13392
-
#7627 és FFXI a amit leírtál menetet azt követtem de nem jó. -
#7626 FFXI én letiltom a meghajtómat egy démonos virtuális meghajtóm van. de amikor letiltoma feizikai meghajtót, nem írja ki hogy indítsam újra a rendszert. utéána újraindítom bemountolom, kiírja hogy helyezze be lemezt egy másik meghajtóba azután próbálja újra. -
#7625 Mindig a kardosat üsd. 2-3 ütés után a baltás mögéd jön. Ekkor gurulj el onnan majd püföld a Baltásat, mert az most le van fegyverezve. Akkor ezt még 1x eljátszod majd tudsz csinálni egy speed killt. Normálon 2x kell ezeket megtenni és nyert ügyed van -
#7624 én is elakadtam ott :D (Normalon...) Easyn könnyű nagyon... Csak a kardost usd azt gurulj mikor baltás csap majd csapd baltás és vigyázz kardos ne találjon! ezt 2* majd SK aztán megint előbit 2* majd SK... ha jol emléxem XD -
Mumus1986 #7623 Sziasztok.
Az ikrekkel szarozok éppen és már fel akartam gyújtani a monitort szóval ha tudtok valami tuti taktikát azt megoszthatnátok. -
#7622 :D Ez a legnagyobb amit eddig olvastam -
#7621 Fogy egy ollót és elvágod a kábelt akkor nem kell kihuzni -
#7620 minek kezd neki az ilyen, nem is értem... -
#7619 egy mondat az egész neki és azok akiknek klompa legyőzse nagy szám örömmel teljesítik: "Pls adjatok egy full mentést amin rajta van a teljes játék!" És adnak neki ennyi -
#7618 mennyire jó is ez a sorozat...
én azt nem értem, hogy aki eljut az első behemót bossig, az hogyhogy még nem vágja a speedkillt????
mondjuk klompa tényleg nehéz olyan szempontból, hogy először nem tudja az ember, hogy milyen ütemben jönnek a tőrvillanások, mivel a sima ellenfeleknél megvan a speedkill saját ritumusa, klompánál meg csak néztem, hogy most mi lesz, aztán elfelejtettem nyomni a gombot a többinél ezek után meg már szinte semmi gond nem volt a speedkillel. egyedül az ikreknél volt gáz, mire megengedte egyáltalán a speedkillezést...azzal szenvedtem, de pl. a viziert a végén viszonylag hamar sikerült legyőzni. -
#7617 91 NAAAAA!!!!!!
Össze lehet ám zavarodni korán reggel.
-
#7616 Bocs! szoli82-nek ment.
-
#7615 Ezekszerint az én módszerem nem jött be? Érdekes, h csak élőben tom megmutatni, mert komámnak sem tudtam elmondani. Oszt oda kellett mennem és fut is neki a gém.
-
#7614 Persze tudom. Csak az új gépemnél amikor telepítettem rossz dt-t tettem del és észre sem vettem. -
#7613 Na most ismételjétek meg azt a menetet, hogy hogyan működik a TTT meghajtó kihúzás nélkül!!!!! Mert kihúzni nem akarom! -
#7612 kk de legalább megoldódott. Hidd el te jártál volna rosszabbul mert kezdtem volna rád szállni >:) Amúgy grat hozzá isteni game -
#7611 Basszus én balfék állat rosszatt tettem fel Köszi a segítségeket, mert én lámultam egy hatalmasat és ne haragudjatok, hogy zavartam a fórumot egy ekkora bénulással
Persze elárulhatom ratyi -
#7610 A szokásos a kérdésem: Eredeti vagy ratyi? -
szabadoslajos #7609 Daemon 4.0 vagy a feletti kell. Más virtuál nem lehet, meghajtót ki kell húzni
Nálam is ez volt amig csak 3.47-esem volt -
#7608 nyilván ezt azért tudom -
#7607 ki kell húzni a meghajtóidat !!! -
#7606 Próbáltam, de egyszerűen nem. -
#7605 nekem nincs ötletem... eredeti CD kulccsal megprobálhatod... a keresőben vhogy probálj rákereseni és akkor kiadja. -
#7604 megszívtam, amióta új gépem van, nem indul a prince, de sehogy CD kulcsot kér és ha beírom hosszas gondolkodás után kidobja, hogy a cd nem passzol a cd kulcshoz
jah persze, akinek van valami 5lete azon kívül, hogy vegyem meg, az írhatja -
#7603 Nem azért legyen hálás + minden de ne ennyire... -
#7602 Ja, de spamolni azt tud. -
#7601 És még a gyerek nevét is rosszul írta. -
#7600 elég a hosszű üzikből pls -
#7599 Kössz cápafoxy KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KKKKKKKŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐSSSSSSSSSSZZZZZ -
#7598 Mindenkinél működik a meghajtó letiltás? Mert nekem nem működik ígyse a játék. Az Alcoholt is letöröltem, még úgyse? És nem kellene eltávolítani a rendszerből a meghajtót? Vagy azt már nem lehet megcsinálni?
-
#7597 Nincs szöveg a videóban. Szal csak nézni kell és meglátod mit kell csinálni. -
#7596 Valami magyar? -
#7595 Végigjátszás videó -
#7594 Sziasztok!
1 kis segítséget kérnék ahhoz a részhez amikor a szobrot kell el vinni a gádzsóhoz hogy kiszabaduljan.
Szóval, valaki leírna nekem itt hogy merre kell és mikor aktiválni a fogaskerekeket hogy oda vigyem a gádzsóhoz?
PL.: kétszer balra 1 jobra forgatás utána előre.
Szóval így! -
#7593 Lol hát 14x biztosan nem vittem végig egyiket sem talán az összeset együttvéve :)
-
#7592 Diklol!van amelyekiet én is többször vittem végig Pölö: WW 14szer asszem de a 12.edik óta nem számolom
-
#7591 vagy csak mi többször vittük végig, és csak szimplán nem dicsekszünk vele :P -
#7590 LOOOOOOL
De gázok vagytok :D
Csak én vittem szinte mindegyik rész végig legalább (darabonként) 8 szor?
Vagy ti nem vagytok ennyire fanatikusak?... -
#7589 Ezek nem olyan kombók, amivel hamar lehet homokot szerezni? És koosadam sztem mindegyiknek nagyon jó grafikája van. A The Two Thrones-sal még nem jáccottam, sztem ugyanaz a harcrendszer van mint a Warrior Withinben, lehet, hogy van benne néhány új mozdulat pl. a speed kill. Nekem is ugyanaz a sorrend csak a TTT-t nem tom hova tenni, mert azzal még nem jáccottam. -
#7588 A változatosság és extra újítás az WW.
Az ötvözés és remek új harcrandszer+élvezetes videók az T2T.
Az első rész a többi részektől eltérő szép grafika+hangulat a tőr miatt a SoT.
Nekem ez a sorrend: Warrior Within, Sands of Time, The Two Thrones