Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
de tényleg! az a kis sötétebb bõrû vidám csákó SoTbol. a szultán figura 😄! az szultán? és ha igen akkor (földrajzbol nem vok valymi jó) Perzsia és Törökország között ott van India? vagy az ajándékért tettek egy kis kerülõt?

@

Broafka
csak hogy tisztázzuk:
maharadzsa- india
szultán - törökország
Sarahman (ez nem uralkodó típus, ez a neve, csak nem tudom hogy perzsiában hogy nevezik, szerintem ott csak simán király) - szal Perzsia

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
ja és Kakolukia távolrol sem hos... az egy varázsszó amitõl egy mesés hely kitárja kapuit és minden megjavul. (elvileg 😄)

@

Broafka
a faszt!
már bocsánat
a maharadzsa tudod ki? az indiai király, és nem a herceg apja, hanem Farahnak az apja, a herceg apja egy perzsa király (King Sarahman)

armageddon666
a maharadzsa nem a herceg apja...
SoT: Perzsia Királya, Sharahman és serege éppen Azadba utaznak a szultánhoz, aki a barátjuk. Útközben beugranak a Maharadzsához hogy kifosszák. Ez lesz hercegünk elsõ csatája. A maharadzsa egyik vezére (asszem Zarvan) elárulja urát és segít bejutni a perzsa seregnek a palotába. Itt hercegünk megszerzi az Idõ Tõrét, a sereg pedig az Idõ Homokját egy órában. Ezt, néhány rabszolgalányt, köztük a maharadzsa lányát Faraht is magukkal viszik Azadba. Ajándékba adja Sharahmann a szultánnak a homokórát. a Vezér kijácca õket és ráveszi a herceget hogy a tõrrel nyissa ki a homokórát. Hercegünk ki is nyitja. mindenki homokszörnnyé változik! kivéve 3 személyt. A vezért (mert nála van a bot ami mellesleg (legalábbis TTTbõl igy deritettem ki) az Idõ egyik ereklyéje), Farah nyakában a medállam ami szintén idõ-ereklye, és herceg hála a tõrnek...... tovább nem irom le...

@

Szerintem is könnyû volt. Én normálon toltam, igazán csak Vezir izzasztott meg. Az ikreket meg elsõre levertem. Bár én gamepaddal nyomtam, bill.+egér comboval nem próbáltam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

tigeroo
nemtom, talán mert vasárnap van😊

vagy lehet most járt le a "kipróbálási" idõ, mostmár mindenki kipróbálta, végigvitte..
SNAKE01
nagyon kihalt az sg mostanában!nem?

SNAKE01
jaja!de a többit nem találtam!<#vigyor>

tigeroo
<#gonosz1>
SNAKE01
a többit most nem találtam!

SNAKE01
Sand of time:szal van a maharadzsa (mellesleg a herceg apja) ostromol egy palotát, mert a maharadzsának nagyon kell az idõ homokja.
a fiatal hercegünk elõremegy hogy apja kedvébe járjon, és jóelõre megszerezze neki az "idõtõrt" (mostantól tõr)
közben a papa összehaverkodik a vízirrel, mennek hazafele, jó kis zsákmánnyal , néhány rabszolgalánnyal (köztük egy titokzatos csaj is, akinek egy furcsa nyakékje van)
otthon a hercegünk a tõrt belehelyezi az idõ homokjába. a "titokzatos" csaj nagyon pattogott..szal biztos tudja hogy baj lesz. mindenki homoxörnyé változik
a palotában. csak a herceg maradt "emberi" és a csaj. a herceg követi õt, majd megtudja a nevét is: farah. õ elmondja hogy a palota legnagyobb "kincses" tornyában van az idõ homokja + vízir.szal a játék 75%-ban arról szól hogy hogyan jutnak el a toronyba. közben kialakul közöttük egy kötelék..viccelõdnek egymással, prince féltve küldi el farah-t a csatákból stb.
amikor felérnek, prince felugrik az idõ homokjának tetejére, de "habozik" ..és megérkezett vizier.. szó szerint nagy szelet csap, herceg + farah kirepülnek a toronyból és a ilyen temetõ/kriptaszerûségbe esnek le.
farah elcsábítja a herceget ott (fürdenek, minden)farah mesélt a hercegnek egy történetet, amit a nagymamája mondott neki..egy kakulukia nevû hõsrõl. amíg a herceg alszik, farah ellopja a tõrt és egyedül vissza akar menni, hogy õ maga vessen véget mindennek, ha már herceg befuccsolt..
a herceg persze szerez egy széb nagy sajtreszelõt...amolyan überkard..
a herceg is hamarosan megérkezik a toronyba, de már késõ..túlerõben voltak a homokszörnyek farah-al szemben..farah meghalt..nem tudta megmenteni az életét..
elvégezte a dolgát, az idõt visszatekerte egészen a tõr megtalálásáig(?, már nememléxem de azthiszem igen). elment farah hálószobájába, és beszámolt a kalandjairól, az idõ tõrérõl. ekkor megjelent vizier, prince megölte (természetesen). farah nemhitte el a "közös" kalandokat, prince távozása elõtt farah megkérdezte a nevét, de õ csak ennyit mondott: "hívj kakulukiának"
szal ez volt a Sands of Time története!

ffxi
Eltudnád mesélni a történetet? Sajna nagyon gyenge az angol tudásom és kihagytam a Sand of time részt is.
THX!

Fákjúal!

SNAKE01
ja, a T2T-ben!

a TTT-ben?Vagy miben ? 😄

SNAKE01
kell valakinek segítség???<#rolleyes><#vigyor3>

Ok...
Sorry!

Broafka
ez így van!
egy típusú extra fegyvert csak EGYSZER lehet beírni 😞
aztán load game és újra, ha még1Y akarod

Broafka
soroljál!
gõzöm sincsen mi volt annyira nehéz a második fogathajtós versenyben, talán az a nehéz benne hogy max 2 kettõt lehet rontani, mert a többi homok kell az ikrekhez!
amikor leestünk az annyira nem volt vészes, csak a végénél talán, ott is csak egyszer haltam meg mert elfogyott az életem...
az ikrek... hát azt valóban elsõre megszenvedtem velük, de hardon már (amikor már formában voltam 😛) akkor már nem volt gond velük sem

SNAKE01
hardon eléggé kemények azok a homok elszivó kutyák!<#nyes>

Én tegnap vittem ki 2.szorra hardon 😄

ffxi
HELP! De nekem csak 1x engedi aktiválni a kódot.
Szal, amikor elhasználódik hiába ütöm be még akárhányszor, azt már nem fogadja el. Vagy csak a konzolos verziónál van ez így? Pedig néha télleg jól jön 2kard.
THX!

Fákjúal!

lac111
Elindítasz egy játékot.... Utána lenyomod az ESC-et, megjelenik a menü, és szépen ott bepötyögöd...<#wink>

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

lac111
Üdv!

Pl: ÉN!!! 😛 Kicsit nehezebbek a harcok, de nem jelentõsen...

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

ki vitte végig hard-on ??

armageddon666
én is kb igy voltam vele 😊 easy nagyon könnyû, normalban 1.re mikor leestünk kutba az nem nagyon ment :S (mikor vizier lelökött) aztán fogathajtás már nem volt gáz, de Ikrekkel nagyon megszenvedtem...

@

sikerült. végigvittem. nagyon odabaszott a vége. ezz síni tudnék olyan jó <#eplus2><#taps> jó volt az uccsó pálya . 😊) kiírt a végén 1 olyat h. +szereztem vmelyik kardot és h. left rájt stb. na azt hol és hogy kell beírni és mit csinál?? ((igazából annyira nem figyeltem rá. 😉 )
koosadam
Igen? Én nem hiszem! Normálon voltak durva részek (a la sötét herceg) ahol "idõre" mentünk. Na pl amikor leestünk a Vezír miatt az kegyetlen volt elsõre!
Nah emg a fogathajtásos rész is nehéz volt, mert lassan kanyarodtak azok az átkozott lovak.
És sztem az ikreket senki sem tagadhatja le, mert azt nem is kell jellemeznem..
Ez már 3 nehéz rész soroljak még?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Broafka
pedig az is nagyon egyszerû :-/
sajnos valóban, az egész játék elég könnyû
és sajnos nem lesz folytatás, vagy ha lesz is az nem valószínû hogy a sands of time sorozatban lesz
mindenesetre én írom a következõ rész könyv változatát, holnap (vagyis majd ma) lehet hogy írok egy keveset még, de tanulnom is kell, szal nem tom hogy fogok majd vele haladni :-/

huh. nagyon lol. már 1 hete ott tartok h. ki kell nyírni a viziert. mindig a végén valamelyik "lebegõ" kõrõl vagy rúdról esek le. kb. 20-30 x jártam már igy. ez nagyon idegesítõl. nemtom sztem, már bennem van h. milyen tök nehéz és ezért csakazért se sikerül soha. <#gonosz3><#gonosz3><#falbav> na x csak sikerül majd. <#buck>
nagyon király jéték ez a princ of persia the two thrones
csak könnyü nem tudom csomo ember meg akad az elején mert nem tudnak speed killezni pedig könnyü
az összes fö ellenséget kinyirtam harmadszor szeritem könnyü volt naon
még nagyon király a bonus video a tök vicces
na mondhatom hogy végig vittem ezt a triologiát
remélem lesz folytatás mert mind a 3 része tetszet modjuk a kettö nem annyira
ha vakinek kell segittség szoljon
<#eplus2>

ffxi
1000THX!!!!

Fákjúal!

SNAKE01
hali!fáradt vagyok mint állat,egésznap parkouroztunk haverokkal és nagyon kifáradtam!amúgy mi a szitu?kell valakinek segítség?

Broafka
ne ide pls, van topicja, vagy privátba

mudreamen lvl?
az nagyon lassú 😞

Gebe7636
most raktam föl pár térképet a muonline-os topicba ha érdekel vkit.

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Oké megprobálom

A Saswowon nyomom most is
tigeroo
E-cube mu, Mu Dream, másra nememléxem😊)
Sarapetike
Kösz a linket

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

tigeroo
figy: bevillan, nyomod balklikk...ennyi...

semmi mást nem kell nyomni..E betü utána a megfelelõ pillanatban balklikk..
Ja...
Melyik priváton szerveren nyomtad?

NeoMaN
Úúúúúristen, orvos látott már?

tigeroo
http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ttt_03.shtml
Kérdésem ismételeten fenn áll :
jó nekem nem az a baj hogy nem tudok felmászni rá (Végigjácottam 2x minda 2 részt soval tisztában vagyok pár dologgal)
Az a Gáz hogy mint a videon is látni mondja asrác hogy begin the speed kill sequance na most ott álok jön a sárga flass legyomva tarom at e betut aztán left mouse button mikor villan a tör és fenn vagyok a vállán és nem, f9na sárga fless méret nem? lenyomva kell végig a z ugrás pillanatátor taartania z e betöt vagy bugos a game vagy elkell engedni az ebetut az ugrás után vagy nem is kell és cak akkor kell mikor a keze jön felém gyorsan megint az e betut elnyomni és a left mous klik bvagy mi van ??
PLZ PLZ PLZ HELP

Akkor hogy kell ezt a speed kilt használni mert már kihulot halyam
Na minden le van irva szépen csak a lényeg nem lol
jó nekem nem az a baj hogy nem tudok felmászni rá (Végigjácottam 2x minda 2 részt soval tisztában vagyok pár dologgal)
Az a Gáz hogy mint a videon is látni mondja asrác hogy begin the speed kill sequance na most ott álok jön a sárga flass legyomva tarom at e betut aztán left mouse button mikor villan a tör és fenn vagyok a vállán és nem, f9na sárga fless méret nem? lenyomva kell végig a z ugrás pillanatátor taartania z e betöt vagy bugos a game vagy elkell engedni az ebetut az ugrás után vagy nem is kell és cak akkor kell mikor a keze jön felém gyorsan megint az e betut elnyomni és a left mous klik bvagy mi van ??
PLZ PLZ PLZ HELP
Broafka
jaj istenem, ti tényleg nagyon kevesett játszottatok a PoP sorozattal, akik ezt nem tudják megcsinálni:
1, írd be lent a lap alján a keresõbe hogy KLOMPA (ez a dagi neve) és ki fog írni vagy 1000 hsz-t hogy hogyan kell kinyírni, sõt, még én is csináltam videót a kinyírásáról
2, a másik meg ha kiszúrod a szemeit utána már csak a lábait kell ütni míg térdre nem rogyik, fel a hátára, és onnantól már speedkill az egész

ffxi
Részletesebb linkelés léccí, THX!
Sajna dial-up-om van😞

Fákjúal!

ffxi
Fuss az aréna szélén és megtalálod a kiindulópontot. Onnatól csak ügyesség kérdése.

Fákjúal!

hello
Nagyon elakadtam a game ben nem tudna valaki segiteni már 3 napja ne haladok sehova az apálya mikor elösör van boss a nagy dagi aki a boriton is van.
Hogy kell megolni felugrok a hátára beleszurja a tört és utána feláll a váléára akkor mit kell nyomni vagy hogy azt tudom hogy a szermeit kell miszurni de hoy kell a felyére menni plz help