Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac111
Thx azt már én is megtaláltam... 😊

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

armageddon666
hááát... én nem tom... egyedül Time Only Knowsnak ismerem a szövegét 😊 ha kell elmondom hogy az hol van

@

lac111
Hello!

Tudja vki, hogy hangzik a TtT-nek a credits-es zenéje...
Az a címe, hogy: "I Still love you"úû
Csak részeket értek belõle sajnos, mert van 1-2 halk rész..
És senki nem okoskodjon, hogy keresd Google-ba, mert ott már próbálkoztam, nem igazán sikerült...

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

armageddon666
a normális! fórumozóktól elnézést kérek... de tényleg most eldurrant agyam....... mert az emberi hülyeség fáj... még ha másé is 😄

@

armageddon666
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
ENNYI HÜLYÉT!!!! (megfogadtam hogy nem fogok csunyát beirni de mosmáre nem birom tûrtõztetni magam!!!)
"Sziasztok tudnátok nekem segíten volna egy kis gondom a játékkal! Sajnos a Starforce-os verziót töltöttem le tud valaki módzsert arra hogy tudnám kikerülni és elindítani a játékot?!
Vagy ha nincs ilyen akkor jól jönne link ahonnan lehet tölteni a normális verziót!"
NORMÁLIS VERZIÓT?! LUXUS VISSZAOLVASNI?!! VEDD MEG BOLTBAN VAZE!!! sorry hogy pont ezt emeltem ki, de itt durrant el az agyam... NORMÁL VERZIÓ <#csodalk> A SF az a beépített védelem!... szted pojénbol meg mert ugyis olyan gazdagok Ubis srácok egy védelem nélküli "NORMÁLIS VERZIÓt" kiadnak, hogy felkerüljön warezhonlapokra??? pfffffffffffffff........... <#bdead><#help><#lama>

@

Valakinek help?

PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM

koosadam
Grat hozzá most próbáld meg medium vagy hard fokozaton és cheat nélkül -.-

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

macesz
ez a játék olyan könnyûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûûû

Agy Halott
ertem, megprobalom. koszi. es azt megtudod mondani, hogy kb hany %-nal tartok most a game-ben?
Szerintem aki végigvitte azok már megölték. Bár ki tudja. 😊
Amúgy egyszerû a dolog, mert csak speedkillezni kell. Amikor villan a tõr akkor /ÉS CSAK AKKOR!!!!!!!/ kell megnyomni a bal egérgombot. Ha akkor is nyomod amikor nem villan akkor ledob.

Why so serious?

Agy Halott
Hihetetlenek vagytok! Aki lusta olvasni egy kicsit az meg is erdemli hogy ne induljon el neki! ROM-rol lehuzod a kabelt es daemon 4-be mountolod! annyir 1Xû!

Segiten vki nekem is? Eljutottam egy térre, ahol nagydarab, logonyelvû, jo nagy karddal rendelkezo szorny van, alul mutatja az életét egy piros csík! Van ket oldalt lehetoseg, hogy feljussak a szorny fejehez; majd mikor ugrok 1sec alatt leraz magarol, tehet nincs idom sebezni! Vki megolte már? Hogyan?
Ha az emberi hülyeség fájna akkor ti már belehaltatok volna a fájdalomba. Meg kell venni eredetiben aztán menni fog. Vagy elolvasni a FAQ-ot mert ott le van írva hogyan kell elindítani. Bár ahhoz meg tudni kéne olvasni amire szerintem te nem vagy képes mert a lap tetején marha nagy betûkkel ki van írva mégsem vetted észre. Gratula.
Aki meg azt kérdezi honnan lehet letölteni annak már inkább nem mondok semmit.

Why so serious?

Sziasztok tudnátok nekem segíten volna egy kis gondom a játékkal! Sajnos a Starforce-os verziót töltöttem le <#szomoru1> tud valaki módzsert arra hogy tudnám kikerülni <#violent> és elindítani a játékot?!
Vagy ha nincs ilyen akkor jól jönne link ahonnan lehet tölteni a normális verziót!
Elöre is köszi! <#worship>
csicsa
Jó,hogy nem azt mondod,hogy mindenhova rosszat raknak fel!

Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.

Joke 33
itt mondjátok,hogy már kiakasztottam,meg én is,meg fõellenség,meg minden...én még el se tudtam kezdeni,mert egyszerûen nem indul el,bárhonnan töltöm<#falbav>

bazs1
Honnan tudom letölteni eztet? már csomó helyen próbáltam!
A WARRIOR WITHIn nagyon bejött!

Joke 33
amúgy ti melyik honlapról töltöttétek le a játékot???wazze én már annyi helyrõl próbáltam,és mindenhol szar volt.
help!!!<#conf>

ffxi
Arról beszélek! Ott nagyon elbaszták.

Fákjúal!

Halfer
az biztos hogy a videókban másképp nézett ki

ffxi
Hát nekem nagyon nem jön be TTT-ben a prince-t, úgy modelleztek le mint egy rossz-buzit.

Fákjúal!

Halfer
lool! <#nyes> easy-ben én sem vettem észre, ott hóthülék voltak <#idiota>

Broafka
hát igen, lehet hogy negatív, meg kicsit szigorú szereplõ a sötét herceg, de azért érdemes rá figyelni 😉

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

azok a kutusok szívják a homokom..? észre sem vettem..<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
SNAKE01
ok, majd megpróbálom!

Broafka
elõszõr normálon kezdtem, aztán hardon, és legvégén easy-ben 😊
egyik se jelentett túl nagy gondot nekem, kivéve talán az ikrek hardon, de az sem volt vészes!

Broafka
jaj, tudod hogy nyírd ki a kutyákat (ha tudnék videókat szerkeszteni meg minden akkor megmutatnám videóban):
szal, azt ugye végülis látod hogy mikor akarja elszívni a homokodat, nem? amikor így (mint a szumósok) szétteszi a két melsõ lábát és szívni akarja, nah amikor már majdnem szívna akkor feléje támadsz, és akkor a tõrt felszúrja az agyába, ha túl korán vagy túl késõn támadnál akkor sincsen baj, mert legtöbbször akkor hanyatvágódnak és utána már csak bele kell szúrni a tõrt (addig amíg nem csinálják addig meg védekezel a másik ellen, vagy addig azt támadod)

SNAKE01
hardba azok a kutyák kemények nagyon!

armageddon666
nekem easyben egyedül Klompa nem ment elsõre (akkor még bemelegitettem 😊) normalban Ikrekkel küzdök nagyon, igy hardba bele se merek kezdeni :S

@

Halfer
grrrr..levegõbe nem sikerült, de oké, megpróbálom

SNAKE01
hát lefelé nyomod!<#idiota>

Halfer
oké,de levegõbe hogyan tudok megfordulni a rúdon? meik billentyûvel?

SNAKE01
hát nekem elsõre ment a vizier egy két nap szünetelés után!és az ugrálás az könnyû volt, az is elsõre megvolt!

Halfer
lol már mindenki végigtolta? 3-4 nap játék után viziernél voltam, pár próbálkozásra a 3. részéhez jutottam a legyõzésének, de mindig ugyanott rontom el. amikor felszállnak a sziklák, az elsõ rúdról nem tudok felugrani. pedig már tudom az egész utat, az a rész aminél elrontom. lassítom az idõt, de hiába, nem sikerül a rúdon a levegõben megfordulni. pontosan azt hogy is csináljam? próbálkozni már nincs kedvem mert lelök a gömbjeivel oszt retry! <#wave>

hellosztok😊
visszatértem😊 idáig PoP-oztam<#zavart2> de végre én is végigvittem<#idiota><#idiota><#idiota>
Te itt vagy???
Magányos vagyok<#szomoru1>

Télleg mekkora tolongás van ittXD

armageddon666
... mikor azt irtam ne irjatok sokat nem erre gondoltam...........

@

SNAKE01
ok!semmi gond!béke van!<#vigyor3>

armageddon666
boccsi snake!!! de nem irtad oda hogy nem te irtad!

@

SNAKE01
LOL!-.-

SNAKE01
nem nekem kéne mondanod hanem annak aki írta azt a szöveget!én mondom csak bemásoltam ffxi-nek!

SNAKE01
nem én írtam azt a SOT történetet én csak bemásoltam ffxi-nek!úgyhogy nem kéne osztani hogy mit nem tudok jól!

ffxi
Fuss az aréna szélén(körül) és ott lesz a kiindulópont. Onnan már csak ügyesség kérdése.

Fákjúal!

Broafka
hol van a témaindító, hol van valaki aki kiírja nagy betûkkel ebbe a topicba hogy:
akinek a Klompa(nagy dagi) kinyírása kell az olvasson vissza (vagy kattintson ide)

ilyet miért nem lehetne már kitenni? <#duma>

Jajistenem. Ez most fájt.

Why so serious?

ffxi
Köszi!!

Fákjúal!

Hali! Nem tudjátok hogy lehet megölni azt a szörnyet az arénában?
Broafka
jaja, de pl Aladdin is török gyerek sztem, vagy nem? és ott is szultán van!!
szal a szultán az sztem török lesz!

Neeem... A Herceg és az Apja: Sharamann, kifosztják a Maharadzsa palotáját (India), és a homokórát azért viszik a Szultánnak Azadba (nemtom hol van), hogy béke legyen a népük között (vagy csak simán egy ajándék)... A Vezír meg örökéletet akar nyerni a homokból (mint a TTT-ben), és ezért elárúlja a Maharadzsát, megmutatja a titkos utat a homokórához a Hercegéknek... De aztán õket is becsapja blah blah blah...

Ha érdekel valakit van itt pár kód. Ha már volt akkor sorry.
A kódok beírása elõtt csak a tõrünk legyen a kezünkben, másodlagos fegyver nem. Pause, majd gépeljük be a megfelelõ kombinációt.

Titkos "babacsörgõ" fegyver:
2X Balra,2X Jobbra, Fel,2X Le, 2X Fel, Le. Ehhez elõbb könnyû fokozaton végig kell vinni a játékot.

Titkos telefon fegyver:
Jobb, Bal, Jobb, Bal, 2X Le, 3X Fel, Le, 2X Fel, 2X Le. Ehhez elõbb normál fokozaton végig kell vinni a játékot.

Titkos kardhal fegyver:
Fel, Le, Fel, Le, Bal, Jobb, Bal, Jobb, Fel, Le, Fel, Le. Ehhez elõbb hard fokozaton végig kell vinni a játékot.

Titkos láncfûrész:
2X Fel, 2X Le, Bal, Jobb, Bal, Jobb, Fel, Le, Fel, Le.

Ezeket a kódokat nem próbáltam ki úgyhogy nem tudom, hogy mûködnek-e.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led