyű volt!
  • SHADOWEYES7
    OK, kössz.
    Hol lehet végigjátszást elolvasni milyen honlapon?
    Lehetőleg magyar honlap!
  • koosadam
    nem fogja csak időközönként átalakul "fekává". A dagi a legkönyebb nem egy nagy kunszt olvass el egy végigjáccást vagy írj GT-nek privit
    Najó azt ne, mert leszedi a fejem
  • SHADOWEYES7
    Nos hallgatom az érdekfeszítő válaszokat!
  • SHADOWEYES7
    Boccs fél fej trágya, nem tudtam végig jutni a dagin az arénában, felspanolt, szóval boccs. Na, amikor a herceg átváltozik fekává, és amikor visszaváltozik a kezén tovább terjed az a sárga izé, milessz akkor ha beborítja az egész testét?
    _______________________________________________________________________________
  • fhsasa
    Üdv skacok. Olyan problémám adódott, hogy kiába húztam ki a cd/dvd romot, nem indult el a játék, pedig a serialt is jól írtam be... és 1-2 embert már megkérdeztem, ötletük sincs, hogy mi lehet a gond. Valaki esetleg tudna segíteni?
  • koosadam
    Hááát mivel a T2T a WW+SoT tehát nincsen benne kevesebb kombó haneem pont ugyanannyi van:)
  • ffxi
    Most vittem végig WW-t easy-n(3hete pedig SOT) és azonnal neki álltam TTT-hoz és rájöttem, h harcrend.-ben a WW jobb, SOT-t nem is beszélve(förtelmes). TTT-ben több ütés kapok be és qrva nehezen lehet blokkolva visszaütni. De lehet, mert még nem szoktam meg TTT-t, pedig december óta nem jáccottam vele. Igaz hard-on vok

• ronihun
    LoL!ÁLLJ ÁT a SÖTÉT OLDALRA!
  • Broafka
    hát nem is tudom, mennék, de olyan nehéz, jaj istenem :D
  • koosadam
    Köszönöm mindig is éreztem magamban, hogy egy belső erő szólít: "SPYKER TEDD AMIT A SZÍVED PARANCSOL!!!" Én tettem és sikeres lett! Broafka te csak az az ember vagy aki ezt csodálja! ÁLLJ AZ ÉN OLDALAMRA ÉS NE OFFOLJ!!

***Applaud***
  • Dzsiti999
    Ez jó :)
  • Broafka
    húha, hallod, ez aztán a sikeres figyelem elterelő, téma váltó manőver :D
  • Broafka
    hát mindenesetre érdekes bunyónak nézünk elibe emberek :)
    pattogatott kukoricát a kézbe:

bal sarokban, a félelmetes, a dühöngő, a kemény: SHADOWEYES7
    és a jobb sarokban: a rettenetes, a brutális, az eget rengető: DZSITI

(DINGGGG) Round1
    GOOOO
  • koosadam
    NAJÓ OFF-NAK VÉGE! Inkább arról beszéljünk, hogy ma elkezdtem nyomni hardon a T2T-t már megvan easy+normal (tudom, hogy nem nagy érdem) és mikor átalakultam Sötét Herceggé meghaltam 4 homoxörny miatt O.O 1perces néma gyászt pls
  • Dzsiti999
    Erre csak azt tudom mondani, hogy: LOL! De ha jobban tudod, akkor válaszolj neki te!
  • Broafka
    ez amúgy most kinek ment?
  • ronihun
    Értelem a tetőfokon!
  • Black Hawk
    csak hülye és kész.
  • koosadam
    Haha őserdei bunyó mi? Kreativitás a tetőfokon ő kérdezett GT meg felelt. Egyéb probléma?
  • SHADOWEYES7
    Figyu MR fél fej trágya nyugodtan békén hagyhatod Big Oglit, Különdben húzz haza a speedkilles anyádba. Mert mindjárt én mutatok rajtad 1 speedkillt, OK?
  • Dzsiti999
    Ja... Talán a következőnél, ha jön...
  • Black Hawk
    Akkor is. Én csak egy jól bevált billentyű kombinációt alkalmazok ctrl+c és ctrl+v.
  • Dzsiti999
    Nah, azért nem sok jön :D 1 vagy 2/hónap... De általában csak ennyit mondok rájuk:"Kezd újra az egészet" VAGY "Végigjátszás"
  • Black Hawk
    hahaha megszívtad.
  • Dzsiti999
    Én inkább azt mondom, hogy kezd elölről a játékot, és nézd meg, hogy hogyan kell Speed Kill-ezni... A lényege: Türelem

Már idegesít ez a sok Klompa kérdés... Főleg, hogy elárasztanak E-mailekkel ezügyben...
  • BIG OGLI
    Mert nekem leírtak 1 tök jó leírást 1 küldetéshez csak nekem ps2-őn van meg és csak a gombot írták le, és nem tudom hogy mit csinál. tudjátok nekem az analógomon csak fe,le,bal,jobb van meg X,kör, négyzet, és háromszög STB...
  • BIG OGLI
    Na ezt elb....tam
    Sziasztok!
    A számítógépes princ of .... ban az (E) billentyű mi? A speedkill, vagy az ugratás? Ja és az egér bal oldali gombja az mi, mit csinál ha megnyomod?
  • BIG OGLI
    Sziasztok!
    A számítógéper prince of persia the two thronesba az e billentyű mi? A speedkill, vagy az ugtás? Ja és az egér bal oldali gombja az mi?

• cyberchef
    Mi a stájsz?
  • nf1
  • BIG OGLI
    Valaki tud olyan webhelyet ahol a prince of persia the two thrones magyarul van és mindent leírnak róla fegyverek küldetések ilyesi????????????
  • BIG OGLI
    KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZ
  • Goth
    csak egyszer kell megnyomni a döfést.
    mindig kivárod amikor elszürkül, nem nyomsz előtte semmit, meg utána semmit, csak akkor amikor elszürkül mindig nyomsz egyet, annyi az egész.
  • BIG OGLI
    Na szia 19920000.
    Nézd meg az előző kérsésemet!