13392
-
#7587 Még mindig nemtom melyik a nyerő. Eddig:
SOT 1x
WW 1x
T2T 2x
Ez alapján dönteni még korai. Asszem még párszor kéne végig vinni őket és meghozom a végső ítéletet.
-
#7586 hát most ne olyan kombókra gondolj hogy kézen állva forgás meg ilyenek, hanem mondjuk:
az ellenség felé:
space + klikk + klikk
space + klikk + e
space + e + klikk
meg ilyenek -
#7585 Nekem a Warrior Within az ász mindhárom közül. Nálam a WW 100%! Igaz még nem vittem végig. A Two Thronessal még nem jáccottam:D Tényleg, és a SoT-ban milyen kombók vannak? Leírhatnád! -
#7584 Épp ma mondtam, hogy kipróbálom a liftes rész, de annyira belendültem, hogy onnantól kezdve inkább megcsináltam az egészet :D
Mondjuk a lift egy kicseszés a SoT-ban, a WW-ben Kaileena a kicseszés, a T2T-ben meg az ikrek :)
Mondjuk buli volt, mikor nincs homokod a liftben és farah mögött áll egy homoxörny (az uccsó) és már csak le kéne ütni+beleszúrni a tőrt és ez az idióta Farah elém ugrik fignyiegyütésesélettel és belehal XD Akkor de pipa voltam.... -
#7583 nekem a Sot a kedvencem a 3 közül, és szerintem éppen elég kombó van benne, nekem nem kellenek azok a megakombó baromságok...
a WW-ben jók voltak, ott tényleg kellettek, de a SoT szerintem tökéletes, nekem az tetszik a legjobban! -
#7582 De át tudtam rár jutni a dagin, tényleg könnyű volt! -
#7581 OK, kössz.
Hol lehet végigjátszást elolvasni milyen honlapon?
Lehetőleg magyar honlap! -
#7580 nem fogja csak időközönként átalakul "fekává". A dagi a legkönyebb nem egy nagy kunszt olvass el egy végigjáccást vagy írj GT-nek privit
Najó azt ne, mert leszedi a fejem -
#7579 Nos hallgatom az érdekfeszítő válaszokat! -
#7578 Boccs fél fej trágya, nem tudtam végig jutni a dagin az arénában, felspanolt, szóval boccs. Na, amikor a herceg átváltozik fekává, és amikor visszaváltozik a kezén tovább terjed az a sárga izé, milessz akkor ha beborítja az egész testét?
_______________________________________________________________________________ -
#7577 Üdv skacok. Olyan problémám adódott, hogy kiába húztam ki a cd/dvd romot, nem indult el a játék, pedig a serialt is jól írtam be... és 1-2 embert már megkérdeztem, ötletük sincs, hogy mi lehet a gond. Valaki esetleg tudna segíteni? -
#7576 Hááát mivel a T2T a WW+SoT tehát nincsen benne kevesebb kombó haneem pont ugyanannyi van:) -
#7575 Most vittem végig WW-t easy-n(3hete pedig SOT) és azonnal neki álltam TTT-hoz és rájöttem, h harcrend.-ben a WW jobb, SOT-t nem is beszélve(förtelmes). TTT-ben több ütés kapok be és qrva nehezen lehet blokkolva visszaütni. De lehet, mert még nem szoktam meg TTT-t, pedig december óta nem jáccottam vele. Igaz hard-on vok
-
#7574 LoL!ÁLLJ ÁT a SÖTÉT OLDALRA! -
#7573 hát nem is tudom, mennék, de olyan nehéz, jaj istenem :D -
#7572 Köszönöm mindig is éreztem magamban, hogy egy belső erő szólít: "SPYKER TEDD AMIT A SZÍVED PARANCSOL!!!" Én tettem és sikeres lett! Broafka te csak az az ember vagy aki ezt csodálja! ÁLLJ AZ ÉN OLDALAMRA ÉS NE OFFOLJ!!
***Applaud*** -
Dzsiti999 #7571 Ez jó :) -
#7570 húha, hallod, ez aztán a sikeres figyelem elterelő, téma váltó manőver :D -
#7569 hát mindenesetre érdekes bunyónak nézünk elibe emberek :)
pattogatott kukoricát a kézbe:
bal sarokban, a félelmetes, a dühöngő, a kemény: SHADOWEYES7
és a jobb sarokban: a rettenetes, a brutális, az eget rengető: DZSITI
(DINGGGG) Round1
GOOOO -
#7568 NAJÓ OFF-NAK VÉGE! Inkább arról beszéljünk, hogy ma elkezdtem nyomni hardon a T2T-t már megvan easy+normal (tudom, hogy nem nagy érdem) és mikor átalakultam Sötét Herceggé meghaltam 4 homoxörny miatt O.O 1perces néma gyászt pls -
Dzsiti999 #7567 Erre csak azt tudom mondani, hogy: LOL! De ha jobban tudod, akkor válaszolj neki te! -
#7566 ez amúgy most kinek ment? -
#7565 Értelem a tetőfokon! -
#7564 csak hülye és kész. -
#7563 Haha őserdei bunyó mi? Kreativitás a tetőfokon ő kérdezett GT meg felelt. Egyéb probléma? -
#7562 Figyu MR fél fej trágya nyugodtan békén hagyhatod Big Oglit, Különdben húzz haza a speedkilles anyádba. Mert mindjárt én mutatok rajtad 1 speedkillt, OK? -
Dzsiti999 #7561 Ja... Talán a következőnél, ha jön... -
#7560 Akkor is. Én csak egy jól bevált billentyű kombinációt alkalmazok ctrl+c és ctrl+v. -
Dzsiti999 #7559 Nah, azért nem sok jön :D 1 vagy 2/hónap... De általában csak ennyit mondok rájuk:"Kezd újra az egészet" VAGY "Végigjátszás" -
#7558 hahaha megszívtad. -
Dzsiti999 #7557 Én inkább azt mondom, hogy kezd elölről a játékot, és nézd meg, hogy hogyan kell Speed Kill-ezni... A lényege: Türelem
Már idegesít ez a sok Klompa kérdés... Főleg, hogy elárasztanak E-mailekkel ezügyben... -
BIG OGLI #7556 Mert nekem leírtak 1 tök jó leírást 1 küldetéshez csak nekem ps2-őn van meg és csak a gombot írták le, és nem tudom hogy mit csinál. tudjátok nekem az analógomon csak fe,le,bal,jobb van meg X,kör, négyzet, és háromszög STB... -
BIG OGLI #7555 Na ezt elb....tam
Sziasztok!
A számítógépes princ of .... ban az (E) billentyű mi? A speedkill, vagy az ugratás? Ja és az egér bal oldali gombja az mi, mit csinál ha megnyomod? -
BIG OGLI #7554 Sziasztok!
A számítógéper prince of persia the two thronesba az e billentyű mi? A speedkill, vagy az ugtás? Ja és az egér bal oldali gombja az mi?
-
cyberchef #7553 Mi a stájsz? -
#7552 -
BIG OGLI #7551 Valaki tud olyan webhelyet ahol a prince of persia the two thrones magyarul van és mindent leírnak róla fegyverek küldetések ilyesi???????????? -
BIG OGLI #7550 KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZ -
Goth #7549 csak egyszer kell megnyomni a döfést.
mindig kivárod amikor elszürkül, nem nyomsz előtte semmit, meg utána semmit, csak akkor amikor elszürkül mindig nyomsz egyet, annyi az egész. -
BIG OGLI #7548 Na szia 19920000.
Nézd meg az előző kérsésemet!