Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
@
Tudja vki, hogy hangzik a TtT-nek a credits-es zenéje...
Az a címe, hogy: "I Still love you"úû
Csak részeket értek belõle sajnos, mert van 1-2 halk rész..
És senki nem okoskodjon, hogy keresd Google-ba, mert ott már próbálkoztam, nem igazán sikerült...
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
@
ENNYI HÜLYÉT!!!! (megfogadtam hogy nem fogok csunyát beirni de mosmáre nem birom tûrtõztetni magam!!!)
"Sziasztok tudnátok nekem segíten volna egy kis gondom a játékkal! Sajnos a Starforce-os verziót töltöttem le tud valaki módzsert arra hogy tudnám kikerülni és elindítani a játékot?!
Vagy ha nincs ilyen akkor jól jönne link ahonnan lehet tölteni a normális verziót!"
NORMÁLIS VERZIÓT?! LUXUS VISSZAOLVASNI?!! VEDD MEG BOLTBAN VAZE!!! sorry hogy pont ezt emeltem ki, de itt durrant el az agyam... NORMÁL VERZIÓ <#csodalk>#csodalk> A SF az a beépített védelem!... szted pojénbol meg mert ugyis olyan gazdagok Ubis srácok egy védelem nélküli "NORMÁLIS VERZIÓt" kiadnak, hogy felkerüljön warezhonlapokra??? pfffffffffffffff........... <#bdead>#bdead><#help>#help><#lama>#lama>
@
PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
Amúgy egyszerû a dolog, mert csak speedkillezni kell. Amikor villan a tõr akkor /ÉS CSAK AKKOR!!!!!!!/ kell megnyomni a bal egérgombot. Ha akkor is nyomod amikor nem villan akkor ledob.
Why so serious?
Segiten vki nekem is? Eljutottam egy térre, ahol nagydarab, logonyelvû, jo nagy karddal rendelkezo szorny van, alul mutatja az életét egy piros csík! Van ket oldalt lehetoseg, hogy feljussak a szorny fejehez; majd mikor ugrok 1sec alatt leraz magarol, tehet nincs idom sebezni! Vki megolte már? Hogyan?
Aki meg azt kérdezi honnan lehet letölteni annak már inkább nem mondok semmit.
Why so serious?
Vagy ha nincs ilyen akkor jól jönne link ahonnan lehet tölteni a normális verziót!
Elöre is köszi! <#worship>#worship>
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
help!!!<#conf>#conf>
Fákjúal!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
egyik se jelentett túl nagy gondot nekem, kivéve talán az ikrek hardon, de az sem volt vészes!
szal, azt ugye végülis látod hogy mikor akarja elszívni a homokodat, nem? amikor így (mint a szumósok) szétteszi a két melsõ lábát és szívni akarja, nah amikor már majdnem szívna akkor feléje támadsz, és akkor a tõrt felszúrja az agyába, ha túl korán vagy túl késõn támadnál akkor sincsen baj, mert legtöbbször akkor hanyatvágódnak és utána már csak bele kell szúrni a tõrt (addig amíg nem csinálják addig meg védekezel a másik ellen, vagy addig azt támadod)
@
visszatértem😊 idáig PoP-oztam<#zavart2>#zavart2> de végre én is végigvittem<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Magányos vagyok<#szomoru1>#szomoru1>
Fákjúal!
akinek a Klompa(nagy dagi) kinyírása kell az olvasson vissza (vagy kattintson ide)
ilyet miért nem lehetne már kitenni? <#duma>#duma>
Why so serious?
szal a szultán az sztem török lesz!
A kódok beírása elõtt csak a tõrünk legyen a kezünkben, másodlagos fegyver nem. Pause, majd gépeljük be a megfelelõ kombinációt.
Titkos "babacsörgõ" fegyver:
2X Balra,2X Jobbra, Fel,2X Le, 2X Fel, Le. Ehhez elõbb könnyû fokozaton végig kell vinni a játékot.
Titkos telefon fegyver:
Jobb, Bal, Jobb, Bal, 2X Le, 3X Fel, Le, 2X Fel, 2X Le. Ehhez elõbb normál fokozaton végig kell vinni a játékot.
Titkos kardhal fegyver:
Fel, Le, Fel, Le, Bal, Jobb, Bal, Jobb, Fel, Le, Fel, Le. Ehhez elõbb hard fokozaton végig kell vinni a játékot.
Titkos láncfûrész:
2X Fel, 2X Le, Bal, Jobb, Bal, Jobb, Fel, Le, Fel, Le.
Ezeket a kódokat nem próbáltam ki úgyhogy nem tudom, hogy mûködnek-e.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led