Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
maharadzsa- india
szultán - törökország
Sarahman (ez nem uralkodó típus, ez a neve, csak nem tudom hogy perzsiában hogy nevezik, szerintem ott csak simán király) - szal Perzsia
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
@
már bocsánat
a maharadzsa tudod ki? az indiai király, és nem a herceg apja, hanem Farahnak az apja, a herceg apja egy perzsa király (King Sarahman)
SoT: Perzsia Királya, Sharahman és serege éppen Azadba utaznak a szultánhoz, aki a barátjuk. Útközben beugranak a Maharadzsához hogy kifosszák. Ez lesz hercegünk elsõ csatája. A maharadzsa egyik vezére (asszem Zarvan) elárulja urát és segít bejutni a perzsa seregnek a palotába. Itt hercegünk megszerzi az Idõ Tõrét, a sereg pedig az Idõ Homokját egy órában. Ezt, néhány rabszolgalányt, köztük a maharadzsa lányát Faraht is magukkal viszik Azadba. Ajándékba adja Sharahmann a szultánnak a homokórát. a Vezér kijácca õket és ráveszi a herceget hogy a tõrrel nyissa ki a homokórát. Hercegünk ki is nyitja. mindenki homokszörnnyé változik! kivéve 3 személyt. A vezért (mert nála van a bot ami mellesleg (legalábbis TTTbõl igy deritettem ki) az Idõ egyik ereklyéje), Farah nyakában a medállam ami szintén idõ-ereklye, és herceg hála a tõrnek...... tovább nem irom le...
@
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
vagy lehet most járt le a "kipróbálási" idõ, mostmár mindenki kipróbálta, végigvitte..
a fiatal hercegünk elõremegy hogy apja kedvébe járjon, és jóelõre megszerezze neki az "idõtõrt" (mostantól tõr)
közben a papa összehaverkodik a vízirrel, mennek hazafele, jó kis zsákmánnyal , néhány rabszolgalánnyal (köztük egy titokzatos csaj is, akinek egy furcsa nyakékje van)
otthon a hercegünk a tõrt belehelyezi az idõ homokjába. a "titokzatos" csaj nagyon pattogott..szal biztos tudja hogy baj lesz. mindenki homoxörnyé változik
a palotában. csak a herceg maradt "emberi" és a csaj. a herceg követi õt, majd megtudja a nevét is: farah. õ elmondja hogy a palota legnagyobb "kincses" tornyában van az idõ homokja + vízir.szal a játék 75%-ban arról szól hogy hogyan jutnak el a toronyba. közben kialakul közöttük egy kötelék..viccelõdnek egymással, prince féltve küldi el farah-t a csatákból stb.
amikor felérnek, prince felugrik az idõ homokjának tetejére, de "habozik" ..és megérkezett vizier.. szó szerint nagy szelet csap, herceg + farah kirepülnek a toronyból és a ilyen temetõ/kriptaszerûségbe esnek le.
farah elcsábítja a herceget ott (fürdenek, minden)farah mesélt a hercegnek egy történetet, amit a nagymamája mondott neki..egy kakulukia nevû hõsrõl. amíg a herceg alszik, farah ellopja a tõrt és egyedül vissza akar menni, hogy õ maga vessen véget mindennek, ha már herceg befuccsolt..
a herceg persze szerez egy széb nagy sajtreszelõt...amolyan überkard..
a herceg is hamarosan megérkezik a toronyba, de már késõ..túlerõben voltak a homokszörnyek farah-al szemben..farah meghalt..nem tudta megmenteni az életét..
elvégezte a dolgát, az idõt visszatekerte egészen a tõr megtalálásáig(?, már nememléxem de azthiszem igen). elment farah hálószobájába, és beszámolt a kalandjairól, az idõ tõrérõl. ekkor megjelent vizier, prince megölte (természetesen). farah nemhitte el a "közös" kalandokat, prince távozása elõtt farah megkérdezte a nevét, de õ csak ennyit mondott: "hívj kakulukiának"
szal ez volt a Sands of Time története!
THX!
Fákjúal!
Sorry!
egy típusú extra fegyvert csak EGYSZER lehet beírni 😞
aztán load game és újra, ha még1Y akarod
gõzöm sincsen mi volt annyira nehéz a második fogathajtós versenyben, talán az a nehéz benne hogy max 2 kettõt lehet rontani, mert a többi homok kell az ikrekhez!
amikor leestünk az annyira nem volt vészes, csak a végénél talán, ott is csak egyszer haltam meg mert elfogyott az életem...
az ikrek... hát azt valóban elsõre megszenvedtem velük, de hardon már (amikor már formában voltam 😛) akkor már nem volt gond velük sem
Szal, amikor elhasználódik hiába ütöm be még akárhányszor, azt már nem fogadja el. Vagy csak a konzolos verziónál van ez így? Pedig néha télleg jól jön 2kard.
THX!
Fákjúal!
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Pl: ÉN!!! 😛 Kicsit nehezebbek a harcok, de nem jelentõsen...
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
@
Nah emg a fogathajtásos rész is nehéz volt, mert lassan kanyarodtak azok az átkozott lovak.
És sztem az ikreket senki sem tagadhatja le, mert azt nem is kell jellemeznem..
Ez már 3 nehéz rész soroljak még?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
sajnos valóban, az egész játék elég könnyû
és sajnos nem lesz folytatás, vagy ha lesz is az nem valószínû hogy a sands of time sorozatban lesz
mindenesetre én írom a következõ rész könyv változatát, holnap (vagyis majd ma) lehet hogy írok egy keveset még, de tanulnom is kell, szal nem tom hogy fogok majd vele haladni :-/
csak könnyü nem tudom csomo ember meg akad az elején mert nem tudnak speed killezni pedig könnyü
az összes fö ellenséget kinyirtam harmadszor szeritem könnyü volt naon
még nagyon király a bonus video a tök vicces
na mondhatom hogy végig vittem ezt a triologiát
remélem lesz folytatás mert mind a 3 része tetszet modjuk a kettö nem annyira
ha vakinek kell segittség szoljon
<#eplus2>#eplus2>
az nagyon lassú 😞
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
A Saswowon nyomom most is
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
semmi mást nem kell nyomni..E betü utána a megfelelõ pillanatban balklikk..
Melyik priváton szerveren nyomtad?
jó nekem nem az a baj hogy nem tudok felmászni rá (Végigjácottam 2x minda 2 részt soval tisztában vagyok pár dologgal)
Az a Gáz hogy mint a videon is látni mondja asrác hogy begin the speed kill sequance na most ott álok jön a sárga flass legyomva tarom at e betut aztán left mouse button mikor villan a tör és fenn vagyok a vállán és nem, f9na sárga fless méret nem? lenyomva kell végig a z ugrás pillanatátor taartania z e betöt vagy bugos a game vagy elkell engedni az ebetut az ugrás után vagy nem is kell és cak akkor kell mikor a keze jön felém gyorsan megint az e betut elnyomni és a left mous klik bvagy mi van ??
PLZ PLZ PLZ HELP
Akkor hogy kell ezt a speed kilt használni mert már kihulot halyam
Az a Gáz hogy mint a videon is látni mondja asrác hogy begin the speed kill sequance na most ott álok jön a sárga flass legyomva tarom at e betut aztán left mouse button mikor villan a tör és fenn vagyok a vállán és nem, f9na sárga fless méret nem? lenyomva kell végig a z ugrás pillanatátor taartania z e betöt vagy bugos a game vagy elkell engedni az ebetut az ugrás után vagy nem is kell és cak akkor kell mikor a keze jön felém gyorsan megint az e betut elnyomni és a left mous klik bvagy mi van ??
PLZ PLZ PLZ HELP
1, írd be lent a lap alján a keresõbe hogy KLOMPA (ez a dagi neve) és ki fog írni vagy 1000 hsz-t hogy hogyan kell kinyírni, sõt, még én is csináltam videót a kinyírásáról
2, a másik meg ha kiszúrod a szemeit utána már csak a lábait kell ütni míg térdre nem rogyik, fel a hátára, és onnantól már speedkill az egész
Nagyon elakadtam a game ben nem tudna valaki segiteni már 3 napja ne haladok sehova az apálya mikor elösör van boss a nagy dagi aki a boriton is van.
Hogy kell megolni felugrok a hátára beleszurja a tört és utána feláll a váléára akkor mit kell nyomni vagy hogy azt tudom hogy a szermeit kell miszurni de hoy kell a felyére menni plz help