13392
-
#7707 re broafka rég láttalak :D hiába beszélsz neki nem érti meg... sztem el sem olvassa.... vagy direkt csinálja... -
#7706 Shadoweyes fogd már be! minden hsz-ed valami kötekedés :-/ -
#7705 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Erre remélem felfigyeltek hogy kérdeztem valamit! -
#7704 Mondom kérdeztem valamit!
Szivattok? -
#7703 Ezt honan lehet letölteni?????????????????????????????????????????????? -
#7702 #7654... ne kezdd megint... ha akarnak válaszolnak ha nem nem... -
#7701 őőő akkor müxik ha legujabb daemon van. de akkor sem 100 (asszem) -
#7700 Szal akkor a meghajtó letiltás nem működik mindenkinél? Igaz még a WW-t még végig se vittem még. -
#7699 Kérdeztem valamit! -
#7698 OMG... de tud a gyerek(?)............. SPAMolni...
ffxi miért akarod 16biten nyomni? sztem nem lehet beállitani "simán" vhogy meg kell hackelni... -
#7697 Ha már beadtam az összes kódot és ha új játékot kezdek újra belehet adni őket?
szóval ha mindig új játékot kezdek akkor belehet adni még1szer a kódokat?
-
#7696 HELP!! Hogyan lehet 16bit-esen nyomni a gémet???
-
#7695 Játék közben(amikor már lehet nálad másodlagos fegyver). Pause és beütni a kódot, de csak 1x lehet beadni.
-
#7694 Hé PCMAXI leírtam hogy kell megcsinálni a szörnyet 5 üzenettel lejjebb! -
#7693 Ja nem szóltam! -
#7692 EZT:Prince.of.Persia.The.Two.Thrones.NoDVD.Crack.ONLY-ACT -
#7691 Mit? -
#7690 Ja ezt PCMAXInak mondtam! -
#7689 Ezt honnan tudnám leszedni? -
#7688 Szóval, mikor a társát ostromlod a másik a hátadmögött le akar csapni, te gyorsan félrelépsz, neki nem sikerül lecsapnia, aztán még ki akarja húzni a földből a fejszéjét te adod az ívet és ostromlod a kardal, de vigyázz mert a másik gádzsó is le akar csapni.
Nos másodjára mikor kitérsz előle megint ugyanaz ami az előbb, csak most lessz 1 alkalom a speedkillre, nos speedkill, lessz 1 susogó hang amikor ostromlod a gádzsót lenyomod a speedkillt, felvillan a tőr aztán DAGGER ATTACK addig amíg az életük a felére csökken, nos utána ugyan ezek!
Vagy a legegyszerűbb http://www.stuckgamer.com/ ott lesznek videók a pájákról, ha tudod hogy mi a pája neve aminél jársz akkor megnézed a videót és menni fog mint a karikacsapás!
-
PCMAXI #7687 Hali! Hogy kell megölni azt a szörnyet amivel a lovas kocsizás után kell harcolni ahol jön egy társa is? -
#7686 elérkeztél a játék legnehezebb részéhez :D
1., Mindig üsdd a kardosat amigy a baltás nem csap le (akkor gurulj el a balta elől) ezután a baltást üsdd és vigyázz hogy a kardos ne találjon el.
2., ismételdd meg 1.-t amig nem jön 1 Speedkill lehetőség.
3., Speedkill!
4., 2. :)
és bejátszás. -
#7685 Irták külföldiek hogy müködik egy probát nektek is megér!!!!
Prince.of.Persia.The.Two.Thrones.NoDVD.Crack.ONLY-ACT -
reco #7684 NEM érted minden képp le kell huzni a meghajtokat VAGY vedd meg !!!!!!!!!! -
PCMAXI #7683 Hali! Hogy kell megölni azt a szörnyet amivel a lovas kocsizás után kell harcolni ahol jön egy társa is?
-
#7682 és most azért vagyok ilyen mert:
1., WW topic
2., 20* leirták már csak ezen a héten
3., 100* leirták már hogy nem lehet...
4., a 2. és 3. ellentmondásban vannak de ez nem számit... -
#7681 már mondtam... -.- vágd el a kábeleket.... vagy vedd meg... -
#7680 Na írja már le valaki, hogyan megy a The Two Thrones meghajtó kihúzás nélkül!!!!!!!!! Mert szükséges!!!!!!!! -
#7679 simán megnyomod az ESC-et, és beírod amiket kaptá kódókat -
#7678 huuu pazmek SPAM 1000rel....... egyszer már leirta ha elolvasnád... a SPAMot hagyd ok? ok. nah...
Csirke: sztem uakkora a gépigénye TTTnek mint WWnek mert asszem ugyan azt a grafikus motort használja de ez nem biztos! na várj előkaparom dobozát :D
1GHz proci
256MB RAM
DirectX 9.0c-s vidikari
DVD-ROM
1.5GB szabad hely
a támogatott videokártyák sorát nem irom le mert sok van :) -
#7677 Na, ha végig vittük a játékot akkor mi van semmi hero mód, csak 1 bébikalapács?
Naaaaa, jó leszek mond már meg hogy kell bevinni a kódot, LÉÉÉÉÉÉGYSZÍÍÍÍÍÍ!
Jó leszek, komolyan, de tényleg. -
#7676 Szerintem ez történik a herceggel:
Vagy ez:
És ebből lessz: -
#7675 Na jól van bocsássatok meg na, fájt a fejem tegnap.
Nem volt az én napom.
Szerintem töröljük a témát és fojtasssuk a kérdésekre a válasz, vagy fordítva.
OK? -
#7674 a the two thronesnak mekkora a gépigénye mint a warrior withinnnek?
írjatok egy gépigényt plíz -
#7673 Nem Lehetne banolni a srácot? kicsit +fájdulttőle a fejem...
Mellesleg ha nem nyomsz semmit csak az irányokat nyod megtörténi a kód befogadása gyökike de mielött próbálkozol ha jól tudol legalább egyszer végigkell játszani a játékot gyökike! -
#7672 ezen az oldalon le van írva többek között ez is csak sokat kell szarakodni a belépéssel ;)
www.kattintas.4u.hu -
#7671 Sztem csak 1x lehet aktiválni.
De nem is tom, h megédemelsz-e, hogy válaszoljak. Előző válaszomra le brunyáltad az egész bandát.
-
#7670 Bulis a srác!!
hehe :)
-
#7669 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a kódokat hogy lehet aktiválni?
Addig tudom hogy a pillanat megálító menüben kell aktiválni, de hogy ?
Amikor beadom a kódokat akkor kilépek a pillanatmegálító menüből és semmi.
Szóval hogy?
-
#7668 Hát 2 napig nem nézek fel és anyázásra jövök vissza.