Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Why so serious?
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
1: meg lehet-e csinálni valahogy, hogy kiírjam dvd-re, és onnan fusson? pl, az iso-t írom ki, és a dvd-rõl rakom be daemonba?
2: az eredeti dvd borítót oda tudná valaki adni? nem a cdcovers.cc-seket, hanem ha valakinek van scannere, és megvette, azt megkérném szépen, hogy scannelje be jó minõségebe, és küldje el vagy töltse fel valahova!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
én ugy értelmeztem hogy:
Anyám mesélt egy helyrõl. Azt mondta mondjam ki: Kakolukia és kitárja kapuit (vagy ahogy te mondod: minden rendbe jön)
o_O most hogy ránézek végülis tényleg 'varázsszó'... okok... biztos a 'place' kavart meg XD Naaaaa!!! rég jáccottam vele és akkor nem voltam még tul jo angolos!!!
@
Farah Indiában lakik.
A szultán ahol SoTban elszabadult a homok az pedig Azad-ban van.
Kakolukia pedig igen egy hely. olyan mint... mint.. most nemtok mondani ilyet, de egy varázslatos képzeletbeli hely. és a Herceg a SoT végén mondja viccbõl hogy ez a neve 😊 mert errol Farah senkinek sem mesélt 😊 csak neki de erre csak Prince emléxik
@
az ötlet nem rossz, szal te azt a végét fogod meg ami a másik idõ egyenes... ami igazából meg sem történt? 😊
---------------------------------
Az igaz hogy eléggé le lett koppintva Broafka KEZDÉSE! de az a része hogy Farah+Prince az alap... a DarkPrince ujjászületése az ami extra. de ez nekem is meginditotta a fantáziám és nekem is van egy hasonlo történetem de nem hiszem hogy azt beirom ide, de hátha... én nem fogom ugyse könyvbe irni.
DarkPrince: az én ötletem szerint DP az ugye Prince gonoszabb fele. eddig stimm. és nem a homoktol kelt életre! hanem a WWben történtek miatt már szenved Princünk... elkeseredett meg ilyenek... és amikor TTT elején meghal Kaileena az a végsõ dobás. DP felébred! a Homok pedig testet is ad neki. a homokszörny az csak egy megtestesülése a gonosznak. ezért volt az hogy Vizier és a homok pusztulása után még mindig volt DP...
--------------------------------------
így egyenlõre ennyit irok. hogy tetszik? (nemm fogom könyvbeirni szal nopara 😊 és Broafka, majd kérek szépen egy példányt a könyvedbol 😊😊😊)
@
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
@
Ugye most arról a fényes kardról van szó, amielyik a SoT-nak a végin vólt
Why so serious?
tényleg vna benne újra varászló
és van benne az a super kard ami az 1ben volt ??? 😛 amivel egy ütés egy szörny ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
@
Aki nem szereti vagy akinek nem tetszik a Prince of Persia: The Two Thrones annak az elõzõ két rész sem fog tetszeni!
Ez a 3. rész az elsõ két rész keveredése minden szempontból! Ezer évig lehetne sorolni, hogy miben egyeznek! Tehát senki nem mondhatja azt, hogy szar a T2T, mert akkor az elõzõ 2 részre is érti!
Csak ennyi lett volna.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Why so serious?