13392
-
#7667 thx de nem kell megvédened. majd abbahagyja magátol vagy jön egy modi... mellesleg van rá esély hogy mostmár rád is rádszáll :D -
#7666 Már megbocsáss, DE az egészet te kezted...
Ha ugyanolyan geciségeket írnak neked amiket te írsz, az jogos...
Magyarul: Kapd össze magad!!!
-
#7665 Na az IQ-s kurva nagy anyádat.
Te köcsög! -
#7664 Na, diszkréten megmondtam milyen ez a kretén! hehe -
#7663 Na te büdös paraszt menny a jó kurva anyádba! -
#7662 Pofád lapos! -
#7661 ügyes aki ezt a képet rajzolta :D mondjuk a 2. képen a sand guard feje érdekes :) de amugy kira. belehetne tenni FAQba is és mikor kérdezik hogy kell ezt meg azt kiirni akkor be kell irni Speedkill (ami link a FAQhoz :D) -
#7660 hát igen az IQ...... ez volt hozzád uccso hszem... -
#7659 A moderátoroktól elnézést kérek.
Felhúzott ez a F····SZKALAP!
-
#7658 HÉ! ARIYIAGEDDON
FIGYU!!!!
KI A EM !!!!
OK?
-
#7657 Na elbántam evvel a SWORD=kardos FA····AL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7656 -
#7655 Na a jó kurva nagy anyádat, te büdös paraszt, takarodjál a jó büdös picsába még szépen mondom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7654 bunko paraszt vagy (gyengébbek kedvéért nem a földeken dolgozó jómunkásember) OK? NINCSenek kódok csak SWORD=KARDosok... NEM SWORDos kódok nincsenek... amiket irtál Trainerrel szokták csinálni de ez csak PCn müxik... -
#7653 A gyengébbek kedvéért SWORD=KARD.
Szóval NEM SWORDos kódokat kérnék hanem valami, PL.: Örök élet, örök sand tank, ilyesmi.
OK? -
#7652 Kösz.
-
#7651 Nesze!
-
#7650 Szóval ki tudna nekem kódokat adni a swordokon kívül? -
#7649 Ki hogy szokott harcolni másodlagos fegyver nélkül???
-
#7648 Áldozz föl kis életet az aréna szélénél(kb. 2 db szikla) és onnantól már ügyesség kérdése.
-
#7647 Mert nekem egyszerűn nem megy! Letiltom a meghajtót és akkor se, valami nem jó az tuti biztos -
#7646 És hoyg kell trükközni a disk checkingnél? -
#7645 kerüld el a sziklát.... ha ikreken tuljutottál akkor ennek is mennie kéne...
-
#7644 Ja és a szárnyas maharadzsa gádzsót hogy kell legyőzni mindig amikor forognak a sziklák és lövöldözik akkor vagy eltalál vagy belémbasz.....ódik 1 szikla. szóval hogy? -
#7643 És valaki tudna nekem mondani pár kódot a játékhoz ps2-re?
A swordos kódokat tudom csak pl örök élet örök sand tank ilyesmi? -
#7642 Nekem tök oké ez a huzogatás ha már másoltan van meg... sznvedjek csak a játékkal...
ja nézelődtem a hivatalos honlapon a fanartok közt és ezt találtam:
-
#7641 ismétlem én nem húzogattam semmit, eccerűen a deamon legújabb változatát használtam. kicsit trükközni kellett a disc checking-nél, de ennyi -
masssza #7640 Nem tudom mit szórakoztok a játék elindításával, aki játszani akkor annak kompromisszumokat kell kötnie! Nekem így ment : 2 XP van a gépen (első a játéknak, másik a progiknak) kapcsolóval megszakítottam a DVD író tápját Daemoon 403 van fent az ilyen játékoknak (TRD3,King Kong, PoP3, World Racing 2), és fent van még az Alcohol kb.15 játéknak (FEAR,NFSMW,NFSU2,POP2,stb..) és tökéletesen működik. Ha például írni akarok valamit akkor kikapcs. a gép kapcsoló átkapcs. és már mehet, ha játszani akkor ua. -
#7639 egyébként nem tudom, ti milyen "verzióval" toltátok, de nekem olyan volt, amivel nem kellett kábelt huzogatni
mumus! ikrek: ütni kell a kardost. megsebezni nem tudod, de addig a baltás nekiindul egy jó nagy csapásnak. ezt mindig külön látod majd, mert megváltozik a kameranézet. el kell gurulni a csapás elől, a baltás baltája beleáll a földbe, amíg kihúzza, addig jó pár csapást bevihetsz neki. közben persze vigyázni kell a kardossal is. mikor a baltást eléggé lesebzted, akkor engedni fogja a SK-t, amivel mindkettőt sebezni fogod. innentől kezdve ugyanez a menet, amíg nem győzöl. időlassítást inkább az elrontott SK-ra kell tartogatni, bár esetleg a harcban is jó lehet, csak sajna az első ütéssel vége van a lassításnak. -
#7638 Nem gondoltam csak vannak akik igen pl egyszer én is leszedtem egyet. Meg is szívtam, mert mindig bekapcsolódott a játékban (SoT). Nem akartam használni csak annyiból állt, hogy végtelen ideig futhattam a falon :D Egy idő után idegesítő lett és nem tudtam mi okozza... -
#7637 akkor nállam se ismeri fel egy gyors restart oszt csuma
-
reco #7636 én is huztam ki már a meghajtokat menet közbe (szinte mindig ugy csinálom):DD
volt amikor menet közbe dugtam vissza de akkor a gép nem ismrte fel a meghajtot:DD -
#7635 amikor először toltam hardon 5ödikre sikerült megölni őket... mindig elfogyott a homok vagyaz élet :$
És nem használok semmilyen progit! gusztustalanok akik igen
-
#7634 Nah igen, de az, hogy az ikrek könnyű hardon... Azért kíváncsi lennék, hogy hanyadikra toltad le őket és, hogy használtál-e valamilyen progit? Nem kell rosszra gondolni csak érdeklődöm
-
#7633 annak hogy ügyi vagyok + hogy Kibaxott nagy az egó :D és mint írtam lejjebb nem egyszer játszottam végig a gamot :P
-
#7632 #7629
-
#7631 Igen? Nah és ezt a sikert/beképzeltséget minek lehet köszönni? -
#7630 nem toom hardon is egyszerű az ikrek... ízin meg óhh hanyagoljuk :D
Nem tom mi bajotok a kábel huzogatással... nekem le van szedve a gép oldala ha eszembe jut hogy gémelni kéne leállítom kíhúzom oszt tolom miután bekapcsolom.... van amikor még kikapcsolni sem kapcsolom :D Dik egyszer majd úgy mevág az áram.... boldogan halok majd meg... rátok gondolok meg arra a sok ratyira aki hónapok óta nem tudja beindítani a gépet... meg arra hogy oltogatni milyen jó is őket... ohh szép halálom lesz -
#7629 sziasztok.gondoltam írok hátha valaki még foglalkozik a játék nehézkes elindításával.a minap kezembe vettem egy pr0st0p nevű progit.az volt mellé irva hogy csak a securomon meg a safediscen segít,de tévedtem.lám csodát elindult a pop.ugyhogy mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki vele.nekem bevállt és ez komoly ,először én sem akartam elhinni -
#7628 hát, tűzcsap van a közelben?
de hallod, ha mondjuk egy pohár vizet ráöntesz a monitorra az is megteszi :P